• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Merhaba arkadaşlar .biçoğunuz bilmez beni ama 2014 haziranda preelKlamosi yüzünden 28 haftalık doğumdan 8 gün sonra oğlumu kaybetmiştim.bu sefer daha akı takip ve bilinçle şükür 34. Haftamıza geldik.sakın ümidinizi kaybetmeyin.bu gebeliğimde hiç ödemim bile olmadı.tansiyonum çok iyi gidiyor .doppler akımlarda iyiydi.inşallah oğlumu sağlıkla alacağım kucağıma ..

Merhaba arkadaşlar .biçoğunuz bilmez beni ama 2014 haziranda preelKlamosi yüzünden 28 haftalık doğumdan 8 gün sonra oğlumu kaybetmiştim.bu sefer daha akı takip ve bilinçle şükür 34. Haftamıza geldik.sakın ümidinizi kaybetmeyin.bu gebeliğimde hiç ödemim bile olmadı.tansiyonum çok iyi gidiyor .doppler akımlarda iyiydi.inşallah oğlumu sağlıkla alacağım kucağıma ..[/QUOTE
Masalalh canim Rabbim bebegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsn sana bagslasin..Bende oglumu guzel bebegimi 27.haftalikti karnımda kaybettim 8 ay oldu:( simdi tekrr bebegim olsun istyrm ama cok korkuyorum..iyi ki buraya yazdin bizi cesaretlendirdn tesekkrler byle guzel haberler duyunca cok cok mutlu oluyorm ins bebegini kucagina aldiginda da haberlerini aliriz.peki doktorun nasil bir yol izliyor? igne yda aspirin ya da baska birsey kullaniyrmsn? nelere dikkt ediyorsun? braz anlatrsan cok cok sevinirim.

Masalalh canim Rabbim bebegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsn sana bagslasin..Bende oglumu guzel bebegimi 27.haftalikti karnımda kaybettim 8 ay oldu:KK43: simdi tekrr bebegim olsun istyrm ama cok korkuyorum..iyi ki buraya yazdin bizi cesaretlendirdn tesekkrler byle guzel haberler duyunca cok cok mutlu oluyorm ins bebegini kucagina aldiginda da haberlerini aliriz.peki doktorun nasil bir yol izliyor? igne yda aspirin ya da baska birsey kullaniyrmsn? nelere dikkt ediyorsun? braz anlatrsan cok cok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar .biçoğunuz bilmez beni ama 2014 haziranda preelKlamosi yüzünden 28 haftalık doğumdan 8 gün sonra oğlumu kaybetmiştim.bu sefer daha akı takip ve bilinçle şükür 34. Haftamıza geldik.sakın ümidinizi kaybetmeyin.bu gebeliğimde hiç ödemim bile olmadı.tansiyonum çok iyi gidiyor .doppler akımlarda iyiydi.inşallah oğlumu sağlıkla alacağım kucağıma ..
Canım nasıl sevindim anlatamam allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin yavrunu ne kadar ara verdin canım neler yaptın bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum

Masalalh canim Rabbim bebegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsn sana bagslasin..Bende oglumu guzel bebegimi 27.haftalikti karnımda kaybettim 8 ay oldu:KK43: simdi tekrr bebegim olsun istyrm ama cok korkuyorum..iyi ki buraya yazdin bizi cesaretlendirdn tesekkrler byle guzel haberler duyunca cok cok mutlu oluyorm ins bebegini kucagina aldiginda da haberlerini aliriz.peki doktorun nasil bir yol izliyor? igne yda aspirin ya da baska birsey kullaniyrmsn? nelere dikkt ediyorsun? braz anlatrsan cok cok sevinirim.
Amin..çok tşk ederim.gördüm bazı yazıları bende öyleydim şükür bugünlerime .kesinlikle korkma her gebelik birbirinden farklıdır.ben gebelik öncesi aspirin kullanmaya başladım.detYlı ultrason için gittiğim perinataloğum osteozinc başladı

Canım nasıl sevindim anlatamam allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin yavrunu ne kadar ara verdin canım neler yaptın bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum

Ben tüp bebek tedavisine başlayacakken spontane hamile kaldım.aspirin kullandım pıhtılaşma sorunum yoktu.19. Haftadan sonra osteozinc ,ımom ve kanilacı kullanmaya başladım .oğlumu kaybettikten 8 ay sonra hamile kaldım ama 9. Haftada kalbi durdu.ondan 4 ay sonra yani oğlumdan yaklaşık 13 ay sonra bu oğluma hamile kaldım .hünde yarım litre süt tükettim.meyve bol bol yedim .çay kahve şimdilerde tüketmeye başladım

