Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım hakkında hayırlısı olsun en iyi karar vermek vermemekten daha iyidir preeklemsi olsaydın baskı yapardım ama help olunca bir şey diyemiyorum

canım hakkında hayırlısı olsun en iyi karar vermek vermemekten daha iyidir preeklemsi olsaydın baskı yapardım ama help olunca bir şey diyemiyorum

Hellp olunca birşey diyemiyorum demişsin ya... Hellp gerçekten korkunç değil mi???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosvulduk..Sagol Allah razi olsun.Evet haklisin 480 gr ve benzeri kiloda dogup yasayan bebekler var sahit oldugum oldu..Bu dunyada Rabbim.nasip ettiyse hani derler ya yiyeck ekmegi varsa yasiyr.. Yazdiklarndan okudugm kadriyla tekrar hamilesn ne kadr zaman sonra hamile kaldn umarim sikintili gecmez ve saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica bide profilinden gordugm kadriyla kocaelinde oturyrsn galiba hangi hastane hangi doktora gidiyrsn

Kocaeli üniversitesinde Emek Doğer doktorum.sende kocaelindeymişsin hangi hastanede çalışıyosun...benim 4. gebeliğim.. ilk 3 gebeliğimin arasında 1 yıl var.ocak ayında düşük yapmıştım mayısta gebe kaldım.. çok sıkıntısız geçiyor çok rahatım demeyi çok isterdim:)) ama buna şükür inşallah bebek isteyen herkes yavrusuna kavuşur..teşekkür ederim güzel dileklerin için

Aa bnm hastaneme geliosn bn umuttepede kadin dogm.bolumunde calisyrm Emek bey iyidir zatn sikintili gebeliklerde univrsitesi hastanesi daha mantikli ins saglikli bir sekilde alirsn kucagina bebgini preeklampsi ne zmn gecrdn

2011 ekimde preeklampsi geçirdim.özel hastaneleri sevmiyorum..ben eski mümessilim uzun süre kadın doğum çalıştım ve kocaelideki kadın doğumcuların çoğunu çok iyi bilirim.:) benim risklerim birazcık fazla o yüzden sadece üniversite kurtarıyor beni..hafif derecede Aort kapak yetmezliğim var.preeklamsiden sonra gebe kalınca şekerim yükseliyor insülin kullanıyorum.diyabet yüksek tansiyonun insülin direncini artırabildiğini söylüyor..yani Emek hoca dışında kardiyoloji, nefroloji ve diyabette gebelik boyunca takibimi yapıyor..Emek hoca bu defa çok umutlu herşey yolunda gidecek korkma diyor..bakalım hayırlısı dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir bebeğim..

Ins hersey iyi gider saglikli bir sekilde kucagina alirsn bebegini risklerin yuksekms evt ama ins hersy iyi olr..Sıkı bir takip altindaymissn moralinide yuksek tutarsn iyi olr ins..

canım nasılsın kaç gündür yazmıyosun iyisin değilmi..bebişin kalbine bakıldımı inşallah herşey yolundadır

canım nasılsın kaç gündür yazmıyosun iyisin değilmi..bebişin kalbine bakıldımı inşallah herşey yolundadır

Bakıldı cnm bir sorun yok kalbinde kac gündür hastanelerdeydim beynim yoruldu buraya yazacak kafayı bile toplayamadım..doktordan ne zaman huzurlu cıkacağım bilmiyorum..yine dedi ki bebegin midesi için geçerli bir büyüklük yoktur aslında ama bana biraz büyük geldi, birde beyincigi alt sınırla normal degeri arasındaymıs ama olması gerekenden kücükmüs 3 hafta sonra tekrar bakıcam mutlaka bunlarda bir anomali belirtisi olabilir dna sonuçlarını bekleyelim dedi onunda daha 1 haftası var herhalde..benden haberler böyle sen nasılsın...

canım çok sevindim ben biliyordum zaten dna raporunun temiz geleceğini:))korkma hiç bir şey olmayacak bebeğine sağlıkla kucağına alacaksın..yapılan her test biraz daha kafamızı karıştırıyor..ben bu yüzden hiç bir test yaptırmıycam sadece ultrason..zaten ultrasonda bir çok şeyi görebiliyorlar..sadece dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diye..benimde bu hafta kontrolüm var..halsizlik ve mide bulantısı dışında sıkıntım yok çok şükür..birde açlık olmasa:)) arkadaşım korkma lütfen bebişini okşa konuş onunla şimdi herşeyi hissediyor unutma sen ondan vazgeçmeki bunu hissedip oda senden vazgeçmesin..rabbim bütün anne adaylarını ve bebişlerini korusun..

