Mutluluk.....
Bana da nasip oldu sonunda. Topikteki eski arkadaşlar Beygü, nehirin annesi, nigar, esra, zeynep beray bilirler çelikprensesin neler yaşadığını...27 haftalık preeklampsinin ardından oğlunu kaybeden ve tekrar hamile kalıp bu sefer de 37. haftalık hamileyken eş ayrılması yüzünden bir gecede bir anda ansızın bebeğini kaybeden çelikprensesim ben.
Bu sefer ne preeklampsi oldum ne de eş ayrılması ne de başka bir şey. Ama çok korktum. Çocuğuma bir parça bir şey satın almadım, hiç hayal kurmadım. Yalnızca Allah'a kendimi bıraktım. Ve 38+0 da önce Rabbimin izniyle sonra değerli doktorum Sermet Sağol'un destekleriyle kızımı kucağıma aldım. Herşey rüya gibi. Öyle alışmışımki acılara, gözyaşlarına,doğumdan sonra boşalan bir rahmin yarattığı hüzne, şimdi hastane odasına bebekle gelmek, eve bebeğinle girmek, baş sağlığı yerine doğum tebrikleri almak hepsi rüya gibi.
Hamileliğim esnasında ve ameliyat sırasında bizler gibi olan ve olmayan tüm bebek isteyen kadınlar için dua ettim. Meryem suresini okuyun, hissederek okuyun. Allah için herşey kolaydır, ol der ve olur. Herkese bebek veren Allah bizlere niye vermesin.
Bebek isteyen kardeşlerim; duayla kalın ve en güzel dualarda yer alın inşallah.