Ben tüp bebek tedavisine başlayacakken spontane hamile kaldım.aspirin kullandım pıhtılaşma sorunum yoktu.19. Haftadan sonra osteozinc ,ımom ve kanilacı kullanmaya başladım .oğlumu kaybettikten 8 ay sonra hamile kaldım ama 9. Haftada kalbi durdu.ondan 4 ay sonra yani oğlumdan yaklaşık 13 ay sonra bu oğluma hamile kaldım .hünde yarım litre süt tükettim.meyve bol bol yedim .çay kahve şimdilerde tüketmeye başladım
Benim birbucuk ay oldu yeniden istiyorum hamile kalmak sizce acele mi ediyorum

Benim birbucuk ay oldu yeniden istiyorum hamile kalmak sizce acele mi ediyorum
Canm sen normal dgum mu yaptin sezeryan mi?bide doktorun ne kadar süre vermisti bana 9 ay bekle dediler daha iyi olurmus ama 3 ay sonra hamile kalipta saglikla kucagina alanlar da var hersey nasip hersey kısmet..genetik testlerin snclari ciktimi peki?

Canm sen normal dgum mu yaptin sezeryan mi?bide doktorun ne kadar süre vermisti bana 9 ay bekle dediler daha iyi olurmus ama 3 ay sonra hamile kalipta saglikla kucagina alanlar da var hersey nasip hersey kısmet..genetik testlerin snclari ciktimi peki?
Normal doğum yaptim canım sonucları pazartesi alcam cuma doktora gidicem daha gitmedim sadece dahiliye doktoruna gittim o yapti tüm testlerimi pazartesi çıkcak

Normal doğum yaptim canım sonucları pazartesi alcam cuma doktora gidicem daha gitmedim sadece dahiliye doktoruna gittim o yapti tüm testlerimi pazartesi çıkcak
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah iyi bir doktora git muyaneni ol belki daha erken izin verirler normal dogum yapman avantaj cnm bn sezeryan dgm yaptim dikislerin iyilesmesini bekledik bu ayin sonunda ins baslamak istiyorum nasipse

Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah iyi bir doktora git muyaneni ol belki daha erken izin verirler normal dogum yapman avantaj cnm bn sezeryan dgm yaptim dikislerin iyilesmesini bekledik bu ayin sonunda ins baslamak istiyorum nasipse
İnşall
Erken tabi insan hemen istiyor ama önce vücudun toplanması gerek .haftası da önemli tabi.kaçıncı haftada olduğu yani
25 haftalikti doğum yaptigimda

Canım ne kadar ara verdin peki allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin yavrunu böyle güzel haberler duyunca umutlanıyorum benimde bir ay oldu ölü doğum yaptım 25 haftalık kızım karnımda ölmüş
Oğlum 1 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim. Pek ara vermiş sayılmam anlayacağın çok üzüldüm kızına şu illet yüzünden çok canlar yanıyo bi çaresi bulunsa artık

Selam kızlar .o kadar zor bi dönem sonrası meleğime kavuştum.35+0 da erken geldi ama yanımdaydı.daha önce celestone yapılmıştı diye.şükür bugünlere .Allah bu güzel duyguyu sizlerden nasip etsin inşallah ...

Oğlum 1 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim. Pek ara vermiş sayılmam anlayacağın çok üzüldüm kızına şu illet yüzünden çok canlar yanıyo bi çaresi bulunsa artık
Doktorum iki ay sonra bebek düşünebilirsin dedi testler temiz cikti pihtilasma var hamile kalir kalmaz aspirin ve kan sulandiriciya baslicaz dedi ama ben hala regl olmadim iki ay oldu

Merhaba arkadaşlar 30.haftada teşhisimiz tekrar konuldu 24 saatlik idrarda 380 mg protein 14/9 un altına düşmeyen tansiyon ve hızlıca artan ödemimle açılışı yaptık. Dün celestone iğnemizi de olduk tedbirli olmak için kontrollerim haftada bire düştü bakalım nolcak hayırlısı bebeğim iyi kilo almaya devam ediyor damar direnci sadece sol tarafta oluştu şimdilik durum çok vahim deil diyor doktorum ama işte öle sinsi bişey ki gülerek eve yollarım seni akşam komada önüme gelebilirsin diyor şu 4 haftayı geçirebilsek sonra dışarda şansı daha yüksek olacak oğlumda 34 haftalık doğdu kuvöz nedir bilmedik çabucakta toplamıştı kendini umarım yine bu kadarla kalır biraz cılız bir Bebekle çıkarım hastaneden

