- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
canım nerelerdesin kaç gündür yoktun çok merak ettim istanbuldamıydın ne yaptın işle ilgili karar verdiniz mi?Verceğiniz karar için hakkınızda ne yayırlısı ise o olsun gittim canım doktora ama tam sonuç alamadım adetim nerdeyse hiç olmuyor kürtajdan sonra tahliller yapıldı genel muayene yaptı allaha şükür temiz çıktı adetliyken yapılacak esas muayene yani kaldı şimdilik umarım bir sorun yoktur
canım hoşgeldin aramıza başın sağolsun elanı allah bağışlasın sendemi ilk gebeliğinde preeklemsi yaşadın ikinci gebeliğinde problem yaşamadan mı doğurdun biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir tedavi uygulandı
canım nerelerdesin kaç gündür yoktun çok merak ettim istanbuldamıydın ne yaptın işle ilgili karar verdiniz mi?Verceğiniz karar için hakkınızda ne yayırlısı ise o olsun gittim canım doktora ama tam sonuç alamadım adetim nerdeyse hiç olmuyor kürtajdan sonra tahliller yapıldı genel muayene yaptı allaha şükür temiz çıktı adetliyken yapılacak esas muayene yani kaldı şimdilik umarım bir sorun yoktur[/QU
Hosbulduk,cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınıze arkadasım,ben ılk gebelıgımde preeklampsi gecırdım ve evet ne yazık kı bebegımı karnımda6,5 aylıkken kaybettım.1,5 yıl sonrasında tekrar hamıle kaldım(bu arada nefrolojıyle de gorusuyordum,bobreklerım zarar gormustu preeklampsı den dolayı) ve nefrolojı uzmanı dr'um da dahıl olmak uzere hıc bı dr hamılelık tavsıye etmıyordu bana,Acıbadem hast. doktorları bıle asla dıyordu,cok tehlıkelı...pekı benım anne olmaya hakkım yok muydu?Ne buyuk bı haksızlıktı bu?Ben ılk dogumumu Zeynep Kamıl de yapmıstım ve cok memnun kaldım hastaneden,bebgım ölmustu ama benım hayatımı kurtarmıslardı,daha once gıttıgım dr un dedıgını yapıp evde yatmıs olsaydım belkı de su an hayatta olmayacaktım,çunku 1 gun once bebgım karnımda öldügü halde ıkıncı gun zehırlendım ve acıl sezeryan a alındım.Herneyse bı arastırma yaptım preeklampsı konusunda uzman ıkı dr buldum,Bagdat caddesınde muayenehanelerı vardı,bırını aradım,sekreterınden cebını aldım,bana soyledıgı tek sey 'hıc korkma,hamıle kal gel 'oldu.Öğrendıgımde 5 haftalık hamıleydım.ılk ıkı ay sıslıkler baslamıstı,drum dedı kı'coraspın kullanırsan %50,claxen kullanıran%90 sansın var' tabıı kı %90 ı tercıh ettım.hergun ığne kullanmak bıraz agırdı ama degdı,kullanmaya baslayınca sıslıklerım ınmıstı,boylece34 haftayı doldurmustum,bırden tansıyonum cıkmaya basladı,hastaneye yatırıldım,2 gun kalıp cıktım tansıyonum duzenlenmıstı.36.haftada bır gece yatagımda korkunc bı bel agrısı hıssettım ve gecenın bı vaktı hastane maceram basladı yıne.tansıyon olcumu,ultrason ve nst sonucu hast yatırıldım.1 gun dogumhanede bekletıldıkten sonra kata alındım,dogum gecıktırılmeye calısılıyordu ama 24 saatlık ıdrarımda proteın artınca sezaryenle dogum yaptırıldım,36hafta 4 gunluk Ela'm benımleydı sonunda.sadece 1 gun yogun bakımda kaldı,nefes alıs verısınde ufak bı sorun olmustu,sımdı 2 aylık sukur saglıklı,ben de cok mutluyum kızımla,rabbım herkese nasıp eder ınsallah..
slm tekrar arkadaşlar...nasılsınızzzzz
!ben akşamları giremiyorum nete....sabah yepyeni umut dolu haberlerinizi bekliyorum...nehirin annesi rüyadan çok etkiendim.lütfen nehiri artık üzme...anneannem derdi ki rüyanda konuşursa ruhu derdi kendisi...hadi artık onu üzme...söz tamam bu son gözyaşların...
iyi akşamlar hanımlar,nasılsınız?
