• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum:18: sabah 8de yatışım yapılacak dualarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun canlarım benim:3:

kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum:18: sabah 8de yatışım yapılacak dualarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun canlarım benim:3:

cnm benim allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.rabbim seni bi avazda kurtarsın.meleğini sağsalim versin kucağına.darısı sırasıyla benim ve dğer kızların başına.ben dün kontroldeydim.şimdilik herşey yolunda gidiyo.tansiyonumda iyi.gerilikte yok gibi ama bebişimde 26+3 itibariyle 1 kilo olmuş.boyumuzda 36 cm.doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söledi :nazar::nazar::nazar: ammaa ben yinede korkuyorum.çünkü küçük oğlumda bu haftada normaldi.bundan snrki hafta gelişim geriliği başgöstermişti.birde doktorum herşeyin yolunda gitse bile bebişm 36.haftaya gelir gelmez alacağını söledi.yani terkencim senin gibi 39 ları göremiycez.nedenini anlayamadım.ama daha öncesinde preklemsi yaşadığım için son ayda tansiyonum çok daha yükselebileceğini bebişide riske atamıycağını söledi.birde tabi 3.sezeryanım olacağı için üstelik 4 sene içindeki 3.sezeryan dikişlerimi zorlamamak adına fazla beklemeyeceğini söledi.biraz moralim bozuldu.halbuki herşey yolunda giderse bende en azından bi 38-39.haftaları görmek istiyodum.gerçi başka bi doktor günümde doğurabileceğimi sölemişti.benim doktorum niye böle düşünüyo çok kızıyorum

Son düzenleme:
terkencim allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle ay ne güzel mis gibi kokar şimdi:nazar::nazar::nazar:
cnm benim allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.rabbim seni bi avazda kurtarsın.meleğini sağsalim versin kucağına.darısı sırasıyla benim ve dğer kızların başına.ben dün kontroldeydim.şimdilik herşey yolunda gidiyo.tansiyonumda iyi.gerilikte yok gibi ama bebişimde 26+3 itibariyle 1 kilo olmuş.boyumuzda 36 cm.doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söledi :nazar::nazar::nazar: ammaa ben yinede korkuyorum.çünkü küçük oğlumda bu haftada normaldi.bundan snrki hafta gelişim geriliği başgöstermişti.birde doktorum herşeyin yolunda gitse bile bebişm 36.haftaya gelir gelmez alacağını söledi.yani terkencim senin gibi 39 ları göremiycez.nedenini anlayamadım.ama daha öncesinde preklemsi yaşadığım için son ayda tansiyonum çok daha yükselebileceğini bebişide riske atamıycağını söledi.birde tabi 3.sezeryanım olacağı için üstelik 4 sene içindeki 3.sezeryan dikişlerimi zorlamamak adına fazla beklemeyeceğini söledi.biraz moralim bozuldu.halbuki herşey yolunda giderse bende en azından bi 38-39.haftaları görmek istiyodum.gerçi başka bi doktor günümde doğurabileceğimi sölemişti.benim doktorum niye böle düşünüyo çok kızıyorum

akimera sendende güzel haberler var bak gerilik kaybolmuş gibi kilosuda gayet iyi ben 26 haftalık doğum yapmıştım kilosu 780 grdı inşallah sende terken gibi vaktinde doğum yaparsın bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle allahım diğer kızlarada(nehirinannesi esra) nasip etsin nehirinannesi seni rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı çok etkilendim hayırlara vesile olsun inşallah

terken canım bu dk.larda bebeğini almışsındır umarım.çok mutlu oldum şükürler olsun allahıma..sağlıkla büyüt inşallah...darısı diğer arkadaşların başına.2012 mutluluk dolu olsun herkes için...

