Bende geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bende de o işe yaramadıcanım jeli kullanıp olumlu sonuc alanı gördüm spermleerın kolay ılerlemesını sağlıyormuş bende kullandım fakat bır faydasını göremedım aksıne aşırı derecede vıcık vıcık oldu . arastırdıgımda kırıluk problemı cekenlerde daha etkılı sonuc verdıgını gordum fakat bende kuruluk problemı yok. yinede umitlendım o ay belki olur diye ama maalesef. klomen kullandım bu ay sonucu beklıyorum
Merhaba jeli eczaneden mi aldınız ben ilçede oturuyorum internete de güvenmiyorum. İki ay klomen kullandım ama hem gebelik yok hemde kist oldu ara verdik mecbur ama jeli okudum bi kaç kez denesem mi diyorumBende geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım bende de o işe yaramadıdaha fazla hormon almak istemedim devam etmedim klomene zaten yumurtam oluşuyo diye. Allah neyi vesile kılacak bilmediğimizden her ay bişey deniyoruz canım Allah büyüktür ne yapalım kaçıncı denemeniz sizin
Canım internetten aldım ben botanikecza sitesinden aldım. Bende çok düşündüm acaba kullansam mı diye sonra en fazla 100 liramdan olurum kullanamazsam içimde kalır pişman olurum diye düşündüm aldımMerhaba jeli eczaneden mi aldınız ben ilçede oturuyorum internete de güvenmiyorum. İki ay klomen kullandım ama hem gebelik yok hemde kist oldu ara verdik mecbur ama jeli okudum bi kaç kez denesem mi diyorum
Yorum yapan bir arkadaş fazla geliyo vıcık vıcık oluyo demiş istersen hepsini sıkma bide biraz akmasına izin ver tuvalet yapar pozisyonda sık akan aksın iyice nemlensin içi fazlasının içinde kalmasının gereği yokmuş canımBizde internetten aldık fertilshoptan. Yalnız benim aklıma takılan daha önce preseed olarak satılan jelde 3 ml kullanılıyormuş bunların tüpü 6 ml fazla gelmez mi acaba? Bugün döngüde 12. gün ve bugün kullanmaya başlayacağız bakalım
Evet ama o yazan kişi kuruluk problemi çekmiyormuş o yüzden olmuş olabilir vıcıklığıYorum yapan bir arkadaş fazla geliyo vıcık vıcık oluyo demiş istersen hepsini sıkma bide biraz akmasına izin ver tuvalet yapar pozisyonda sık akan aksın iyice nemlensin içi fazlasının içinde kalmasının gereği yokmuş canım
Bendr adet sonrası alayım o zaman umarım bayrama aksama kargo yok e ptt den mi nerden aldın siteden mi yoksaCanım internetten aldım ben botanikecza sitesinden aldım. Bende çok düşündüm acaba kullansam mı diye sonra en fazla 100 liramdan olurum kullanamazsam içimde kalır pişman olurum diye düşündüm aldım
Hmm tamam sağol canımYorum yapan bir arkadaş fazla geliyo vıcık vıcık oluyo demiş istersen hepsini sıkma bide biraz akmasına izin ver tuvalet yapar pozisyonda sık akan aksın iyice nemlensin içi fazlasının içinde kalmasının gereği yokmuş canım
Canım zaten jeli tam koyulaştığı zaman kullanmamız gerekiyo sen yumurtlayınca bıraktın mı ben mi yanlış anladım yazdığınıNormalde döngüm 28 gün. İlk test 2 Ağustos yani 11.gün o günü değerlendirdik ama jel kullanmadık. 2. Test 3 ağustos yani 12. Gün onu da jel ile değerlendirdik. 3. Test bugün sabah yaptığım test. Bugünü de değerlendirdik fakat jel kullanmadık. Test birden koyulaştığı için yani erken yumurtlama olduğu için jeli 3 gün kullanamadık. 3 gün kullanın diyor her yerde. Diğer 3 testi önümüzdeki ay kullanacağız. İnşallah gerek kalmaz
Yok canım dün tam koyuydu ve jeli kullandık. Bugün kullanmadıkCanım zaten jeli tam koyulaştığı zaman kullanmamız gerekiyo sen yumurtlayınca bıraktın mı ben mi yanlış anladım yazdığınıinşallah gerek kalmaz canım benim ya inşallah tutar bu ay
Aslında çatladığında yani silikleştiğinde de kullansan iyi olurdu sanki ama hadi bakalım ya nasip inşallah ilk güzel haberi sen verirsinYok canım dün tam koyuydu ve jeli kullandık. Bugün kullanmadık
İnşallah canım bu jel hepimizin sevincine vesile olurAslında çatladığında yani silikleştiğinde de kullansan iyi olurdu sanki ama hadi bakalım ya nasip inşallah ilk güzel haberi sen verirsin ☺
Hadi inşallah canım benimİnşallah canım bu jel hepimizin sevincine vesile olur
Bu arada bal+çörek otu+tarçın karışımının faydası ne canım? Birde yarın jeli kullanıp kullanmamakta kararsız kaldımHadi inşallah canım benim ☺☺
Ayy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yararBu arada bal+çörek otu+tarçın karışımının faydası ne canım? Birde yarın jeli kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?