- Konu Sahibi nehirinannesi2011
günaydın kızlar nehirinannesi kardeşine geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarım sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara folik asite falan başladın mı:2::2:esracım sesin çıkmıyor iyimisin güzelim
dilekcim aman dikkat et çocuklara tekrar geçmiş olsun
ranaecrin senin sorun hakkında birşey diyemeyeceğim epeydir tahlil yaptırmıyorum ama hiç düşük olmamıştı benim bol bol kuru üzüm ye pekmez içben sık tüketirim bunları hergün kızıma kesintisiz 2 tatlı kaşığı veririm tabi ona vermek için bende içmek zorunda kalıyorum ama iyide oluyor yani bütün bir kış boyunca nerdeyse hiç hastalanmadık diyebilirim kızın nasıl büyüyormu
gökçecim senin adına çok sevindim az kalmış korunmayı bırakmana inşallah bebeğin çok bekletmez ve sağlıklı bir doğum yaparsın
bebek 07 sende iyisindir inşallah
canım çok sağol teşkkür ederim , folik asite başladım folbiol kullanıyorum onun dışında birşey vermedi doktorum.
dilekcim çok çok geçmiş olsun birtanem.
ranaecrin canım benim benimde demir depolarım eksikti hatta ben hamile kalmadan evvel tahlil yaptırmıştım ve hemen gineferon vermişti doktor eylül gibi başlamıştım kullanmaya zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. ama zaten o demir depoları hemen dolmuyor uzun süre tedavi gerektiriyor demir bağlama serumu da yüksek çıkmıştı bende . daha sonrasında doktora sordum hemde ayrı ayrı iki doktora bununla ilgisi olmadığını söylediler.kan değerlerim düşüktü ama doğuma kadar normal seyirlerine gelmişti hepsi , ilaçlarımı hiç aksatmamıştım
ama biliyorsun hep bir sebep arayıp duruyorsun ya bizimkisi de işte öyle . şimdi biz yine elimizden geleni yapalımda biliyorsun Allah a teslim gerisi onun bileceği iş diyoruz.
geçen doğuda kar dan dolayı bir kadın ambulansta 11 mi 12.mi ne doğumunu yaptı görüyorsun çok dikkatle yada az dikkatle olacak iş değil gibi Allah yardımcımız olsun , inşallah nisan yada en geç mayıs gibi hamile kalmayı planlıyorum kızlar dua edin ben de hepimiz için ediyorum..Rabbim yüzümüzü güldürsün.