- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
kızlarr esra,firdos ve nigar ı ekledim...
faceden görüşmek başba bir duygu ama insan orada rahat yazışamıyor..çünkü oradaki diğer insanlar bizi biz gibi bilmiyorlar..bi yine özellerimizi buradan yazışırız. terken, akimera , preeklamsi sizleride bekliyoruz..
merhaba kızlar çoğumuz artık facedeyiz ama buralarıda ihmal etmeyelim çok güzel bir hafta sonu geçirdik kaplıcaya gittik sıcak sudan hiç çıkmadım harika oldu herekese tavsiye ederim yalnız kızımı hastalandırdık moralim süper bir doktor buldum hafta sonu ona gideceğiz bakalım ne diyecek sizler ne yapıyorsunuz akimera doktor kontrolün nasıldı umarım problem yoktur
Yani burası bizim kutsal mekanımız oldu.orda yakın ve uzak dost arkadaş kimi ararsan var herkeslede bu konuyu paylaşmak istemem bende orası eğlence mekanımız.Ay bu arada çokda tatlısınız efendim etekli fotolarda
merhaba hanımlar nasılsınız ne alemdesiniz ben inşallah cuma gnü izne ayrılıyorum ctesi istanbula döneceğim kızlar hala kızıma hiçbirşey almadım isim düşünmedim korkuyorum bişey olurda kaybedersem çok üzülürüm diye sizce yavaş yavaş hazırlıklara başlamalı mıyım içim gidiyor kız bebek kıyafetlerini görünce ama kendimi tutuyorum43:
merhaba hanımlar nasılsınız ne alemdesiniz ben inşallah cuma gnü izne ayrılıyorum ctesi istanbula döneceğim kızlar hala kızıma hiçbirşey almadım isim düşünmedim korkuyorum bişey olurda kaybedersem çok üzülürüm diye sizce yavaş yavaş hazırlıklara başlamalı mıyım içim gidiyor kız bebek kıyafetlerini görünce ama kendimi tutuyorum43:
kızlar ben ilk gebeliğimi 30+6 da gebelik zehirlenmesi+hellp sendromu ile kaybettim ve suan 5 haftalık hamileyim.çok korkuyorum sizdemi aynı durumdasınız.
hoşgeldin hülyacım senin bebeğin yaşamıyormuydu öyle hatırlıyorum senin topiğin vardı gebeliğin hayırlı olsun planlı bir gebelikmiydi burda iki tane arkadaşımız hamile terken ve akimera hamilelikleride iyi gidiyor inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
kızlar ben ilk gebeliğimi 30+6 da gebelik zehirlenmesi+hellp sendromu ile kaybettim ve suan 5 haftalık hamileyim.çok korkuyorum sizdemi aynı durumdasınız.
evet canım benim bebeğim yaşıyor şükirki ama çok çektik melasef. şimdide aynı şeyeri ayşamam inş.
firdosum çok geçmiş olsun çocuklara annen bakabilirse biraz ayağının üstüne basma esracım adresimi gönderdim nasılsın canım arkadaşım akimera facede kabul ettim nasıl gidiyor hamilelik malum 20. haftalara girdin umarım sağlıklı vaktinde şöyle tosun gibi doğurursun terken sen nasılsın istanbula gittinmi ailene kavuşmuşundur nehirinannesi çok yoğunsun yine hep böylemi devam edecek bebek çalışmaları ne zaman başlayacak ben aynıyım buralar çok soğudu kış geldi valla herkesi kocaman öpüyorum
kızlar canlarım nasılsınız?ben iyi sayılırım ama ayağımı sakatladım.doktor 10 gün alçıya almamız lazım,üzerine basmayacaksın dedi ama mümkün değil tabii.idare ediyorum işte.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?