• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

arkadaşlarr şükür iyi çıktı kızım kontrolde toparlamış ama inşallah bundan sonrada böyle devam eder çünkü küçük bebeğe bakmak çok ama çok zor bu c.tesi yine gideceğiz inşallah .yavaş yavaş evin temizlik ve düzen işlerini halletmeye çalışıyorum ilk defa geçen gün bebek için bişeyler aldım onları yıkamam ütülemem lazım iş çok yapacak adam yok eşim çok geç geliyor sağlığımız yerinde olsunda isterse evi pislik götürsün hiç umurumda bile değil valla hele bi sağlıkla doğursaydım geceleri yatmak çok zorlaşlamaya başladı ilk defa dün ayaklarımda ödem oluştu oğlumda hiç şişmemiştim baya bayada bir çatladım oooh sefam olsun:8:

terkencim sana kocaman bir maşallah diyorum:nazar::nazar:hiç merak etme daha nice güzel haftalar göreceksin evi boşver bir şekilde yapılır yeterki sağ salim vaktinde doğur güzel haberlerini bekliyoruz:46::46::46:

Tümmmm dostlara merhaba , fabrikadayım bu gece, ben seramik sektöründeyim,herşey zincir gibi birbirine bağlıdır bizde dolayısıyla bi yerde bi sorun oldumu darmadağın olur herşey , özel sektör stresi de cabası tabi.biraz işler yoğun bu hafta pek karışık oldu herşey birbirine girdi bizim burda.o yüzden fazla giremedim topiğe.ama bana adreslerini gönderen dostlarımın cicileri öbürgün yola çıkacak inşaallah unuttum sanmayın...:55:

slm kızlar ksr bkmyın daha önce yazdığınız geçmiş olsun yazılarınıza cevap yazmaya fırsat bulamadım.hepinize ilginiz ve desteğiniz için çok tşk.ediyorum.bu sıralar oğlumun telaşına düştün aylardır bir karın ağrısı problemimiz vardı.en sonuunda testler filimler derken karın boşluğunda lenf büyümesi olduğu ortaya çıktı.epey bi canım sıkıldı.kendimi unuttum onun telaşına düştüm.ilaçlar antibiyotikler kontroller derken yoğun bi hafta geçirdim.dün filimleri tekrarlşadık.allaha şükür lenflerin boyu sabit kalmış.büyüme olmamış.bu iyi bi durum lenflerin tamamen kaybolması 1 seneyi bulur dedi doktor.iştahıda kayboldu yavrumun.zaten 4 yaşında ama çok zayıf bi çocuktu.18 kiloydu.bu rahatsızlık yüzünden 15 kiloya düştü.epey bi moralim bozuldu.ama allaha şükür tedavisi olan bi rahatsızlık.allah beterinden korusun diyorum.bu arada tansiyonuma bakıyorum yükselme olmuyo ama yinede iki taraflı çentiklenmeler oluşmuş bu nasıl oldu anlamıyorum.doktor ayaklarımda ödeminde başladığını söledi.ben pek anlayamıyorum henüz.daha ayrıntıulı ultrasonu alıp kendi doktoruma götürmeye fırsat bulamadım.telde konuşmuştuk en son bebişim ne durumda çok merak ediyorum.terkencim seyitimde gerilik 2 haftaydı yazmışım snrdan farkettim.3 haftaydı.30 haftalık doğdu ama gelişimi 27 haftalık gibiydi.1 kilo doğdu zaten.birde tansiyonum çok yüksekti.190-200 lerdeydi.ilaçlara rağmen düşmüyodu.ddoktor şoka girmemden korktu ve riske atamadı.zaten bebeğim doğduğunda mosmor doğmuş.yani bi gün daha dursa ölürmüş karnımda.hiç bi şekilde beslenemiyomuş.iyide oldu diyoum.allah nasip edip ömür verdi çok şükür inşallah bu bebişimde dünyada yiycek rızkı vardır.sorunsuz bi şekilde dünyaya getirmek nasip olur diyorum.hayırlısı allahtan....pek yazıları takip edemiyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.toprak esracım sen ne adresi istemiştin cnm ben kaçırdım sanırım.face adresimi istiyosun...benim yine kendi adımla kayıtlıyım.akimera oruç olarak kayıtlı..birde senin mesleğinide kaçırmışım.ne iş yapıyodum tatlım sen.seramik falan deyince merak ettim:))öpüyorum sizi fıstıklar..girebilddikçe yazarım.görüşürüz byee...

