• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Clexane kullanarak doğurdum yavrumu ben,,,isim verdiğim için hatalı mıyım bilmiyorum ama dr tavsıyesınde bulundum zaten dığer yazımda preeklemsı maduru olup bebk ısteyen arkadaslar dıger yazımı okuyun lutfen...sevgılerımle

üçüncü kez yazıyorum ,,,yazacaklarım bıtmıyor ama istanbul da zeynep kamıl ı tavsıye edıyorum arkadaslar baska bısey demıyorum bu yazımda,,,

üçüncü kez yazıyorum ,,,yazacaklarım bıtmıyor ama istanbul da zeynep kamıl ı tavsıye edıyorum arkadaslar baska bısey demıyorum bu yazımda,,,

canım benim allah evladını kaybeden tüm annelere sabırlar dilemeliyiz.hayat maalesef bu işte...herşey allahın takdiri ,kader adını ne koyarsan...biz de oğlumla 14 yıl önce bu illetin pençesinden kurtulduk...1972 yılında 3 yaşındayken abim sarılık olmuş doktor tecrübesizliği yine 5 mg.lık bir iğne kana 1 er.mg.halinde 5 defa zerk edilecekken doktor hepsini diye reçete yazmış abimin kanı zehirlenmiş babam doktorun muayenehanesini basmış doktoru tartaklamış ama ne çare annem ne acılar çekmiştir kimbilir...SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM.bu yüzden ilaç prospektüslerine çok dikkat ederim.abimin başına gelen olay oğlumunda başına geldi desem inanmazsınız herhalde...doktordan reçeteyi alınca eczaneden iğneyi alırken(oğlum 33 haftalık doğdu bu iğnenin zararı olur mu dedim)eczacıdan hemen doktorunuza gidin düzeltsin bu bebeğe ağır gelir dedi.SİZE DE UYARIM OLSUN...PREEKLAMPSİYİ KAZANIYORSUN AMA RABBİM NE İLE İMTİHAN EDİYOR...'rabbim evlat acısını kimseye tattırmasa keşke... $67717.jpg ela bebeğe sağlıklı uzun ömürler dilerim...

canım benim allah evladını kaybeden tüm annelere sabırlar dilemeliyiz.hayat maalesef bu işte...herşey allahın takdiri ,kader adını ne koyarsan...biz de oğlumla 14 yıl önce bu illetin pençesinden kurtulduk...1972 yılında 3 yaşındayken abim sarılık olmuş doktor tecrübesizliği yine 5 mg.lık bir iğne kana 1 er.mg.halinde 5 defa zerk edilecekken doktor hepsini diye reçete yazmış abimin kanı zehirlenmiş babam doktorun muayenehanesini basmış doktoru tartaklamış ama ne çare annem ne acılar çekmiştir kimbilir...SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM.bu yüzden ilaç prospektüslerine çok dikkat ederim.abimin başına gelen olay oğlumunda başına geldi desem inanmazsınız herhalde...doktordan reçeteyi alınca eczaneden iğneyi alırken(oğlum 33 haftalık doğdu bu iğnenin zararı olur mu dedim)eczacıdan hemen doktorunuza gidin düzeltsin bu bebeğe ağır gelir dedi.SİZE DE UYARIM OLSUN...PREEKLAMPSİYİ KAZANIYORSUN AMA RABBİM NE İLE İMTİHAN EDİYOR...'rabbim evlat acısını kimseye tattırmasa keşke...Eki Görüntüle 266334 ela bebeğe sağlıklı uzun ömürler dilerim...
Rabbim razı olsun,butun evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler versın insallah,acılarını gostermesın yuce rabbım,tüm bebek özlemi çeken arkadaşlara bı an once kucaklarına o mınık mucizelerini almalarını dilerim Allah'tan.Preeklamsi öğle bı hastalık kı tansıyonun tsi yokken ınsanda bı anda tansıyon,idrarda protein,böbrek problemleri,bebegın gelısım gerılıgı,,,bunlar da nerden cıktı dıyosun.Anne bebk ölümlerine varan sonlar...Anneciğimden Allah razı olsunhiç yanlız bırakmadı benı butun hamılelıgımde...Askerden yenı gelmıs bekar kardesımı yanlız bırakarak geldı yasadıgım sehıre.8 ay yanımda kaldı,8 aylık dogdu ela'm zaten.RaBBIM BUTUN ANNELERDEN RAZI OLSUN,,ANNELERIN KIYMETINI BILMEYEN EVLATLARI ISLAH ETSIN INS.

