Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Canım baban için çok geçmiş olsun. Tez Zaman'da iyileşsin inşallah. Evet herşeyde vardır bir hayır. Hayırlı haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Amin canım amin guzel dileklerin icin sagolasin insallah...
Olucak canım elbet o günlerde gelir Allah büyük bizde burdan sevinclerimizi paylasicaz:)

Doktoruma gittim. Oğlumun ölümünden sonra ilk gidişimdi. Oraya en son karnımda o varken gitmiştim. 1 ay olmuştu oğlum Melek olalı. doktorum da Çok üzgündü. Doğurtup da kaybettiğim ilk bebeğim dedi bana. Neden olduğunu öncelikle anlatmak istedi. Plasenta sıkıntılıydı dedi. Bebeğin eşi yanlış yerleştiği için beslenemedi dedi. Bebeği almak zorundaydık yoksa kaybedecektik dedi. Beslenseydi hafta olarak ilk hedefim 30 haftaydı dedi ama malesef olmadı dedi. Doktorumun da aklına hiç kaybedeceği gelmemişti. Doğumdan önce benim işim bitmedi bebeği eve gönderene kadar sorumluluğumda dedi. Ama eve gelemedi Melek oğlum. Rabbim onu yanına istedi.
Neyse canım trombofili paneli, protein C, protein S gibi tahliller istedi. Üniversite hastanesinde kan verdim. 1 ay sonra çıkacak. Bakalım hayırlısı. 9 ay korunmamı istedi korunmayı bıraktığımızda da corasprin kullanacaksın dedi. Herşeyin hayırlısı

Herkese çok geçmiş olsun bebeklerini kaybeden herkese Allah sabır versin. Malesef bende bebegimi kaybettim bu lanet durumdan dolayı. 15 Nisanda sezeryanla 25 haftalık melek kızımı doğurmak zorunda kaldım malesef ölü doğdu. Tansiyonum 20.Haftada yükselmeye başlamış ama doktorum fark etmedi hiç sikayetlerimi hep hamilelikten olur normal bir şey yok her şey çok güzel dedi ama herşey çok güzel değilmiş en açısıyla öğrendim anlayamadım bile hastanede doktorlar evde eşim ailem tansiyonun yükselecek ağlama dedikçe içine attım ama artık tutamıyorum kendimi durup dururken ağlıyorum çok zoruma gidiyor. Kimler kimler doğurup anne oluyor ben bi bebegimi koruyamadi diyorum. Offf akşam akşam sıktım canınızı kusuruma bakmayın ne olur.

Herkese çok geçmiş olsun bebeklerini kaybeden herkese Allah sabır versin. Malesef bende bebegimi kaybettim bu lanet durumdan dolayı. 15 Nisanda sezeryanla 25 haftalık melek kızımı doğurmak zorunda kaldım malesef ölü doğdu. Tansiyonum 20.Haftada yükselmeye başlamış ama doktorum fark etmedi hiç sikayetlerimi hep hamilelikten olur normal bir şey yok her şey çok güzel dedi ama herşey çok güzel değilmiş en açısıyla öğrendim anlayamadım bile hastanede doktorlar evde eşim ailem tansiyonun yükselecek ağlama dedikçe içine attım ama artık tutamıyorum kendimi durup dururken ağlıyorum çok zoruma gidiyor. Kimler kimler doğurup anne oluyor ben bi bebegimi koruyamadi diyorum. Offf akşam akşam sıktım canınızı kusuruma bakmayın ne olur.

