- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #3.321
Ne kadar ara verdiniz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm guzel dileklerin icin cok teşekkürler insallah bizim de kucaklarimiz dolsun bizde evlat sevgisi yaşayalım en kısa zaman da..Hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruz heyecanla.biz 31+4 teyiz bugün doktordaydık kontrol ve tahlillerimiz haftalık yapılıyor artık bugünkü tahliller iyi değildi protein 800 mlg olmuş ayrıca trombositlerimde ciddi düşüşe geçmiş pazartesi tekrar kan vericem 3 günde bir yani hafta hafta gidicez diyor doktorum Bebek için çok kötü bi hafta sayılmaz ama yine 34 ü görebilirsek daha iyi diyor bakalım %90 erken doğurcam yine ama tek bilmediğimiz ne kadar erken olacağı ayrıca şeker çıktı perhiz yapıyorum hatta bu hafta 1 kg vermişim oğlumda 280 gr almış aslında çok yavaş kilo alıyordu şuan 1900gr 41 cm umarım en az 2 hafta daha doğurmam allahım bütün Bebek bekleyenleri korusun inş çok zor bu durumlar ama yinede çok şükür ne diyim ben çekiyorum ama enazından oğlum yanımda senin gibi olanları düşününce olsun böle olsun napayım diyorum umarım sende senin yaşadıklarını yaşayan diğer arkadaşlarda bir an önce bebelerine kavuşur herkesten çok hakediyorsunuz çünkü
Canm benim senin icin dua edeceğim Rabbim korusun sizi Allah yardimcin olsun cok uzuldum byle olmasina dgmdan sonra mutlaka haberdar et bizi de yaz buraya merak ederim seni Allaha emanet olArkadaşlar sabah doğuma giriyorum 33+4 teyiz tahliller sınırı çoktan geçti doktorum eklempsi krizi geçirebilirsin heran ve bu göze alınacak bi risk deil dedi bebeğin iyi olacağını bi süre yoğun bakımda kalacağını söyledi 2340 gr ve 43 cm şuan hakkımızda hayırlısı bu haftaları göremeyende var evet endişelim ama yapıcak bişide yok doğurmak istemeye istemeye doğuma gitmek çok acı
Canm benim senin icin dua edeceğim Rabbim korusun sizi Allah yardimcin olsun cok uzuldum byle olmasina dgmdan sonra mutlaka haberdar et bizi de yaz buraya merak ederim seni Allaha emanet ol
Çok şükür iyiyiz oğlum yoğunluk bakımda oda iyi uzun kalmaz diyorlar. Ama zor bi doğumdu doktorumdan allah bin kere rağzı olsun tam Zaman'ında müdahale etmiş. Protein atılımı 2 gr üstüne çıkmıştı tansiyon 14/9 falan oluyordu kan tahlillerim hep çok iyi çıkıyordu ama proteini göz ardı edemem pimi çekilmiş el bombasısın demişti bebeğimiz iyi olacak meraketme dedi 33 haftalıktık bizde ona güvendik doğuma girdim esnada tüplerim kanamaya başlamış ve ardından karın zarım yırtılmış yaklaşık 2 saat amelyathanede kaldım. Kandaki herşey trombositler falan var görünüyorlarmış ama aslında hepsi özelliğini kaybetmiş doğum olmasa bebeğin eşi ayrılacak bende iç kanamayla nolurmuşum bilmiyorum artık. Bugün 6. Gün yeni yeni ayağa kalkabildim. Hatta bugün gidip oğlumu emziricem. Preeklampside doktor çok önemli benim doktorum çok sıkı takip etti beni 3 günde bir idrar topladık kan tahlili yaptırıp ultrasound ve nst yapıldı an ve an ilerleyişi takip herşeyden şüphelendi hiçbirşeyi göz ardı etmedi ve ne erken davranıp bebeğime zarar verdi nede geç davranıp ben zarar gördüm tam Zamanında ikimizide kurtardı çok zordu ama çok şükür iyi olacağız sonuçta çok güzel bi oğlum var aynı abisi. Ben öle yada böle başardım korkmayın olur mu cesur olun dualarım sizinleCanm iyi misiniz?
