• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PREFERT VAJİNAL JEL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deniyim diyorum bi canım valla o kadar üzülüyorum ki artık az önce bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde ilk ayında kaldı çok çaresiz hissediyorum
Öyle deme kuzum inan vakti saati belli biraz sabır 🤲🤲

Nasıl sabredeceğimi bilmiyorum artık isyan etmekten korkuyorum gerçekten inşallah isyana girmiyodur bu söylediklerim ama çok canım yanıyo
Vala seni çok iyi anlıyorum. Bak benim ne olacağı bile belli değil ama üzerimde öyle bi boşvermişlik varki inan çok rahatım.
Sende düşünme biraz zamana bırak. Ve ön önemlisi nasipte varsa olacak yoksa olmayacak. Biz sadece kendimizi yıprtattığımız ile kalacağız. Elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi. Tevekkül kadar rahat bişey var mı yaa

Vala seni çok iyi anlıyorum. Bak benim ne olacağı bile belli değil ama üzerimde öyle bi boşvermişlik varki inan çok rahatım.
Sende düşünme biraz zamana bırak. Ve ön önemlisi nasipte varsa olacak yoksa olmayacak. Biz sadece kendimizi yıprtattığımız ile kalacağız. Elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi. Tevekkül kadar rahat bişey var mı yaa
Şu adetim bitsin zaten namaza kurana yönelecm belki uzaklaştığım için bu kadar sabırsız oldum duygularıma sahip çıkamaz oldum

Şu adetim bitsin zaten namaza kurana yönelecm belki uzaklaştığım için bu kadar sabırsız oldum duygularıma sahip çıkamaz oldum
İnşallah kuzum namaz gerçekten ilaç gibi. Bende çok dertliyim bu konuda. Belkide rabbim bize muradımızı vermrk için tam teslimiyet bekliyordur

Semaknc Semaknc canımm ben geldim. Ne durumdasın. Kullandın mı jeli

Merhaba, bebeğiniz hayırlısıyla doğar inşallah 🌹🙏
Hamile kaldığınızda bu jele devam ediyormuyunuz?
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Yok canım kullanmıyordum jel bana fayda etmemişti. Bende enfeksiyon vardı çünkü o yüzden olabilir

Nasıl hamile kaldınız acaba bende enfeksiyon var. Geçmiyor asla.
Valla canım 13 ay boyunca ilaç kullandım nasıl geçti bende bilmiyorum. Kolposkopi biyopsi falan yaptırdım. Sonunda bi fitil kullandım 3 defa ondan sonra geçti. Daha sonra rahimde yara çıktı bi süre de onla uğraştık ama 20.ayda hamile kaldım

Kızlar merhaba 26 yaşındayım her şey normal olmasına rağmen malesef henüz bir gebelik yaşayamadım. 6 aylık yıkım dolu bir süreci geride bırakmamla bu ay BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN karışımı ve PREFERT ile denemeye karar verdim. Bugün döngümün 6. Günü yarından itibaren ovülasyon testleriyle yumurta takibine başlayacağım. İnşallah güzel haberi yine burdan vermek kısmet olur.. Benim gibi bu ay bu jeli denemek isteyen veya daha önce deneyen arkadaşlar varsa burdan paylaşımda bulunalım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun... 🤲🏻
Jeli nasil kullandiniz nirmal jellerden biraz farkli vajinaya mi skıyoruz nasil oluyo detay verr misiniz 215 tl suan alicam ama beceremezsem diye korkuyorum

Jeli nasil kullandiniz nirmal jellerden biraz farkli vajinaya mi skıyoruz nasil oluyo detay verr misiniz 215 tl suan alicam ama beceremezsem diye korkuyorum
Ben kullandım ovulasyon kullanırsan daha iyi olur çünkü yumurtlama gününu bilmiş olursun iliskiden hemen 10 dk falan vajinaya enjekte ediliyor zaten kullanim kılavuzu var ama bende gebelik olmadı içinde 3 adet vardi şimdi ki nasıl bilmiyorum

Ben kullandım ovulasyon kullanırsan daha iyi olur çünkü yumurtlama gününu bilmiş olursun iliskiden hemen 10 dk falan vajinaya enjekte ediliyor zaten kullanim kılavuzu var ama bende gebelik olmadı içinde 3 adet vardi şimdi ki nasıl bilmiyorum
Ovulasyon testim var onu takip ediyorum zaten , peki kolay mi zor mu kullanimi

Back
X