Ay cnm aksilikler benim pesimi hic bırakmıyor dün yine hastanedeydik bi yatırsalar onlarda kurtulacak bende..benim plasenta asagıda ya her an kanama olabilir diyor doktorlar.bundan yaklasık 1-1.5 ay önce tuvaletten cıkarken idrarda kırmızılık görmüstüm ama o gün evde temizlik vardı malum yüzey temizleyiciler gibi olunca rengi herhalde abla tuvalete dökmüs diye ciddiye almamıstım .dün yine aynısı olunca anladım onun yüzey temizleyici olmadıgını..iç camaşırımda herhangi bir kanama yok peçeteye gelen bisı yok ama idrarda kan geldi.hastanede idrar tshlili yapıldı 1 tane kan hücresine rastlanmadı.Dr. senin gördügün bizim icin daha önemli ama görünürde bir kanama yok belki kılcal damarlardan dolayı bir kanama olmuştur dedi..belirsiz bir şekilde hastaneden çıktım yani..son durumlar böyle...bi sağlıklıca alabilseydim kucagıma yavrumu..her geçen gün sorun üstüne sorun ekleniyor..sen nasılsın..

kaçıncı haftadasın şimdi..umutsuz olmak yok bunu sakın unutma.sen böyle yaparsan ben ne yapayım:)) kullandığın ilaç varmı mesela kan ilaçları idrarda renk değişikliği yapabilir..korkma zaten idrarda kan çıkmamış..bende dün gittim kontrole.düşük için kullandığım ilacın dozunu azalttı 10 gün sonra bırak dedi.2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü yapılacak.ikili test istemedim çünkü.şuan için herşey yolunda ama doğuma kadar risk devam ediyor dedi.her an herşey olabilir bende ultrasonu yaparken yüreğim ağzımda yapıyorum kötü bir şey görücem diye dedi doktorum..hayırlısı diyorum ve dua ediyorum hepimiz için çünkü yapacak başka birşeyimiz yok canım..allaha emanet edicez kendimizi ve bebişlerimizi..

Pazartesi 22. haftaya giricem cnm..ilaç olarak gynoferon,alfamet,coraspin,elevit kullanıyorum.ilaçlardan olabilecegini okudum netten ama onlardan olsa ayda 1 kere mi olmak üzere mi idrarda kan gelir bilemedim.idrarda da bisi yok plasenta da..anlamadım..halam kum mu döküyorsun acaba dedi..hep olasılıklar üstüne konusuyoruz yani..iyi yapmışsin aslında ikili testi yaptirmamak da..ben yaptırdım ama neden yaptırdım inan bilmiyorum..sonucta kalbi attıgı sürece aldırma gibi düsüncem yoktu..Her seyin hayırlısı artık ikimiz içinde cnm..Dualarımız birbirimizle olsun..

sağol canım benim..hakkımızda hayırlısı..benimde 2 gündür şekerim normal çok yesemde yükselmiyor.bu biraz tedirgin ediyor beni.bebeğime bişeymi oldu acaba demekten kendimi alamıyorum..doktorumda burda değil yarın diyabet kontrolüm var kadın dooğuma da gideyim bir baksınlar diyorum ama bu kadar stres yaparsam nasıl geçer aylar diyede kendime kızıyorum..ahh bu korkular yiyip bitiriyor bizi..

Cnm diyabet kontrolün nasıldı bebiş iyi dimi...korkular anca kucagımıza alınca geçecek :) o zmnda başka korkularımız başlar ama neyse..kaç haftalık oldu artık cinsiyeti ne zaman ögreniyoruz :))

kontrol iyi geçti canım çok iyiymiş değerler.20 gün sonra kan tahlilleri istediler.sürekli başım ağrıyor doktorumu aradım kullandığım düşük önleyici ilaç yapıyormuş 1 hafta daha kullanıp bırakıcam..poliklinikteki asistanla görüştü gittim ultrason yaptılar bebişim iyiymiş .herşey beni nasıl korkutuyosa doktorumuda korkutuyor ..

cinsiyet için erken canım ya yarın 11. hafta bitecek..biliyormusun ilk kez cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum..sanırım kız olsun istiyorum..ama hayırlısı tabiki..dün hastane dönüşü alışverişe gittik eşimle o kadar güzel bebek malzemeleri varki eşim alalım diyor ama ben korkuyorum..o kadar çok malzeme varki evde canımı yakıyor onları işe yaramaz halde görmek..

