- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum:18: sabah 8de yatışım yapılacak dualarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun canlarım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum:18: sabah 8de yatışım yapılacak dualarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun canlarım benim
terkencim allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle ay ne güzel mis gibi kokar şimdikızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum:18: sabah 8de yatışım yapılacak dualarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun canlarım benim
cnm benim allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.rabbim seni bi avazda kurtarsın.meleğini sağsalim versin kucağına.darısı sırasıyla benim ve dğer kızların başına.ben dün kontroldeydim.şimdilik herşey yolunda gidiyo.tansiyonumda iyi.gerilikte yok gibi ama bebişimde 26+3 itibariyle 1 kilo olmuş.boyumuzda 36 cm.doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söledi ammaa ben yinede korkuyorum.çünkü küçük oğlumda bu haftada normaldi.bundan snrki hafta gelişim geriliği başgöstermişti.birde doktorum herşeyin yolunda gitse bile bebişm 36.haftaya gelir gelmez alacağını söledi.yani terkencim senin gibi 39 ları göremiycez.nedenini anlayamadım.ama daha öncesinde preklemsi yaşadığım için son ayda tansiyonum çok daha yükselebileceğini bebişide riske atamıycağını söledi.birde tabi 3.sezeryanım olacağı için üstelik 4 sene içindeki 3.sezeryan dikişlerimi zorlamamak adına fazla beklemeyeceğini söledi.biraz moralim bozuldu.halbuki herşey yolunda giderse bende en azından bi 38-39.haftaları görmek istiyodum.gerçi başka bi doktor günümde doğurabileceğimi sölemişti.benim doktorum niye böle düşünüyo çok kızıyorum
Dün sabah işe gittim bi paket bırakılmış adıma, benden önce, bi can arkadaşım var o hemen paketi aldı attı çantasına,odamıza gidince paketi sordum vermek istemedi anladım tabi hemen, hamileyken bi mama sitesine üye olmuştum oradan 6. ay ek gıda numuneleri ve mama kaşığı hediyesi göndermişler,zorla aldım saklıcam dedim.İçindeki mektubu da aldım ama işte okumadım eve gelince açtım...'' Bebeğiniz artık büyüdü.Toprak şimdi 6 aylık oldu ve insanları tanıyor,hareketleri daha bilinçli yapıyor...'' falan filan yazıyor.Tabi bunları okuyunca bir kere daha yıkıldım,artık ağlayınca baya bi dağılıyorum onu fark ettim o kadar çok ağlamışım ki vücut kaldırmıyo heralde, bugün çenemin altında dokununca acıyan bi beze ve dudağımda bi uçukla uyandım.Çünkü bebeğim büyümemiş annesini bırakıp gitmiş,cennette meleklerle koşturuyordu.Annesi alamamıştı kucağına üzerine karlar yağmurlar yağıyordu herkes kar yağınca sevinirken annesinin boynu bükük kalıyordu.Üfff işte böle Allah bana ve tüm bu acıları yaşayan canım dostlarıma sabır versin...Allah çok Büyük.
terkencim allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle ay ne güzel mis gibi kokar şimdi
akimera sendende güzel haberler var bak gerilik kaybolmuş gibi kilosuda gayet iyi ben 26 haftalık doğum yapmıştım kilosu 780 grdı inşallah sende terken gibi vaktinde doğum yaparsın bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle allahım diğer kızlarada(nehirinannesi esra) nasip etsin nehirinannesi seni rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı çok etkilendim hayırlara vesile olsun inşallah
ben geldiim bugün eve çıktık kızlar çok tatlı bir kızım oldu 3 kilo ve 51 cm boyunda miniş birşey ameliyatta herşeyi hissettim anesteziyi iyi vermediler galiba bebeğin çıkış anı karnıma bastrışları konuşmalar hep duydum ama acı hissetmedim kıpırdayamadım konuşamadım haliyle ama çokta korktum şükür atlattık kazasız belasız akimera sıra sende doktorun 36 hafta konusunda haklı olabilir çünkü benimde dikiş yerim çok incelmiş biraz daha beklesydik yırtılma olabilirdi diyor riske atmamakta fayda var Allaha emanet olun arkla uzun yazamıyorum malum
terkencim maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldın ve bizlere moral oldun allah analı babalı büyütsün
sıra akimerada inşallah o da senin haftalarını görür ve sağlıkla kucağına alır sırada nehirinaanesi ve esra var
firdos noluyor kuzum ya nickin değişmiş hayırlı olsun alışmıştık ona kızlar bu sene hiç olmadığı kadar soğuk valla donuyoruz neyse bugün son işgünüm haftaya izin aldım kızımla vakit geçireceğim ve son kez bir doktora gideceğim o ne derse ona göre hareket edeceğiz hakkımzda hayırlısı olsun firdos sende tatile giriyorsun ne güzel ya çocuklarla vakit geçirirsin canlarım hepinizin cuması mübarek olsun kocaman öpüyorum
canım o nickimi de seviyordum ama daha anlamlı birşey yapayım dedim.bu yeni ismim çocuklarımın baş harflerinden oluşuyor.evet canım bugünden itibaren tatil bizeee yaşasınnnn..evet çocuklarıma 15 günde olsa kendim bakacağım ama hava soğuk pek bir yere gidemiycez gibi.canım ne doktoru,hamilelik için mi?