Rabbim razı olsun,butun evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler versın insallah,acılarını gostermesın yuce rabbım,tüm bebek özlemi çeken arkadaşlara bı an once kucaklarına o mınık mucizelerini almalarını dilerim Allah'tan.Preeklamsi öğle bı hastalık kı tansıyonun tsi yokken ınsanda bı anda tansıyon,idrarda protein,böbrek problemleri,bebegın gelısım gerılıgı,,,bunlar da nerden cıktı dıyosun.Anne bebk ölümlerine varan sonlar...Anneciğimden Allah razı olsunhiç yanlız bırakmadı benı butun hamılelıgımde...Askerden yenı gelmıs bekar kardesımı yanlız bırakarak geldı yasadıgım sehıre.8 ay yanımda kaldı,8 aylık dogdu ela'm zaten.RaBBIM BUTUN ANNELERDEN RAZI OLSUN,,ANNELERIN KIYMETINI BILMEYEN EVLATLARI ISLAH ETSIN INS.

bu yazıyı okuyunca 16 ay öncesine döndüm..bir anda ortaya çıktı rahatsızlık,ne olduğunu bile anlamadan kendimi bir ambulansın içinde buldum..bebeğimin birinin kalp atışları çok zayıflamıştı.diğeri daha iyiydi.6 saatlik yolu 4 saatte gitti ambulans şöförü.hastaneye ulaştığımızda teşhisim belliydi zten.PREEKLAMPSİ!!neydi ki bu,nasıl bir şeydi,neden olmuştu,ne olacaktı....off çok zordu.2 saat doğumhanede bekledim.prof geldi ve herkeste bir panik.anne ve bebekler ölüyor,hemen sezaryene alın!doğuma giderken belki inanmazsınız ama bütün vücudum titriyordu,her noktam..durduramıyordum kendimi.9-10 saat önce tv de en sevdiğim diziyi izlerken şimdi doğuma alınıyordum.şaka gibi.ve doktorlar çok netti,bebekler için birşey diyemeyiz,ilk amacımız anneyi kurtarmak..ucu bucağı bilinmeyen bir yol...yazarken bille ellerim titriyor,kalbim sıkışıyor.Şükür şimdi üzerinden 16 ay geçti ve üçümüzde iyiyiz..

Meleğiniz için Allah sabır versin..kızınızda sağlıkla büyüsün İnşallah.bizi burda yalnız bırakmayıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

bu yazıyı okuyunca 16 ay öncesine döndüm..bir anda ortaya çıktı rahatsızlık,ne olduğunu bile anlamadan kendimi bir ambulansın içinde buldum..bebeğimin birinin kalp atışları çok zayıflamıştı.diğeri daha iyiydi.6 saatlik yolu 4 saatte gitti ambulans şöförü.hastaneye ulaştığımızda teşhisim belliydi zten.PREEKLAMPSİ!!neydi ki bu,nasıl bir şeydi,neden olmuştu,ne olacaktı....off çok zordu.2 saat doğumhanede bekledim.prof geldi ve herkeste bir panik.anne ve bebekler ölüyor,hemen sezaryene alın!doğuma giderken belki inanmazsınız ama bütün vücudum titriyordu,her noktam..durduramıyordum kendimi.9-10 saat önce tv de en sevdiğim diziyi izlerken şimdi doğuma alınıyordum.şaka gibi.ve doktorlar çok netti,bebekler için birşey diyemeyiz,ilk amacımız anneyi kurtarmak..ucu bucağı bilinmeyen bir yol...yazarken bille ellerim titriyor,kalbim sıkışıyor.Şükür şimdi üzerinden 16 ay geçti ve üçümüzde iyiyiz..