1.5 yılık evliyim.2013 Haziran ve Ağustos ayında iki kimyasal gebelik yaşadım.tam ümidimi kesmişken 3 Ocak 2014 te Beta hcg 171 çıktı ama sevinemiyoruz.keseyi görmeden ve kalp sesini duymadan inanamıyoruz çünkü .derken keseyi gördük kalp sesini duyduk.kendim sağlık personeliyim.herşey yolunda gidiyor ve çalışıyordum.5 Mayıs ta garip bi ağrı hissedip doğumhaneye gittim ve 1.5 cm ilk açıklık olduğu söylendi.ne olduğumu şaşırdım oğlumu kaybedilen diye çok üzüldüm.iki gün yattım hastanede ve açıklık 2 cm olunca beni üniversiteye gönderdiler.yatışım yapıldı ve bekleme süreci başladı.11 Mayıs ta su kesesi daha aşağıya indiği için serklaj uygulamasını kültür sonucu çıkmadan yaptılar.ve dedim ki oğlumun yiyecek ekmeği varmış.evde yattım her hafta rutin kontrollerime gittim derken idrarda protein kaçağı çıktı.ama oğlum ve tansiyonum iyiydi.nefrolog bi ay sonra kontrol dedi. 17 Haziranda ta oğlum az hareket etmeye başladı.ama yinede var strese gerek yok diye düşündüm .21 Haziran'da dayanamadım Dr a gittim ve oğlumda gelişme geriliği olduğunu öğrendim.dr um üniversiteye gitmemi söyledi.gittim ve ağır preeklamspi gelişmiş ve durum kötüymüş.40 dek içinde kendimi ameliyathanede buldum,oğlumu ayırdılar bende 28 haftasında (((. Iki gün göremedim bitanemi.gördüğümde ufacıktı nasıl başa çıkacaktı dedim(( ben 24 ünde taburcu oldum ama bir yanımı da orda bıraktım.her gün ziyaretine gittim 28 inde bişeyler iyiye gitmeye başlamıştı.sevinmiştik hepimiz.28 sabahı 6.30 da telefonum çaldı .bebeğiniz ağırlaştı dediler (( hayır ama iyiydi dün( ne kadar sağlık personeli olsanızda o sırada annesiniz ((.hepsi tatbiki çok zor onu öyle görmek .dokunamamak .ama en zoruda hiç kucağıma alamadan toprağa verdim (.insanı inancı ayakta tutuyor.yoksa dayanılır bir acı değil bu((.günlerdir okuyorum ve tek değilim beni anlayabilecek birileri var dedim paylaşmak istedim.şu günlerde öyle çok özlüyorum ki Başar ımı ((

1.5 yılık evliyim.2013 Haziran ve Ağustos ayında iki kimyasal gebelik yaşadım.tam ümidimi kesmişken 3 Ocak 2014 te Beta hcg 171 çıktı ama sevinemiyoruz.keseyi görmeden ve kalp sesini duymadan inanamıyoruz çünkü .derken keseyi gördük kalp sesini duyduk.kendim sağlık personeliyim.herşey yolunda gidiyor ve çalışıyordum.5 Mayıs ta garip bi ağrı hissedip doğumhaneye gittim ve 1.5 cm ilk açıklık olduğu söylendi.ne olduğumu şaşırdım oğlumu kaybedilen diye çok üzüldüm.iki gün yattım hastanede ve açıklık 2 cm olunca beni üniversiteye gönderdiler.yatışım yapıldı ve bekleme süreci başladı.11 Mayıs ta su kesesi daha aşağıya indiği için serklaj uygulamasını kültür sonucu çıkmadan yaptılar.ve dedim ki oğlumun yiyecek ekmeği varmış.evde yattım her hafta rutin kontrollerime gittim derken idrarda protein kaçağı çıktı.ama oğlum ve tansiyonum iyiydi.nefrolog bi ay sonra kontrol dedi. 17 Haziranda ta oğlum az hareket etmeye başladı.ama yinede var strese gerek yok diye düşündüm .21 Haziran'da dayanamadım Dr a gittim ve oğlumda gelişme geriliği olduğunu öğrendim.dr um üniversiteye gitmemi söyledi.gittim ve ağır preeklamspi gelişmiş ve durum kötüymüş.40 dek içinde kendimi ameliyathanede buldum,oğlumu ayırdılar bende 28 haftasında (((. Iki gün göremedim bitanemi.gördüğümde ufacıktı nasıl başa çıkacaktı dedim(( ben 24 ünde taburcu oldum ama bir yanımı da orda bıraktım.her gün ziyaretine gittim 28 inde bişeyler iyiye gitmeye başlamıştı.sevinmiştik hepimiz.28 sabahı 6.30 da telefonum çaldı .bebeğiniz ağırlaştı dediler (( hayır ama iyiydi dün( ne kadar sağlık personeli olsanızda o sırada annesiniz ((.hepsi tatbiki çok zor onu öyle görmek .dokunamamak .ama en zoruda hiç kucağıma alamadan toprağa verdim (.insanı inancı ayakta tutuyor.yoksa dayanılır bir acı değil bu((.günlerdir okuyorum ve tek değilim beni anlayabilecek birileri var dedim paylaşmak istedim.şu günlerde öyle çok özlüyorum ki Başar ımı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…