- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.581
Nehirim ile ayrıları tam 3 yıl oldu . 5 haziran 2011 de ayrıldım güzel kızım dan ..
çok tuhaf duygular içerisindeyim .. İnsan acılarına alışınca böyle tuhaf geçişler yaşıyor ...Duygularım, yüreğimdeki yangın halen ilk günkü gibi ama bu gerçeğe de alıştım sanırım ..
sayfa sayısına baktım da ,acısı ile tatlısı ile birbirimizin kederinde harmanlanarak 258 sayfa karalamışız.... Diliyorum ki umut dolu sevinçlerin paylaşıldığı yeni sayfalarımız olsun ve hiç bir ana baba evlat acısı ile sınanmasın....
günaydın arkadaşlar..
dün şeker yüklemesi yapıldı..sonuçlar çok kötü değil ama insülin başlandı..sabah açlık kan şekerim yüksek olduğu için sadece gece kullanıcam insülini..dün gece ilk dozu yaptım ve sabah şekerim iyiydi..iğne kullanan arkadaşlar size bişey sorucam..iğneleri göbeğimden yapıyorum..morluklar oluştu..ilacı hızlı verince oluyormuş yavaş veriyorum yine de oluyor...sizin bir öneriniz varmı..
günaydın arkadaşlar..
dün şeker yüklemesi yapıldı..sonuçlar çok kötü değil ama insülin başlandı..sabah açlık kan şekerim yüksek olduğu için sadece gece kullanıcam insülini..dün gece ilk dozu yaptım ve sabah şekerim iyiydi..iğne kullanan arkadaşlar size bişey sorucam..iğneleri göbeğimden yapıyorum..morluklar oluştu..ilacı hızlı verince oluyormuş yavaş veriyorum yine de oluyor...sizin bir öneriniz varmı..
günaydın canım iğne damara falan denk gelirse morluklar oluşuyor ben günde 2 kere vurunduğum için göbeğim mosmor olmuştu bacak daha iyi oluyor bacağı tavsiye ederim morluk daha az oluşuyor ve canın daha az acır ben böyle kullanmıştım tavsiye ederim
canım benim hiç takılma , tabiki dikkat edeceksin benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsun sende . Allahım emeklerinin karşılığını versin dediğin gibi rabbim başka acılarla sınamasın bizi. Ben de iğneyi akşam 10 gibi yapıyordum ama göbekten yaptırtmamıştı bana doktorum bacaktan ve koldan yapıyordum.
canım benim çok sağol..herşeye katlanıyorum iğnelere insüline beni tek yoran şey diyet yapmak :)) ben de her hamile kadın gibi aşermek istiyorum::))yemek saatlerimi bile diyabet belirliyor yaz geldi kavun karpuz yemek istiyorum ama yasak yiyemiyorum..bunları yazınca acıdım valla kendime..şaka bir yana sorunsuz geçirdiğim her gün biraz daha umutlanıyorum..
canım benim çok sağol..herşeye katlanıyorum iğnelere insüline beni tek yoran şey diyet yapmak :)) ben de her hamile kadın gibi aşermek istiyorum::))yemek saatlerimi bile diyabet belirliyor yaz geldi kavun karpuz yemek istiyorum ama yasak yiyemiyorum..bunları yazınca acıdım valla kendime..şaka bir yana sorunsuz geçirdiğim her gün biraz daha umutlanıyorum..
kızlar merhaba kaybettiğim kızımdan sonra geçen çarşamba tekrar bir kızım olacağını öğrendim çok mutluydum taki bugüne kadar..17.haftadayım tam plasenta previa( bebeğin eşinin önde olması) teşhisi ve bebek kordonu normalde 3 damardan oluşuyormuş bizde 2 damar varmış bunların teşhisi kondu.bebeğin eşi normale yakın yere gidebiliyormuş doğum haftası yaklaştıkça ama tam plasenta plevia olduğu için gitme ihtimali azmış..preeklampsiden korkarken nelerle karşılaşıcam hiç bilmiyorum.çok moralim bozuk..dualarınızı bekliyorum..
Lütfen bana yardım edin!!!24 yaşında 12 haftalık hamileyim ama hamileliğimin tadını çıkartamıyorum.18 yaşında böbrek hastalığı geçirdim protein ve kan kaçağım vardı zor bir tedavinin ardından hayatım normale döndü bu benm 2 yılımı aldı.böbreklerimn yüzde 40 kayıp doktorum hamile kalmam için en dogru zaman oldugunu söledi daha 1 yıllık evliyim erken oldugu halde hamile kaldım.böl kusmalı mide bulantılı serumlu bir hemilelik geçirirken böbrekte protein kaçağım başladı.böbrek doktorum vucut bebege bukdr erken tepki verdiyse bebek büyüdükçe kaçak artıcak diyo şuan sınırda.ya bebeği aldırıp birdaha hamile kalmıcaksın yada ölü doğum ,düşük ,doğumdan snra diyaliz riskini göze alıp doğuracaksın dedi.ben aldırmayı kesinlikle kabul etmedim bana olcaklaeda umrumda degl ama biliyorum protein kaçağım devam ederse bebegm beslenmicek tansiyonumda cıkmaya başlarsaa ölebilir bebek...kanım dondu beynim uyuştu be işe gisiyorum ne evden cıkıorum öle yatıorum bütün gün...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım geçmiş olsun..kafam karıştı ne gibi bir tedavi öneriyorlar peki..tehlikeli bir durum mu yoksa normalmiymiş..