Son düzenleme:
arkadaşlarr şükür iyi çıktı kızım kontrolde toparlamış ama inşallah bundan sonrada böyle devam eder çünkü küçük bebeğe bakmak çok ama çok zor bu c.tesi yine gideceğiz inşallah .yavaş yavaş evin temizlik ve düzen işlerini halletmeye çalışıyorum ilk defa geçen gün bebek için bişeyler aldım onları yıkamam ütülemem lazım iş çok yapacak adam yok eşim çok geç geliyor sağlığımız yerinde olsunda isterse evi pislik götürsün hiç umurumda bile değil valla hele bi sağlıkla doğursaydım geceleri yatmak çok zorlaşlamaya başladı ilk defa dün ayaklarımda ödem oluştu oğlumda hiç şişmemiştim baya bayada bir çatladım oooh sefam olsun:8:

:nazar: sefan olsun tabi canım arkadaşım, senin yazdıklarını okurken sürekli gözlerim dolu dolu oluyor ne mutlu sana rabbim nazardan korusun hadi 1 ay kaldı çok şükür , yarabbim bugünleride gösterdi :16::16:

selam arkadaşlar bizim bugün doğum tarihimiz belli oldu eğer kızım yaramazlık yapmazsa 17 ocakta alacak doktor yalnız canım sıkılıdı kilo olarak bir ölçümde 2400 çıktı bir daha ölçtüğündede 2750 hangisini baz alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce 2300dü bu durumda azmmı almış oluyor kafam karıştı

selam arkadaşlar bizim bugün doğum tarihimiz belli oldu eğer kızım yaramazlık yapmazsa 17 ocakta alacak doktor yalnız canım sıkılıdı kilo olarak bir ölçümde 2400 çıktı bir daha ölçtüğündede 2750 hangisini baz alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce 2300dü bu durumda azmmı almış oluyor kafam karıştı

Terkencim , canım arkadaşım ne mutlu sana 21 gün sonra bebişe kavuşacaksın inşallah :nazar::nazar::nazar:, kilo konusunda doktor ne söylüyor ? ama zaten birebir ölçüm bekleme hep farkediyor sıkma canını 3 kg kadar doğabilir belki yeterki sağlıklı olsun canım benim büyür gider Allah'ın izniyle.kendine ve bebişe dikkat et sağlıcakla kalın..öptüm çok..:16:

cnm benim senin adına çok sevindim.ne kadaraz kaldı rabbim sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah.darısı benimde başıma inşallah..

terken çok az kalmış:nazar::nazar::nazar: kilo konusunu kafana takma değişebiliyor hazırlıklar tamammı:46::46::46:

kızlar görüşmeyeli nasılsınız?ben aynıyım..ev,okul...

Esracımın hediyesi bu akşam geldi.çok mutlu oldum ve duygulandım..neredeyse ağlayacaktım,bi garip oldum...hemen eşime astırdım,zaten yeri hazırdı ve almayı düşünüyordum.kendi emeğiyle yaptığı ahşap boyama anahtarlık yollamış,çok güzel..emeğine,yüreğine sağlık arkadaşım..canım...

günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor buralara esracım dün akşam işten çıkmak üzereyken hediyen geldi çok mutlu oldum en güzel yılbaşı hediyesini verdin bana emeğine sağlık çok teşekkürler firdos nasıl oldun iyileştinmi terken az kaldı doğuma sağlıklı doğumlar diliyorum

nehirinannesi hiç uğramaz oldu buralara çok yoğun galiba

akimera nasılsın gerileme devam ediyormu ayrıntılı ultrasona girmişmiydin umarım en kısa sürede çözülür sorunun ve vaktinde doğum yaparsın dualarım seninle
benimde kızım hastalandı çok kötü üşütmüşüz nasıl üşütüyor anlamıyorum o kadar koruyoruz ama yinede hastalanıyor bağışıklığı çok zayıf yinede bugünlerimize çok şükür hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor buralara esracım dün akşam işten çıkmak üzereyken hediyen geldi çok mutlu oldum en güzel yılbaşı hediyesini verdin bana emeğine sağlık çok teşekkürler firdos nasıl oldun iyileştinmi terken az kaldı doğuma sağlıklı doğumlar diliyorum

akimera nasılsın gerileme devam ediyormu ayrıntılı ultrasona girmişmiydin umarım en kısa sürede çözülür sorunun ve vaktinde doğum yaparsın dualarım seninle
benimde kızım hastalandı çok kötü üşütmüşüz nasıl üşütüyor anlamıyorum o kadar koruyoruz ama yinede hastalanıyor bağışıklığı çok zayıf yinede bugünlerimize çok şükür hepinizi kocaman öpüyorum