Meleğiniz için Allah sabır versin..kızınızda sağlıkla büyüsün İnşallah.bizi burda yalnız bırakmayıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Rica ederim arkadaşım,bebeklerınızı saglıkla mutlulukla buyutun insallah,hepımız kadınız ve annelık duygusu var her bırımızın ıcınde,,Allah isteyen evlat ozlemı ceken herkese nasıp etsın ıns.

Ben rumuzumdan da anlaşılacağı gibi preeklemsi maduru bi anneyim,anneyim diyorum çünkü Nil'im öldü ama Ela'm yaşıyo çok şükür.2009 da Nil'imi kaybettim,6,5 aylıktı karnımda.Acıma ragmen mezarına bıle gıttım aylar sonrasında...Eşim gömmüştü kızımı ben daha hastaneden çıkmadan,sezeryan olmustum görememiştim o guzelım yuzunu bıle.Görmemek daha ıyıymıs meger,dayanamazdım belkı acıya...bı defter dolusu yazdım duygumu kımseye gostermeden,,,şimdi o defterı elıme bıle alamıyorum,yenıden yasamamak,, su ankı mutlulugumu bozmamak için.Özel hastanelerı asla tercıh etmeyın arkadaslar,,,ben ist da yasayan arkadaslar için Zeynep Kamıl ı tavsıye edıyorum,,dr onerısınde bulunabılırım...prof dr Ateş Karateke ve dç dr.Ayşe Gürbüz...Benım Nil imin ölümüne özel hast de bı dr sebep oldu ne yazık kı,,,şişmişti her yerım 4 aylık gebelıgımde bıle doguracak gıbı şiştim ama tecrubesız bırı olarak dr un dedıklerıne ınandım,tuzsuz ye gecer bu onemsız dıyordu,ıdrarda proteın ınanılmaz yukselmıstı ve sonunda olanlar olmustu neyse unutmak ıstedıgım tek sey o gunler.Şimdi mutluyum Rabbıme sukur...Melegım de cennette benı beklesın Allah ın ıznıyle,,kader deyıp gecıyorum olanlara,,,baska caremıs var mı sankı:(

Hoşgeldin canım benim,bu hastalık kadar illet bişey varmı acaba bilmiyorum.bende 32. haftada kaybettim oğlumu daha 4 ay oldu,acısı tabiki çok taze ve derin ara rar kafam karışık,bazen pozitif bazen negatif ruh hali Allah a şükür beni anlayan ve burada duygularımı paylaşıp rahatladığım,dostlarım var.aynı senin gibi bi defter tutuyorum bende,oğlumun ultrason fatoğrafları var ve yazdığım birsürü şey.bazı geceler bu deftere sarılıp uyuyorum.8 ay karnımda taşıyıp kokusunu koklayamadığımın oğlumun acısı içimi hergün yakıyor nereye gitsem bu acı hep benim yanımda.Sen tekrar anne olmuşsun ne güzel gerçekten mutlu olabildin mi aynı heyecanı yaşayabiliyomusun bende sürekli bunu düşünüyorum,bide tekrar yaşadınmı ikinci hamileliğinde, bizimle paylaşırsan çok memnun olurum.sevgilerimle...

Çok değerli firdosum benim,şimdi kuzularının resmine uzun uzun baktım ikisinide bu gece benim için öpermisin.Allah Onları ve seni herzaman korusun inşaallah tatlım.

