• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kızlar aranıza yeni katıldım 15 gun önce preeklampsi yuzunden ölü doğum yaptım bunu yaşayıpta hamile kalan var mi ve tekrar yasadiniz mi
Canim basin saolsun Allah sabir versin cok üzüldüm bu aralar cok duymaya basladim bu preeklampsiyi.. ne kadarlik kaybettin canim?bende bu yuzden oglumu kaybettim testlerimi de yaptirdim pihtilasmam varms tedavi grdm yedi ay gecti hala korkuyorum korunmayi bile birakamadim:(

Canim basin saolsun Allah sabir versin cok üzüldüm bu aralar cok duymaya basladim bu preeklampsiyi.. ne kadarlik kaybettin canim?bende bu yuzden oglumu kaybettim testlerimi de yaptirdim pihtilasmam varms tedavi grdm yedi ay gecti hala korkuyorum korunmayi bile birakamadim:KK43:
Sağol canim 25 haftalikdi canım

Kızlar hamilelik öncesinde doktorunuz yapmanız gereken birseyler söyledi mi ?Doktorların kimi aspirin veriyor kimi bsy vermiyor siz neler yaptiniz neye dikkat ettiniz kafam cok karisik yardimci olursanız sevinirim bir daha preeklampsi olurum diye cok korkuyorum

Kızlar hamilelik öncesinde doktorunuz yapmanız gereken birseyler söyledi mi ?Doktorların kimi aspirin veriyor kimi bsy vermiyor siz neler yaptiniz neye dikkat ettiniz kafam cok karisik yardimci olursanız sevinirim bir daha preeklampsi olurum diye cok korkuyorum
Canım facebook da preeklampsi help sendromu diye grup var çok güzel bilgiler veriyor herkes

Merhaba kızlar bugün yine kontroldeydik herşey yolunda 26 haftalık olduk gelişimimiz güzel devam ediyor tek sıkıntı bu ay 5 kilo almış olmam toplamda 20 kilo oldu bu beni biraz ürkütüyor umarım tekrar başlamaz olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama insan yinede tedirgin oluyo işte günler su gibi akıp gider inş. Doktorum hd ultrasound almış öyle net gördümki onu sanki kollarımdaydı rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inş bidaha kimse bu acıları yaşamasın

Merhaba kızlar bugün yine kontroldeydik herşey yolunda 26 haftalık olduk gelişimimiz güzel devam ediyor tek sıkıntı bu ay 5 kilo almış olmam toplamda 20 kilo oldu bu beni biraz ürkütüyor umarım tekrar başlamaz olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama insan yinede tedirgin oluyo işte günler su gibi akıp gider inş. Doktorum hd ultrasound almış öyle net gördümki onu sanki kollarımdaydı rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inş bidaha kimse bu acıları yaşamasın
Masallah canim cok sevindim iyi olmaniza insallah hicbir sikinti olmadan kucagina sagsalim alirsin yavrunu darisi da bizim basimiza olsun...doktor ne diyor cnm kilo alman konusunda peki dikkat ediyormusun ediyor olmana rağmen mi aliyorsn?

Maşallah canım rabbim sağlık lı sıhatli kucağına almayı nasip etsin bebişini canım preeklampsi gecmişin var mı

Masallah canim cok sevindim iyi olmaniza insallah hicbir sikinti olmadan kucagina sagsalim alirsin yavrunu darisi da bizim basimiza olsun...doktor ne diyordu cnm kilo alman konusunda peki dikkat ediyormusun ediyor olmana rağmen mi aliyorsn?
Tuzlu yeme protein ağırlıklı beslen dedi çok takılmadı tansiyon vesaire olmadığı için bu ay biraz iştahlıydım onunda etkisi olabilir ama benim yapım birazda böle galiba hamileyken şişiyorum daha ilk haftalarda başlıyor ama diğeri başka bişeydi hele o ayaklarım allahım allahım deil ayakkabı uygun terlik bile bulamıyorduk şimdi öyle değilim hala ayakkabılarımı giyebiliyorum ağzım burnumda şişmiyo daha bi başka yani şu kritik haftaları geçsem daha bir rahatlıcam ama sanki Zaman yavaşlıyor gitgide

Tuzlu yeme protein ağırlıklı beslen dedi çok takılmadı tansiyon vesaire olmadığı için bu ay biraz iştahlıydım onunda etkisi olabilir ama benim yapım birazda böle galiba hamileyken şişiyorum daha ilk haftalarda başlıyor ama diğeri başka bişeydi hele o ayaklarım allahım allahım deil ayakkabı uygun terlik bile bulamıyorduk şimdi öyle değilim hala ayakkabılarımı giyebiliyorum ağzım burnumda şişmiyo daha bi başka yani şu kritik haftaları geçsem daha bir rahatlıcam ama sanki Zaman yavaşlıyor gitgide
Canım ne kadar ara verdin peki allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin yavrunu böyle güzel haberler duyunca umutlanıyorum benimde bir ay oldu ölü doğum yaptım 25 haftalık kızım karnımda ölmüş

Slm. Kızlar bende 18 yaşındaydım preeklampsi gecirdigimde oğlum 34 haftalık sezeryanla aldılar bende de 18 haftalık başlamıştı alfamet kullandım en son günde 8 tane aldığımda faydası olmadığını farkettiler ve bebeğim damarlarında oksijen gitmemeye baslamisti şimdi tekrardan hamileyim. Oğlum 4 buçuk yaşında ve daha erken başladı tansiyon yüksekliği 15 10 kadar cikio 12 haftalık gebeyim çok korkuyorum allah yar ve yardımcımız olsun

Masallah canim insallah boyle de gider sorunsuz sekilde hamileligin..doktorunu da dinle canim hersey gonlunce olsun sagsalim kavus yavruna..iste hamileligimiz riskli olunca korkuyoruz dusunuyorz zamanda bize yavas ilerliyr gbi geliyor dusunmekten

Slm. Kızlar bende 18 yaşındaydım preeklampsi gecirdigimde oğlum 34 haftalık sezeryanla aldılar bende de 18 haftalık başlamıştı alfamet kullandım en son günde 8 tane aldığımda faydası olmadığını farkettiler ve bebeğim damarlarında oksijen gitmemeye baslamisti şimdi tekrardan hamileyim. Oğlum 4 buçuk yaşında ve daha erken başladı tansiyon yüksekliği 15 10 kadar cikio 12 haftalık gebeyim çok korkuyorum allah yar ve yardımcımız olsun
Canim Allah ogluna saglikli uzun omurler versin ve yeni bebegini de sana bagislasin sagsalim insallah kucagina alirsin bebegini stres yapma canim streste tansiyonu etkiliyor doktorun herhangi bisey verdimi kan sulandirci birsey kullaniyrmsn yda tansyn ilaci vs onlem aldimi?cok gecms olsun ins birdaha yasamazsn cnm bu hastaligi Allah yardimcin olsun

Saol cnm allah razı olsun corasprin verdi ve haftaya alfamet baslyacaklar tekrardan üç ayimin dolmasını bekliyorlar tek korkum oglum da geç başladı ama bu bebegimde erkekn başladı bebeğini sağ saglim kucağıma almak istiyorum

Saol cnm allah razı olsun corasprin verdi ve haftaya alfamet baslyacaklar tekrardan üç ayimin dolmasını bekliyorlar tek korkum oglum da geç başladı ama bu bebegimde erkekn başladı bebeğini sağ saglim kucağıma almak istiyorum
Korkma canim stres yapma insallah olmaz bu defa bende senin icin dua edicem rabbim sağlıcakla kucagina versin bebegini insallah

Back
X