Huhuuuuu aşkolsun nigarcım ben hep buradayım yukarıları okusana fıstığım :9:

selam kızlar herkeste bir yoğunluk var sanırım çoluk çocuk iş güç inşallah Allah önce sağlık sıhhat ve mutluluk hayırlı bir yıl nasip eder geçen hafta yardımcı bir abla geldi ev temizliği için ev temizlendi bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi ama daha benim hastane çantam bile hazır değil bebek yatağını daha kurmadık uyuz oluyorum böyle işler sürüncemede kalınca eşimi beklemek zorunda kalıyorum oda çok geç geliyor hayrı kalmıyor bana birde daha kızımın adı bile belli değil korkumuzdan isim bile düşünememiştik iki isim olsun istiyorum başta elif olacak ama yanına ne koysak fikir verin kızlar aklımda hüma,neva,begüm,reyyan,rana,beril,beyza,berra,serra,vs var akılımız karıştı .[/I]

akimera bacım bu arada ne alemdesin gerilik hala devam ediyormu benimde o haftalarda gerideydi bir 10gün kadar ama beni ayrıntılı ultrasona alan bir proftu ve bu haftalarda bu durumun olabileceğini söylemişti toparlar dedi 27den sonra toparladı ama şimdi yine 1 hafta geriden geliyor tansiyonun ne alemde oğulların nasıl kendini çok yorma bu illetin tek tetikleyicisi stres ve yorgunluk Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin dua edelim birbirimize

Huhuuuuu aşkolsun nigarcım ben hep buradayım yukarıları okusana fıstığım :9:
kuzucum alındınmı kıyamam sana:3::3::3:

selam kızlar herkeste bir yoğunluk var sanırım çoluk çocuk iş güç inşallah Allah önce sağlık sıhhat ve mutluluk hayırlı bir yıl nasip eder geçen hafta yardımcı bir abla geldi ev temizliği için ev temizlendi bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi ama daha benim hastane çantam bile hazır değil bebek yatağını daha kurmadık uyuz oluyorum böyle işler sürüncemede kalınca eşimi beklemek zorunda kalıyorum oda çok geç geliyor hayrı kalmıyor bana birde daha kızımın adı bile belli değil korkumuzdan isim bile düşünememiştik iki isim olsun istiyorum başta elif olacak ama yanına ne koysak fikir verin kızlar aklımda hüma,neva,begüm,reyyan,rana,beril,beyza,berra,serra,vs var akılımız karıştı .[/I]

terkencim ne güzel hazırlıklar yapılıyor çok sevindim kendini fazla yorma herşey olur merak etme eşinle yapın isim konusunda elif güzel bir isim yanınabence rana güzel diye düşünüyorum canım ilk gebeliğinde kaçıncı haftada doğurmuştun merak ettim :nazar::nazar::nazar:

kuzucum alındınmı kıyamam sana:3::3::3:

terkencim ne güzel hazırlıklar yapılıyor çok sevindim kendini fazla yorma herşey olur merak etme eşinle yapın isim konusunda elif güzel bir isim yanınabence rana güzel diye düşünüyorum canım ilk gebeliğinde kaçıncı haftada doğurmuştun merak ettim :nazar::nazar::nazar:

37+2 de doğurmuştum ama gerilikten dolayı 32 haftalık gibiydi şimdi doktorun verdiği tarih aslında bayağı geç kendiğinden gelmek isteyebilir bu zilli çünkü 39 haftalık oluyoruz o zaman korku bastı şimdiden sağlıkla gelir inşallah

akimera bacım bu arada ne alemdesin gerilik hala devam ediyormu benimde o haftalarda gerideydi bir 10gün kadar ama beni ayrıntılı ultrasona alan bir proftu ve bu haftalarda bu durumun olabileceğini söylemişti toparlar dedi 27den sonra toparladı ama şimdi yine 1 hafta geriden geliyor tansiyonun ne alemde oğulların nasıl kendini çok yorma bu illetin tek tetikleyicisi stres ve yorgunluk Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin dua edelim birbirimize

TATLIM BENİM NE GÜZEL HAZIRLIKLAR YAPIYOSUN.İNAN DAHA Bİ ZIBIN BİLE ALMADIM.HALA ŞAKA GİBİ GELİYO.GERİLİK DEVAM EDİYO CNM.BANADA27 DEN SNR DÜZELEBİLİR DEDİ.ŞU AN AMA BENİM ÇİFT TARAFLI TIKANIKLIK ÇENTİKLENMELER VARDI.PEK DÜZELECEĞİNE İNANAMIYORUM.ŞU AN 24 HAFTALIK OLDUM.29.HAFTADA TEKRAR GİRİCEM AYRINTILIYA.BAKALIM NE ÇIKACAK.İNŞALLAH BENDE SENİN GİBİ EN AZINDAN 36.HAFTAYI GÖRÜRÜM.İLK OĞLUMDA HİÇ Bİ SORUNUM OLMADIĞI HALDE KORDON DOLANMASI SEBEBİYLE 36 HAFTALIK DOĞUM YAPMIŞTIM.2300 GR.DOĞDU.AA SAĞLIKLI DİYE KÜVEZE BİLE ALMADILAR HEMEN ALDI BEBİŞİMİ KUCAĞIMA HİÇ Bİ SAĞLIK SORUNUDA YAŞAMADIM.İKİNCİ OĞLUMDA PREEKLEMSİ YÜZÜNDEN 30 HAFTALIK AMA GELİŞİMİ 27 HAFTALIK OLARAK DOĞDU.BAKALIM BU OĞLUM NE KADAR YATACAK ANNESİNİN KARNINDA.İNŞALLAH İÇERDE RAHATI YERİNDEDİRDE ZAMANINI DOLDURUP GELİR.DUALARIM SENİNLE TATLIM.ALLAH SAĞLIKLI KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..İKİMİZEDE TABİ:)):emir_bebek::nazar:

