Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım çok sağol teşkkür ederim , folik asite başladım folbiol kullanıyorum onun dışında birşey vermedi doktorum.
dilekcim çok çok geçmiş olsun birtanem.
ranaecrin canım benim benimde demir depolarım eksikti hatta ben hamile kalmadan evvel tahlil yaptırmıştım ve hemen gineferon vermişti doktor eylül gibi başlamıştım kullanmaya zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. ama zaten o demir depoları hemen dolmuyor uzun süre tedavi gerektiriyor demir bağlama serumu da yüksek çıkmıştı bende . daha sonrasında doktora sordum hemde ayrı ayrı iki doktora bununla ilgisi olmadığını söylediler.kan değerlerim düşüktü ama doğuma kadar normal seyirlerine gelmişti hepsi , ilaçlarımı hiç aksatmamıştım
ama biliyorsun hep bir sebep arayıp duruyorsun ya bizimkisi de işte öyle . şimdi biz yine elimizden geleni yapalımda biliyorsun Allah a teslim gerisi onun bileceği iş diyoruz.
geçen doğuda kar dan dolayı bir kadın ambulansta 11 mi 12.mi ne doğumunu yaptı görüyorsun çok dikkatle yada az dikkatle olacak iş değil gibi Allah yardımcımız olsun , inşallah nisan yada en geç mayıs gibi hamile kalmayı planlıyorum kızlar dua edin ben de hepimiz için ediyorum..Rabbim yüzümüzü güldürsün.

canım öncelikle kardeşin için geçmiş olsun dileklerimi söyleyeyim. Ben de başladım folil asite heyecanını sevincini anlıyorum. İnş bebişin bekletmez hemen gelir. Öpüyorum.

İnşallah bekletmez canım dediğin gibi, onu özlemle bekliyorum...İyi dileklerin için çok sağol canım benim.

Sevgili arkadaşlarım, canlarım, dostlarım.... uzun süredir yoktum ama sonunda tüm işlerim bitti.Öncelikle nehirinannesi olmak üzere İstanbulda ikamet eden tüm dostlardan özür dilerim ,bilgisayarım olmadığı için ve gitmeden öncede ürün hazırlıkları nedeniyle görüşemediğimizden dün İstanbuldan döndüm ama hep aklımdaydın canım arkadaşım.Telefonun olsaydı hemen arardım biliyosun.

herkesi çok özledim

Akimeracım çok mutlu oldum gerçekten belki yazıya dökemem ama çok mutlu oldum.Allah çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin.Artık 3 çocuk annesi bir hanımsın.Ne mutlu sana inşaallah bizede böyle mutluluklar nasip olur.

Nigarım beni sormuşsun iyiyim Allaha şükür bi işler çok yoğundu ama şimdi artık bitti sakin bir döneme giriyorum.Biliyosun 10 ay oldu.Folik asite başladım, ilk bi kaç gün içmedim içmek istemedim çok anlamsız geldi.Bişeyler yapmak istemiyorum,biraz kötü düşüncelerim vardı ama sonra geçen ayları düşündüm geri gelmiyor.doktorumda bu sayfayı kesinlikle kapatacaksın artık konuşmayacaksın bile böyle bi sürece giriyosun dedi yani psikolojik olarak kaldıysa tabi.

Test sonuçları da bugün yarın çıkacak bakalım kan tahlili falan filan işte.Allah yardımcımız olsun tüm arkadaş ve dostlarımın.Acılarımız artık son bulsun.

Merhaba kızlar. Bir tek testim kalmıştı yaptıramadığım onun da sonuçları çıktı.
FAKTÖR XIII V34L homozigot normal
MTHFR (C677T) heterozigot
MTHFR (A1298C) homozigot normal
PAİ-1 (4G/5G) Heterezigot(4G/5G)

Bu sonuçları yorumlayabilir misiniz? Normal yazması normal, sorun yok demek mi?

canlarım nasılsınız?son birkaç gündür kk ya falan bakamadım hiç,faceye ancak birkaç dk.lığına takılabildim o kadar.hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla,korunma süresi biten arkadaşlarımın testleri başlamış hepiniz Hayırlı sonuçlar alırsınız İnşallah.akimeranın oğlunun fotosunu facede gördüm,Maaşllah ayına göre süper bence.

canım anladığım kadarıyla yorumlayayım normal yazanlarda bir sorun yok 2 gende heterizigotun var ve merak etme tadaviside var kan pıhtılaşması topiğindede gördüm burdan yazayım dedim tedavi şeklide doktordan doktora değişiyor kimi sadece coraspin veriyor kimiside coraspinle birlikte düşük doz heparin veriyorlar benimkide mthfr 677 homozigot ben yüksek doz heparin kullanacağım doktorun ne dedi