Basın sagolsun arkadasım. Sakın kendını suclama yıpratma. Allah isterse tasa can verır. Bu bızım sınavımız oyle dusun. Suan inanması sana zor ve sacma gelebilir. Ama gececek canm unutmayacksın ama acın bu kadar agır gelmeyecek tasımayı ogreneceksın ınan bana

Kesinlikle arkadaşım hiçbirimiz unutmayacağız ama taşımayı Zaman öğretecek bizlere. Ayrıca ne sıkılması burada herşeyimizi paylaşacağız tabi bizi bizden başka anlayan olmaz. İşte herşeyin bir sebebi var. Allah yavrularımız Melek olmasını istemiş. Melek yavrularımızla öbür dünyada bol bol vakit geçiririz inşallah. Ağla kesinlikle ağlamak çok iyi geliyor. Allah hepimize sabır versin. Beterin beteri vardır ya onu ben şu bir ay içinde gördüm arkadaşlar. Melek yavrumdan sonra bir arkadaşımın kızı 3,5 yaşında kalp ameliyatı oluyor basit diyorlar ameliyat güzel geçiyor fakat ciğerleri açılamıyor vefat ediyor. Daha sonra geçtiğimiz haftasonu bir öğrencim trafik kazasında vefat etti. Anne baba yaralı kurtuldu ama öğrencim ve kuzeni ağır yaralılardı kurtulamadılar. Bu olaylar beni çok etkiledi arkadaşlar Allah herkese gani gani sabırlar versin. Herkesin bu dünyada verdiği sınavlar ayrı ayrı. Rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun

merhaba ben ilk doğumumda 37.haftada preeklempsi nedeniyle acil doğuma girdim bebeğimi sezeryanla aldılar cok şükür ki oğluma birşey olmadı ama ben doğumdan sonra havale geçirip yoğun bakıma alınmışım 3 günün sonunda iyileştim ve çıktım..Tabiki yaşadıklarımdan cok etkilendim drum ikinci gebelikte %25 riskim oldugunu soyledi ve ben ikinci bebeği yapmaya yıllarca cesaret edemedim oglum 8 yaşında şuan ve artık kardeş istiyorum diye isyan edince zor bir karar verip hamile kaldım..Şuan 8. haftama girdim ama aklımda hep aynı kuşku ya yine aynı şeyi yaşarsam korkusu var..Düşünmemeye stres yapmamaya çalışıorum ama elimde değil..Netten yaptığım araştırmaya göre genelde ilk gebeliklerde oluyomuş bu durum..İlk gebeliğinde preeklempsi olup ikincisinde de olan var mı aranızda??

