- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.621
Cnm bende de olmuştu hatta korktum düşük olacak diye..tuvalete gidip gidip kontrol ediyordum kanama var mı diye.öyle ki doktora gittigimde o ufak pıtpıtları ekranda görene kadar sıkıntıdan ölecektim..benimde huzursuzlugum üstümde.hareketlerini hissediyorum artık klzlmln ama dünden beri çok az hissettim emin olamadım zaten hareket miydi onlar.biliyorum hareketler bu haftalarda tutarlı degil ama huzursuz oldum işte...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
papatya hoşgeldin canım...38 YAŞINDAYIM OĞLUM 16 32.HAFTADA 2000 GR.KUCAĞIMA ALDIM ÇOOK GEÇ KALDIĞIMI BİLE BİLE ÖNCEKİ HAFTAYA KADAR İÇİM HALA KIPIR KIPIR DI.önce ki yazılarımı okursan da göreceksin ki 2.bebek konusunda sürümcemede kalan ben (son 4 yıldır farklı doktorlara gidip fikirlerini aldıım)geçen ay gittiğim help sendromu riskli gebelik uzmanı diğer hekimlerden farklı olarak benden genetik testler istedi sonuçlar yeni geldi doktoruma sorarsan ilaç tedavisi pıhtılaşma iğneleriyle bebeğini kucağına alırsın diyor da içimden gelen ses hayır diyor hangi şehirdesin gebelik sürecin doğum anı nasıldı ben 30,haftalarda yakalananlardanım.32..haftada mide bulantısı ve şiddetli ağrıyla başgösteren karaciğer emzimlerimin bozulması trombosit en düşük seviyelerde....yeni öğrendim ki genetik tahlillerim
PROTROMBİN 20210 HETEROZİGOT
MTHFR1298 HETEROZİGOT
PAI-1 4G/5G POLİMORFİZMİ=4G/5G
EPCR G 4678=HOMOZİGOT MUTANT
OLUMSUZ ÇIKAN TAHLİLLER BUNLAR -SEN DİĞER HEKİMLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALDIN MI CANIM RABBİM HAYIRLI OLAN KARARLARI VERMEMİZİ NASİP ETSİN
Cnm bende de olmuştu hatta korktum düşük olacak diye..tuvalete gidip gidip kontrol ediyordum kanama var mı diye.öyle ki doktora gittigimde o ufak pıtpıtları ekranda görene kadar sıkıntıdan ölecektim..benimde huzursuzlugum üstümde.hareketlerini hissediyorum artık klzlmln ama dünden beri çok az hissettim emin olamadım zaten hareket miydi onlar.biliyorum hareketler bu haftalarda tutarlı degil ama huzursuz oldum işte...
Merhaba
Ben 34 de yakalandım. Bulantı ve karaciğer ağrısı şikayetiyle gittim. 1500 gramdı oğlum. Söylediğin testler hiç yapılmadı bana.
Sen ne yapmaya karar verdin. Benim kafam allak bullak
Bir Aman boşver diyorum dertsiz başına dert alma diyorum
Bir de hadi be bir cesaret. Olur biter Allah'ın izniyle diyorum
Şöyle bir karara varabilseydim
İçim. Çok rahat edecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bende preeklampsiden 2 hafta once kizimi kaybettim 25+5 haftamda 500 gr dunyaya geldi kizim 2 hafta kuvezde kaldi ve kaybettm cok zor bir durum iki hafta once bu sekilde dogup yasayn bebek var mi diye arastirirken simdi bi umut ariyrm.. bu ikinci gebeligimdi ilk gebeligimde dusukle sonuclandi o yuzden bir umut bu forumlari okuyarak zamani gelince tekrar gebe kalmaya cesart edebilir miyim diye dusunuyrm. Cok zor Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin ve hayirlisiyla herkesin evlat sahibi olmasini nasip etsin
Kararını çok merak ediyorum. Bana da yol gösterici olacaktır. Hakkında hayırlısı inşallahpapatya oğlumu kardeşsiz bırakmak istemezdim tabii ki bu testler beni durdurdu galiba diyorum artık karar aşamasındayım kulüpteki takip eden arkadaşları da bıktırdım inan 1 haftaya son kararımı açıklıyorum....
mervecim rabbim sabır verecek inşallah topikte bebğini kaybeden çok arkadaşımız olduğu gibi 2.gebelikte sağlıkla kucağına alanlar da...öncelikle perinatoloji uzmanına danışman genetik testlerini mutlaka yaptır bilinçli hekimlerle aşılabilir inşallah...
Merhaba arkadaslar bende preeklampsiden 2 hafta once kizimi kaybettim 25+5 haftamda 500 gr dunyaya geldi kizim 2 hafta kuvezde kaldi ve kaybettm cok zor bir durum iki hafta once bu sekilde dogup yasayn bebek var mi diye arastirirken simdi bi umut ariyrm.. bu ikinci gebeligimdi ilk gebeligimde dusukle sonuclandi o yuzden bir umut bu forumlari okuyarak zamani gelince tekrar gebe kalmaya cesart edebilir miyim diye dusunuyrm. Cok zor Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin ve hayirlisiyla herkesin evlat sahibi olmasini nasip etsin
papatya oğlumu kardeşsiz bırakmak istemezdim tabii ki bu testler beni durdurdu galiba diyorum artık karar aşamasındayım kulüpteki takip eden arkadaşları da bıktırdım inan 1 haftaya son kararımı açıklıyorum....
Cnm plasenta previa teşhisi kesinleşti.Kalbine bakacaktı ama dönmedi sıpam tam 4 saat muayenehanedeydik..yarın sabah tekrar gidicez.umarim her sey yolundadır..çünkü hiçbir şey konuşmadık yarın gelin diyince...idrara protein için mi bakıyorlar ? Erken ya daha bilemedim ondan soruyorum.tansiyonuna da çok sevindim insallah hep böyle gider..valla ben yeni problemlerden preeklampsiyi unuttum resmen :)) ağlanacak halime gülüyorum sinirim bozuluyor artik :))
başın sağolsun acın çok taze bu forumda preeklemsi geçirip bebeğini kucağına alan çok kişi var inşallah sende alırsın kucağına
Allah razi olsn ins Rabbim hayirlisyla zamani gelince nasip edr
Cnm plasenta previa teşhisi kesinleşti.Kalbine bakacaktı ama dönmedi sıpam tam 4 saat muayenehanedeydik..yarın sabah tekrar gidicez.umarim her sey yolundadır..çünkü hiçbir şey konuşmadık yarın gelin diyince...idrara protein için mi bakıyorlar ? Erken ya daha bilemedim ondan soruyorum.tansiyonuna da çok sevindim insallah hep böyle gider..valla ben yeni problemlerden preeklampsiyi unuttum resmen :)) ağlanacak halime gülüyorum sinirim bozuluyor artik :))
Kararını çok merak ediyorum. Bana da yol gösterici olacaktır. Hakkında hayırlısı inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başın sağolsun acın çok taze bu forumda preeklemsi geçirip bebeğini kucağına alan çok kişi var inşallah sende alırsın kucağına
canım ne demek bıktırmak sen yaz testlerinde pıhtılaşma çıkmış bendede vardı biliyorsun tedaviside var bunun doktorun nasıl yorumladı yinede ne karar verirsen ver arkandayım kendine iyi bak
canım allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde gebeliğini tamamlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?