Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Cesaretini topladn mi oglunu gormeye gideck misn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum izni annenin kendisini toparlaması içinmiş.bebek için değilmiş.o yüzden aynen kullanacaksın dediler.ne yazmışlarsa odur.erken başlamayı düşündün mü hiç.

Doğum izni annenin kendisini toparlaması içinmiş.bebek için değilmiş.o yüzden aynen kullanacaksın dediler.ne yazmışlarsa odur.erken başlamayı düşündün mü hiç.

Arkadaslarm erken basla gel kafan dagilir diyr ama biliosn malum kadin dogumda calisiyrm ise baslarsm daha cok moralm bozulur gibi geliyr o yuzden dusunmuyrm pek erken baslamyi sen dusunuyr msn peki

Bende pek düşünmüyorum başlarsam Bayram nöbetim olur kurbanda.ve hep planlarımızda oğlumda gitmek vardı ama yinede ailemin yanında olmak istiyorum ((ben izmirliyim bu arada.ailem orda olduğundan bu bayramda gidicem kısmetse.yeğenim var 4.5 aylık hiç olmazsa onu severim diye düşünüyorum.hem kendi ailenin yanında çok daha rahat olursun diye düşünüyorum.onlar ilk gün yanıma gelmişlerdi.çok iyi geldi onların yanında olması .cumartesi yola çıkılmaz kısmetse o gün oğlumun yanına uğrayıp öyle yola çıkalım düşündük eşimle ...

Bnm esimin ailesi kutahyada bnm ailem istanbulda esimin ailesyle pek anlasamiyrm gebeligmde tansiynlarmn ckmasina bi nevi nedn oldular onlari gorunce hersydn onlari sucluyrm bide eltimde hamile bnden bi ay once onunkisi onu goruncedde kotu olyrm ama bi bakimada kizimi gormek icin gitmk istiyrm o yuzden kararszm biliyrm gidersm moralim ck bozulack ama kizimida grmek istiyrm kendi ailenin yaninda iyi hissedyrsn evt kndini bnm ailmde 10 gn kaldlr yanmda iyi gelmsti.. ama ne olursa olsn dedign gibi ne hayaller kuruluyrdu hersy bize onlari yavrularmizi hatrlatyr..gitmeden once ugramnz dogru bi karar git bebegini gor ilk kotu olursn belki ama gormeye git genede ..

evet istanbuldayım ailem kocaelinde yaşıyor ben evimi.işimi.eşimi bırakıp 9 ay yatıcam annemin evinde ne kadar çok istiyorum.normal yoldan hamile kalamıyorum oğlum 6 sene sonra tüp bebek ile olmuştu.ve işinin uzmanı birini arıyorum şimdiden

Anladım.allah o açılanda kolaylık versin arkadaşım .işin zor.hayırlısı diyelim Bayram içinde artık.ben 4.5 aylık yeğenimde biraz teselli bulurum diye düşünüyorum sonuçta kardeşimin oğlu.ama ilk bende kötü olabilirim.sonuçta bizimkilerin daha bizimle karnımızda olması gerekti (

Aynen haklsn allah yardmcmz olsn ve hayrli bebkler nasp etsn

Aynen haklsn allah yardmcmz olsn ve hayrli bebkler nasp etsn

En zor ve hiç bitmeyecek bölüme geliyoruz sanırım.Özlem(( başedilmesi en zor duygu (( çok özledim kuzumu.ben silmiştim videolarını ama dayısı silmemiş.bugün izledim tekrar kuzumu.nasıl güzel benim oğlum Allah I'm ((

Aynen canim ozlem bn nerdeyse hergun izliyrm videolarini sevindm iyiki silmemis dayisi videolarini ara ara bakrsn yerini doldurmz hicbrsyn ama izlemk bana iyi geliyr en kotusude bir kere bile kucagina alamamis olmak sadece elini tutabildm keske diyrm biraz daha dokunsaydm senin oglunu bn ilk geldgnde gordum kuvezle getrirlerkn simdi onlar bizm melegimiz cok tatliydilr (

Az önce eşimle konuştuk.düşündüğüm kadar köyü olmadım izlediğimde.eşimde köyü olmamış.tam tersi daha iyiyiz.ama işte çok özlüyoruz ikimizde((.ben oğluma bi kere dokunabildim oda malum olay olduktan sonra (((.gece orda mıydın sen.ben 21 Haziran'da 21.20 de doğum yaptım.

Tahmin ettigm gibi.. bnde kotu olmuyrm izleyerk ozlem gidermeye calisyrm her ne kadr olmasada.. bn orda hemsire oldugm icn sorumlu hemsire dokunabilirsn istedgin zmn ddmisti bn enf filan kapr die sadece bir kere dokundm.. simdi diyrm keske daha fazla dokunsaydm.. yok orda degldm o zmn bn senin bebgini karistrdm 21 haziranda saat 3 gibi bi bebek gelmsti 700 grdi oda bn o sanmstm cunku hemsire demislrdi onun annesinide.. annm bir bebgn olsa birazda olsa belki o ozlemin gecr dio nasip artk ... alti ay sonra dusunuyr msn? Icinde korku var mi ?

Benim ki birkaç hafta öncesinden sorumluyu biliyorsun bende sizin hastasınızdım ((.o yüzden çok korkuyorum ama annelik duygusu çok güzel onu olabildiğince yaşamak istiyorum.kısmet olursa Ocak'ta korunmayı bırakıp gebelik olmasını bekliycez.ama benim gebeliklerim klomenle olmuştu o yüzden spontan olamayabilir.allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.

Bnde ocak gibi dusunuyrm ins hayrlsiyla olur artk daha dikkatli olacgz ins rabbimin izniyle bizmde saglikli bebklermz olr..

Bende preklampsi geçirdim 34 haftada çok sükür kızım hayatta.şimdi bir tane daha düşünüyorudul ama tansıyon ve teioid cıktı ve doktr imkansız suan içşn yapman dedi beklemedeyim.rabbım hayırlısıyla hepimize sağlıklı birer bebiş nasıp etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşım.tüm hamileliğimde hayırlısı dedim halen öyle diyorum.

Bende oyle dua ettm ama bnm ki cok ani oldu benm hersym iyiydi hicbir sikintm yoktu.. hergun duznli tansiyn baktiriyrdm bi anda 18 12 leri grdm ve bir hafta icnde oldu bitti.. bana cok ani geldi yani.. iste nasip olmaynca olmuyrmus.. artk bundan sonra hayrlisi ins sikintisz atlatirz gebelklermizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…