• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

günaydın hanımlar yeni bir haftaya başladık buralar çok soğudu işyeride buz gibi beni soracak olursanız iyiyim anlaşılan herkes yoğun

akimera canım çocuklar rahatsızmış geçmiş olsun senin işin gerçekten zor iki tane küçük çocuk umarım doktor kontrolün iyi geçer yorulmamaya çalış diyecem ama nasıl olacaksa allahım yar ve yardımcın olsun
terkeni gerçekten merak ediyorum keşke bir telefonunu falan alsaydık umarım kötü birşey yoktur firdos hiç uğramaz oldun arada gir esracım sen nasılsın umarım iyisindir nehirinannesi sende çok yoğun çalışıyorsun galiba topiğimizi boş bırakmayalım hepinizi kocaman öpüyorum

İyiyim tatlım buralardayım hergün bakıyorum aslında topiğimize ama kendi kendime de hergün ne yazıyım anacım ...Şaka bi yana bu aralar duygusal olarak dinlenmeye çekildim zamanın azaldığını hissetmeye başladım, kafada da bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum yani yeni bi bebeğe eğer Allah verirse, tedirginlikleri atmaya çalışıyorum üstümden.En yakın arkadaşım tekrar hamile ve etrafımdaki can arkadaşlarımın da bi kısmı hamile veya yeni doğum yaptılar mevlüt mevlüt geziyorum.Kendimi tartıyorum biraz belkide psikolojimi zorluyorum. Hani arkadaşlara aranda para toplarsın hediye almak için bu sefer hediye alma işini ben aldım üzerime hemde erkek bebek, bu sefer daha az acıdı içim atık alıştım galiba çünkü eve gelince ve yalnız kalınca ağlamadım ilk defa.Konuyla ilgili yorumları bekliyorum.Ben iyimiyim, yoksa koptum mu.:52: çok öptüm tatlım

Bu yılı hüzün yılı ilan etmiştim. Dolayısıyla biterken ve inşaallah, bize umut getirecek yıla girerken benim en kötü günümde yanımda olan kimseye anlatamadıklarımı anlattığım siz dostlarıma nacizane el yapımı hediyelerden göndermek istiyorum.Bilmiyorum olabilirmi hem bu vesileyle madden de sizinle sevdiğim güzel şeyleri de paylaşmış olacağım.Bunun için bana özelden adres yazmanız yeterli tabi orjinal isimler de ...sevgilerimle canlar:55:

İyiyim tatlım buralardayım hergün bakıyorum aslında topiğimize ama kendi kendime de hergün ne yazıyım anacım ...Şaka bi yana bu aralar duygusal olarak dinlenmeye çekildim zamanın azaldığını hissetmeye başladım, kafada da bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum yani yeni bi bebeğe eğer Allah verirse, tedirginlikleri atmaya çalışıyorum üstümden.En yakın arkadaşım tekrar hamile ve etrafımdaki can arkadaşlarımın da bi kısmı hamile veya yeni doğum yaptılar mevlüt mevlüt geziyorum.Kendimi tartıyorum biraz belkide psikolojimi zorluyorum. Hani arkadaşlara aranda para toplarsın hediye almak için bu sefer hediye alma işini ben aldım üzerime hemde erkek bebek, bu sefer daha az acıdı içim atık alıştım galiba çünkü eve gelince ve yalnız kalınca ağlamadım ilk defa.Konuyla ilgili yorumları bekliyorum.Ben iyimiyim, yoksa koptum mu.:52: çok öptüm tatlım

canım arkadaşım bura bana bağımlılık yaptı işe gelir gelmez açıyorum birbirimizi tanımasakda birbirimiz için birşeyler paylaşmak beni çok rahatlatıyor evet güzel kalpli yüreği sevgi dolu arkadaşım zaman yaklaşıyor ama bu sefer ben inanıyorumki herşey daha güzel olacak inşallah 2012de toprağının kardeşi gelecek gerçeklerle yüzleşmek insanın canını çok yakıyor sen gayet iyisin canım kolay değil yaşadığın şeyler paraları topla şöyle güzel güzel hediyeler alın bitanem görüşmek üzere kocaman öptüm

