• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

merhaba kızlar çoğumuz artık facedeyiz ama buralarıda ihmal etmeyelim çok güzel bir hafta sonu geçirdik kaplıcaya gittik sıcak sudan hiç çıkmadım harika oldu herekese tavsiye ederim yalnız kızımı hastalandırdık moralim süper bir doktor buldum hafta sonu ona gideceğiz bakalım ne diyecek sizler ne yapıyorsunuz akimera doktor kontrolün nasıldı umarım problem yoktur

kızlarr esra,firdos ve nigar ı ekledim...
faceden görüşmek başba bir duygu ama insan orada rahat yazışamıyor..çünkü oradaki diğer insanlar bizi biz gibi bilmiyorlar..bi yine özellerimizi buradan yazışırız. terken, akimera , preeklamsi sizleride bekliyoruz..

Yani burası bizim kutsal mekanımız oldu.orda yakın ve uzak dost arkadaş kimi ararsan var herkeslede bu konuyu paylaşmak istemem bende orası eğlence mekanımız.Ay bu arada çokda tatlısınız efendim etekli fotolarda:1:

merhaba kızlar çoğumuz artık facedeyiz ama buralarıda ihmal etmeyelim çok güzel bir hafta sonu geçirdik kaplıcaya gittik sıcak sudan hiç çıkmadım harika oldu herekese tavsiye ederim yalnız kızımı hastalandırdık moralim süper bir doktor buldum hafta sonu ona gideceğiz bakalım ne diyecek sizler ne yapıyorsunuz akimera doktor kontrolün nasıldı umarım problem yoktur

Güzel bir hafta sonu geçirmene sevindim ,moralinin iyi olması da güzel tabii yaa herşey moralle başlıyor zaten öyle değil mi ?
ahhh ahhh o kaplıcaları ben nasıl istiyorum bir bilsen.. fırsat bulur bulmaz gideceğim bende..bu arada fıstığa geçmiş olsun aman dikkat havalar bu sene bir acaaip soğuk gibi geliyor bana..
yeni bir doktor buldum demişsin hayırdır :44:

Yani burası bizim kutsal mekanımız oldu.orda yakın ve uzak dost arkadaş kimi ararsan var herkeslede bu konuyu paylaşmak istemem bende orası eğlence mekanımız.Ay bu arada çokda tatlısınız efendim etekli fotolarda:1:

değilmi esracım bizden başka kimimiz var ..görüyorsun face de herkesin keyfi yerinde öyle de olsun zaten rabbim kimseye elem , keder vermesin ..ama gerçekten buranın yeri başka sizleri çok seviyorum canlarım..
:17::17: tatlılık falan kalmadı da sen öyle görüyorsun ya asıl o senin tatlılığın canım arkadaşım..

merhaba hanımlar nasılsınız ne alemdesiniz ben inşallah cuma gnü izne ayrılıyorum ctesi istanbula döneceğim kızlar hala kızıma hiçbirşey almadım isim düşünmedim korkuyorum bişey olurda kaybedersem çok üzülürüm diye sizce yavaş yavaş hazırlıklara başlamalı mıyım içim gidiyor kız bebek kıyafetlerini görünce ama kendimi tutuyorum :((:43:

merhaba hanımlar nasılsınız ne alemdesiniz ben inşallah cuma gnü izne ayrılıyorum ctesi istanbula döneceğim kızlar hala kızıma hiçbirşey almadım isim düşünmedim korkuyorum bişey olurda kaybedersem çok üzülürüm diye sizce yavaş yavaş hazırlıklara başlamalı mıyım içim gidiyor kız bebek kıyafetlerini görünce ama kendimi tutuyorum :((:43:

maşallah canım az kalmış 31 bitecek seni böyle haftan ilerlemiş gördükçe o kadar seviniyorumki topiğimizin ilk preeklemsi bebeği olacak allahın izniyle birşey olmaz kalbini ferah tut bence yavaş yavaş alabilirsin çokda alma doğunca herşey halledilir sağlıklı bir şekilde doğum yapda gerisi gelir

canım benim iyiyiz ve seninde iyi olmana çok sevindim.seni böyle 32.haftalarda gördükçe nasıl mutlu oluyorum :nazar: maaşallah sana..az kaldı canım benim ... kızımız için birşey almadım demişsin annesi , iyi yapmışsın hele bir gelsin neler alırız biz ona nelerr..eskiler ne demiş doğmamış çocuğa elbise biçilmez diye aslında çok doğru diyorlar büyükler doğru söylüyorlar kulak vermek lazım..şimdi bir güne gelmez herşey hazır nasılsa yeterki o zamanında sağlıkcakla gelsin inşallah...öpüyorum ikinizide ..