Çok şükür iyiyiz oğlum yoğunluk bakımda oda iyi uzun kalmaz diyorlar. Ama zor bi doğumdu doktorumdan allah bin kere rağzı olsun tam Zaman'ında müdahale etmiş. Protein atılımı 2 gr üstüne çıkmıştı tansiyon 14/9 falan oluyordu kan tahlillerim hep çok iyi çıkıyordu ama proteini göz ardı edemem pimi çekilmiş el bombasısın demişti bebeğimiz iyi olacak meraketme dedi 33 haftalıktık bizde ona güvendik doğuma girdim esnada tüplerim kanamaya başlamış ve ardından karın zarım yırtılmış yaklaşık 2 saat amelyathanede kaldım. Kandaki herşey trombositler falan var görünüyorlarmış ama aslında hepsi özelliğini kaybetmiş doğum olmasa bebeğin eşi ayrılacak bende iç kanamayla nolurmuşum bilmiyorum artık. Bugün 6. Gün yeni yeni ayağa kalkabildim. Hatta bugün gidip oğlumu emziricem. Preeklampside doktor çok önemli benim doktorum çok sıkı takip etti beni 3 günde bir idrar topladık kan tahlili yaptırıp ultrasound ve nst yapıldı an ve an ilerleyişi takip herşeyden şüphelendi hiçbirşeyi göz ardı etmedi ve ne erken davranıp bebeğime zarar verdi nede geç davranıp ben zarar gördüm tam Zamanında ikimizide kurtardı çok zordu ama çok şükür iyi olacağız sonuçta çok güzel bi oğlum var aynı abisi. Ben öle yada böle başardım korkmayın olur mu cesur olun dualarım sizinle
Benim doktorum tekirdağda ismi Volkan AKEL allah onları başımızdan eksik etmesin ayrıcalıklı meslek yapan ayrıcılıklı insanlar onlar gerçektenTebrikler canım Allah bağışlasın dr. adı ne acaba? Her ne kadar henüz kardeş yapmak gibi bir düşüncem olmasa da aklımızda bulunsun seçenek olarak. Ben 30 hafta da 29 a uyumlu doğum yapmıştım. 2 aya yakın kuvöz sureci oldu çünkü 1070 gr 36 cm di kızımız. Allaha şükür geçiyor o günlerde.
Merhaba canm yazdıklarını okudum cok cok üzüldüm Rabbim sabır versin başn saolsun..Arkadaşlar merhaba
Preeklampsiden 27+0dan hastaneye yattım. 29+0da doğuma aldılar son dopplerde akım kaybı olduğu için. Doğum o kadar güzel oğlum o kadar güzel ağlamıştı ki ilk gün entübe bile olmamıştı. Nolduysa ertesi gün tersine döndü ve malesef oğlum 10 gün yaşayabildi kaybettik. Kaybedeli 10 gün oluyor ve bu bölümü görünce bütün yaşadıklarınızı okuyorum. Allah hepimize sabır versin. Kardeşlerini evimize getirebilmek nasip etsin inşallah. Herkesin yorumları şu an o kadar batıyor ki kimseyle görüşmek istemiyorum. Nasıl atlayacağımı da bilemiyorum. Unutulmaz tabi ki tüp bebek ve ilk gebelik ve ilk çocuğumdu. Çok zormuş. Herşey yolunda giderken birden tersine dönebiliyormuş. Burada sizlerle dertleşmek çok daha iyi gelecek eminim. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize. O ağlayışı kulağımdan gitmiyor. 910 grdan Nasıl böyle bir ses çıkıyordu hayret etmiştim ama olmadı malesef.
Sagolasin canim,doktorum 50 günü gecince gel yapalım dedi kan vermiştim snuclarim da iki haftada çıkmsti ozel hastanede yaptirmisitm ama universte hastaneleri de yapiyormus doktorun sevk ediyorms hem ucret odememmis olursun arastr istersen tabi biraz dhaa uzun suruyormus 1 ay kadarEvet canım hepimizin başı sağolsun. Yaşamayan kesinlikle anlamıyor. Testlerimi yaptıracağım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Testleri ne kadar Zaman sonra yaptırmak gerekiyor. Pazartesi 6 haftalık kontrolüm var doktorumla görüşmek istiyorum.
Ne kadar sure beklemeni syledi doktorun? Bnm gttgm doktor 6 ay demisti,ama artik ona gtmek istemedm riskli hamilelik doktoruna gttm oda 9 ay korun dedi preeklampsi gecrdgm icin bekle vcdn toplasn duzene grsn demsti zaten suan 11.aya grdim zaman uzadkca korkularim artti...Sezeryandan sonraki 6 haftalık kontrol
Amin canm insallah Allahım hepimize anneliği bu dünyada da yaşamayı nasip etsin..Canım yarın gittiğimde herşeyi konuşacağım ne kadar beklemem gerektiğini. Testleri de yarınki kontrolde konuşacağız. Doktorum üniversite hastanesinde aynı zamanda testlerini orada yapacağız dedi. Doktoruma güveniyorum o elinden geleni yaptı sadece pediatri bölümünde bazı şüphelerim var. Ama giden gelmiyor ki bir daha kucağımıza alamıcağız ki Allah bizi öbür dünyada çocuklarımızla doya doya vakit geçirmeyi nasip etsin. Kardeşlerini de hayırlı Zaman'da sağlıklı uzun ömürlü olarak kucağımıza almak nasip etsin. Canım senin Bebek düşünme zamanın gelmiş Allah önce sana sonra da bizlere nasip etsin inşallah . Buradan haberleşiriz süreçleri paylaşırız. Allah bir daha bunu yaşatmasın sağlıklı gebelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah. Doktorumla görüşünce buradan paylaşırım canım