Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Canım arkadaşım , bizler iyiyiz seninde iyi olmana sevindim.inşallah rabbim bu kez yüzümüzü güldürecek beraber çıkacağız bu yola tekrar. sen çalışmalara başladın mı yoksa
ben mayıs ta başlayacağım

Canım antalya ya gel , ohhhh güneş çıktı mis gibi , thisortle geldim işe bugün , ağaçlar çiçek açtı valla burası 3 ay çok süper olur ondan sonra pastırma sıcakları geldimi kaçacaksın..
bu arada sen de katılıyormusun bize bak 3- 4 kilo kalmış . oh ne güzel, düşünsenize hepimiz bir hamile kalırmışız ve preeklampsi yaşayan herkese umut olurmuşuz .Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin kızlar gerçekten duaya çok ihtiyacımız var.

slm arkadşlar bende preaklmsi hastasıyım 8 aylık dogum yaptım tansion düşmedi şimdi ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum doktor ikincide tekrar etmeye bilir dedi bakalım hayırlısı

Canım benim , o sorunu bende yaşıyorum ve hamile iken 1-2 kez burun spreylerinden kullanmak zorunda kalmıştım , doktoruma sorarak tabiki . bu tür ilaçların gebelik kategorisi c demişti.kullanabilirsin demişti zaten kullanmasam saatte 50 defa hapşururumu insan , burnum kocaman olmuştu ahhh ahh sorma o kadar çok özlüyorum ki o günlerimi ne güzel günlermiş . Ameliyat ile geçecekse ol tabi gebe kalmadan önce tüm sorunları halletmek lazım.bende dişçiye gidecem erteleyip duruyorum.hayırlısı bakalım.çok geçmiş olsun tatlım..

Canım hoşgeldin , öncelikle büyük geçmiş olsun , şanslısın bebeğin seninle, rabbim acısını göstermesin. ikinci gebelikte ne gibi zorluklar yaşarız demişsin , inan bana hepimiz yaşayıp göreceğiz.ümidi kaybetmeden yeniden inatla haydi bismillah diyerek ..dua et bizim için..

ne güzel canım ya ben sıcağı çok seviyorum ama burda maalesef onu göremiyoruz bende tarsusda görev yapmıştım dediğin gibi şimdi oralar çok iyidir ama yazın çok fena oluyor zaten eşim dayanamdı sıcaklara o yüzden geldik memlekete inşallah canım ne güzel olur hep beraber sen esra gökçe ben süper olur bakalım önce kim hamile kalacak bende düşünüyorum zamanını ayarlayamadık daha aslında ben hemen istiyorum hamile kalmayı bakalım kısmet
slm arkadşlar bende preaklmsi hastasıyım 8 aylık dogum yaptım tansion düşmedi şimdi ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum doktor ikincide tekrar etmeye bilir dedi bakalım hayırlısı
hoşgeldin canım inşallah bu sefer preklemsi geçirmeden bebeğini kucağına alırsın planlı bir gebelikmiydi

Esracımmm, merhaba. Bugün başka bir doktora daha gittim, ameliyat olsam bile burun etlerimin alerjim olduğu için tekrar şişeceğini söyledi. Benim alerji aşısı yaptırmam gerekiyormuş. O yüzden ameliyat olmayacağım. Haziran ortası gibi korunmayı bırakıyorum. Yani çook az kaldı :)))) İnşallah iyisindir. Sen ne zaman düşünüyorsun. Ben de seni çok çok çok öpüyorum :)

Canım, ben de sıkıntı da olsa o günlerimi çok özlüyorum. Çünkü bebeğimin varlığı herşeye katlanmamı sağlıyordu. Ben uyuyamıyordum ama onun rahatça uyuduğunu biliyorum içimde. Ah ah... Ne vardı yaşasaydı sanki.

Kızlar,bakıyorum sayfa ilerlemiş..hepiniz iyisiniz İnşallah.benim sizlere anlatacaklarım var ama şimdi zamanım yok sonra buradan ya da faceden konuşuruz.çok çok öpüyorum hepinizi.

merhaba güzel kadınlar; güzel anneneler...
hepinizin gönlüne göre versin allahım..
ben bu aralar (sezeryan ile gebeliğime son verildi preeklampsi tanısı ile )gebe kalsam mı kalsam ne olur ne olmaz diye düşünmekteyim...
deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum
bazı dr lar en az 6 ay, bazıları 1 yıl , bazıları ise mümkün değil 2 yıl önce gebelik düşünmeyin diyorlar.. ve biz karar veremiyoruz.
sizden ricam herkesin bir hikayesi var ama; yaşadıklarınızdan sonra gebeliğe ne zaman karar werdiniz, neler yaşadınız?
sevgilerimle

hayat bir sınav tabii ki.. Allah beterinden saklasın... Kimseye yaşatmasın inşallah bir daha

insanın içinden çıkmıyor an be an; ama elinden de birşey gelmiyor.
sadece Allahtan geldi deyip, bir de milletin tesellileri ile oturyorsun oturduğun yerde..
ben çalışmıyorum henğüz; kpss ye hazırlanıyorum ve meşakkatim var; gökçe adında iki yaşında alt komşumun kızına bakıyorum . çok şeker bir şey . onunla vakit geçiriyoruz. gebelik süresince de yanımdaydı kuzum, beraber dua ediyorduk ona benzesin benim kızımdaa diye. ama maalesef yüzünü bile göremedim. ...