Bu yılı hüzün yılı ilan etmiştim. Dolayısıyla biterken ve inşaallah, bize umut getirecek yıla girerken benim en kötü günümde yanımda olan kimseye anlatamadıklarımı anlattığım siz dostlarıma nacizane el yapımı hediyelerden göndermek istiyorum.Bilmiyorum olabilirmi hem bu vesileyle madden de sizinle sevdiğim güzel şeyleri de paylaşmış olacağım.Bunun için bana özelden adres yazmanız yeterli tabi orjinal isimler de ...sevgilerimle canlar:55:

ay canım benim valla süper olur etrafımda o kdar boş insanlar var ki sanal ortamda insan bu kadar birbirine bağlanırmı sizleri tanımayı çok isterdim facede görüşelimmi

merhaba nasılsınız canlarımmm uzun süredir giremiyorum işyerinde her siteye giremiyoruz önümüzdeki cuma inşallah izne ayrılacağım panik atak çarpıntı vs dışında çok şükür bir sıkıntımız yok kilo almaya devam yuvarlaklaşmaya devam:)) inşallah 38.haftaları gördüğümüz günlerde gelir sizlerde ne var ne yok ne alemdesiniz

canlarımmmmm ben geldimmmmm:16:

bu aralar yoğundum biraz ama buraya bakıyordum hep..face olayını duyunca heyecanlandım,bence de oradan da görüşelim Nigarcım süper fikir:)

Esram kalbi güzel kendi güzel arkadaşım,olayların üstüne gitmekle belkide en iyisini yapıyorsun.belki de bu şekilde atlatacaksın bazı şeyleri.zaten bu yaptığın şey psikolojide de davranışsal bir yöntem olarak geçiyor..ÜSTÜNE GİTME..canım demek bizlere el emeği verdiğin hediyelerden göndermek istiyorsun,ne kadar düşüncelisin canım ya..bence olur,neden olmasın?eğer arkadaşlarda kabul ederse olur.çok sağ ol canım arkadaşım..

kızlar facesi olmayan var mı?ben şimdi esra ve nigara özelden yazıyorum face adresimi..

merhaba nasılsınız canlarımmm uzun süredir giremiyorum işyerinde her siteye giremiyoruz önümüzdeki cuma inşallah izne ayrılacağım panik atak çarpıntı vs dışında çok şükür bir sıkıntımız yok kilo almaya devam yuvarlaklaşmaya devam:)) inşallah 38.haftaları gördüğümüz günlerde gelir sizlerde ne var ne yok ne alemdesiniz

Terken hoş geldin..canım 30.haftadasın Maaşallah..herşeyde güzel gidiyor anladığım kadarıyla..ohh ohh süperrr:nazar:

ay canım çok merak ettik aklıma kötü kötü şeyler geliyordu iyi olmana çok sevindim maşallah 30. haftaya gelmişsin inşallah şöyle 37 38 leride görürsün aradagir merakta bırakma bizleri

ay canım çok merak ettik aklıma kötü kötü şeyler geliyordu iyi olmana çok sevindim maşallah 30. haftaya gelmişsin inşallah şöyle 37 38 leride görürsün aradagir merakta bırakma bizleri

canım benim dua edin benim için milastaki evde bilgisayarım yok iştekindede net sınırlı bu c.tesi değil ondan sonraki c.tesi istanbula evime dönüyorum inşallah ordan Allah izin verirse bol bol girerim inşallah

selam canlarımmmm:16::16::16::16: ben geldiiiimmm..
gündüzleri giremiyorum , gelen, giden, görüşmeler nasıl yoğunum anlatamam ..dayanamadım yatmadan bir bakayım dedim sizlere..