Çook uzun zaman oldu yazmayalı. Bayağı geride kaldı yazdıklarım. Kısaca şöyle; preeklampsi yüzünden 31.07.2013 te oğlum Berk'i 27 haftalık acil sezeryanla doğurdum. 18-12 ye kadar çıkmıştı tansiyonum. (Bu arada ellerim ve ayaklarım feci şişmişti doktorum bunun normal olduğunu söylemişti. Yani preeklampsi olduğumu anlamadı). 27 haftalıktı ama 24 haftalık gibi gelişmişti 610 gramdı :KK43: sonuç olarak 04.08.2013 te melek oldu :KK43: çook uzun süre psikolojik olarak bitik durumdaydım. Sonra bu sayfayı buldum. Benim gibi olan sonra doğum yapan insanları okudum 2 yıl. Bu arada Oğlumu kaybettikten 4 ay sonra doktor arayışına basladım ve Allah'a şükürler olsun Arda Lembet'i buldum. İlk muayenede hikayemi anlattığımda verdiği tepkilerden anladım ki bundan sonra benım doktorum o olmalıydı. Bir sürü tahlil yaptırdık sonuçlar gayet iyiydi tek sıkıntı kilomdu. Kilo ver dedi her kontrolde:) sonuç 20 kilo verdiğimde hadi artık anne olmaya hazırsın dedi. Eve geldim çok ağladım nasıl gececekti hamilelik, psikolojim daha düzelmemişti. Hala erkek bebek gördüğümde kendimden geciyor ağlama krızıne tutuluyordum. He birde ya tekrar preeklampsi olursam korkusu hiç cıkmadı aklımdan. Yaklasık 3 ay sonra adetim gecikti ve kontrole gittim.tbana hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum henüz hazır değildim. Arda bey 'ohoho bak 6 haftası geçmiş bile' dedi ve hep öyle baktım. 10 hafta bitti 15 hafta bitti 20 25 derken yavas yavas bana birseyler olmaya basladı. İlk hamileliğimde 20. Haftadan sonra belirtiler cıkmıştı. İkinci hamileliğimde 25 ten sonra. 28. Haftada bana artık daha sık geleceksın dedi. (Birde hamileliğim süresinde kalsiyum coraspin folikasit ve vitamin kullandım) her hafta gidiyorum idrar ce kan tahliki yapılıyordu. Tansiyonum cıkmaya baslamıstı (günde 4 tane alfamet içiyordum.) tahlil sonuçları için arandığımda sorun yok bir hafta sonra tekrar gelmeniz gerekiyor diyordu doktorun asistanı. 30 du 32 iydi derken kontroller dahada sıklastı 3 günde bir gider oldum 34. Haftanın basında doktor erken doğum olabilir ciğer geliştirici igne yapalım dedi yaptırdık. Ve 3 gün sonra ki kontrolde 18-10 tansiyonu görünce acil doğum dedi. 34 haftada, 32 haftalık gibi gelişmiş 1815 gram dogdu oğlum Bora'm. 1 hafta kuvozde kaldı ve bütündoktorlar yapılan ciger gelıstıci ignenin cok büyük etkısı oldugunu ondan kısa sürede kuvozden cıktıgını söylediker. Oğlumu ılk gördüğümde şok oldum be nasıl büyücel bu cocuk dedim. O anda bile Arda bey psikolojik olarak beni cok rahattı. Düşünüyorumda Arda Lembet ve Cem Kızılarslan olmasalardı şimdi Kollarımda melek oğlum olmayacaktı. Tabi bu sayfaya yazanlarında hakkını ödeyemem cesaretimin cogunu onlara borcluyum. 4 aylık oldu oğlum ve cok sukur iyi.
Dogumdan Sonrada öğrendim 2. Hamileliğimde de preeklampsi oldugumu. Doktorum söylememiş stres yaparım diye.
İşin özü: doktor cok önemli arkadaslar. Doç. dr. Arda Lembet i kesinlikle öneririm. İstanbul dışındakiler içinde gideceğiniz doktorun yüksek riskli gebelikler konusunda iyi olan bir doktor tercih edin. Ankaradakiler için Ayhan Sucak ı da öneririm. ( ayhan bey de bir muayenemde Arda beye eşlik etti mükemmel bir doktor) moral cok önemli. Ama en önemlisi kılo verin, hamileliğiniz süresince tuzu kesin ve en az 3 litre su için. Benim Ikı hamılelığımde oldu. Olmayabilirdi de. Hep dua ettim Allah a şükürler olsun dualarım kabul oldu. Şimdide hep dua ediyorum benım gibi olanlara. Emin olun çektiğiniz bütün sıkıntıları unutuyorsunuz kucagınıza aldıgınzda. Allah yardımcınız olsun dualarımdasınız.

