O zaman ben kullanmış oluyorum pik olduğunda ve siliklestigi zamanı jelin 24 saati bitmeden değerlendirmiş oldum inşallah hepimize faydası olurAynen canım bende okudum 24 saatte bir defa kullanın diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben kullanmış oluyorum pik olduğunda ve siliklestigi zamanı jelin 24 saati bitmeden değerlendirmiş oldum inşallah hepimize faydası olurAynen canım bende okudum 24 saatte bir defa kullanın diyo
Evet canım yine burda birine bi cevapta yazdım sanırım onu. Eğer olgunlaşıp çatlamazsa kist oluyorÇatlamazsa kist yapıyormuş diyede bisiyler duydum canm doğru mu ki acaba![]()
Olur Allah’ın izniyle bol bol dua etO zaman ben kullanmış oluyorum pik olduğunda ve siliklestigi zamanı jelin 24 saati bitmeden değerlendirmiş oldum inşallah hepimize faydası olur![]()
Bu jel ne işe yarıyo? Okudum ama hepsini okuyamadım bende gebe kalamıyorumda ilgimi çekti konuKızlar merhaba 26 yaşındayım her şey normal olmasına rağmen malesef henüz bir gebelik yaşayamadım. 6 aylık yıkım dolu bir süreci geride bırakmamla bu ay BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN karışımı ve PREFERT ile denemeye karar verdim. Bugün döngümün 6. Günü yarından itibaren ovülasyon testleriyle yumurta takibine başlayacağım. İnşallah güzel haberi yine burdan vermek kısmet olur.. Benim gibi bu ay bu jeli denemek isteyen veya daha önce deneyen arkadaşlar varsa burdan paylaşımda bulunalım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun...![]()
Kullandım canım şimdi beklemedeyim bakalım bat 25 TemmuzKızlar ne yaptınız kullandınız mı bu ay jeli?
Spermlerin daha uzun yaşamasını yumurtaya doğru daha hızlı gitmesini sağlıyo ben bu ay kullandım şimdi bekliyorum inşallah olur da herkese umut olurumBu jel ne işe yarıyo? Okudum ama hepsini okuyamadım bende gebe kalamıyorumda ilgimi çekti konu
İnş...Spermlerin daha uzun yaşamasını yumurtaya doğru daha hızlı gitmesini sağlıyo ben bu ay kullandım şimdi bekliyorum inşallah olur da herkese umut olurum
Aynen canım 4 tane ama zaten tam ovülasyon günlerinde kullanıyosun bunu yani bir aylık olarak almış oluyosun nasipte varsa bir ay da da olur bir günde deİnş...
İnternetten biraz baktım 100 lira fiyatı içinde 4 tane var doğrumu?
Öyleyse çok az okadar denemeye hamile kalamadımki 4 seferde kalayım![]()
Biliyosun olmayınca umutlar gün gün bitiyor.Aynen canım 4 tane ama zaten tam ovülasyon günlerinde kullanıyosun bunu yani bir aylık olarak almış oluyosun nasipte varsa bir ay da da olur bir günde de
Ne zamandır deniyodunuz? Allah büyüktür ya umut bitmesin hiç bi zaman rabbim isterse her şey olur içinizi ferah tutmaya çalışın zor biliyorum ama başka çaremiz yokBiliyosun olmayınca umutlar gün gün bitiyor.
Oyüzden 4 seferde olurmu dedim .
Allah yardımcımız olsun takip edecem konuyu bizimde sperm sorunumuz var çünkü
Allah verirse olur vermezse imtihan olur ama insanların bukadar hassas bi konuda nispet yapmaya çalışması çok üzüyo insanı.Ne zamandır deniyodunuz? Allah büyüktür ya umut bitmesin hiç bi zaman rabbim isterse her şey olur içinizi ferah tutmaya çalışın zor biliyorum ama başka çaremiz yok
Yazık o insanlara üzülüyorum veren de Allah alanda kendilerinin herhangi bir marifetleri yok önemsemeyin bizimde olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla ..Allah verirse olur vermezse imtihan olur ama insanların bukadar hassas bi konuda nispet yapmaya çalışması çok üzüyo insanı.
Bu kişiler dost bildiklerimiz olunca önemsememek zor oluyo.Yazık o insanlara üzülüyorum veren de Allah alanda kendilerinin herhangi bir marifetleri yok önemsemeyin bizimde olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla ..
Kullandım canım bekliyorum şuanSemaknc kuzuuu. Sen bu ay kullandın mı jeli
Bat ne zamanKullandım canım bekliyorum şuan![]()
Az kalmış25 i☺
Evet ama hiç heyecan yok içimde hiç bir belirti yok bu defa da olmadı galibaAz kalmış![]()