- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Günlerden muhteşem yüzyıl, veee Hatice sultan hamile ..kaybettiği bebeğinin yerine bir yenisi gelecek , nasıl mutlu görünüyor ....bense ağlayarak izliyorum ..
Rabbim yardım et .....
Elbette yardım edecek zaten O yardım etmese neler olurdu kimbilir.Muhteşem yüzyılı bilmem ama inşaallah bizim için süper bi yıl olur tatlım.
Slm kızlar.yeni yıl dilekleriniz için tşk.ediyorum.bende yeni yılın hepinize sağlık mutluluk bol para bereket ve tatlı tatlı bebişler getirmesini diliyorum allahtan.terkencim cnm benim senin adına o kadar mutluyumki anlatamam.cnm benim zaten hamileyim duygusallık zirvede.inan bu günleri gördüğün için senin yazılarınıda hert okuduğumda gözlerim doluyo.çok duygusallaşıyorum çok mutlu oluyorum.bende görürmüyüm acaba o günleri.(hiç ümidim yok aslında.tansiyon problemim başgösterdi malesef.bir haftaya yakındır 14-9 en düşük 13-8 lerde.doktor bir hafta takip istedi.daha snrda 24 saatlik idrar örneği istedi.malum bebiştede gerilik başlamıştı.gerçi geriliği gören detaylı ultrasonumu çeken radyolog doktordu.benim doktorumun cihazına göre gerilik yok diyo.ama aynı cihaz küçük oğlumdada hep herşeyin normal olduğunu gösteriyodu taki başka bi doktorun ultrason cihazına giripte geriliğin çoktan 2 haftayı bulduğu ve tehlike sinyallerinin çaldığını öğrenene kadardı.şimdi yine aynı doktora gidiyorum çünkü doktorum tek kelimeyle süper bi kadın çok ilgili hiç usanmaz sıkılmaz gece gündüz ararım aramasam o beni merak edip arar.tek sorun hstneden kaynaklanan ultrason sorunu.gerçi doktoruma göre doğru ölçüm yapıyo.2 hafta snr tekrar ayrıntılıya giricem doktor ne diycek bakalım .bu kadar sıkıntının içinde tek mutlu olduğum şey bu gebeliğimde şeker yüklemem iyi çıktı.ufağında şekerde çıkmıştı çünkü baya zor günlerdi.doktorum benden biraz ümitsiz 30 u bulursak iyidir diyo.bende inat ettim en az 36 ya kadar doğurmıycam inat ettim diyorum.böle şakalaşıp duruyoruz.bakalım kaderimizde ne var inşallah hayırlısı olur
akimera mümkün mertebe aklından uzak tutmaya çalış bu tansiyon olayını benim o haftalarda 15-16 arası değişiyordu kardiyoloğada git canım bana holtermi haltermi herne karın ağrısıysa ondan takmışlardı 24 saatlik ölçüme bakıldı ona göre ilaç yazmadılar tansiyon aletini kalddır bir süre dmişti kardiyolog önce 2 haftada br ölçtüm sonra haftada bir düzenli ölçüm yaptım o şekilde kontrol altına alındı ben inanıyorum Allahın izniyle bebğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
selam kızlar napıyorsunuz herkes iyimi bu ne soğuk ya evden dışarı çıkamıyoruz oğlumla eve hapsolduk zaten 11buçukta kalkıkyoruz iyice düzenimiz şaştı depresyondamyım ne hoş zaten artık istesekte uyuyamayacağız ya neyse 6 günümüz kaldı acayip heyecan bastı beni:18: nasıl olacak nasıl bişey çıkacak merak ediyorum inşallah sorunsuz sağlıklı huzurlu bir bebek olıur eşiminde sömestr tatiline denk geliyor o açıdan iyi ama oğlumu ihmal etmekten korkuyorum bu c.tsi kontrolümüz var anestezi uzmanıyla görüşecekmişiz .heryerim şişmeye başladı biraz otursam ayak bileklerim şişiyor çorap giysem bacağım iki parçaya bölünmüş gibi oluyor 82 kilo oldum tam 18 kilo almışım 2 kilo daha hakkım var 20 kiloyu sınır koymuştum ama ne yesem kilo oluyor artık korkunç bir hızla kilo alıyorum balina gibi oldum akimera sen ne alemdesin nehirinannesi,firdos,esra,nigar hiçkimsenin sesi soluğu çıkmıyor nasılsınız