Hoşgeldin canım benim,bu hastalık kadar illet bişey varmı acaba bilmiyorum.bende 32. haftada kaybettim oğlumu daha 4 ay oldu,acısı tabiki çok taze ve derin ara rar kafam karışık,bazen pozitif bazen negatif ruh hali Allah a şükür beni anlayan ve burada duygularımı paylaşıp rahatladığım,dostlarım var.aynı senin gibi bi defter tutuyorum bende,oğlumun ultrason fatoğrafları var ve yazdığım birsürü şey.bazı geceler bu deftere sarılıp uyuyorum.8 ay karnımda taşıyıp kokusunu koklayamadığımın oğlumun acısı içimi hergün yakıyor nereye gitsem bu acı hep benim yanımda.Sen tekrar anne olmuşsun ne güzel gerçekten mutlu olabildin mi aynı heyecanı yaşayabiliyomusun bende sürekli bunu düşünüyorum,bide tekrar yaşadınmı ikinci hamileliğinde, bizimle paylaşırsan çok memnun olurum.sevgilerimle...
Hoşbulduk arkadaşım,acın daha cok tazeymiş,Allah sabırlar versin,insallah sen de en yakın zamanda anneliği tadarsın lutfen bu kadar yıpratma kendını,bu preklampsı denen ıllet ıkıncı hamılelıkte ılkı kadar ağır seyretmiyor.Sezaryenle mı dogum yaptın bılmıyorum ama normal dogumsa cok beklemene bıle gerek yok ve tabııkı de mutlu olabılıyorsun bebegını kucagına aldıgındandakı heyecan hıcbıseye benzemıyor,aşktan da ote bı duygu oğle yogun kı ama ben ıkıncı hamılelıgımde hem sıkı tansıyon takıbı hem de coraspin ve clexan kullandım,istanbul da yasıyorsan zeynep kamıl ı tavsıye ederım,dr tavsıyesınde de bulunmustum buradan.ela'm 36hafta 4 gunlukken dogdu,ıdrarda proteın ıkı artı olmustu bu yuzden sezaryene aldılar hemen,zaten ılk dogumum da sezaryenle olmustu.Hıc uzulme lutfen,bunda da vardır bı hayır ve sımdıden ılerıde dogacak bebısının hayırlı,ugurlu,saglıklı bı evlat olmasını dılıyorum:))))

Hoşbulduk arkadaşım,acın daha cok tazeymiş,Allah sabırlar versin,insallah sen de en yakın zamanda anneliği tadarsın lutfen bu kadar yıpratma kendını,bu preklampsı denen ıllet ıkıncı hamılelıkte ılkı kadar ağır seyretmiyor.Sezaryenle mı dogum yaptın bılmıyorum ama normal dogumsa cok beklemene bıle gerek yok ve tabııkı de mutlu olabılıyorsun bebegını kucagına aldıgındandakı heyecan hıcbıseye benzemıyor,aşktan da ote bı duygu oğle yogun kı ama ben ıkıncı hamılelıgımde hem sıkı tansıyon takıbı hem de coraspin ve clexan kullandım,istanbul da yasıyorsan zeynep kamıl ı tavsıye ederım,dr tavsıyesınde de bulunmustum buradan.ela'm 36hafta 4 gunlukken dogdu,ıdrarda proteın ıkı artı olmustu bu yuzden sezaryene aldılar hemen,zaten ılk dogumum da sezaryenle olmustu.Hıc uzulme lutfen,bunda da vardır bı hayır ve sımdıden ılerıde dogacak bebısının hayırlı,ugurlu,saglıklı bı evlat olmasını dılıyorum:))))

Evet sezeryanla doğum yaptım dr.um 12 ay diyor tüm testler temiz çıktı sezeryan olan çoğu arkadaşımız 6 ay korunma süresindeler ama benim dr. 12 ayda tutturdu nedense, kendimi hazırlamam içinmiş bu süre.Allah razı olsun canım benim inşaalh bende ve diğer arkadaşlarımda bu devreyi hayırlısıyla atlatırız.

Çok değerli firdosum benim,şimdi kuzularının resmine uzun uzun baktım ikisinide bu gece benim için öpermisin.Allah Onları ve seni herzaman korusun inşaallah tatlım.

ben çok fena oldum bu msjını okuyunca..hemde çok...yanımda olsaydın eğer sana sarılıp doyasıya ağlardım sanırım..Esracım ikiside uyuyordu gittim öptüm..eşim delirmişim gibi bana baktı kaldı..sonra anlattım niye öptüğümü..sadece sustu...canım senin ve Nehirinannesi'nin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız günü heyecanla bekliyorum.en çok sevinenlerden biri de ben olacağım kesin..hep Dua ediyorum bütün Melek Anneleri için..