kızlar ben ilk gebeliğimi 30+6 da gebelik zehirlenmesi+hellp sendromu ile kaybettim ve suan 5 haftalık hamileyim.çok korkuyorum sizdemi aynı durumdasınız.

kızlar ben ilk gebeliğimi 30+6 da gebelik zehirlenmesi+hellp sendromu ile kaybettim ve suan 5 haftalık hamileyim.çok korkuyorum sizdemi aynı durumdasınız.

hoşgeldin hülyacım senin bebeğin yaşamıyormuydu öyle hatırlıyorum senin topiğin vardı gebeliğin hayırlı olsun planlı bir gebelikmiydi burda iki tane arkadaşımız hamile terken ve akimera hamilelikleride iyi gidiyor inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Terkencim inşaallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine,inşaallah bu haftalar çabucak geçer sorunsuz bi şekilde,

Canlar nası gidiyo hayat bakalım, adresleri alamadık bi firdosumun ki var ....
Herkesi çok öptüm.:55:

hoşgeldin hülyacım senin bebeğin yaşamıyormuydu öyle hatırlıyorum senin topiğin vardı gebeliğin hayırlı olsun planlı bir gebelikmiydi burda iki tane arkadaşımız hamile terken ve akimera hamilelikleride iyi gidiyor inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

evet canım benim bebeğim yaşıyor şükirki ama çok çektik melasef. şimdide aynı şeyeri ayşamam inş.

Canım üzülerekte olsa aramıza hoşgeldin , başın sağolsun arkadaşım.Hayatta insan nelerle karşılaşıyor rabbim beterinden korusun diyorum her zaman . 5 haftalık hamileymişsin hayırlı olsun.korkuların normal tabiki hepimiz aynı durumdayız fakat bak topiğimizde 2 tane hamişimiz var inşallah sağlıkla bebeklerini getirecekler dünyaya , bizde dört gözle bebişleri bekliyoruz sen üçüncü oldun ne güzel. ilk gebeliğinden kaç ay sonra hamile kaldın , planlı bir gebelik mi ve şu an için bir tedavi uygulanıyormu biraz bahsedebilir misin ?

kızlar canlarım nasılsınız?ben iyi sayılırım ama ayağımı sakatladım.doktor 10 gün alçıya almamız lazım,üzerine basmayacaksın dedi ama mümkün değil tabii.idare ediyorum işte.öptüm hepinizi.

firdosum çok geçmiş olsun çocuklara annen bakabilirse biraz ayağının üstüne basma esracım adresimi gönderdim nasılsın canım arkadaşım akimera facede kabul ettim nasıl gidiyor hamilelik malum 20. haftalara girdin umarım sağlıklı vaktinde şöyle tosun gibi doğurursun terken sen nasılsın istanbula gittinmi ailene kavuşmuşundur nehirinannesi çok yoğunsun yine hep böylemi devam edecek bebek çalışmaları ne zaman başlayacak ben aynıyım buralar çok soğudu kış geldi valla herkesi kocaman öpüyorum

firdosum çok geçmiş olsun çocuklara annen bakabilirse biraz ayağının üstüne basma esracım adresimi gönderdim nasılsın canım arkadaşım akimera facede kabul ettim nasıl gidiyor hamilelik malum 20. haftalara girdin umarım sağlıklı vaktinde şöyle tosun gibi doğurursun terken sen nasılsın istanbula gittinmi ailene kavuşmuşundur nehirinannesi çok yoğunsun yine hep böylemi devam edecek bebek çalışmaları ne zaman başlayacak ben aynıyım buralar çok soğudu kış geldi valla herkesi kocaman öpüyorum

Canım benim iyiyim Allaha şükür evet adresi aldım hepinize ayrı ayrı bişeyler düşündüm bakalım yakında elinizde olur valla çok özeniyorum bakalım neler çıkcak,bana süper deneyim oluyo hobi anlamında,bende işle güçle uğraşıyorum.bu ara gene ara ara düşüncelere dalıyor olsamda eskisi gibi değilim tabi.sen nasılsın koşuşturmacaya devam mı.öptüm çok

Back