selam kızlar napıyorsunuz herkes iyimi bu ne soğuk ya evden dışarı çıkamıyoruz oğlumla eve hapsolduk zaten 11buçukta kalkıkyoruz iyice düzenimiz şaştı depresyondamyım ne hoş zaten artık istesekte uyuyamayacağız ya neyse 6 günümüz kaldı acayip heyecan bastı beni:18: nasıl olacak nasıl bişey çıkacak merak ediyorum inşallah sorunsuz sağlıklı huzurlu bir bebek olıur eşiminde sömestr tatiline denk geliyor o açıdan iyi ama oğlumu ihmal etmekten korkuyorum bu c.tsi kontrolümüz var anestezi uzmanıyla görüşecekmişiz .heryerim şişmeye başladı biraz otursam ayak bileklerim şişiyor çorap giysem bacağım iki parçaya bölünmüş gibi oluyor 82 kilo oldum tam 18 kilo almışım 2 kilo daha hakkım var 20 kiloyu sınır koymuştum ama ne yesem kilo oluyor artık korkunç bir hızla kilo alıyorum balina gibi oldum akimera sen ne alemdesin nehirinannesi,firdos,esra,nigar hiçkimsenin sesi soluğu çıkmıyor nasılsınız
Canlarım niye kimse yok kaç gündür,neler yapıyorsunuz?ben temizlik yaptım dün ve bugün..hem evimi temizledim hem de hayatımı:)tertemiz oldum yani:)..sizler nasılsınız..Terken doğum yaptın mı acaba,takip edemedim?Akimera sen nasılsın canım?
Dün sabah işe gittim bi paket bırakılmış adıma, benden önce, bi can arkadaşım var o hemen paketi aldı attı çantasına,odamıza gidince paketi sordum vermek istemedi anladım tabi hemen, hamileyken bi mama sitesine üye olmuştum oradan 6. ay ek gıda numuneleri ve mama kaşığı hediyesi göndermişler,zorla aldım saklıcam dedim.İçindeki mektubu da aldım ama işte okumadım eve gelince açtım...'' Bebeğiniz artık büyüdü.Toprak şimdi 6 aylık oldu ve insanları tanıyor,hareketleri daha bilinçli yapıyor...'' falan filan yazıyor.Tabi bunları okuyunca bir kere daha yıkıldım,artık ağlayınca baya bi dağılıyorum onu fark ettim o kadar çok ağlamışım ki vücut kaldırmıyo heralde, bugün çenemin altında dokununca acıyan bi beze ve dudağımda bi uçukla uyandım.Çünkü bebeğim büyümemiş annesini bırakıp gitmiş,cennette meleklerle koşturuyordu.Annesi alamamıştı kucağına üzerine karlar yağmurlar yağıyordu herkes kar yağınca sevinirken annesinin boynu bükük kalıyordu.Üfff işte böle Allah bana ve tüm bu acıları yaşayan canım dostlarıma sabır versin...Allah çok Büyük.
firdosum hayırdır ne temizliği buCanlarım niye kimse yok kaç gündür,neler yapıyorsunuz?ben temizlik yaptım dün ve bugün..hem evimi temizledim hem de hayatımı:)tertemiz oldum yani:)..sizler nasılsınız..Terken doğum yaptın mı acaba,takip edemedim?Akimera sen nasılsın canım?
Dün sabah işe gittim bi paket bırakılmış adıma, benden önce, bi can arkadaşım var o hemen paketi aldı attı çantasına,odamıza gidince paketi sordum vermek istemedi anladım tabi hemen, hamileyken bi mama sitesine üye olmuştum oradan 6. ay ek gıda numuneleri ve mama kaşığı hediyesi göndermişler,zorla aldım saklıcam dedim.İçindeki mektubu da aldım ama işte okumadım eve gelince açtım...'' Bebeğiniz artık büyüdü.Toprak şimdi 6 aylık oldu ve insanları tanıyor,hareketleri daha bilinçli yapıyor...'' falan filan yazıyor.Tabi bunları okuyunca bir kere daha yıkıldım,artık ağlayınca baya bi dağılıyorum onu fark ettim o kadar çok ağlamışım ki vücut kaldırmıyo heralde, bugün çenemin altında dokununca acıyan bi beze ve dudağımda bi uçukla uyandım.Çünkü bebeğim büyümemiş annesini bırakıp gitmiş,cennette meleklerle koşturuyordu.Annesi alamamıştı kucağına üzerine karlar yağmurlar yağıyordu herkes kar yağınca sevinirken annesinin boynu bükük kalıyordu.Üfff işte böle Allah bana ve tüm bu acıları yaşayan canım dostlarıma sabır versin...Allah çok Büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?