Merhaba arkadaşlar 30.haftada teşhisimiz tekrar konuldu 24 saatlik idrarda 380 mg protein 14/9 un altına düşmeyen tansiyon ve hızlıca artan ödemimle açılışı yaptık. Dün celestone iğnemizi de olduk tedbirli olmak için kontrollerim haftada bire düştü bakalım nolcak hayırlısı bebeğim iyi kilo almaya devam ediyor damar direnci sadece sol tarafta oluştu şimdilik durum çok vahim deil diyor doktorum ama işte öle sinsi bişey ki gülerek eve yollarım seni akşam komada önüme gelebilirsin diyor şu 4 haftayı geçirebilsek sonra dışarda şansı daha yüksek olacak oğlumda 34 haftalık doğdu kuvöz nedir bilmedik çabucakta toplamıştı kendini umarım yine bu kadarla kalır biraz cılız bir Bebekle çıkarım hastaneden
Merhaba canm inan ki çok üzüldüm yine tekrar etmesi cok kötü olmuş:( bende bundan cok cok korkuyorum...Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizlerle insallah saglicakla kucaginiza zamaninda alirsiniz yavrunuzu dort hafta sıkıntısız su gibi akip gecsin kolayca insallah... Zamann da gelsin bebiste insallah.önlem olarak başka birşey kullanıyor musunuz?kan sulandirici igne vs baska brsey bide doktorunuz perinatolog mu teshisi koydu?kendinize dikkat edin stres yapmayın Rabbim ikinizi korusun.

Merhaba canm inan ki çok üzüldüm yine tekrar etmesi cok kötü olmuş:KK43: bende bundan cok cok korkuyorum...Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizlerle insallah saglicakla kucaginiza zamaninda alirsiniz yavrunuzu dort hafta sıkıntısız su gibi akip gecsin kolayca insallah... Zamann da gelsin bebiste insallah.önlem olarak başka birşey kullanıyor musunuz?kan sulandirici igne vs baska brsey bide doktorunuz perinatolog mu teshisi koydu?kendinize dikkat edin stres yapmayın Rabbim ikinizi korusun.
Coraspirin kullanıyorum hamileliğin başından beri kanımda pıhtılaşma oluşmadı hiç iğne hiç kullanmadım doktorum perinayolog deil fakat hastalığa çok hakim ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ve çok sıkı takip ediyor beni bakalım inş böle bir süre daha devam ederiz

Coraspirin kullanıyorum hamileliğin başından beri kanımda pıhtılaşma oluşmadı hiç iğne hiç kullanmadım doktorum perinayolog deil fakat hastalığa çok hakim ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ve çok sıkı takip ediyor beni bakalım inş böle bir süre daha devam ederiz
Bende şimdi coraspin 100 mg kullaniyrm cnm riskli gebeliklere bakan bir doktora gttim perinatolog degl bnm doktorum da.artik korunmayi birakicam hayirlisi olsun insallah ama bana ignede vericekmis hamileligi ogrenir ogrenmez..o yuzden sana da sormak istedim kullaniyormsn dye.insallah canim sıkıntısız devam edersiniz dualarim sizinle saglikla vaktinde yavrunu kucağına alrsn insallah.

Bende şimdi coraspin 100 mg kullaniyrm cnm riskli gebeliklere bakan bir doktora gttim perinatolog degl bnm doktorum da.artik korunmayi birakicam hayirlisi olsun insallah ama bana ignede vericekmis hamileligi ogrenir ogrenmez..o yuzden sana da sormak istedim kullaniyormsn dye.insallah canim sıkıntısız devam edersiniz dualarim sizinle saglikla vaktinde yavrunu kucağına alrsn insallah.
Hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruz heyecanla.biz 31+4 teyiz bugün doktordaydık kontrol ve tahlillerimiz haftalık yapılıyor artık bugünkü tahliller iyi değildi protein 800 mlg olmuş ayrıca trombositlerimde ciddi düşüşe geçmiş pazartesi tekrar kan vericem 3 günde bir yani hafta hafta gidicez diyor doktorum Bebek için çok kötü bi hafta sayılmaz ama yine 34 ü görebilirsek daha iyi diyor bakalım %90 erken doğurcam yine ama tek bilmediğimiz ne kadar erken olacağı ayrıca şeker çıktı perhiz yapıyorum hatta bu hafta 1 kg vermişim oğlumda 280 gr almış aslında çok yavaş kilo alıyordu şuan 1900gr 41 cm umarım en az 2 hafta daha doğurmam allahım bütün Bebek bekleyenleri korusun inş çok zor bu durumlar ama yinede çok şükür ne diyim ben çekiyorum ama enazından oğlum yanımda senin gibi olanları düşününce olsun böle olsun napayım diyorum umarım sende senin yaşadıklarını yaşayan diğer arkadaşlarda bir an önce bebelerine kavuşur herkesten çok hakediyorsunuz çünkü

Back
X