Dün sabah işe gittim bi paket bırakılmış adıma, benden önce, bi can arkadaşım var o hemen paketi aldı attı çantasına,odamıza gidince paketi sordum vermek istemedi anladım tabi hemen, hamileyken bi mama sitesine üye olmuştum oradan 6. ay ek gıda numuneleri ve mama kaşığı hediyesi göndermişler,zorla aldım saklıcam dedim.İçindeki mektubu da aldım ama işte okumadım eve gelince açtım...'' Bebeğiniz artık büyüdü.Toprak şimdi 6 aylık oldu ve insanları tanıyor,hareketleri daha bilinçli yapıyor...'' falan filan yazıyor.Tabi bunları okuyunca bir kere daha yıkıldım,artık ağlayınca baya bi dağılıyorum onu fark ettim o kadar çok ağlamışım ki vücut kaldırmıyo heralde, bugün çenemin altında dokununca acıyan bi beze ve dudağımda bi uçukla uyandım.Çünkü bebeğim büyümemiş annesini bırakıp gitmiş,cennette meleklerle koşturuyordu.Annesi alamamıştı kucağına üzerine karlar yağmurlar yağıyordu herkes kar yağınca sevinirken annesinin boynu bükük kalıyordu.Üfff işte böle Allah bana ve tüm bu acıları yaşayan canım dostlarıma sabır versin...Allah çok Büyük.:55:

Canım arkadaşım benim , aynı mama firmasına bende üye idim ve aynı paketi bende aldım .bizim eve göndermişler eşimde vestiyere bırakmış birde benim cep telefonuma mesaj gönderiyorlar sürekli ..işte ek gıdalara geçtiler falan filan ...siteden üyeliği sildim ama halen gelmeye devam ediyor .. öyle çok canımı yakıyor ki o mesajlar ,ama yapacak bir şey yok birtanem. dediğin gibi melek oldular onlar birgün kavuşacağız canım arkadaşım dayanacağız başka çare yok ..ağlatma şimdi beni gözlerimde yaş kalmadı artık..

Güzel haberlerde alıyoruz bak terken bugün doğum yaptı Allah ın izni ile :emir_bebek: ,
Akimera dan da ne güzel haberler var..canım benim 26.haftada olmanıza rağmen 1 kg geçmişsin ne güzel maşallah kırkbinkere :nazar::nazar::nazar: bak gördünmü dedim sana içime doğuyor sende sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dikkatli ol yeter...
keşke terkenin numarasını isteseydim özelden merak ediyorum , bugün evden çıkarken terken bugün doğuma girecek diye geçirdim içimden dualarımı ettim gönderdim .darısı bizlerin başına inşallah..

terkencim allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle ay ne güzel mis gibi kokar şimdi:nazar::nazar::nazar:

akimera sendende güzel haberler var bak gerilik kaybolmuş gibi kilosuda gayet iyi ben 26 haftalık doğum yapmıştım kilosu 780 grdı inşallah sende terken gibi vaktinde doğum yaparsın bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle allahım diğer kızlarada(nehirinannesi esra) nasip etsin nehirinannesi seni rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı çok etkilendim hayırlara vesile olsun inşallah

Canım benim hayır olsun inşallah , nasıl gördün merak ettim bak şimdi :26:

nehirinannesi rüyayı burda söylemeyim ama emin ol ki çok güzeldi ve içime doğuyor bu sene bebeğini kucağına alacaksın buna tüm kalbimle inanıyorum tabi esracımda ne yapıyırsunuz başlamadınızmı çalışmalara :2::2:

firdosum iyimisin facede kaldırmışsın ismini burdada çocukların resimlerini kaldırmışsın önemli birşey yoktur umarım

terken güzel haberlerini bekliyoruz müsait olunca doğum hikayeni yazarsın allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin vatanına milletine ve ailesine hayırlı evlat olsun :nazar::nazar::nazar:

Terkencim doğum yapmış,çok çok sevindim.topiğin ilk bebeği geldi sağlıcakla,süper bir şey bu:nazar::emir_bebek:

Nigarım buradayım hayatım,geçici bir süre faceyi dondurmuştum ama dün geri açtım.zaten sana msj atmıştım okursun.biri vardı rahatsız ediyordu beni ama onu hallettim.artık ben değil eşim muhatap olacak.buralardayım yani.