Nehirimin annesi gelmiş,hoş gelmiş..canım çok güzel bir rüya görmüşsün,ne mutlu sana ki kızın bir msj yollamış..ağlayarak,kendini mahvederek onuda üzüyorsun demekki..lütfen biraz daha güçlü olmaya çalış.bak testlerin yaplıyor,yeni güzel günler için adımlar atıyorsun.Nehir zaten hep seninle,kalbinde..o gittiği yerde o kadar mutlu ki..şimdi sana düşen görev kendini toparlayıp yeniden hayata bağlanmak..biz hep yanındayız..
Nigarcım sağol canım,hepimizin yavrularını esirgesin Allah'ım..ne doktoruna gideceksin,atlamışım ben orayı?geçmiş olsun..
BEBEK07 gebelik testi mi yapacaksın?ayy bak heyecanlandım şimdi:)bize de haber ver lütfen.
slm kızlar..ksr bkmyı ben aslında buralardayımda yazmaya takatim yok.inanın yazılarınızı okuyorum ama üzerime sanki 100 ton ağırlık çökmüş gibi.resmen gözlerim açık uyuyo gibiyim.yani diğer iki oğlumda hiç böle olmamıştım.bunda bir tembellik bir ağırlık anlatamam.belkide iki küçük çocukla hamilelik yaşamak bünyeme ağır gelmiştir.çünkü geceleride seyit çok sık uyanıyo.süt için en az 4 defa kalkıyo zaten onu biberonla uyurken doyurmak yarım saatimi alıyo sabahta 6 da kalkıp birdaha uyumuyolar.yani bende böle ceset gibi dolanıyorum.inanın elim hiç klavyeye gitmiyo.şimddilik gebeliğimde bi sorun yok allaha şükür.tansiyonda şekerde iyi gidiyo.ama öncekindede zaten 20.haftadan snr çıkmıştı.doktorum yine çıkarsa 20 den snr çıkar şimdi erken diyo.11 haftalık oldum ama bebişimin cinsiyetiniöğrenemedim doktor henüz erken diyo ama iki oğlumdada 11 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetlerini.yinede hayırlısı olsun.sağlıkla zamanında olsunda varsın 3.de erkek olsun
Hosbulduk,cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınıze arkadasım,ben ılk gebelıgımde preeklampsi gecırdım ve evet ne yazık kı bebegımı karnımda6,5 aylıkken kaybettım.1,5 yıl sonrasında tekrar hamıle kaldım(bu arada nefrolojıyle de gorusuyordum,bobreklerım zarar gormustu preeklampsı den dolayı) ve nefrolojı uzmanı dr'um da dahıl olmak uzere hıc bı dr hamılelık tavsıye etmıyordu bana,Acıbadem hast. doktorları bıle asla dıyordu,cok tehlıkelı...pekı benım anne olmaya hakkım yok muydu?Ne buyuk bı haksızlıktı bu?Ben ılk dogumumu Zeynep Kamıl de yapmıstım ve cok memnun kaldım hastaneden,bebgım ölmustu ama benım hayatımı kurtarmıslardı,daha once gıttıgım dr un dedıgını yapıp evde yatmıs olsaydım belkı de su an hayatta olmayacaktım,çunku 1 gun once bebgım karnımda öldügü halde ıkıncı gun zehırlendım ve acıl sezeryan a alındım.Herneyse bı arastırma yaptım preeklampsı konusunda uzman ıkı dr buldum,Bagdat caddesınde muayenehanelerı vardı,bırını aradım,sekreterınden cebını aldım,bana soyledıgı tek sey 'hıc korkma,hamıle kal gel 'oldu.Öğrendıgımde 5 haftalık hamıleydım.ılk ıkı ay sıslıkler baslamıstı,drum dedı kı'coraspın kullanırsan %50,claxen kullanıran%90 sansın var' tabıı kı %90 ı tercıh ettım.hergun ığne kullanmak bıraz agırdı ama degdı,kullanmaya baslayınca sıslıklerım ınmıstı,boylece34 haftayı doldurmustum,bırden tansıyonum cıkmaya basladı,hastaneye yatırıldım,2 gun kalıp cıktım tansıyonum duzenlenmıstı.36.haftada bır gece yatagımda korkunc bı bel agrısı hıssettım ve gecenın bı vaktı hastane maceram basladı yıne.tansıyon olcumu,ultrason ve nst sonucu hast yatırıldım.1 gun dogumhanede bekletıldıkten sonra kata alındım,dogum gecıktırılmeye calısılıyordu ama 24 saatlık ıdrarımda proteın artınca sezaryenle dogum yaptırıldım,36hafta 4 gunluk Ela'm benımleydı sonunda.sadece 1 gun yogun bakımda kaldı,nefes alıs verısınde ufak bı sorun olmustu,sımdı 2 aylık sukur saglıklı,ben de cok mutluyum kızımla,rabbım herkese nasıp eder ınsallah..
