• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

KIZLAR NASIL GİDİYO HAYAT....İlkbahar geldi sonunda ,arkasından yağmurlar,sonra yaz...hepimize hayırlı olsun bakalım.

Çelikprenses ,sevgili arkadaşım ,Canım kardeşim Nehirinannesinin söylediği gibi 1 sene böle saat tarih ve bugibi şeylerin üstünden çift dikiş atarak geçiyor.Hepimiz bu evrelerden geçtik ve geçiyoruz.Ama ben artık anladım ki bunlar artık geçmiş ve bir daha asla aynı dakikaları yaşayamıyacağız,bende kuzumu 24 Mayısta kaybetmiştim. Şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum.Bir yandanda olsaydı şöyle olcaktı böyle olcaktı deyip duruyorum.Kendimi hazırlamak ve atlatmak zorundayım.O acı inşaallah hiç uğramaz birdaha ve burdan sevinçlerimizi paylaşırız.En kocaman sevgilerimle...,:55:

Haklısın Esracım, çok sağol. neyseki o gün geçti, şimdi daha iyi gibiyim. Geride büyük bir özlem var.

günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara topiğimizi boş bırakmayalım hepiniz iyisinizdir umarım

ben iyiyim çok şükür biraz kendimden bahsedeyim 4 kilo verdim ve istediğim kiloya düştüm hergün yürüyüş yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bu arada korunmayı bıraktık hadi beni yalnız bırakmayın arkamdan gelin kızlar sırada nehirinannesi esra gökçe bu sene bizim senemiz olacak inşallah birbirimize destek olup hep birlikte aşacağız inşallah hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara topiğimizi boş bırakmayalım hepiniz iyisinizdir umarım

ben iyiyim çok şükür biraz kendimden bahsedeyim 4 kilo verdim ve istediğim kiloya düştüm hergün yürüyüş yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bu arada korunmayı bıraktık hadi beni yalnız bırakmayın arkamdan gelin kızlar sırada nehirinannesi esra gökçe bu sene bizim senemiz olacak inşallah birbirimize destek olup hep birlikte aşacağız inşallah hepinizi kocaman öpüyorum

Nigar hadi hayırlısı bakalım, güzel haberlerini alırız inşallah 1.5 ayım kaldı kısa zamanda, benim de 1.5 ayım kaldı korunmayı bırakmaya. Bu sene bizler için güzel bir sene olacak inşallah.

Nigar hadi hayırlısı bakalım, güzel haberlerini alırız inşallah 1.5 ayım kaldı kısa zamanda, benim de 1.5 ayım kaldı korunmayı bırakmaya. Bu sene bizler için güzel bir sene olacak inşallah.

inaşallah canım bakalım iyimi ettik kötümü bilemiyorum daha fazla ertelemek istemedik bir anda bir cesaret geldi bana eşimide ikna ettim allahım utandırmasın hiçbirimizi seninde az kalmış hep beraber geçiririz inşallah hamileliklerimizi sen nasılsın canım pek uğramıyordun toparlanabildinmi biraz

inaşallah canım bakalım iyimi ettik kötümü bilemiyorum daha fazla ertelemek istemedik bir anda bir cesaret geldi bana eşimide ikna ettim allahım utandırmasın hiçbirimizi seninde az kalmış hep beraber geçiririz inşallah hamileliklerimizi sen nasılsın canım pek uğramıyordun toparlanabildinmi biraz

nigarcım neler duyuyorum sen de karar verdin demek hayırlısı bakalım...bi de bana eşime gelse o cesaret.rabbim hepimizi doğru yöne götürecek inşallah buna inanıyorum...topikteki bütün arkadaşlara kocamannnn sevgiler....

nigarcım neler duyuyorum sen de karar verdin demek hayırlısı bakalım...bi de bana eşime gelse o cesaret.rabbim hepimizi doğru yöne götürecek inşallah buna inanıyorum...topikteki bütün arkadaşlara kocamannnn sevgiler....

evet canım en sonunda karar verdik inşallah sizde biraz cesaretini toplarsan neden olmasın allahım utandırmasın bizleri içimde acayip bir heyecan var korku varmı yokmu bilemiyorum zaman gösterecek şu an kuş gibi hafifledim inanırmısın karar vermek için bayağı düşündük inşallah doğru yapmışızdır canım dularınızı bekliyorum

Ayyy yaşasın ne kadar güzel, bugün sabah serviste gelirken sen aklıma geldin bugün gireyim topiğede Nigarıma çalışmalar başladımı diye soriyim o hep bana soruyo bu seferdee ben yoklayayım diye geçirdim,bak düşündüğüm gibi olmuş.Hadi hayırlısı inşaallah. Şu kilo verme işini bana öğret ya ne yapsam olmuyo.vücut çalışmaya alışkın olduğu için biraz daha sıkı spor gerekiyo sanırım sadece 1 kilo verebildim.3 kilo verir ve bu kiloda uzun kalabilirsem süper olur.bakalım.