Selamünaleyküm canlarrr.bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.çok soğuk, gece fabrikadaydım gene -27 yi gördük yani böyle bir soğuk görmedim,( sanki 2005 tede böyle soğukmuydu hatırlayan varmı?)Sıradan başlıyım bakalım:
* Terkencim eminim Allahın izniyle bebişini kucağına almışsındır.sana kucak dolusu sevgilerimi burdan gönderiyorum ve kuzunuda çok kucakladım.
o ortamı çok merak ediyorum.mutlu sonla biten bi hastane macerası ve mışıl mışıl uyuyan bir bebekle hastane kapısından çıkış anını,biricik tatlı dostum nehirinannesine ,bana ve isteyen herkese Allah nasip etsin inşaallah o günleri ...
* Nigar50 çalışmaları sormuşsun :17: fabrikadan eve gelemiyorum bide benim 1 sene biliyosun yani daha bi 4 ay var ama şubatta folik asite başlamam gerekebilir dr. gebeliği düşündüğün aydan 3 ay önce başlıcaksın demişti.Şubatta bi ziyarete gitcez bakalım.zaten merak etme bişey olsa ilk duycak siz olursunuz tatlım.:52:
*Firdosum sen neler yapıyosun.facede gördüm bebişlerin taa bebek hallerini soğukla aran nasıl.
*Nehirinannesi canım arkadaşım sen nasılsınbu soğukalarda da gelip gidiyomusun istanbula,bizim istanbulda kalcamız otel daha belli değil belli olunca sana yazarım canım.

Herkesi çokkk kocaman öptüm.:55:

bilin bakalım ben kimim?:)yeni nickim nasıl?

Esracım iyiyim canım,evet bebişlerin en eski resimlerini koydum.ne kadar miniklermiş.buraya ilk defa bu sene kar yağdı bu şekilde ve doya doya keyfini çıkardık.kartopu oynadık,çok güzeldi.ama okula giderken neredeyse düşüp sakatlanıyordum yine:)hava çok soğuk yahu,donuyoruz.bu arada artık yeniden kitap okumaya başladım,iki günde iki kalın roman bitirdim.eskiden facede ne kadar gereksiz zaman geçiriyormuşum onu anladım,ölü geçen,bom boş vakitlermiş valla.işte benden böyleeee...

ben geldiim bugün eve çıktık kızlar çok tatlı bir kızım oldu 3 kilo ve 51 cm boyunda miniş birşey ameliyatta herşeyi hissettim anesteziyi iyi vermediler galiba bebeğin çıkış anı karnıma bastrışları konuşmalar hep duydum ama acı hissetmedim kıpırdayamadım konuşamadım haliyle ama çokta korktum şükür atlattık kazasız belasız akimera sıra sende doktorun 36 hafta konusunda haklı olabilir çünkü benimde dikiş yerim çok incelmiş biraz daha beklesydik yırtılma olabilirdi diyor riske atmamakta fayda var Allaha emanet olun arkla uzun yazamıyorum malum

terkencim maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldın ve bizlere moral oldun allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar:

sıra akimerada inşallah o da senin haftalarını görür ve sağlıkla kucağına alır sırada nehirinaanesi ve esra var

firdos noluyor kuzum ya nickin değişmiş hayırlı olsun alışmıştık ona kızlar bu sene hiç olmadığı kadar soğuk valla donuyoruz neyse bugün son işgünüm haftaya izin aldım kızımla vakit geçireceğim ve son kez bir doktora gideceğim o ne derse ona göre hareket edeceğiz hakkımzda hayırlısı olsun firdos sende tatile giriyorsun ne güzel ya çocuklarla vakit geçirirsin canlarım hepinizin cuması mübarek olsun kocaman öpüyorum