Akimera cım Allah yardımcın olsun canım arkadaşım,çok çok geçmiş olsun, umarım yakın zamanda atlatır çocuklar bu arada tabikii sende kendine dikkat et ..aklına kötü şeylerde getirme öyle ..dualarımızda hep seninle unutma sakın..çok öptümmm seni kendine iyi bak..

esracım, canım arkadaşım.. bu süreçte yaşadıklarımız,hislerimiz hep aynıydı biliyorsun..aynı acıları çektik birebir hemde ..hepbirbirimize destek olduk ve sanıyorum arkadaşım alışmaya başladık..acımızı taşımayı da öğrendik..artık bende daha güçlüyüm ağlama krizlerim azaldı, artık bebekleri kucağıma alıp sevebiliyorum ..dedikleri gibi zaman herşeyin ilacı ..tabiki bebişimi çok özlüyorum onlar bizim ilk göz ağrılarımız ..burada olduğum sürece ziyaretine gidiyorum..anlattığına göre psikolojik olarak hazırlamaya başlamışsın bence bu iyi bir haber..belki biz ikimiz bir hamile kalacağız hiç belli olmaz ..güzel günlerde göreceğiz hep beraber inanıyorum ben arkadaşım..bu arada tansiyonumda düzeldi :)

özelden görüşmekten bahsetmişisz :34: bence harika bir fikir..

Bu arada terken de gelmiş ..30. haftaya gelmişsin Terken cetvelini görünce ilk haketim derin bir nefes alıp çok şükürrr dedim ama tabiii 5-6 hafta daha atlattık mı bence artık korkmayalım.Rabbim seni korusun arkadaşım..iyi olmana sevindimm..

Nigar , Firdoss canlarımm sizleri de çok özledim..işlerim azalınca bol bol çene yapacaz ama .malum kış geldi akşamları zaman bol

Hepinizi çok seviyorum..iyi ki varsınız....:16::16::16:

günaydın can dostlarım nasılsınız firdosum öğretmenler günün kutlu olsun biz firdosla facede buluştuk hadi sizlerde özelden gönderin isimleride buluşalım gerçekten insan merak ediyor burda payşatığımız güzel dostalarımın yüzlerini çok merak ediyorum akimera doktor kontrolün nasıl geçti bekliyoruz güzel haberlerini firdos tahmin ettiğim gibiymişsin nehirinannesi seninde işler çok yoğun canım hep böyle tempodamı çalışacaksın hiç görüşemiyoruz gündüz ben buralardayım galiba içinizde en rahatınız benim esracım sen nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar terken iyisindir umarım canım hamilelik nasıl gidiyor bizde haftasonu allah nasip ederse termal kaplıcaya gideceğiz öğretmenler günü dolayısıyla indirim yapmışlar kaçırmayalım dedik hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve hamişler bebeklerine iyi baksın

günaydın can dostlarım nasılsınız firdosum öğretmenler günün kutlu olsun biz firdosla facede buluştuk hadi sizlerde özelden gönderin isimleride buluşalım gerçekten insan merak ediyor burda payşatığımız güzel dostalarımın yüzlerini çok merak ediyorum akimera doktor kontrolün nasıl geçti bekliyoruz güzel haberlerini firdos tahmin ettiğim gibiymişsin nehirinannesi seninde işler çok yoğun canım hep böyle tempodamı çalışacaksın hiç görüşemiyoruz gündüz ben buralardayım galiba içinizde en rahatınız benim esracım sen nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar terken iyisindir umarım canım hamilelik nasıl gidiyor bizde haftasonu allah nasip ederse termal kaplıcaya gideceğiz öğretmenler günü dolayısıyla indirim yapmışlar kaçırmayalım dedik hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve hamişler bebeklerine iyi baksın

Bu akşam facedeyim dün açamadım.akşama görüşürüz tatlımmmm.Bakalım meraklandım şimdi valla..........:55:

kızlarrrr biz Nigarla facede buluştuk:)hiç yabacılık çekmedim,sanki yıllardır tanıyor gibiydim.Maaşallah kızı çok güzel.kendisi de öyle tabii.