Herkesin keyfi iyidir umarım ben iyiyim Allah' çok şükür

Ayyy yaşasın ne kadar güzel, bugün sabah serviste gelirken sen aklıma geldin bugün gireyim topiğede Nigarıma çalışmalar başladımı diye soriyim o hep bana soruyo bu seferdee ben yoklayayım diye geçirdim,bak düşündüğüm gibi olmuş.Hadi hayırlısı inşaallah. Şu kilo verme işini bana öğret ya ne yapsam olmuyo.vücut çalışmaya alışkın olduğu için biraz daha sıkı spor gerekiyo sanırım sadece 1 kilo verebildim.3 kilo verir ve bu kiloda uzun kalabilirsem süper olur.bakalım.

Herkesin keyfi iyidir umarım ben iyiyim Allah' çok şükür

esracım kalp kalbe karşıymış bende seni düşünüyordum yakın zamanda başlar çalışmalara diye düşünüyordum biliyorsunuz benim korunma sürem falan yoktu kendimi hem fiziksel hemde ruhen hazır hissettim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah kilo olarak 4 kilo verdim ve bayağı bir etkisi oldu kendimi çok zinde hissediyorum benim yaptığım diyeti tavsiye ederim kesin sonuç veriyor ben öyle 1 dilim ekmek 1 kk peynir bana göre değil 5 günde 5 kilo diyeti ismi :1::1:

kızlarrrr nasılsınız?kimseler yoktu buralarda,gelmişsiniz çok sevindim.Nigarcım müjdeli haberi yakında alırız İnşallah.belkide sırayla hepinizden alacağız o haberleri,süper olur o zaman.belki bende bir delilik yaparım ya da yapmışımdır bilinmez ki:9:

kilo vermeden bahsetmişsiniz,ben çok kilolu değilim ama yakın bir arkadaşım dukan diyeti yapıyor.4 ayda baya kilo verdi,incecik oldu.ama zor bir diyet,benim asla yapamayacağım birşey.gerçi bence kadın dediğin biraz balık etli olmalı:17:.

kızlarrrr nasılsınız?kimseler yoktu buralarda,gelmişsiniz çok sevindim.Nigarcım müjdeli haberi yakında alırız İnşallah.belkide sırayla hepinizden alacağız o haberleri,süper olur o zaman.belki bende bir delilik yaparım ya da yapmışımdır bilinmez ki:9:

kilo vermeden bahsetmişsiniz,ben çok kilolu değilim ama yakın bir arkadaşım dukan diyeti yapıyor.4 ayda baya kilo verdi,incecik oldu.ama zor bir diyet,benim asla yapamayacağım birşey.gerçi bence kadın dediğin biraz balık etli olmalı:17:.

epeydir kimseler yazmıyordu çok sessizdi buralar ilk açılışı ben yapayım arkamdan gelirsiniz beni yalnız bırakmayın yoksa sendede mi var canım kilo benimde çok fazla değildi ama yinede ne kadar az kiloyla hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünerek 4 kilo verdim dukan ağır bir diyet ben yapamam öyle diyetleri falan eşimde çok zayıfladın artık bırak diyeti falan dedi ama ben zayıflığı seviyorum

canım İnşallah güzel haberleri sırasıyla alacağız,topik şenlenecek:)..ben hayatımda hiç diyet yapmadım ve yapamam gibi geliyor.yemek yemeyi seviyorum,yapmayı da.ama sende kilolu değilsin,fotolarını görüyorum.

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3:, naber nasılsınız. ben yokken ne gelişmeler olmuş öyle aman da aman..
Nigarım hayırlısı olsun inşallah birtanem tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum :49:...
bende çok mutluyum bu aralar ... tam 8 günde 6 kilo verdim :52:.. şimdi diyete ara verdim 1 on gün sonra tekrar başlayacağım.. şimdi meraklandınız ne ile bu kadar çok verdin diye :51valla bende itibar etmezdim bu tarz beslenme şekillerine ama ne yapalım mecburen yapmak zorunda kaldım ve işe yaradı :51:.müthiş birşey.

Kızlarr ben lahana çorbası diyeti ile kilo verdim ..internette tarifi ve uygulama şekilleri var:56:. beni gören herkes şimdi bu diyete başladı.şaka gibi ben bile inanamıyorum.
Nigarın da dediği gibi ne kadar az kilo ile hamile kalırsak o kadar iyi bizim için.Hadi hayırlısı Allahım utandırmasın.amiiinnn.
öpüyorum hepinizi..

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3:, naber nasılsınız. ben yokken ne gelişmeler olmuş öyle aman da aman..
Nigarım hayırlısı olsun inşallah birtanem tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum :49:...
bende çok mutluyum bu aralar ... tam 8 günde 6 kilo verdim :52:.. şimdi diyete ara verdim 1 on gün sonra tekrar başlayacağım.. şimdi meraklandınız ne ile bu kadar çok verdin diye :51valla bende itibar etmezdim bu tarz beslenme şekillerine ama ne yapalım mecburen yapmak zorunda kaldım ve işe yaradı :51:.müthiş birşey.