sayfamız şenlenmiş,hamişlerimiz gelmiş ne güseeellllll:16:

Nigarcım iyiyim canım,bir dahaki sakarlığıma kadar iyiyim.buraya yakın bir yerde küçük bir kayak merkezi var.arkadaşlar gelecek h.sonu için oraya gidelim dediler.aman yok dedim,bu sefer kesin kafamı falan kırarım:1:...sen nasılsın canım?kızın nasıl,okul hayatı nasıl gidiyor?

Terken canım her yazını okuyunca daha bi mutlu oluyorum..isim konusu sormuşsun.Elif ismini zaten seçmişsiniz,yanına bence berra,beril ya da beyza düşünebilrisin.özellikle Berra çok hoş duruyor.bu üç isimde çok güzel.benim kızım olsaydı eğer adını zeynep melek koyacaktım..ama mihrimah isminide çok beğeniyorum:)..benim oğlanlarda iki isimli.

Akimera 24.haftadasın demek,sanada Maaşallah canım.bi 4 hafta daha geçse daha rahat edeceksin İnşallah.

Nehirinannesi bi uğrayıp kaçmış,hu huu bacım nerelerdesin???

kızlar görüşmeyeli nasılsınız?ben aynıyım..ev,okul...

Esracımın hediyesi bu akşam geldi.çok mutlu oldum ve duygulandım..neredeyse ağlayacaktım,bi garip oldum...hemen eşime astırdım,zaten yeri hazırdı ve almayı düşünüyordum.kendi emeğiyle yaptığı ahşap boyama anahtarlık yollamış,çok güzel..emeğine,yüreğine sağlık arkadaşım..canım...

Canım benim ya güle güle kullan güzel kapıların açılacağı anahtarları as inş.paketler biraz kötü oldu çünkü bir gün önce fabrikada kaldım ve güzel kaplıklar alamadım.

Çok geçmiş olsun canım benimdikkat etmek lazım felaket soğuk hava durumları ,beğendiysen bende çok mutlu olurum.Paketler için üzgünüm firdosa da yazdım çok istediğim gibi olmadı...bi dahakine artık:55:

Terkencim iyi olmana çok sevindim ilerde bebişinin fotolarınıda koyarsın belki buralara da görürüz.Allah yardımcın olsun.
Akimeracım moralini hiçbişeye bozma bu zorluklar geçip bebeğini inşaallah kucağına alacaksın o zaman 3 çocuklu süper bi anne olcaksın bence harika bişey.

Canlar habire fabrikadayım büyük ebat lüks ürün yapıyoruz bütün hepimiz orda yatıp kalkıyoruz hafta tatili kullanmadığım için de aşırı yorgunum bu hafta hiç geçmedi.Bugün de sayım işi için dışarlardaydım dondum öldüm valla ,şubatta istanbulda fuardayım herkesi beklerim.genç firmamız ilk defa fuara katılacak.heyecan ve korku bi arada.bazen yoğunluk iyi bazen kötü,çok hızlı yürürken birden duruyorum ve diyorum ki zaman nasılda akıp geçiyor.insan alışmıyor ama kanıksıyor ve olgunlaşıyor ,ama içimde biyerlerde bi anne hep ağlıyor,uzaklaşan arkasında kalan acılara ağlıyor şimdide,böyle günlerimde çok duygulu oluyorum,gözyaşlarım akıveriyor.Eşim diyorki unutmaya ve alışmayada alışmalı ve izin vermelisin.evet doğru söylüyo zamanın işini yapmasına izin vermeliyim.geçen akşam oğlumun ultrason fotolaına baktım aylardır almıyorum elime aklıma geldi bakmak istedim.baktım ki etrafı sararmış,seni unutmak istemiyorum unutamam dedim ne olursa olsun.

yani işte böle akşam akşam biraz bunalım oldu:55: canlarım benim......hepinizi çok öptüm....................:55:

Back