canım nasılsın..aklım sende kaldı..internetten araştırdım biraz..sen 17. haftadasın sana konulan teşhis genelde 20. haftadan sonra konulabiliyormuş.çünkü rahim büyüdükçe normale dönebiliyormuş..kanaman varmı..doktorunla konuş gerekiyorsa hastaneye yatırsın..sen iyi ol önemli olan bu..dualarım seninle.
Canım merhaba yataktan kalkmadığım için yazdığını anında görüyorum ama cvp yazmakta gecikiyorum.telden cvp veremiyorum anlamadım bu işi gitti.note3 bide kötü bi telde değil..cep için olan uygulamayı da indirdim ama olmuyor.neyse benm perinatologum da 20 hafta öncesinde bu teşhisi koymayız ama seninki total (tam) plasenta previa o yüzden yukarı çıkma ihtimali yok demiyorum ama çok az dedi.bir de kordondakii tek umbilikal arter yüzünden 2li ve 3lü testim normal çıkmasına rağmen anne kanından maternal fetal dna analizi yapıyorlarmış o da dünya da sadece 2 yerde yapılıyormuş birisi Amerika birisi de o hastanenin bayiliğini almış gibi Almanya'ymış onu istedi yaptırıp yaptırmama kararını da bana bıraktı.bu testi amniyosentez gibi düşük riski taşımadığından önerdi.amniyoya da diğer bulgular izole olduğundan gerek görmedi.o testte anladığım kadarıyla trizomi 13-18 ve down sendorumuna bakılıyor.düşük risk çıkmışken yaptırıp kafamı daha da karıştırayım mı bilemiyorum.acıbademde testlerimi yaptırıyorum ben.2700 tl dediler.genetik olduğu için fiyat sabit.diğer yerde zaten 2450 dedi.acıbadem direkt amerikaya gönderiyormuş diğer yer almanya'ya.yaptırırsam acıbadem daha mantıklı geliyor.sen ne diyorsun zeynepcim ya kafam allak bullak oldu çarşambadan beri..birde burdan cvp yazarken dediğim gibi çok zorlanıyorum.pc'yi açmak fln olduğu için..bir de telden her işi yapıyorum buna gerek duymuyorum diye yeni laptopta almadım bu çok yavaşladı.açılması 10 dak. senin için sakıncası yoksa özelden birbirimize facelerimizi verelim..öyle daha çabuk haberleşiriz en azından...senden iyi haberleri de aldıkça mutlu oluyorum..her şey sonuna kadar iyi gider inş. arkadaşım...
kızlar merhaba bu sabah bebeğimin kalp atışını gördüm artık hamile olduğuma inanıyorum..doktorum herşey yolunda diyor..bu defa sonuç güzel olacak öyle hissediyorum dedi bu bile beni çok mutlu etti..hematoloji iğnemin dozunu düşürdü 6000 lik kullanıyordum artık 4000 lik kullanıcam..hayırlısı bakalım inşallah hep güzel haberler veririm size...
merhaba canım benim çok güzel bir haber pıt pıtları duymuşsun inşallah hep böyle güzel haberler ver bize neye göre düşürdü canım iğnenin dozunu[
sağol canım benim..hematoloji kan testleri yapıyor pıhtılaşmayla ilgili ona göre ve biraz kilo vermişim kiloya göre de doz ayarlanıyormuş..zaten kadın doğum günde 2 defa 6000 lik çok diyordu..vücudumda başka kanamalar yapabilir diye korkuyodu doktorum..dişetleri burun kanaması olursa hemen hastaneye gel diye uyarmıştı..
bugün diyabet kontrolüm vardı insülin dozunu artırdılar günde 1 defa yapıyordum artık günde 4 defa yapıcam..delik deşik oldu heryerim valla su içince dışarı fışkıracak diye korkuyorum:)) o kadar çok diyabetli gebe vardıki bugün poliklinikte ne oluyor bu kadınlara anlayamıyorum..ne kadar sağlıksızlaştık..rabbim herkesin yardımcısı olsun..kimseyi evladıyla sınamasın..öpüyorum kuzucukları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?