Esra buradan msj attım sana adımı falan yazdım ama hala arkadaşlık isteği gelmedi.beni bulamadıysan sen ismini yaz ben bulurum seni:)

Nehirinannesi sanada msj attım canım..

kızlarrrr biz Nigarla facede buluştuk:)hiç yabacılık çekmedim,sanki yıllardır tanıyor gibiydim.Maaşallah kızı çok güzel.kendisi de öyle tabii.

Esra buradan msj attım sana adımı falan yazdım ama hala arkadaşlık isteği gelmedi.beni bulamadıysan sen ismini yaz ben bulurum seni:)

Nehirinannesi sanada msj attım canım..

esracım facede kabul ettim seni çok hoş hatunsun valla firdos sende canım çok zarifsin nehirinannesi hadi senide bekliyoruz diğer kızlar akimera terken sizlerde gönderin

kızlar facediki nickimde aynı akimera arkadaşlık yollarsanız kabul ederim ama sizin facedeki isimleriniz nedir ona göre kabul edeyim.yalnız ufak bi sorun var benim kameram yok eşim aşırı kıskançtır.8 senelik evliyiz hala daha öle.kıskançlığındanda eve kamera sokmuyo.olduki arkadaşlarımla konuşurken arkadan bi erkek geçerde beni görürse diye fantastik hayalleri var :)) kapalı olduğum için evdede açık dolanıyorum beni böle açık halimle görmelerinden çekiniyo.ancak resmimi koyarım ona bakarsınız.ama sizlerle tanışmayı bende çok isterim.herkes istanbuldaysa bir buluşma günü ayarlayalım diycem ama hepiniz çalışıyosunuz sanırım ben hariç:)) haftasonu eşim izin vermez onsuz biyere çıkmama..artık ayarlayabiliseniz haftaiçi bir gün yüzyüze tanışmayıda çok isterim kızlar

akimera ben sana özel mesaj göndermiştim mesaj kutun dolu boşaltda ismimi göndereyim yüzyüze görüşmek çok iyi olur ama maalesef hepimiz farklı şehirlerdeyiz doktor kontrolün nasıl geçti birazdan çıkacağım haftasonu giremem büyük ihtimal hepinize şimdiden iyi tatiller

kızlarr esra,firdos ve nigar ı ekledim...
faceden görüşmek başba bir duygu ama insan orada rahat yazışamıyor..çünkü oradaki diğer insanlar bizi biz gibi bilmiyorlar..bi yine özellerimizi buradan yazışırız. terken, akimera , preeklamsi sizleride bekliyoruz..

kızlarr esra,firdos ve nigar ı ekledim...
Faceden görüşmek başba bir duygu ama insan orada rahat yazışamıyor..çünkü oradaki diğer insanlar bizi biz gibi bilmiyorlar..bi yine özellerimizi buradan yazışırız. Terken, akimera , preeklamsi sizleride bekliyoruz..
cnm benim facedeki nickim akimera oruç.arattırırsanız çıkar.ordan istek gönderirseniz kabul ederim ama sizin nickinizide öğreneyimde yanlış kişileri kabul etmiş olmıyım..
akimera ben sana özel mesaj göndermiştim mesaj kutun dolu boşaltda ismimi göndereyim yüzyüze görüşmek çok iyi olur ama maalesef hepimiz farklı şehirlerdeyiz doktor kontrolün nasıl geçti birazdan çıkacağım haftasonu giremem büyük ihtimal hepinize şimdiden iyi tatiller

keşke aynı şehirlerde olsak ne güzel olurdu arkadaşım.bu arada hiç dikkat etmemiştim.gerçekten msj kutum dolmuş.boşalttım artık istediğiniz msjı yollayabilirsiniz arkadaşım..

Son düzenleme:
Back