kız sen nerelerdesin...yokken merak ediyoruz tatlımhiç birşey yazma sadece arada gir iyiyim yaz yeter bize , seni çok iyi anlıyorum ilk dönemlerde benimde çok uykum gelirdi göz kapaklarımı kaldıramazdım ... bence senin bebiş kız gör bak içime doğdu..tabiki rabbim sağlıcakla hayırlısı ile versin, gerisi önemli değil zaten hep öyle dua etmiyormuyuz...işin çok zor, kolay değil ...hiç yardıma gelecek birileri yokmu canım sana yaaa senin daha dikkatli olman gerek , dinlenmen gerek bol bol ...hiç aklına getirme öyle tansiyon falan ama dinlenmeni de ihmal etme lütfen ..kendine iyi bak , öpüyorum çok...
tansiyon problemin şu anda varmı? hangi ilacı kullanıyorsun bende dün doktorda ölçtürdüm gayet iyi 10/7 çıktıCanım İstanbul da idim, şimdilik biraz orda biraz burada gidip gelerek çalışıyorum , böyle bir çözüm bulunacak gibi ama böyleside çok zor ... evde internet bağlantısında sorun vardı giremedim o yüzden , işyerinde ise o kadar çok yoğundumki wc ye gidecek vakit bulamıyordum nerdeyse ...
inşallah o zamanda temiz çıkacak arkadaşım , ama neden adet olmuyorsun acaba ? elbet vardır bir çözümü, rahat ol lütfen stres yapma , ne geliyorsa başımıza bu stresten geliyor...içini ferah tut güzel günler bizleri bekliyor...
bende tansiyon ilacına yine başladım, sürekli değişiyor tansiyonum yaaa bazen normal gidiyor,bazen çok düşük , bazen de yüksek bir düzene giremedi , bazen ensem patlayacak gibi oluyorrr...
hadi hayırlısı bebekciğim güzel haberlerini bekliyoruznigarcım sana da selam..canım 4 ünde 5 inde adet olmam gerek cuma test yapacağım bakalım hayırlısı...seninde sonuçların iyi çıkar inşallah...sağlıcakla kalın...akimera nerelerdesin toprakesra sabah umut dolu yazılarınızı okumak istiyorum...
firdosum biliyorsun ben kürtaj olmuştum kürtajdan sonra adetlerimde çok azalma var yapışıklık falan olabilirmiş adetliyken bakacak umarım bir sorun yoktur sen nasılsın canımiyi akşamlar hanımlar,nasılsınız?
Nehirimin annesi gelmiş,hoş gelmiş..canım çok güzel bir rüya görmüşsün,ne mutlu sana ki kızın bir msj yollamış..ağlayarak,kendini mahvederek onuda üzüyorsun demekki..lütfen biraz daha güçlü olmaya çalış.bak testlerin yaplıyor,yeni güzel günler için adımlar atıyorsun.Nehir zaten hep seninle,kalbinde..o gittiği yerde o kadar mutlu ki..şimdi sana düşen görev kendini toparlayıp yeniden hayata bağlanmak..biz hep yanındayız..