Çok sevindim canım benim ameliyat olmayacağına...İnşaallah en kısa zamanda bakalım n'olcek....

daha bakalım azcık yaz gelsin bizim buralarda güneş var ama çok çok sıcak değil,güneşi görünce içim umut doluyo...Mayıs ...hayırlısıyla inşaallah tatlım benim.valla belki senden daha çok sevinirim ha hamile kalmana:)

Canım benim ben seni sanki hatırlıyo gibiyim daha önceki topikten.Çok geçmiş olsun.Benim dün tam tamına 10 ay oldu ve 2 ay sonra 1 yılımı dolduracağım ve artık düşünüyorum tekrar hamile kalmayı.Dr. lar bunun tıbbı bir prosedür olduğunu 6 ayın dikişler için olduğunu söylüyolar tabi sezeryan için. 6 ay bana göre eğer bir bebek kaybı varsa, erken, çünkü; toparlayamıyosun.ama 1 sene normal bence anca kendine geliyosun hem insan olarak, hem bi anne adayı olarak, hemde bir eş olarak.Çünkü psikoloji darmadağın ve çok gelgitli olduğu için sağlıklı olmayabilir.2 sene bence gereksiz uzun çivi çiviyi söker diyorum....

Kıyamam ben sana ya işte o boşluğa söylenen bi söz daha , ne vardı yaşasaydı, bu cümleyi o kadar çok kurdum ki ama cevap yok yok yok,hayat hep umut etmeye ,devam etmeye yönlendiriyor bizi.Bak 2 gün önce kar kıştı şimdi ilkbahara giriyoruz.rabbim böyle acılar çeken tüm annelere nasip etsin,imtahanımızda başarılı kılsın inşaallah.

Bugün onu çok özledim yine.

Fmkara, ben de seni hatırlıyorum sanırım başka bir topikten. Bana doktorlar demiştiki, en sağlıklısı 2 yıl beklemekmiş sezaryandan sonra. Büyüttüğün çocuğun yoksa 1 yıl yeterliymiş. Diğer çocuğunla ilgilenemezsin diye arayı uzun tutmayı öneriyormuş bazıları. Dikişler zaten 6 ay bekliyoruz. Aslında ben de 1 yıl bekleyecektim, İzmir'deki doktorum şart koşmuştu. Ama smear testlerim falan temiz çıkınca 9. ay sonunda korunmayı bırakabilirsin dedi. Şu anda da gebeliğe hazırlanmaktayım. Ben ağır preeklampsi geçirmiştim, 27 haftalıkken de doğum yapmıştım. Genetik testlerimde heterozigot taşıyıcılık çıktı. O yüzden coraspin kullanıyorum. Benim deneyimlerim bu kadar canım. Bana sorarsan en az 9 ay beklemelisin derim. Esra'nın da dediği gibi insanın ruhen toparlanması lazım. Bir kaç ay önceye kadar hala eski ben değildim. Anlamsız davranışlarım olabiliyordu. Yeni yeni kendimi eski ben gibi hissediyorum. Bir sayfayı gerçekten kapattığımı düşünüyorum. Aceleci davransaydım, risk de almış olacaktım, belki de hamile olduğum yeni bebeği ilk bebeğimmiş gibi düşünecektim. Sevgiyle kal...

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza,sanki nickini hatırlıyor gibiyim ama tam çıkaramıyorum.sezeryan doğum yapmışsın,bebeğin yanındadır diye umut ediyorum...

ESRAcım nasılsın canım,çalışmalar başladı mı?

GÖKÇE sen nasılsın tatlım,okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü..

NİGARIM canım çok öpüyorum senide..

ve tüm arkadaşlar

Ben iyiyim canım, sadece geçen hafta kafam çok karışıktı, kızlar biliyorlar şu burun ameliyatı konusunda kararsızdım. Hala da kararsızım :44: Sen de iyisindir inşallah.

Son düzenleme:
canım okuldan çok yakın bir öğretmen arkadaşım geçen haftalarda burun ameliyatı oldu.kemiği eğri olduğu için nefes almakta zorlanıyordu..ameliyat iyi geçti,hatta 3 saat sonra ziyaretine gittik gayet iyi görünüyordu.3 hafta raporlu,sonra okula başlayacak.tabii biraz ağrısı ve acısı oldu ama ameliyattan tam 1 hafta sonra arkadaşımın evine gittim,düzelmişti.eğer rahatsız oluyorsan ameliyat ol ve kurtul...

ben şu anda iyiyim hemde çok Şükürler olsun,nedeni malum(bunlar mutluluk gözyaşı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…