ben geldiim bugün eve çıktık kızlar çok tatlı bir kızım oldu 3 kilo ve 51 cm boyunda miniş birşey ameliyatta herşeyi hissettim anesteziyi iyi vermediler galiba bebeğin çıkış anı karnıma bastrışları konuşmalar hep duydum ama acı hissetmedim kıpırdayamadım konuşamadım haliyle ama çokta korktum şükür atlattık kazasız belasız akimera sıra sende doktorun 36 hafta konusunda haklı olabilir çünkü benimde dikiş yerim çok incelmiş biraz daha beklesydik yırtılma olabilirdi diyor riske atmamakta fayda var Allaha emanet olun arkla uzun yazamıyorum malum

Terkencim Maaşallah kızına,boyu kilosu süper.ameliyatta nasıl hissettin herşeyi,tamamen uyutmadılar mı seni yoksa?ay en kortuğum şey,nasıl oldu ya anlayamadım.kızçenin adını ne koydunuz?senin bu haberin herkese moral oldu inan.

terkencim maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldın ve bizlere moral oldun allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar:

sıra akimerada inşallah o da senin haftalarını görür ve sağlıkla kucağına alır sırada nehirinaanesi ve esra var

firdos noluyor kuzum ya nickin değişmiş hayırlı olsun alışmıştık ona kızlar bu sene hiç olmadığı kadar soğuk valla donuyoruz neyse bugün son işgünüm haftaya izin aldım kızımla vakit geçireceğim ve son kez bir doktora gideceğim o ne derse ona göre hareket edeceğiz hakkımzda hayırlısı olsun firdos sende tatile giriyorsun ne güzel ya çocuklarla vakit geçirirsin canlarım hepinizin cuması mübarek olsun kocaman öpüyorum

canım o nickimi de seviyordum ama daha anlamlı birşey yapayım dedim.bu yeni ismim çocuklarımın baş harflerinden oluşuyor.evet canım bugünden itibaren tatil bizeee yaşasınnnn:55:..evet çocuklarıma 15 günde olsa kendim bakacağım ama hava soğuk pek bir yere gidemiycez gibi.canım ne doktoru,hamilelik için mi?

canım o nickimi de seviyordum ama daha anlamlı birşey yapayım dedim.bu yeni ismim çocuklarımın baş harflerinden oluşuyor.evet canım bugünden itibaren tatil bizeee yaşasınnnn:55:..evet çocuklarıma 15 günde olsa kendim bakacağım ama hava soğuk pek bir yere gidemiycez gibi.canım ne doktoru,hamilelik için mi?

alışmıştık eski nickine neyse bunada alışırız evet canım hamilelik için son kez bir doktora daha görünmek istiyorum kayseride riskli gebelik üzerine bir doktor buldum fikrini almak istiyorum aslında bana yasak var ama ben son kez görüşmek istiyorum malum yaş geçiyor deneyeceksek biran önce olsun yoksa çocuk sayfasını kapatacağım allahıma şükürler olsun 1 tane kızım var onuda düşünmek zorundayım