Kızlarr ben lahana çorbası diyeti ile kilo verdim ..internette tarifi ve uygulama şekilleri var:56:. beni gören herkes şimdi bu diyete başladı.şaka gibi ben bile inanamıyorum.
Nigarın da dediği gibi ne kadar az kilo ile hamile kalırsak o kadar iyi bizim için.Hadi hayırlısı Allahım utandırmasın.amiiinnn.
öpüyorum hepinizi..

canım çok güzel kilo vermişsin sende biraz anlatsana bakalım diyetini biraz baktımda pek anlamadım sadece sebze çorbasımı içtin

kendimi biran hazır hissettim ve eşimde ikna oldu hadi bakalım arkamdan bekliyorum sanırım sende mayısta korunmayı bırakacaktın öyle hatırlıyorum inşallah hepimiz için güzel olur :50::50:

İyiyim canım , iyiyim, malum günler geride kalınca normale döndüm. Yarın haftasonu için Kuşadası'na , memleketime gidiyorum, o yüzden çok mutluyum. Şu bir iki ay da geçse herşey daha güzel olacak. Sırasıyla sevinçli haberlerimizi birbirimize vereceğiz Allah'ın izniyle.

İyiyim canım , iyiyim, malum günler geride kalınca normale döndüm. Yarın haftasonu için Kuşadası'na , memleketime gidiyorum, o yüzden çok mutluyum. Şu bir iki ay da geçse herşey daha güzel olacak. Sırasıyla sevinçli haberlerimizi birbirimize vereceğiz Allah'ın izniyle.
ne güzel canım ailenin yanına gidiyorsun senin için çok iyi olur ailenle özlem giderirsin inşallah canım hep beraber güzel günler göreceğiz

Bu arada Nigar Nisan'da, Nehirin annesi Mayıs'ta ben de Haziran'da... Tam sırayla olmuşş bu bırakma işi. :D

sıralam süper birde esracım var o hangi arada olacak kesin cevap alamadık sanırım mayıs veye haziranda esrada katılacak ne güzel olur ya :3::3:

desene güzel haberleri sırasıyla alıcaz(İnşallah).bende temmuzu almak istiyorum:)

canım seninde niyetin var galiba sende katıl bize ikizlerden sonra üç numara süper olur valla

kızlar hepiniz dualarımdasınız..biliyorsunuz ben artık bebek defterini kapatmıştım,iki çocuk bütün vaktimi alıyor zaten.bir üçüncüye ayıracak vaktim yok ve hepsine birden yetemem gibi düşünüyorum.kendi adıma sırf çocuk yapmak için doğurmak istemiyorum.ama ikiz olmasalardı kesin bir tane daha isterdim.biliyorsunuz babam ciddi bi ameliyat geçirdi ve biz iki kardeşiz.bu süreçte sorunlar yaşadık,kardeşim ankarada o gelene kadar babama birşey olabilirdi diye çok korktum çünkü annem yalnızdı. benim ikizler var.annem babama yalnız bakmak zorunda kaldı.o zaman keşke 1 kardeşimiz daha olsaydı diye düşündüm.işte bu düşüncelerle 3.bir çocuk fikrine sıcak bakmaya başladım ama hala kararsızım.en büyük korkum anne olarak onları ihmal eder miyim,yetebilir miyim?doğurup doğurup da bakıcılara,kreşlere bırakmak istemiyorum çünkü.offf kafam karışık işte:52:..hele önce sizlerden güzel haberleri alalım da ben sona kalayım.:16:

slmmmmm sevgili arkadaşlarımm.nasılsınız bakalım.beni mazur görün kk ya pek giremiyorum.eemalum 3 çocuk baya vaktimi alıyo.ayrıca çok ama çokkk uykum varr.uyku uyku diye ayakta leyla gibi dolanıyorum işte kafam hiç yerinde deil.keltoş oğlum geceleri hiç uyumuyo.bütün gün uyuyo geceleride gündüz oldu sanıp sabahlıyo.emmeyide pek beceremiyo.sütüm çok az geliyo o yüzdenb.iki numaram deseniz fena kıskançlık krizleri yaşıyo.bebeği kabullenemedi hala hiç emzirmeme kucağıma almama tahammül edemiyo saatlerce biryerini kesmişiz gibi ortalığı yuıkıyo.her dakika bebeğin etrafında ya gözüne parmak sokmaya çalışır ya elini ayağını sıkıcam diye uğraşır bebişimi nasıl koruycam şaşırdım valla.bir numaramda arada kaynıyo işte garibim oda daha 4,5 yaşında ama küçüklerle ilşgilenmekten ona pek sıra gelmiyo en çok o garibim üzülüyoruım sizlerde anladığım kadarıyla iyisiniz bebişler yavaş yavaş yola çıkmaya başlıycak anlaşılan.dualarım sizlerle.inanın doğuma girerken bile ameliathanede hepiniz için dua ettin.rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh...öpüldünüz kocamann.bu arada terkende benim gibi pek vakit bulamıyo anlaşılan sizleride görücez bi bebişler gelsin.o yüzden hiç bize kızmayın sakın .ok ???hadi byeee...

Back