- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Herkese bol güneşli günler , umarım herkes iyidir.Ben iyiyim Allah a şükür; kan tahlillerim ve smear testlerim çıktı temiz ,artık yapılacak çok bişey kalmadı.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin inşaallah, Bu uzun ve sıkıntılı yolda içten samimi dualarınıza muhtacım,sevgilerimle....herkesi çok öptüm
günaydın kızlar ya bizim burada havalar ısınmadı hala işyeri buz gibi dışarıda az güneş var onu fırsat biliyorlar kaloriferide doğru dürüst yakmıyorlar allahın gücüne gitmesinde ben çok sıkıldım bu soğuk havalardan bende iyiyim diyeyim vermem gereken 3 4 kilom var onuda verirsem süper olacak
esracım canım arkadaşım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir ve sağlıklı bir şeiklide kucağına alırsın dualarımda hep varsınız allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın allahın izniyle aşacağız hep birlikte hepinizi kocaman öpüyorum
Kızlarrr yeniden merhaba... İnşallah iyisinizdir. Topiğimiz biraz boş kaldı son günlerde. Ben gayet iyiyim, ilaçlara devam. Bir de ilk gebeliğimde olan şu burun tıkanıklığından korkmasam tekrar olur mu diye. Hormonlar yüzünden burun zaten şişermiş. Benim ilk gebeliğimin3.4 ve 5. ayı alerji mevsimine denk gelmişti iyice şişmişti. Çok sıkıntı çekmiştim. Bir kbb uzmanına gittim burun içi kemiği ve eti de varmı bende. Hemen ameliyat dedi. Ameliyat olmak istemiyorum. Çok kararsızım.:2:
mrb arkadaşlar bende 33.haftamda şiddetli preeklamsi ile doğum yaptım...kızım şuan 3 aylık maşallah sğlıklı....merak ettiğim bizler 2.çocuğu istediğğimizde ne gibi zorluklarla karşılaşırız...
ne güzel canım ya ben sıcağı çok seviyorum ama burda maalesef onu göremiyoruz bende tarsusda görev yapmıştım dediğin gibi şimdi oralar çok iyidir ama yazın çok fena oluyor zaten eşim dayanamdı sıcaklara o yüzden geldik memlekete inşallah canım ne güzel olur hep beraber sen esra gökçe ben süper olur bakalım önce kim hamile kalacak bende düşünüyorum zamanını ayarlayamadık daha aslında ben hemen istiyorum hamile kalmayı bakalım kısmetCanım antalya ya gel , ohhhh güneş çıktı mis gibi , thisortle geldim işe bugün , ağaçlar çiçek açtı valla burası 3 ay çok süper olur ondan sonra pastırma sıcakları geldimi kaçacaksın..
bu arada sen de katılıyormusun bize bak 3- 4 kilo kalmış . oh ne güzel, düşünsenize hepimiz bir hamile kalırmışız ve preeklampsi yaşayan herkese umut olurmuşuz .Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin kızlar gerçekten duaya çok ihtiyacımız var.
hoşgeldin canım inşallah bu sefer preklemsi geçirmeden bebeğini kucağına alırsın planlı bir gebelikmiydislm arkadşlar bende preaklmsi hastasıyım 8 aylık dogum yaptım tansion düşmedi şimdi ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum doktor ikincide tekrar etmeye bilir dedi bakalım hayırlısı
canım benim sanada merhaba...benim arkadaşımın eşi de senin gibi burundan problem yaşadı nefes alamıyordu geceleri,uyku uyuyamıyordu.Geçen sene ameliyat oldu ama çok az bi düzelme olduğunu söylüyor yani dayanabilirsen olma derim bende hamileyken burnum tıkanıyodu ama bende öle bi problem yok yani problem olmasada ameliyat olduktan sonrada hamilelik döneminde tekrar burnun sıkıntı olacaktır.Sen ne zaman hamilelik düşünüyosun.çok öptüm
Canım benim , o sorunu bende yaşıyorum ve hamile iken 1-2 kez burun spreylerinden kullanmak zorunda kalmıştım , doktoruma sorarak tabiki . bu tür ilaçların gebelik kategorisi c demişti.kullanabilirsin demişti zaten kullanmasam saatte 50 defa hapşururumu insan , burnum kocaman olmuştu ahhh ahh sorma o kadar çok özlüyorum ki o günlerimi ne güzel günlermiş . Ameliyat ile geçecekse ol tabi gebe kalmadan önce tüm sorunları halletmek lazım.bende dişçiye gidecem erteleyip duruyorum.hayırlısı bakalım.çok geçmiş olsun tatlım..