terkencim canım sana ve evlatlarına sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.maşallah bebişine.gayet iyi doğmuş.onun o mis gibi cennet kokusunu bizim içinde içine çek olurmu?? inşallah darısı benimde başıma.ben 27.haftama girdim ve malesef aynı seyittede bu haftada tansiyonum ortaya çıkmıştı bundada öle oldu.3 gündür tansiyonum hiç düşmüyo.yani en düşük 13-9 larda 14-10 lara çıkıyo üstüne henüz çıkmadı ama aşağıda düşmüyo.sürekli kımıldamadan yatıyorum tansiyon hapımın sayısı arttı düzenli kullanıyorum ama bi faydası olmadı.sabah kalkar kalkmaz bile ölçtüğümde yüksek çıkıyo.başka bi doktora gittim 2 gün önce bebişime 1 kilo dedi halbuki diğer doktorun cihazında 5 gün önce 1 kiloydu.yani hiç kilo almamış gibi yada ultrason cihazları farklı olduğu için farklı ölçümler yapıyo olabilirmi yada gerçekten gelişimi duredumu bilemiyorum.moralim çok bozuk kendi doktoruma salı çarşamba gibi gidicem.salı günü idrarda proteine baktırıcam ozamana kadar yine düzenli tansiyon takibi istedi doktor yapıyorum ama değişen bişey yok işte...yani dualarınıza ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınzı kızlar kafam acayip dalgın moralim çok bozuk şimdilik haberler böle öpüldünüz görüşürüz bye

Firdosum face de yazmışsın daha yeni gördüm bu aralar biraz fazla yoğunum yine ama az kaldı 1 ay a kalmaz işleri yoluna koymuş olurum Allahın izniyle.oh şimdi size ne güsel tatil valla öğretmen leri hep bu yüzen kıskanmışımdır :) tadını çıkarın valla , ayrıca yeni nikinide beğendim olumlu ...

Nigarcım sende izin almışsın senin adına çok sevindim kızınla zaman geçireceksin, doktor konusunda tabiki başka bir doktora da gitmende fayda var git bakalım o ne diyecek merakla bekliyorum bende..

Terkencim hoşgeldin canım benim ay ne mutlu sana maşallah Allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar: topiğimizin ilk bebeği , umut oldun hepimize Allah ne muradın varsa versin birtanem. ismini ne koydunuz merak ettim ,lütfen benim için de lütfen kokla olur mu :16:, cennet kokusu getirmiştir o şimdi.Darısı umutla bekleyen bizlerin başına inşallah..

Akimera , ya keşke bir hastaneye falan yatma durumun olsa doktorunla konuşsan ne bileyim kontrol altında tutulsan , bu tansiyon neden çıktı acaba şimdi meraklandım , sakin olmaya çalış bir tanem bak üzüntü , endişe, stres hepsi tansiyonu tetikliyor biliyorum söylemesi kolay diyeceksin şimdi ,seni çok iyi anlıyorum, inan benden daha iyi anlayan biri de olamaz zaten .
Güzel haberlerini bekliyorum dört gözle , bebişimizi bekliyoruz ..onlar bizim umut bebişlerimiz olacak unutma ..kocaman öptüm, sarıldım say canım arkadaşım..

firdosum genel anestezi ile oldum ama nasıl olduysa ben herşeyi duydum çok acayip bir andı ama kızımın sesini ilk ben duydum o açıdan güzeldi kızımızın adı elif serra oldu akimera benimde o haftalarda tansiyonujm yüksekti biliyorsun seyitle kıyaslama her gebelik kendine ozgüdür inşallah Allahın izni ve inayetiyle oğlunu sağ salim kucağına alacaksın Allaha emanet o unutma en büyük koruyucusu o kızlar Allaha emanet olunj fazla kalamıyorum

hadi okullar tatilde de sizlere ne oldu kızlar,nerelerdesiniz?Terkencim kızıyla ilgileniyordur sanırım,uykusuz ve gazlı geceler başladı:)

Akimera seni çok umutsuz görüyorum,nolur böyle yapma canım.bol bol Dua edelim,herşey iyi gitsin İnşallah.seninde güzel haberlerini alalım buradan.

Nigar nerelerdesin bacımmmm?

Esracım ve Nehirinannesi yine yoğunsunuz galiba,görünmüyorsunuz?merak ediyorum sizleri..

benden havadisler şöyle:tatildeyim,hava soğuk,evde misafirler vardı,yoğunum biraz.ama herşey güzel gidiyor.çoook öptümmm

Back