Nigarcım sağol canım,hepimizin yavrularını esirgesin Allah'ım..ne doktoruna gideceksin,atlamışım ben orayı?geçmiş olsun..
BEBEK07 gebelik testi mi yapacaksın?ayy bak heyecanlandım şimdi:)bize de haber ver lütfen.
canım bizimle paylaştığın için çok teşekkürler genetik tahlillerin yapıldı mı?neye göre verdi clexan iğneyi bu iğne kanda pıhtılaşma problemi olanlarda kullanılıyor ben iki tane profa gittim ikisinin tedevi şeklide aynıydı coraspin+clexan 0.6lık iğne tabi hamile kalabilirsem içimdeki korkularımı yenebilirsemcanım hoşgeldin aramıza başın sağolsun elanı allah bağışlasın sendemi ilk gebeliğinde preeklemsi yaşadın ikinci gebeliğinde problem yaşamadan mı doğurdun biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir tedavi uygulandı
canım nerelerdesin kaç gündür yoktun çok merak ettim istanbuldamıydın ne yaptın işle ilgili karar verdiniz mi?Verceğiniz karar için hakkınızda ne yayırlısı ise o olsun gittim canım doktora ama tam sonuç alamadım adetim nerdeyse hiç olmuyor kürtajdan sonra tahliller yapıldı genel muayene yaptı allaha şükür temiz çıktı adetliyken yapılacak esas muayene yani kaldı şimdilik umarım bir sorun yoktur[/QU
kimler gelmiş hoşgeldin akimera canım seni çok merak ettik arada gir iyi olduğunu yaz senin işinde kolay değil 2 erkek birde aralarında yaş farkı yok kolay değildir canım cindiyet için erken değilmi 11. hafta cinsiyet için benim içime kız gibi doğuyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değilslm kızlar..ksr bkmyı ben aslında buralardayımda yazmaya takatim yok.inanın yazılarınızı okuyorum ama üzerime sanki 100 ton ağırlık çökmüş gibi.resmen gözlerim açık uyuyo gibiyim.yani diğer iki oğlumda hiç böle olmamıştım.bunda bir tembellik bir ağırlık anlatamam.belkide iki küçük çocukla hamilelik yaşamak bünyeme ağır gelmiştir.çünkü geceleride seyit çok sık uyanıyo.süt için en az 4 defa kalkıyo zaten onu biberonla uyurken doyurmak yarım saatimi alıyo sabahta 6 da kalkıp birdaha uyumuyolar.yani bende böle ceset gibi dolanıyorum.inanın elim hiç klavyeye gitmiyo.şimddilik gebeliğimde bi sorun yok allaha şükür.tansiyonda şekerde iyi gidiyo.ama öncekindede zaten 20.haftadan snr çıkmıştı.doktorum yine çıkarsa 20 den snr çıkar şimdi erken diyo.11 haftalık oldum ama bebişimin cinsiyetiniöğrenemedim doktor henüz erken diyo ama iki oğlumdada 11 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetlerini.yinede hayırlısı olsun.sağlıkla zamanında olsunda varsın 3.de erkek olsun
Bir bardak dolusu gülümseme ile başlayın bu güzel güne,
Hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için...
Bir tebessümle, yaşamınızı bir güneş ışığına döndürebilir,
Bir sevgi dolu bakışla bir başkasının gününü aydınlatabilirsiniz.
Sabahın meltemine teslim edin sıkıntılarınızı.
... Gökyüzüne dağılsın kaybolsun diye.
İsteklerinize uygun, umutlarla dolu bir gün olsun.
Mutluluğunuz daim, gününüz aydın olsun.