Canım benim hoşgeldin , bende meraklanmaya başlamıştım artık ama tahmin ettim bu yine yoğundur dedim.Allah o istanbul da sürekli yaşayanlara sabır versin , bende pazar günü döndüm aman yarabbi memleketimin toprağını öpeceğim geldi , o ne soğuktu öyle k..ım dondu resmen

iyi olmana sevindim , folik asite bende başladım hergün hapı alırken kızım geliyor gözümün önüne , ne hissettiğini benden iyi kimse anlamaz herhalde. doktorlar öyle diyor kapat o sayfayı ama işte gelip birde bize sorsunlar bakalım , haklılarda bir yandan sürekli geçmişte yaşarsak geleceğimizi de kaybediyoruz son geçen 9 ayım sürekli iş güç ,hayatıma hiç birşey katamadım, psikolojim bozuldu sürekli eşime yüklendim ..Allah ondan razı olsun ne dayanıklı adammış diyorum bazen..
Herşey biryana yeniden başlayacak gücü toparladım kendimde sende öyle ol bir tanecik arkadaşım benim.

aşkım bende normal yazanları normal olarak değerlendirildiğini biliyorum, ve bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması var görünüyor ama nigarın da dediği gibi çaresiz birşey değil kan sulandırıcı kullandırıyor doktorlar. en azından ne ile savaşacağını biliyorsun , bende herşey normal çıkmıştı ne heterezigot , ne de homozigot anlayacağın ben bunları neden yaşadım hala belli değil .. tabii doktoruna gidip yorumlatacaksın yine en iyisini onlar bilir..

Canımm, heterozigot taşıyıcılık var dedi, coraspin çinko ve folik asit kullanmaya başladım işte. Homozigotlar normalmiş, buraya yazdıktan sonra görüştüm doktorumla. Şimdilik bu kadarmış :)

Sağol canımın içi, doktorumla akşam görüştüm aynı şeyleri söyledi seninle. Bakalım coraspini kulnaıyoruz 2 haftadır. En azından artık ne ile karşılaşacağımız biliyoruz dimi dediğin gibi. Akıllandık :)

Ranaecrin sormuştu galiba,bende de hep demir eksikliği vardı.hamile kalıncada daha da artıı tabii.bilmiyorum bu konuda belirleyici bir istatistik oluşur mu?

Çelikprenses canım ben bu testlerden anlamıyorum pek ama kanda pıhtılaşma varsa kan sulandırıcılar kullanırsın.bende bebe aspirini kullanmıştım mesela.merak etme herşey iyi olacak İnşallah.

Herkese bol güneşli günler , umarım herkes iyidir.Ben iyiyim Allah a şükür; kan tahlillerim ve smear testlerim çıktı temiz ,artık yapılacak çok bişey kalmadı.Rabbim benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin inşaallah, Bu uzun ve sıkıntılı yolda içten samimi dualarınıza muhtacım,sevgilerimle....herkesi çok öptüm

günaydın kızlar ya bizim burada havalar ısınmadı hala işyeri buz gibi dışarıda az güneş var onu fırsat biliyorlar kaloriferide doğru dürüst yakmıyorlar allahın gücüne gitmesinde ben çok sıkıldım bu soğuk havalardan bende iyiyim diyeyim vermem gereken 3 4 kilom var onuda verirsem süper olacak
esracım canım arkadaşım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir ve sağlıklı bir şeiklide kucağına alırsın dualarımda hep varsınız allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın allahın izniyle aşacağız hep birlikte hepinizi kocaman öpüyorum

Kızlarrr yeniden merhaba... İnşallah iyisinizdir. Topiğimiz biraz boş kaldı son günlerde. Ben gayet iyiyim, ilaçlara devam. Bir de ilk gebeliğimde olan şu burun tıkanıklığından korkmasam tekrar olur mu diye. Hormonlar yüzünden burun zaten şişermiş. Benim ilk gebeliğimin3.4 ve 5. ayı alerji mevsimine denk gelmişti iyice şişmişti. Çok sıkıntı çekmiştim. Bir kbb uzmanına gittim burun içi kemiği ve eti de varmı bende. Hemen ameliyat dedi. Ameliyat olmak istemiyorum. Çok kararsızım.:2:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende 33.haftamda şiddetli preeklamsi ile doğum yaptım...kızım şuan 3 aylık maşallah sğlıklı....merak ettiğim bizler 2.çocuğu istediğğimizde ne gibi zorluklarla karşılaşırız...

Merhaba, hoşgeldin !! Burada herkes bunu merak ediyor aslında. Neredeyse çoğumuz şu an ikinci bebeklerimize hazırlık aşamasındayız. Ama hiç sorun yaşamadan ikinci bebeklerini sağlıkla kucaklarına alanların sayısı azımsanmaz. Her ihtimale karşı kan sulandırıcılar kullanyoruz. İkincisinde olursa daha hafif geçebiliyormuş. Sen çok şanslısın, geç yakalanmışsın ve bebeğini kucağına almışsın. Bence hiç korkma.

Son düzenleme:

canım benim sanada merhaba...benim arkadaşımın eşi de senin gibi burundan problem yaşadı nefes alamıyordu geceleri,uyku uyuyamıyordu.Geçen sene ameliyat oldu ama çok az bi düzelme olduğunu söylüyor yani dayanabilirsen olma derim bende hamileyken burnum tıkanıyodu ama bende öle bi problem yok yani problem olmasada ameliyat olduktan sonrada hamilelik döneminde tekrar burnun sıkıntı olacaktır.Sen ne zaman hamilelik düşünüyosun.çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…