- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #3.061
Zeynepberay hnm atlatmişınız inşaallah bebeginizle daha iyi şeyler yaşarsiniz peki siz nelere dikkat ettiniz hamileliginiz boyunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar nasılsınız..umarım herkes iyidir..biz iyiyiz bebişimin tek sorunu kusmasıydı kusma için mamalar varmış ona başlayınca düzeldi..yeni evimize yerleştik inşallah hayırlı olur hepimiz için..yeni hamile arkadaşlara dua ediyorum inşallah herkes sağsalim alır bebişini kucağına..
Merhaba sanırım hamilelik düşünüyorsunuz bende doktora gitmiştim bana kan ve idrar tahlillri yaptirdi sonuca baktı hamile kalmana engel yok demişti zaten o sırada hamileymişim 1 yıl düsunmuyordum bebek ama oldu hayırlısı diyorum inşaallah sorun cikmadan aliriz bebegimizi kucagimiza sizden dr ne gibi testler istediZeynep tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bizi unutma arada bir gir böyle yaz :)
İnşallah bizde hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız :)
Mayıs'ta gidiyorum son kontrole. Sanırım artık hamile kal diyecek doktorum :) Ben hala korkuyorum Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba sanırım hamilelik düşünüyorsunuz bende doktora gitmiştim bana kan ve idrar tahlillri yaptirdi sonuca baktı hamile kalmana engel yok demişti zaten o sırada hamileymişim 1 yıl düsunmuyordum bebek ama oldu hayırlısı diyorum inşaallah sorun cikmadan aliriz bebegimizi kucagimiza sizden dr ne gibi testler istedi
Cadaloz29 benim icinde umut oldu cwvremde bir çok kişi var ikincisinde yasamayan preeklampsi yi bir arkadasim var 3. Bebegini aldı 3undede tansiyonu çıktı ama kontrol altındaydı sağlıklı bir şekilde aldı kucagina umutsuz degilim ilkunde bulantı yoktu bunda çok oluyor burdan yazarım inşaallah doktorun söylediklerini
Merhaba canım teşekkür ederim..hep diyorum sana artık bir adım at..korkunca yaşayacaklarımız değişmiyor biliyosun..rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip eder sana..Zeynep tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bizi unutma arada bir gir böyle yaz :)
İnşallah bizde hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız :)
Mayıs'ta gidiyorum son kontrole. Sanırım artık hamile kal diyecek doktorum :) Ben hala korkuyorum Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
Zeynepberay hnm atlatmişınız inşaallah bebeginizle daha iyi şeyler yaşarsiniz peki siz nelere dikkat ettiniz hamileliginiz boyunca
teşekkür ederim..hamileliğim boyunca öyle çok sıkıntım oldu ki çok şeye dikkat etmek zorunda kaldım..preklampsi için 20 günde bir 24 saatlik idrarda ve kanda protein kaçağı varmı diye bakıldı..sürekli ödem kontrolü yaptım..doktorum tuzun preeklapsiyle ilgisi yok tuzlu yiyebilirsin dedi tabii abartmamak şartıyla..26. haftaya kadar haftada bir kere ultrason yaptı doktorum sonra 15 güne çıktı bir sorun olmayınca..fazla kilo almadım sadece 6 kilo aldım..şimdilik aklıma gelenler bunlar..benim kalp kapakçık yetmezliğim var gebelik şekerimde vardı o yüzden preeklamsiyi unuttum diyebilirim:)) bol şans diliyorum sana ve bebişine
merhaba arkadaşlar nasılsınız..kuzum beni korkuttu bugün..sabah annemle banyosunu yaptırırken memelerinin büyüdüğünü fatkettim..hemen doktora götürdük bebeklerde olabilen bişeymiş annenin hormonları yüzündenmiş..yarın üniversitenin hocasına randevu alıcam endokrinin görmesi gerekiyor dedi doktorumuz..kötü bişey değil dedi ama yinede hormonlarına bakılması gerekiyormuş..dua edin kuzuma..