Günaydın herkese...
sanada günaydın canım çok güzel bir paylaşım çok hoşuma gitti yüzümüzdeki gülümse hiç eksilmesin
cnm benim ya çok haklısında işte şu an tembellikte bir numarayım.girip 2 satır yazmak bile gözümde büyüyo.ayrıca bırak tansiyonumu düşünmeyi çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.çocuklar o kadar yaramazki 2 erkek ve ikisinin arasında 2 yaş.inanamassın.sürekli kavga halindeler.hiç bişeyi paylaşamıyolar.sürekli bi oyuncak kavgası var bilgisayarı paylaşamıyolar itişip duruyolar küçük 1,5 yaşında ama o bile bilgisayar hastası.illa klavyeyle oynıcak olur olmaz yerlere basıcak abisi oyun oynarken illa gelip oyununu bozacak :)) bazen kendimi evde deil tımarhanede zannediyorum.yani asıl korktuğum ben bunlara durun yapmayın etmeyin birbirinize vurmayın diye sürekli bi mücadele halindeyken 20.haftalardan snr tansiyonum hala aynı seviyede kalırmı :)) yardım edecek insan varda yok..işte bu 4.hamileliğim allah nasip ederse 3.çocuğum olacak.üstelik 4 sene içindeki 4.hamileliğim.bu kadar sık hamile kalınca tabi annemin olsun kayınvalidemin olsun 4 senesi hemen hemen hep benim yanımda hastanelerde benim peşimde koşmakla geçti.demek artık millet o kadar sıkıldı ve yorulduki artık uğramaz oldular onlarında hep bi işleri bi rahatsızıkları var haklılarda benle uğraşmak zorunda deiller.bende ne kadar yorulsamda bişey diyemiyorum.aslında bu gebeliğmde herkes bana çok kızdı kimse istemedi bu bebeği.herkes aldırmamı yada kendiliğinden düşmesi için dua etti.çünkü kronik iltihabik bi rahatsızlığım var normaldede zaten benim bakıma ve yardıma ihtiyacım varken 2 küçük çocuktan snr buna hamile kalmam herkesi çok kızdırdı çok tepki aldım.ama benim suçum deildiki.ilk oğluma doğum kontrol hapıyla ikincisine prezarvatifle korunurken hamile kaldım.bunada spiral takılıydı spiralim kaymış ölelikle hamile kaldım.şimdi durum böleyken benim suçum ne.aldırnmakmı asla.öleceğimi bilsem yinede böle küçücük bi masumun canına kıyamam.rabbim nasip etmiş yiycek ekmeği yoksa rabbim zaten doğmayı nasip etmez.ben nasıl derim onu aldırıcam veya inşallah düşer.işte eşimde bende bu çocuğu doğurmaya karar verince iki taraflı ailelerimiz tepki olarak ellerinini üzerlerimizden çekt.yardımcıda tutamam.o kadar arka arka doğum ve rahatsızlıklarımdan dolayı baya bi borca girdik.şimdi ekstra külfet olacak.yani bende bilemiyorum bakalım bu çocuk nasıl dünyaya gelecek.artık rabbime sığındım.benim en büyük yardımcım o.inşallah hamileliğim çok rahat ve sorunsuz geçer kimseye muhtaç olmadan 3.bebeğimide sağsalim kucağıma alırım:)) bu arada darısıda sizin başınıza inşallah..
Canım İstanbul da idim, şimdilik biraz orda biraz burada gidip gelerek çalışıyorum , böyle bir çözüm bulunacak gibi ama böyleside çok zor ... evde internet bağlantısında sorun vardı giremedim o yüzden , işyerinde ise o kadar çok yoğundumki wc ye gidecek vakit bulamıyordum nerdeyse ...
inşallah o zamanda temiz çıkacak arkadaşım , ama neden adet olmuyorsun acaba ? elbet vardır bir çözümü, rahat ol lütfen stres yapma , ne geliyorsa başımıza bu stresten geliyor...içini ferah tut güzel günler bizleri bekliyor...
bende tansiyon ilacına yine başladım, sürekli değişiyor tansiyonum yaaa bazen normal gidiyor,bazen çok düşük , bazen de yüksek bir düzene giremedi , bazen ensem patlayacak gibi oluyorrr...
