- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
arkadaşlarr şükür iyi çıktı kızım kontrolde toparlamış ama inşallah bundan sonrada böyle devam eder çünkü küçük bebeğe bakmak çok ama çok zor bu c.tesi yine gideceğiz inşallah .yavaş yavaş evin temizlik ve düzen işlerini halletmeye çalışıyorum ilk defa geçen gün bebek için bişeyler aldım onları yıkamam ütülemem lazım iş çok yapacak adam yok eşim çok geç geliyor sağlığımız yerinde olsunda isterse evi pislik götürsün hiç umurumda bile değil valla hele bi sağlıkla doğursaydım geceleri yatmak çok zorlaşlamaya başladı ilk defa dün ayaklarımda ödem oluştu oğlumda hiç şişmemiştim baya bayada bir çatladım oooh sefam olsun
arkadaşlarr şükür iyi çıktı kızım kontrolde toparlamış ama inşallah bundan sonrada böyle devam eder çünkü küçük bebeğe bakmak çok ama çok zor bu c.tesi yine gideceğiz inşallah .yavaş yavaş evin temizlik ve düzen işlerini halletmeye çalışıyorum ilk defa geçen gün bebek için bişeyler aldım onları yıkamam ütülemem lazım iş çok yapacak adam yok eşim çok geç geliyor sağlığımız yerinde olsunda isterse evi pislik götürsün hiç umurumda bile değil valla hele bi sağlıkla doğursaydım geceleri yatmak çok zorlaşlamaya başladı ilk defa dün ayaklarımda ödem oluştu oğlumda hiç şişmemiştim baya bayada bir çatladım oooh sefam olsun
selam arkadaşlar bizim bugün doğum tarihimiz belli oldu eğer kızım yaramazlık yapmazsa 17 ocakta alacak doktor yalnız canım sıkılıdı kilo olarak bir ölçümde 2400 çıktı bir daha ölçtüğündede 2750 hangisini baz alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce 2300dü bu durumda azmmı almış oluyor kafam karıştı
selam arkadaşlar bizim bugün doğum tarihimiz belli oldu eğer kızım yaramazlık yapmazsa 17 ocakta alacak doktor yalnız canım sıkılıdı kilo olarak bir ölçümde 2400 çıktı bir daha ölçtüğündede 2750 hangisini baz alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce 2300dü bu durumda azmmı almış oluyor kafam karıştı
günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor buralara esracım dün akşam işten çıkmak üzereyken hediyen geldi çok mutlu oldum en güzel yılbaşı hediyesini verdin bana emeğine sağlık çok teşekkürler firdos nasıl oldun iyileştinmi terken az kaldı doğuma sağlıklı doğumlar diliyorum
nehirinannesi hiç uğramaz oldu buralara çok yoğun galiba
akimera nasılsın gerileme devam ediyormu ayrıntılı ultrasona girmişmiydin umarım en kısa sürede çözülür sorunun ve vaktinde doğum yaparsın dualarım seninle
benimde kızım hastalandı çok kötü üşütmüşüz nasıl üşütüyor anlamıyorum o kadar koruyoruz ama yinede hastalanıyor bağışıklığı çok zayıf yinede bugünlerimize çok şükür hepinizi kocaman öpüyorum
kuzucum alındınmı kıyamam sanaHuhuuuuu aşkolsun nigarcım ben hep buradayım yukarıları okusana fıstığım
selam kızlar herkeste bir yoğunluk var sanırım çoluk çocuk iş güç inşallah Allah önce sağlık sıhhat ve mutluluk hayırlı bir yıl nasip eder geçen hafta yardımcı bir abla geldi ev temizliği için ev temizlendi bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi ama daha benim hastane çantam bile hazır değil bebek yatağını daha kurmadık uyuz oluyorum böyle işler sürüncemede kalınca eşimi beklemek zorunda kalıyorum oda çok geç geliyor hayrı kalmıyor bana birde daha kızımın adı bile belli değil korkumuzdan isim bile düşünememiştik iki isim olsun istiyorum başta elif olacak ama yanına ne koysak fikir verin kızlar aklımda hüma,neva,begüm,reyyan,rana,beril,beyza,berra,serra,vs var akılımız karıştı .[/I]
kuzucum alındınmı kıyamam sana
terkencim ne güzel hazırlıklar yapılıyor çok sevindim kendini fazla yorma herşey olur merak etme eşinle yapın isim konusunda elif güzel bir isim yanınabence rana güzel diye düşünüyorum canım ilk gebeliğinde kaçıncı haftada doğurmuştun merak ettim
akimera bacım bu arada ne alemdesin gerilik hala devam ediyormu benimde o haftalarda gerideydi bir 10gün kadar ama beni ayrıntılı ultrasona alan bir proftu ve bu haftalarda bu durumun olabileceğini söylemişti toparlar dedi 27den sonra toparladı ama şimdi yine 1 hafta geriden geliyor tansiyonun ne alemde oğulların nasıl kendini çok yorma bu illetin tek tetikleyicisi stres ve yorgunluk Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin dua edelim birbirimize
kızlar görüşmeyeli nasılsınız?ben aynıyım..ev,okul...
Esracımın hediyesi bu akşam geldi.çok mutlu oldum ve duygulandım..neredeyse ağlayacaktım,bi garip oldum...hemen eşime astırdım,zaten yeri hazırdı ve almayı düşünüyordum.kendi emeğiyle yaptığı ahşap boyama anahtarlık yollamış,çok güzel..emeğine,yüreğine sağlık arkadaşım..canım...
günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor buralara esracım dün akşam işten çıkmak üzereyken hediyen geldi çok mutlu oldum en güzel yılbaşı hediyesini verdin bana emeğine sağlık çok teşekkürler firdos nasıl oldun iyileştinmi terken az kaldı doğuma sağlıklı doğumlar diliyorum
nehirinannesi hiç uğramaz oldu buralara çok yoğun galiba
akimera nasılsın gerileme devam ediyormu ayrıntılı ultrasona girmişmiydin umarım en kısa sürede çözülür sorunun ve vaktinde doğum yaparsın dualarım seninle
benimde kızım hastalandı çok kötü üşütmüşüz nasıl üşütüyor anlamıyorum o kadar koruyoruz ama yinede hastalanıyor bağışıklığı çok zayıf yinede bugünlerimize çok şükür hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?