hayat bir sınav tabii ki.. Allah beterinden saklasın... Kimseye yaşatmasın inşallah bir daha
Esracımmm, merhaba. Bugün başka bir doktora daha gittim, ameliyat olsam bile burun etlerimin alerjim olduğu için tekrar şişeceğini söyledi. Benim alerji aşısı yaptırmam gerekiyormuş. O yüzden ameliyat olmayacağım. Haziran ortası gibi korunmayı bırakıyorum. Yani çook az kaldı :)))) İnşallah iyisindir. Sen ne zaman düşünüyorsun. Ben de seni çok çok çok öpüyorum :)
Canım arkadaşım , bizler iyiyiz seninde iyi olmana sevindim.inşallah rabbim bu kez yüzümüzü güldürecek beraber çıkacağız bu yola tekrar. sen çalışmalara başladın mı yoksa
ben mayıs ta başlayacağım
merhaba güzel kadınlar; güzel anneneler...
hepinizin gönlüne göre versin allahım..
ben bu aralar (sezeryan ile gebeliğime son verildi preeklampsi tanısı ile )gebe kalsam mı kalsam ne olur ne olmaz diye düşünmekteyim...
deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum
bazı dr lar en az 6 ay, bazıları 1 yıl , bazıları ise mümkün değil 2 yıl önce gebelik düşünmeyin diyorlar.. ve biz karar veremiyoruz.
sizden ricam herkesin bir hikayesi var ama; yaşadıklarınızdan sonra gebeliğe ne zaman karar werdiniz, neler yaşadınız?
sevgilerimle
Canım, ben de sıkıntı da olsa o günlerimi çok özlüyorum. Çünkü bebeğimin varlığı herşeye katlanmamı sağlıyordu. Ben uyuyamıyordum ama onun rahatça uyuduğunu biliyorum içimde. Ah ah... Ne vardı yaşasaydı sanki.
Kıyamam ben sana ya işte o boşluğa söylenen bi söz daha , ne vardı yaşasaydı, bu cümleyi o kadar çok kurdum ki ama cevap yok yok yok,hayat hep umut etmeye ,devam etmeye yönlendiriyor bizi.Bak 2 gün önce kar kıştı şimdi ilkbahara giriyoruz.rabbim böyle acılar çeken tüm annelere nasip etsin,imtahanımızda başarılı kılsın inşaallah.
ben bu aralar (sezeryan ile gebeliğime son verildi preeklampsi tanısı ile )gebe kalsam mı kalsam ne olur ne olmaz diye düşünmekteyim...
bazı dr lar en az 6 ay, bazıları 1 yıl , bazıları ise mümkün değil 2 yıl önce gebelik düşünmeyin diyorlar.. ve biz karar veremiyoruz.
sizden ricam herkesin bir hikayesi var ama; yaşadıklarınızdan sonra gebeliğe ne zaman karar werdiniz, neler yaşadınız?
sevgilerimle
sevgilerimle
hoşgeldin aramıza,sanki nickini hatırlıyor gibiyim ama tam çıkaramıyorum.sezeryan doğum yapmışsın,bebeğin yanındadır diye umut ediyorum...
ESRAcım nasılsın canım,çalışmalar başladı mı?
GÖKÇE sen nasılsın tatlım,okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü..
NİGARIM canım çok öpüyorum senide..
ve tüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?