merhaba arkadaşlar nasılsınız..kuzum beni korkuttu bugün..sabah annemle banyosunu yaptırırken memelerinin büyüdüğünü fatkettim..hemen doktora götürdük bebeklerde olabilen bişeymiş annenin hormonları yüzündenmiş..yarın üniversitenin hocasına randevu alıcam endokrinin görmesi gerekiyor dedi doktorumuz..kötü bişey değil dedi ama yinede hormonlarına bakılması gerekiyormuş..dua edin kuzuma..
teşekkürler canım..doktora gidince haber vericemÇook geçmiş olsun Zeynep Dualarımız sizinle. Haber ver mutlaka.
canım bizim doktrda aynı şeyi söyledi anneden geçen hormonlardan dolayı oluyormuş ama daha erken dönemde olurmuş yani ilk 2 ayda bizim 3 ayımız bitti. bu yüzden endokrin görsün dedi hormonlarına bakmak isteyebilirlermiş..artık adet kanamasıyla doğan bebekler var hiç birşeyi ihmal etmemek lazım diyor..dün gidemedik doktor izinliymiş.pazartesi gününe randevu aldım..üniversitenin hocaları mesai saatinden sonra özel hasta bakıyor çocuk endokrinin hocası bakacak..inşallah bişey çıkmaz kuzmda..birde diş çıkarmaya başlamış çok huzursuz senin minnoşun dişler ne durumdaZeynepcm aynisi bnm kızımda da var..hatta 1 gögsünde toplu igne ucuna yakın sivilcemsi bisi cikti..doktor sizden gecen hormonlardan ovalamayin sıkmayın yapacak bir sey yok gececektir dedi hic ciddiye almadı bile...cevremde de cok duydum geçmiş sonradan ondan paniklememiştim ama her görduğümde canım sıkılmıyor degil..bnde mi götürsem acaba?
canım bizim doktrda aynı şeyi söyledi anneden geçen hormonlardan dolayı oluyormuş ama daha erken dönemde olurmuş yani ilk 2 ayda bizim 3 ayımız bitti. bu yüzden endokrin görsün dedi hormonlarına bakmak
isteyebilirlermiş..artık adet kanamasıyla doğan bebekler var hiç birşeyi ihmal etmemek lazım diyor..dün gidemedik doktor izinliymiş.pazartesi gününe randevu aldım..üniversitenin hocaları mesai saatinden sonra özel hasta bakıyor çocuk endokrinin hocası bakacak..inşallah bişey çıkmaz kuzmda..birde diş çıkarmaya başlamış çok huzursuz senin minnoşun dişler ne durumda
yerim ben onun inci dişlerini..dün gittik doktora önemsiz bişey dedi..bazı çocuklarda yalancı ergenlik olurmuş bazılarında 7-8 yaşlarında bazılarında bir kaç aylıkken olurmuş bizimkide öyleymiş korkmayın takibe bile gerek yok dedi hoca..rahatladık birde dişlerimiz çıksa dün akşam çok huysuzdu diş kremini sürdüm rahatlamadı sonra fitil verdim mecburen..doktorumuz çok ağrısı olursa fitil verebilirsin dedi..Dislerimiz cok zorluyor bizi..ön ve alttan cıkarmis genelde ilk disler..bizim ön dislerin 2 yan disleri cıkıyor ve yukarda. kök dişler oldugu icinde deliriyor kuzum.. her eline gelen zaten agızda ama hırsla fena saldiriyor rahatlayamıyor..cok huzursuzlandiginda dr bi krem ilac verdi onu sürüyorum..biz ayın 11inde 6 aylik olcaz bende götureyim dra o zaman gögsü icin..dr bir sey yok diyince rahatlamistim..
teşekkür ederim dün gittik doktora önemsiz bişey dedi dün gece rahat uyudum ödüm kopuyodu bişey olacak diye..Zeynepberay çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz