Canım kardeşim, yazdıkların tekrar o günlere götürdü beni birden, zaten aklımdan çıkıyor desem yalan söylemiş olurum, kızımı kaybedeli 2,5 yıl oldu daha dün gibi ve çok eminim bu acı benle birlikte mezara kadar girecek .. Sayfaları takip ettiysen eğer Rabbim bana bir bebek verdi şükürler olsun Nehir'imin kardeşi geldi yaşadığım süreçleri sayfalarca paylaştım .vaktin boldur senin şimdi o sayfaları okumak seni rahatlatır mı bilmiyorum ama ne azından insan yalnız olmadığını anlayınca ne bileyim dayanacak bir yer yer bulmuş gibi hissediyor. Neler hissediyorsun şuan harfi harfine biliyorum fazlası vardır eksiği yok , ihtiyacın olan tek şey zaman. İsmini de Nehir koyacakmışsın ne kadar güzel bir isim değil mi ? şu an nerde bu ismi duysam içimde yara yeni kesilmiş gibi cızlar ..
Ümid ediyorum evlatlarımız öbür dünyada şefaatçımız olurlar ..
Bazı şeyler insanın elinde değil ne yazık ki, ben ilk başlarda kendimi çok suçladım hoş hala da keşkelerim susmuyor kafamda ama dediğim gibi insan mecburi bir teslimiyet içine giriyor maalesef .. Her şey biz insanlar için tek dileğim beteri ile sınanmamak.
Sana da sabırlar diliyorum biraz zaman geçsin testlerini yaptırır tekrar Bismillah der yeniden başlarsın ve korkma hayırlısı ile alacaksın bebeğini kucağına inşallah.
öpüyorum.