Bende hikâyemi sizlere sunayım arkadaşlar.5 düşük ten sonra 6 ncı ve sağlıklı gebeliğimde 7 ayda kaşıntıyla dr gittim alt ast değerlerim 1 haftada 400 500 lerdeydi gastroya gittim ultrasonda safra da taş çamur böbreklerimde taş çıktı. Dr hamileligin bitimine kadar bekleyip doğumdan sonra ameliyat yaparız dedi.doğumdan sonra kontrole gittiğimde hepsinin kaybolduğunu gördük gebeliğe bağlıymis.ikinci gebeliğimde 2 ay önce doğum yaptım bende kaşıntı başladı eşime daha öncede böyle oldu dedim dr gidip ast alt değerlerime baktırtım. Değerler yüksekti 36 haftada başladı yalnız bu durum sonra fsm hastanesine gittim dr çok önemli deil doğumdan sonra geçer dedi bana sonra aynı hastanede başka dr gittim birgün sonra( bu arada hergün değerler ölçülüyor ve yükselişte )seni hemen ameliyata almamız lazım akşam doğumunu yapalım dedi bende eşimin haberi yok onunla konuşup akşama gelirim dedim.aslında doğumdan kaçtım nedense ikinci doğumumdan çok korkuyorum. Bu arada fsm deki bazı dr lar beni riskli diye göztepe ye gönderdiler ilk doğumumda riskli olduğu için 7 ay özele gittim sonra göztepe ye devam ettim.ikinci doğumda göztepe yi beğenmediğim için kesin gitmem diyordum.sonraki gün göztepe acile gittim durumu anlattım tahliller yapıldı yükseliş devam ediyor hersey birbirine karışmış trombosit düşüyor ast alt 400 lerde ben işin vehametini hala anlamış değilim dr larda açıklama yapmadılar. Bana takip için yatış verdiler ben kizima da Kızkardeşim bakıyordu kiyamadigim için imza atıp tekrar doğumdan kaçış iki gün sonra tekrar gittim göztepe ye tekrar takip için yatış verildi .38 hafta girmem 1 gün kala doğum olabilir olmayabilirde denildi.sancı odasına yattım sabah benden önce ilk sezeryanlı hastayı almaya geldiler sonra beni cagirdilar.dediler hazırlan gastroentolojiye Danıştık sen riskli sin ameliyata telefon yasak göztepe de hala nedenini anlamış değilim. Kimsenin haberi yok ben çıkmayı beklerken şok oldum.eşini bekleyemeyiz iş karaciğer yetmezliğine gider dediler.çok şükür sağlıklı şekilde yavrumu kucağıma aldım. İşin vehametini sonradan öğrendim yalnız bende sizler gibi tansiyon yüksek değildi. Buradan göztepe deki drlara teşekkürü bir borç bilirim gerçekten işlerini mükemmel yapıyorlar. Belki bize prenses edasıyla davranmıyorlar ama sonuçta her gece kaç doğum oluyor özelde bile dr oradaki gibi takip etmiyor dr biri gidip biri geliyor.riskli gebelerde kesinlikle tavsiyemdir. Poliklinik hizmetlerini beğenmiyorum ama yatış mükemmel. Sözün kısası ben sürekli erteledi doğumumu Mevla hamdolsun nasip etti .dünyada yiyeceği içeceği varmış. Nasip olmayınca allah bir vesile kılıyor belirli şeyleri allahım herkese bağından hayırlı evlatlar versin kimseyi arttırması.

Herkese merhaba.. 17 eylül aksami sağ kasım agrisiyla hacettepe acile gittim.. Muayenemide orda oluyodum.. 32+5le acil yatis yaptim.. Nts se bebegimin kalp atışları yoktu.. Allah herkesin yardımcısı olsun o kadar kötü bi durum ki ysamayan anlamaz.. Dogumuma az kalmisti hic bir skntim yoktu.. En ufak bir belirti bile yoktu.. Sadece sag kask agrisiyla gittim.. Doktorlar normal dogum olsun diye beklediler ama tansiyonumu dusuremediler 17/20 den aşağıya dusmedi gittimde sebebinide bilmiyorlardı 18 eylul dee sabah alttan muayenede parca gelmesi ve idrarda kan olmasindan dolayi scil sezeryana aldilar.. Ama kendimde degildim sezeryan sonrasi ayilmam da cok zor oldu.. Preeklampsi+hellp sendromu olmusum.. En az 2 sene cocuk yok diyo doktorlar.. Tedaviside olmayan bi rahatzlikmis.. Aklmdan cikmiyo hic.. Oglumu kucagima bile alamadim.. Kokusunu duyamadim.. Ilk gebeligimdi.. Erugrulum simdi melek oldu.. Bu durumu yasayip özellike hellp sendromu yasayip ikinci kez hamile kalan anne olan var mi icinizde.. Bana kalsa bn hemen istiyorum bi tane daha bebegim olmasını ama doktorlar 2 sene hellp sendromu yasadigim icin yok diyolar.. Aranizda bu durumu yasayip ikinci kez anne olan var mi..

