Gebeliğe Hazırlık PREFERT VAJİNAL JEL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaknc

Bal oğullarım sağlıkla gelin 😍♥️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
2.238
2.693
83
31
Kızlar merhaba 26 yaşındayım her şey normal olmasına rağmen malesef henüz bir gebelik yaşayamadım. 6 aylık yıkım dolu bir süreci geride bırakmamla bu ay BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN karışımı ve PREFERT ile denemeye karar verdim. Bugün döngümün 6. Günü yarından itibaren ovülasyon testleriyle yumurta takibine başlayacağım. İnşallah güzel haberi yine burdan vermek kısmet olur.. Benim gibi bu ay bu jeli denemek isteyen veya daha önce deneyen arkadaşlar varsa burdan paylaşımda bulunalım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Eklentiler

• B6E60300-A77F-4518-A001-04B8726241CD.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 484
canım jeli kullanıp olumlu sonuc alanı gördüm spermleerın kolay ılerlemesını sağlıyormuş bende kullandım fakat bır faydasını göremedım aksıne aşırı derecede vıcık vıcık oldu . arastırdıgımda kırıluk problemı cekenlerde daha etkılı sonuc verdıgını gordum fakat bende kuruluk problemı yok. yinede umitlendım o ay belki olur diye ama maalesef. klomen kullandım bu ay sonucu beklıyorum

Bende geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bende de o işe yaramadı daha fazla hormon almak istemedim devam etmedim klomene zaten yumurtam oluşuyo diye. Allah neyi vesile kılacak bilmediğimizden her ay bişey deniyoruz canım Allah büyüktür ne yapalım kaçıncı denemeniz sizin

Merhaba jeli eczaneden mi aldınız ben ilçede oturuyorum internete de güvenmiyorum. İki ay klomen kullandım ama hem gebelik yok hemde kist oldu ara verdik mecbur ama jeli okudum bi kaç kez denesem mi diyorum

Bizde internetten aldık fertilshoptan. Yalnız benim aklıma takılan daha önce preseed olarak satılan jelde 3 ml kullanılıyormuş bunların tüpü 6 ml fazla gelmez mi acaba? Bugün döngüde 12. gün ve bugün kullanmaya başlayacağız bakalım

Merhaba jeli eczaneden mi aldınız ben ilçede oturuyorum internete de güvenmiyorum. İki ay klomen kullandım ama hem gebelik yok hemde kist oldu ara verdik mecbur ama jeli okudum bi kaç kez denesem mi diyorum
Canım internetten aldım ben botanikecza sitesinden aldım. Bende çok düşündüm acaba kullansam mı diye sonra en fazla 100 liramdan olurum kullanamazsam içimde kalır pişman olurum diye düşündüm aldım

Yorum yapan bir arkadaş fazla geliyo vıcık vıcık oluyo demiş istersen hepsini sıkma bide biraz akmasına izin ver tuvalet yapar pozisyonda sık akan aksın iyice nemlensin içi fazlasının içinde kalmasının gereği yokmuş canım

Evet ama o yazan kişi kuruluk problemi çekmiyormuş o yüzden olmuş olabilir vıcıklığı

Canım internetten aldım ben botanikecza sitesinden aldım. Bende çok düşündüm acaba kullansam mı diye sonra en fazla 100 liramdan olurum kullanamazsam içimde kalır pişman olurum diye düşündüm aldım
Bendr adet sonrası alayım o zaman umarım bayrama aksama kargo yok e ptt den mi nerden aldın siteden mi yoksa

Canım botanikecza sitesinden aldım diğer seçenekleri de görselle ekliyorum araştır al hemen bayram da getirmezler

Eklentiler

• A8441750-B7DA-4414-B023-98E9888D4388.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 359
Hmm tamam sağol canım

Normalde döngüm 28 gün. İlk test 2 Ağustos yani 11.gün o günü değerlendirdik ama jel kullanmadık. 2. Test 3 ağustos yani 12. Gün onu da jel ile değerlendirdik. 3. Test bugün sabah yaptığım test. Bugünü de değerlendirdik fakat jel kullanmadık. Test birden koyulaştığı için yani erken yumurtlama olduğu için jeli 3 gün kullanamadık. 3 gün kullanın diyor her yerde. Diğer 3 testi önümüzdeki ay kullanacağız. İnşallah gerek kalmaz

Eklentiler

• IMG-20190803-WA0001.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG-20190803-WA0000.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 234
  • IMG-20190804-WA0001.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 209
Canım zaten jeli tam koyulaştığı zaman kullanmamız gerekiyo sen yumurtlayınca bıraktın mı ben mi yanlış anladım yazdığını inşallah gerek kalmaz canım benim ya inşallah tutar bu ay

Yok canım dün tam koyuydu ve jeli kullandık. Bugün kullanmadık
Aslında çatladığında yani silikleştiğinde de kullansan iyi olurdu sanki ama hadi bakalım ya nasip inşallah ilk güzel haberi sen verirsin

Bu arada bal+çörek otu+tarçın karışımının faydası ne canım? Birde yarın jeli kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Ayy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yarar ben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…