Canlarımmmmm günaydınnnnn ben geldimmmmmm...:90::90::90: Esranın da tahmin ettiği gibi İstanbulda idim, esra ile ruh ikizi gibi olduk , sanırım enerjilerimiz biryerlerde buluşup bize haber veriyor ,bazen aynı anda aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz....

merhaba.arkadaşlara yazdığın mesajlarda hayata daha umutla yaklaşman beni mutlu etti.bu yanlız senin elinde canım.yaşamayan bilemez yine de...inanç bey hiçbir tahlil yapmadan verdi bana bu oranı üstelik...o yüzden ısınamadım dedim ya..doğum kontrol hapı niçin tehlikeli düşüncelerini paylaşırmısın?senden tahlil istedimi nasıl böyle bir sonuca vardı?sağlıkla kal....

Bozuk , depresif ruh halimle bile yazdıklarımdan umut dolu birşeyler çıkarabilmen beni mutlu etti düşüncelerin için teşekkür ederim.evet inanç bey banada tahlil yapmadan oran verdi, yaşadıklarım, doğum yaptığım hafta , bebeğin durumu ve doğum sonrası bendeki değişimlerden yola çıkarak böyle bir oran verdi sanıyorum.
benden tahlil istemedi , kendi kadın doğumcum pıhtılaşma testlerini verdi onları yaptırmam gerekiyormuş ,inanç bey ede sordum , yaptırabilirsin ,eğer pıhtılaşma sorunu varsa tedavi edilebilir , fakat yaşadığın durumla direk alakalı diyemeyiz , senin hastalığın plesantanın hastalanması dedi buna bağlı tansiyon yükselir , ve bebekte gelişme geriliği başlar .. sağlıklı bir plesanta gelişimi için gebelik öncesi en az 2 ay evvelinden folbiol kullanman ve gebe kalmadan önce ideal kiloda olman gerekli dedi sonrasın da gönül rahatlığı ile gebe kalabilirsin dedi.
Doğumm kontrol hapları ile ilgili düşüncem ise ; pıhlaşma sorunu yaşayarak preeklampsi geçiren annelerde yasak ,tekrar gebelik düşünürler ise tehlikeli
diyorlar..doktorunla bu konuyuda konuş lütfen hem bizede bilgi verir aydınlatırsan sevinirim.öpüyorum... sevgiyle kal..
Terken ;
yazdıklarını okurken yüreğim ağzıma geliyor, yapma böyle lütfen pozitif düşün , herşey iyi olacak bak göreceksin .... dualarım hep seninle , akimera ile bu arada o nerelerde merak ediyorum arada bir girip yazsaa

slm arkadaşlar benim 4 yaşında bir oğlum var. oğluma hamileyken ben de de preeklemsi vardı. ama benim rahatsızlığım 33 haftalıkken doğum yaptığım gece kondu zaten ilerlemiş aşama da olduğu için hiç beklemeden hemen o gece sezaryenle aldılar oğlumu.allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlumun akciğer gelişimi tamamlandığı için bi soruna karşılaşmadık.:) ama gerçekten çok dikkat edilmesi gereken rahatsızlık

Canım hoşgeldin , Allah'ım evladını sana bağışlasın:nazar:, bu illeti kimseye yaşatmasın inşallah....

Ben rumuzumdan da anlaşılacağı gibi preeklemsi maduru bi anneyim,anneyim diyorum çünkü Nil'im öldü ama Ela'm yaşıyo çok şükür.2009 da Nil'imi kaybettim,6,5 aylıktı karnımda.Acıma ragmen mezarına bıle gıttım aylar sonrasında...Eşim gömmüştü kızımı ben daha hastaneden çıkmadan,sezeryan olmustum görememiştim o guzelım yuzunu bıle.Görmemek daha ıyıymıs meger,dayanamazdım belkı acıya...bı defter dolusu yazdım duygumu kımseye gostermeden,,,şimdi o defterı elıme bıle alamıyorum,yenıden yasamamak,, su ankı mutlulugumu bozmamak için.Özel hastanelerı asla tercıh etmeyın arkadaslar,,,ben ist da yasayan arkadaslar için Zeynep Kamıl ı tavsıye edıyorum,,dr onerısınde bulunabılırım...prof dr Ateş Karateke ve dç dr.Ayşe Gürbüz...Benım Nil imin ölümüne özel hast de bı dr sebep oldu ne yazık kı,,,şişmişti her yerım 4 aylık gebelıgımde bıle doguracak gıbı şiştim ama tecrubesız bırı olarak dr un dedıklerıne ınandım,tuzsuz ye gecer bu onemsız dıyordu,ıdrarda proteın ınanılmaz yukselmıstı ve sonunda olanlar olmustu neyse unutmak ıstedıgım tek sey o gunler.Şimdi mutluyum Rabbıme sukur...Melegım de cennette benı beklesın Allah ın ıznıyle,,kader deyıp gecıyorum olanlara,,,baska caremıs var mı sankı:(