Çook uzun zaman oldu yazmayalı. Bayağı geride kaldı yazdıklarım. Kısaca şöyle; preeklampsi yüzünden 31.07.2013 te oğlum Berk'i 27 haftalık acil sezeryanla doğurdum. 18-12 ye kadar çıkmıştı tansiyonum. (Bu arada ellerim ve ayaklarım feci şişmişti doktorum bunun normal olduğunu söylemişti. Yani preeklampsi olduğumu anlamadı). 27 haftalıktı ama 24 haftalık gibi gelişmişti 610 gramdı :KK43: sonuç olarak 04.08.2013 te melek oldu :KK43: çook uzun süre psikolojik olarak bitik durumdaydım. Sonra bu sayfayı buldum. Benim gibi olan sonra doğum yapan insanları okudum 2 yıl. Bu arada Oğlumu kaybettikten 4 ay sonra doktor arayışına basladım ve Allah'a şükürler olsun Arda Lembet'i buldum. İlk muayenede hikayemi anlattığımda verdiği tepkilerden anladım ki bundan sonra benım doktorum o olmalıydı. Bir sürü tahlil yaptırdık sonuçlar gayet iyiydi tek sıkıntı kilomdu. Kilo ver dedi her kontrolde:) sonuç 20 kilo verdiğimde hadi artık anne olmaya hazırsın dedi. Eve geldim çok ağladım nasıl gececekti hamilelik, psikolojim daha düzelmemişti. Hala erkek bebek gördüğümde kendimden geciyor ağlama krızıne tutuluyordum. He birde ya tekrar preeklampsi olursam korkusu hiç cıkmadı aklımdan. Yaklasık 3 ay sonra adetim gecikti ve kontrole gittim.tbana hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum henüz hazır değildim. Arda bey 'ohoho bak 6 haftası geçmiş bile' dedi ve hep öyle baktım. 10 hafta bitti 15 hafta bitti 20 25 derken yavas yavas bana birseyler olmaya basladı. İlk hamileliğimde 20. Haftadan sonra belirtiler cıkmıştı. İkinci hamileliğimde 25 ten sonra. 28. Haftada bana artık daha sık geleceksın dedi. (Birde hamileliğim süresinde kalsiyum coraspin folikasit ve vitamin kullandım) her hafta gidiyorum idrar ce kan tahliki yapılıyordu. Tansiyonum cıkmaya baslamıstı (günde 4 tane alfamet içiyordum.) tahlil sonuçları için arandığımda sorun yok bir hafta sonra tekrar gelmeniz gerekiyor diyordu doktorun asistanı. 30 du 32 iydi derken kontroller dahada sıklastı 3 günde bir gider oldum 34. Haftanın basında doktor erken doğum olabilir ciğer geliştirici igne yapalım dedi yaptırdık. Ve 3 gün sonra ki kontrolde 18-10 tansiyonu görünce acil doğum dedi. 34 haftada, 32 haftalık gibi gelişmiş 1815 gram dogdu oğlum Bora'm. 1 hafta kuvozde kaldı ve bütündoktorlar yapılan ciger gelıstıci ignenin cok büyük etkısı oldugunu ondan kısa sürede kuvozden cıktıgını söylediker. Oğlumu ılk gördüğümde şok oldum be nasıl büyücel bu cocuk dedim. O anda bile Arda bey psikolojik olarak beni cok rahattı. Düşünüyorumda Arda Lembet ve Cem Kızılarslan olmasalardı şimdi Kollarımda melek oğlum olmayacaktı. Tabi bu sayfaya yazanlarında hakkını ödeyemem cesaretimin cogunu onlara borcluyum. 4 aylık oldu oğlum ve cok sukur iyi.
Dogumdan Sonrada öğrendim 2. Hamileliğimde de preeklampsi oldugumu. Doktorum söylememiş stres yaparım diye.
İşin özü: doktor cok önemli arkadaslar. Doç. dr. Arda Lembet i kesinlikle öneririm. İstanbul dışındakiler içinde gideceğiniz doktorun yüksek riskli gebelikler konusunda iyi olan bir doktor tercih edin. Ankaradakiler için Ayhan Sucak ı da öneririm. ( ayhan bey de bir muayenemde Arda beye eşlik etti mükemmel bir doktor) moral cok önemli. Ama en önemlisi kılo verin, hamileliğiniz süresince tuzu kesin ve en az 3 litre su için. Benim Ikı hamılelığımde oldu. Olmayabilirdi de. Hep dua ettim Allah a şükürler olsun dualarım kabul oldu. Şimdide hep dua ediyorum benım gibi olanlara. Emin olun çektiğiniz bütün sıkıntıları unutuyorsunuz kucagınıza aldıgınzda. Allah yardımcınız olsun dualarımdasınız.
Merhaba bende sizin yaşadığını aynısını yaşadım .daha acim cok yeni geçen hafta 27 haftalik bebeğim 24 kalmış dedi doktor ellerim ayaklarım yüzüm şiş durumdaydı . Ama doktor normal dedi ve çocuk geri kalmış dedi kimildayan çocuk bi gün sonra hareketleri kesildi hastaneye gittiğimizde melek olmuştu preklemsi teşhisi konuldu 1 sene ara vermeye karar verdik öncesinde de 2 düştüğüm var sizden arda beyin hangi hastane yada muayenehane sini öğrenebilirmiyim