cnm benim ya çok haklısında işte şu an tembellikte bir numarayım.girip 2 satır yazmak bile gözümde büyüyo.ayrıca bırak tansiyonumu düşünmeyi çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.çocuklar o kadar yaramazki 2 erkek ve ikisinin arasında 2 yaş.inanamassın.sürekli kavga halindeler.hiç bişeyi paylaşamıyolar.sürekli bi oyuncak kavgası var bilgisayarı paylaşamıyolar itişip duruyolar küçük 1,5 yaşında ama o bile bilgisayar hastası.illa klavyeyle oynıcak olur olmaz yerlere basıcak abisi oyun oynarken illa gelip oyununu bozacak :)) bazen kendimi evde deil tımarhanede zannediyorum.yani asıl korktuğum ben bunlara durun yapmayın etmeyin birbirinize vurmayın diye sürekli bi mücadele halindeyken 20.haftalardan snr tansiyonum hala aynı seviyede kalırmı :)) yardım edecek insan varda yok..işte bu 4.hamileliğim allah nasip ederse 3.çocuğum olacak.üstelik 4 sene içindeki 4.hamileliğim.bu kadar sık hamile kalınca tabi annemin olsun kayınvalidemin olsun 4 senesi hemen hemen hep benim yanımda hastanelerde benim peşimde koşmakla geçti.demek artık millet o kadar sıkıldı ve yorulduki artık uğramaz oldular onlarında hep bi işleri bi rahatsızıkları var haklılarda benle uğraşmak zorunda deiller.bende ne kadar yorulsamda bişey diyemiyorum.aslında bu gebeliğmde herkes bana çok kızdı kimse istemedi bu bebeği.herkes aldırmamı yada kendiliğinden düşmesi için dua etti.çünkü kronik iltihabik bi rahatsızlığım var normaldede zaten benim bakıma ve yardıma ihtiyacım varken 2 küçük çocuktan snr buna hamile kalmam herkesi çok kızdırdı çok tepki aldım.ama benim suçum deildiki.ilk oğluma doğum kontrol hapıyla ikincisine prezarvatifle korunurken hamile kaldım.bunada spiral takılıydı spiralim kaymış ölelikle hamile kaldım.şimdi durum böleyken benim suçum ne.aldırnmakmı asla.öleceğimi bilsem yinede böle küçücük bi masumun canına kıyamam.rabbim nasip etmiş yiycek ekmeği yoksa rabbim zaten doğmayı nasip etmez.ben nasıl derim onu aldırıcam veya inşallah düşer.işte eşimde bende bu çocuğu doğurmaya karar verince iki taraflı ailelerimiz tepki olarak ellerinini üzerlerimizden çekt.yardımcıda tutamam.o kadar arka arka doğum ve rahatsızlıklarımdan dolayı baya bi borca girdik.şimdi ekstra külfet olacak.yani bende bilemiyorum bakalım bu çocuk nasıl dünyaya gelecek.artık rabbime sığındım.benim en büyük yardımcım o.inşallah hamileliğim çok rahat ve sorunsuz geçer kimseye muhtaç olmadan 3.bebeğimide sağsalim kucağıma alırım:)) bu arada darısıda sizin başınıza inşallah..
tansiyon problemin şu anda varmı? hangi ilacı kullanıyorsun bende dün doktorda ölçtürdüm gayet iyi 10/7 çıktı
hadi hayırlısı bebekciğim güzel haberlerini bekliyoruz
canım benim ya eğer dünyaya gelmek nasiplerinde varsa ne spiral dinlemiş ne hap kim ne diyebilir vardır bir hayır demek lazım inşallah bu bebişinide sağlıkla kucağına alırsın bu Allahın belası hastalığın tek bir sebebi var sıkıntı ve stres ben ilkindede çok sinirbozucu br olayın ardından yaşamıştım o insanları etrafımdan uzaklaştırdım ama şimdide başka sebeblerden dolayı sıkıntılarım var bu hafta kardiyoloğa gideceğim bakalım kadın doğumcu atarax ve pasiflora yazdı rahatlamam için tek teselllim bebişim büyümüş bende iyice büyümeye başladım inşallah gerilik falan olmaz miyadında ve sağlıklı birşekilde doğar adağım var zaten tombiş bir koç keseceğim kızım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?