Canımmm,hoşgeldin aramıza ....şu yazdıkların sanki benim ciğerimdem kopup senin satırlarında kelimelere dökülmüş, yaşadığımız acının tarifi yok , anlatılmaz, bir süre sonra artık kimse duymak istemez..ama bizler burada hep acılarımızla daha güçlenerek tekrar hayata dönmeye çalışıyoruz..Bu sayfalara umut hikayeleri eklendikçe daha bir hırslanıyoruz sanki , korkularımızı yeniyoruz yavaş yavaş , Allah hepinizden razı olsun..
tekrar mutlu olmaktan bahsetmişsin ne güzel....Allah güzel yavruşunu sana bağışlasın :nazar: sevgilerimle...

ben çok fena oldum bu msjını okuyunca..hemde çok...yanımda olsaydın eğer sana sarılıp doyasıya ağlardım sanırım..Esracım ikiside uyuyordu gittim öptüm..eşim delirmişim gibi bana baktı kaldı..sonra anlattım niye öptüğümü..sadece sustu...canım senin ve Nehirinannesi'nin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız günü heyecanla bekliyorum.en çok sevinenlerden biri de ben olacağım kesin..hep Dua ediyorum bütün Melek Anneleri için..

Hergün söz veriyorum kendime ; artık üzülmeyeceğim , ağlamayacağım diye ama hergün bir önceki günden daha ağır bir şekilde çöküyor üstüme , kaldıramıyorum ..işe verdim kendimi, deli gibi çalışıyorum ya aklım ? sürekli kızımda bazen delirecek gibi oluyorum sonra kendime geliyorum tekrar devam , istanbul da gece evde yalnız kaldım , tabiiki rahat rahat da ağladım , bol bol kimsenin soran bakışlarına maruz kalmadan ...önceki gün gece kızım geldi rüyama '' yeter artık anne üzülme ben iyiyim dedi '' ..... o gün daha zir huzurlu idim sanki , bu aralar çok sık görüyorum , çok sık giriyor rüyalarıma Allah hayırlara çıkarsın...

şimdi de bu yazışmanızı gördüm . beni tutabilene aşkolsun zor attım kendimi balkona, kimbilir firdos birgün gelipte bu günler çok eskilerde kaldığında bizlerde bebeklerimize sarılıp ,koklayıp cennetteki bebeklerimizin tesellisi ile uykularımıza dalabilecekmiyiz .....

Nigar doktora gideceğini yazmış bugün ; Canım inşallah hiç bir şeyin çıkmayacak , rahimde yapışıklıkta neden olurmuş ? ilk defa duyuyorum, daha neler duyacağız yaaa .İnşallah birşeyciğin yoktur gelince yaz, merak ettim ...:53:

canım hoşgeldin aramıza başın sağolsun elanı allah bağışlasın sendemi ilk gebeliğinde preeklemsi yaşadın ikinci gebeliğinde problem yaşamadan mı doğurdun biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir tedavi uygulandı

Nigar doktora gideceğini yazmış bugün ; Canım inşallah hiç bir şeyin çıkmayacak , rahimde yapışıklıkta neden olurmuş ? ilk defa duyuyorum, daha neler duyacağız yaaa .İnşallah birşeyciğin yoktur gelince yaz, merak ettim ...:53:
canım nerelerdesin kaç gündür yoktun çok merak ettim istanbuldamıydın ne yaptın işle ilgili karar verdiniz mi?Verceğiniz karar için hakkınızda ne yayırlısı ise o olsun gittim canım doktora ama tam sonuç alamadım adetim nerdeyse hiç olmuyor kürtajdan sonra tahliller yapıldı genel muayene yaptı allaha şükür temiz çıktı adetliyken yapılacak esas muayene yani kaldı şimdilik umarım bir sorun yoktur

Back