Herkese merhaba
Ben 28Ağustos 2016 da nefes alamama ,ödem vb Sebeplerden dolayı Kartal eğitim araştırma hastenesi acil bölümüne gittim hemen tansiyona baktılar ve 15/10 tansiyonla acilen kadın Doğuma gönderdiler protein bakıldı yüksek. Yatırdılar bebeğimin hareketleri azalmıştı. Zaten bir kaç gündür bir problem olduğunu hissediyordum kendi doktorum br yazık ki tansiyonumu bile ölçmüyordu birde üstüne sorduğum sorulara da doğru düzgün cevap alamıyordum. Her neyse uzun uzadıya yazmayacağım. 24 saatlik idrarda 5 gr protein ile preeklampsi olduğum gerçeği ile zaten yüzleştim hastanede yatış verdiler 31 Ağustos'ta melek kızım Alin Ece'mi 25. Haftamda karnımda iken kaybettim. Tabi ki çok zor günler geçirdim psikolojik tedavi tansiyonun normale dönmesi ve diğer bir çok sebepten hastanelere defalarca gittim. Şu anda ufak tefek problemler dışında iyi olmaya çalışıyorum. Yaşım 31 ve doktorlar gebeliğe ara vermememi kısa süre geçtikten sonra hamile kalmamı tavsiye ediyorlar. Tabi ki bende korkular var fakat tabi ki bir yavrum olmasını her kadın gibi bende çok istiyorum. Bu kötü deneyimi yaşayıp ikinci gebelikten önce yapılması gereken testler vs nedir buradan bana yazarak yardımcı olabilir misiniz ? Bir doktor trombofili paneli testi yaptır dedi birde gebelik boyunca aspirin kullanmalısın dedi fakat ben gerçekten preeklampsi ile ilgili bilgiye sahip gerçekten iyi ve anlayışlı içimi rahatlatacak bir doktor ile yoluma devam etmek istiyorum. Yukarıda okudum arda lembet önerilmiş ama sanırım muayene ücreti normalden yüksektir. Sizlerden destek istiyorum lütfen... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Evlat acısını kimseye yaşatmasın. Şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba
Ben 28Ağustos 2016 da nefes alamama ,ödem vb Sebeplerden dolayı Kartal eğitim araştırma hastenesi acil bölümüne gittim hemen tansiyona baktılar ve 15/10 tansiyonla acilen kadın Doğuma gönderdiler protein bakıldı yüksek. Yatırdılar bebeğimin hareketleri azalmıştı. Zaten bir kaç gündür bir problem olduğunu hissediyordum kendi doktorum br yazık ki tansiyonumu bile ölçmüyordu birde üstüne sorduğum sorulara da doğru düzgün cevap alamıyordum. Her neyse uzun uzadıya yazmayacağım. 