- Konu Sahibi nehirinannesi2011
günaydın hanımlar yeni bir haftaya başladık buralar çok soğudu işyeride buz gibi beni soracak olursanız iyiyim anlaşılan herkes yoğun
akimera canım çocuklar rahatsızmış geçmiş olsun senin işin gerçekten zor iki tane küçük çocuk umarım doktor kontrolün iyi geçer yorulmamaya çalış diyecem ama nasıl olacaksa allahım yar ve yardımcın olsun
terkeni gerçekten merak ediyorum keşke bir telefonunu falan alsaydık umarım kötü birşey yoktur firdos hiç uğramaz oldun arada gir esracım sen nasılsın umarım iyisindir nehirinannesi sende çok yoğun çalışıyorsun galiba topiğimizi boş bırakmayalım hepinizi kocaman öpüyorum
İyiyim tatlım buralardayım hergün bakıyorum aslında topiğimize ama kendi kendime de hergün ne yazıyım anacım ...Şaka bi yana bu aralar duygusal olarak dinlenmeye çekildim zamanın azaldığını hissetmeye başladım, kafada da bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum yani yeni bi bebeğe eğer Allah verirse, tedirginlikleri atmaya çalışıyorum üstümden.En yakın arkadaşım tekrar hamile ve etrafımdaki can arkadaşlarımın da bi kısmı hamile veya yeni doğum yaptılar mevlüt mevlüt geziyorum.Kendimi tartıyorum biraz belkide psikolojimi zorluyorum. Hani arkadaşlara aranda para toplarsın hediye almak için bu sefer hediye alma işini ben aldım üzerime hemde erkek bebek, bu sefer daha az acıdı içim atık alıştım galiba çünkü eve gelince ve yalnız kalınca ağlamadım ilk defa.Konuyla ilgili yorumları bekliyorum.Ben iyimiyim, yoksa koptum mu. çok öptüm tatlım