24 saatlik idrarda 5 gr protein ile preeklampsi olduğum gerçeği ile zaten yüzleştim hastanede yatış verdiler 31 Ağustos'ta melek kızım Alin Ece'mi 25. Haftamda karnımda iken kaybettim. Tabi ki çok zor günler geçirdim psikolojik tedavi tansiyonun normale dönmesi ve diğer bir çok sebepten hastanelere defalarca gittim. Şu anda ufak tefek problemler dışında iyi olmaya çalışıyorum. Yaşım 31 ve doktorlar gebeliğe ara vermememi kısa süre geçtikten sonra hamile kalmamı tavsiye ediyorlar. Tabi ki bende korkular var fakat tabi ki bir yavrum olmasını her kadın gibi bende çok istiyorum. Bu kötü deneyimi yaşayıp ikinci gebelikten önce yapılması gereken testler vs nedir buradan bana yazarak yardımcı olabilir misiniz ? Bir doktor trombofili paneli testi yaptır dedi birde gebelik boyunca aspirin kullanmalısın dedi fakat ben gerçekten preeklampsi ile ilgili bilgiye sahip gerçekten iyi ve anlayışlı içimi rahatlatacak bir doktor ile yoluma devam etmek istiyorum. Yukarıda okudum arda lembet önerilmiş ama sanırım muayene ücreti normalden yüksektir. Sizlerden destek istiyorum lütfen... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Evlat acısını kimseye yaşatmasın. Şimdiden teşekkürler
Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabir versin tekrarindan korusun insallah...yazdiklarini okuyunca yasadiklarimi tekrardn yasadm aci hic gecmiyor bende 31.07.2015 de oğlumu Aras'imi karnimda kaybettim :KK43: sezeryan olmuştum doktorlar bana 6 ay yda 9 ay snra tekrr dusunebilirsin dediler ama ben cesaretimi kaybetmstm bir sene ara verdim snrasnda tekrr düşündüm bu sefer de kalp atışı hic alınmadı kurtaj oldum malesf kderde ne varsa onu yasiyoruz fazla bekledm de ne oldu yine kaybettim, doktorlarda fazla bekleme diyorsa bence de bekleme uc ay snrasn da hamile kalip saglikla kucagina alanlar cok var.
Trombofili testlerini yaptirmani kesinlikle tavsiye ederim benim iki gende pihtilasmam cikti ve lupus antiagulan yani o da bir pihtilasma türü suan ramotologa gdyrm ilac kullaniyrm hamilelikte de hem aspirin hem igne kullanicam ikinci gebeligimde de kullanmstm ama kader dyrm.
Kendini iyi hissettiginde hazir hissettiginde tekrar denersin insallah bu sefer hersy guzel gder hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi...

arasimmmm arasimmmm çok teşekkür ederim senin de başın sağolsun Allah sana da isteyenlere de bana da sağlıklı bebek nasip etsin inşallah olacak oda bir gün.

Testleri nerde yaptırdın öğrenebilir miyim ? Ben İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum. Çalışmadığım için maddi yükü çok fazla olsun istemiyorum fakat hasteneye de güvenmek istiyorum artık doktorlara da güvenim pek kalmadı. Geçen hafta karnımda ağrı ile devlet hastanesine gittim sebep bulamadılar fakat bir enfeksiyon varmış sezaryen sonrası ve bu sebepten antibiyotik iğne kullandım. Oda canımı sıkıyor bu aralar. İlk defa buraya bir yorum ve yazı yazdım cevap alabildiğim için çok sevindim. Tekrar teşekkürler

arasimmmm arasimmmm çok teşekkür ederim senin de başın sağolsun Allah sana da isteyenlere de bana da sağlıklı bebek nasip etsin inşallah olacak oda bir gün.

Testleri nerde yaptırdın öğrenebilir miyim ? Ben İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum. Çalışmadığım için maddi yükü çok fazla olsun istemiyorum fakat hasteneye de güvenmek istiyorum artık doktorlara da güvenim pek kalmadı. Geçen hafta karnımda ağrı ile devlet hastanesine gittim sebep bulamadılar fakat bir enfeksiyon varmış sezaryen sonrası ve bu sebepten antibiyotik iğne kullandım. Oda canımı sıkıyor bu aralar. İlk defa buraya bir yorum ve yazı yazdım cevap alabildiğim için çok sevindim. Tekrar teşekkürler
Cok sağol canim, amin insallah elbet bizim de vakti gelince olacaktır canim duamizi edelim önlemlerimizi alıp Allaha bırakalım ins guzel olur.

Canım ben bursaya gelin geldim bursa da ozel doruk hastanesinde yaptirmistim bin liraya yakın tutmustu ama hic gerek yok ozelde yaptirmana universte hastanelerinde ucretsiz yaptirabilirsin..
doktorun dan sevkte isteyebilirsin universtye seni yonlendirebilir genetik bolumunde de yapılıyormuş, hematoloji bolumune de direk gdip yaptirabilirsin cnm kan pihtilasma testi yaptirmak istyrm dersin sadece dger forumda okudugumdan diyorum uc kaybi olana yapiyrlr dyrlar kimisi evde dusukte yaptim dyrmus yalan syluyormus aklinda bulunsun.
Ama bizim kaybimiz da yapmalari gerek ben universtye gtmistim ramotologa tekrr yapmislrdi bir iki tanesine baktilar sormadilar hic baska kaybin oldumu dye...(lupus icin gtmistim)
Canim cok gecmis olsun ben sezeryanimda sukur sknti yaşamadım ama tanidigim birisi de byle senin gbi birsey yasams seneler öncesi sivi geliyormus dikisinden enfeksiyon olusmus ilac filan kullanmisti smdi tekrr ikinciyi istyr...sende ilaclarini kullan kendine iyi bak vücudun toparlansin dikislerin iyilessin ağır is yapma dikkat et annem hep kemik suyu kaynatti cok sut ictim dikislerim kaynamasina yardimci olur dye sende dene cnm...

Canim ne demek, birbirimize destek olabilirsek ne mutlu :) bana da buraya yazmak benim gbi melek anneleriyle dertlesmek iyi geliyor ve guzel haberler duymak cok mutlu oluyorum ins bizde burdan guzel haberlerimizi paylasiriz

Canim doğum yaptigin yer neresiydi o doktor seni yonlendirebilir sevk edebilir ya da sen hematologdan randevu al universiteden orda yaptir önceden randevu al ki biraz dolu oluyor tahliller de bir ay da filan cikiyor canim bilgin olsun

arasimmmm arasimmmm tamamdır dediğin gibi ünv hastanesine gideceğim yada eğitim araştırma hastanesine. Tekrar teşekkür ederim

Başınız sağolsun Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Ben tıp fakültesinde yaptırmıştım. özelde yüksek tutuyor. Kadın doğum bölümüne gidip yaptırmıştım. 2 bebek kaybından sonra sorunsuz bakıyorlar tıbbi genetik bölümü olan bir hastaneye gitmeniz yeterli.

Arkadaşlar merhaba ben de Ocak 2016 da ağır preeklampsi nedeniyle doğum yaptım bebeğim 14 gün yaşadı ve kaybettim. Sonrasında perinatoloğa gittim elimden geleni yapıyorum şu an. Benim merak ettiğim sizin doktorlarınız hangi durumların üzerinde duruyor bir daha bunu yaşamamak için neler yapmalıyız? Merak eden olursa benim doktorumun tavsiyelerini ve istediği testleri anlatırım.

Gunesulas Gunesulas merhaba ben henüz doktora gitmedim senin doktorunun neler istediğini nasıl yönlendirdiğini bizimle paylaşırsan çok sevinirim en azından bilinçli oluruz bu konuda. Ayrıca bende doktora gittiğimde buradan neler konuştuğumuzu ve neler yapılması gerektiğini paylaşacağım. Hepimiz bilgi sahibi oluruz bu şekilde. Ayrıca başın sağolsun çok zor bir durum yaşayan bilir...

X