• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Amiiinnn bir tanem. Beterin beteri her zaman var , Rabbim yaşatmasın ne diyelim :((
kızının gazlı bezini saklıyormuşsun , biliyormusun yıkamam için Nehir'in şapkasını vermişlerdi bir ambalaj içinde . Hala o poşet katlı bir şekilde cüzdanımın içinde .tam tamına 2 yıl 6 ay 17 gün oldu kızımı kaybedeli, bazen konuşuyorum onunla Deniz de onu görmeye çalışıyorum bazen , değişik tarif edilemez duygular içerisindeyim . Ama biliyor musun iyi ki Deniz geldi o bambaşka bir duygu ve inanıyorum sen de yaşayacaksın sadece şimdi zamanı değildi . Tez zamanda toparlanacaksın arkadaşım bizler bu kadar güçlü olmasaydık bu sınavlara tabii olmazdık inan bana . Bu arada Deniz kucağımda seni Zeynep teyzen için öpüyorum dedim ve öptüm . Dualarımız sizinle

canım sağoll..bütün arkadaşlarım acımı paylaşmak için yazdı..oysa akrabalarım sadece sorgulayan gözlerle bakıyorlar.. bu defa sadece annemlere söyledim başka hiç kimse bilsin istemedim hamile olduğumu.. çünkü kötü sonuçlanınca herkese açıklama yapmak zorunda kalmak beni çok yoruyor..kimsenin samimiyetine inanmıyorum..akraba bile olsalar yaşadığımız bu acı olayları bile yadırgıyorlar.. neden çocuklarım yaşamıyormuş olmuyosa neden zorluyormuşum çocuk yapmasam olmuyomuymuş evlatlık alsaymışım böyle bir sürü yorum devam edip gidiyor..birde kendilerince teselli ediyorlar bizim varda ne oluyo sanki falan şeklinde..kimse ne hissettiğimi sormuyor,içimdeki acıyı paylaşmaya çalışmıyor.. sadece annem babam abim ve eşim sadece onlar yanımda tabii birde sizler..ben 2 yıldır kızımın tenine değmiş bir gazlıbezi kokluyorum.. o kadar çok özlüyorum ki kamera görüntülerini izliyorum ama daha çok canım yanıyor çünkü dokunamıyorum koklayamıyorum..işte bunu kimse bilmiyor çünkü sormuyorlar..

merhaba..neden kafayı yiyosun anlamıyorum.. bebeğini sağsalim kucağına almışsın sen de iyisin dua et bence..herşey normalmiş neden kafana takıyosun..ben 26. haftada preeklampsi oldum bebeğimi kaybettim.doğumdan sonra 7 ay tansiyon ilaçları kullandım.preeklampsi beynimde lezyon oluşturdu onu bile umursamadım.şiddetli başağrıları yaşadım 1 yıl..ama içimde öyle bir acı vardıki bunların hiçbirini umursamadım.. sadece kızımın özlemi canımı yaktı.
sana kimse cevap yazmadığı için sitem etmişsin bizlere..buradaki arkadaşlarımın hepsinin evlat acısı var hepimizin canı yandı hemde benim 3 kere başka arkadaşlarımın da birden fazla..biz burada acılarımızı paylaşarak hafifletmeye acımızla başetmeye çalışıyoruz. sana bunları neden yazıyorum biliyomusun kendine gelmen için..senin hiç birşeyin yok tıbbi açıdan bunu doktorlar söylemiş.. psikolojik deyip kendine dert edinme sadece bebeğine ve eşine zaman ayır..sana çok kızıyorum şuan neden kendine ve bebeğine bunu yapıyosun sadece mutlu olmayı dene olurmu.. bebeğini kokla ve herşeyi unut lütfen..belki bana kızdın yazdıklarımı okuyunca..amacım seni kırmak değil sadece kendine getirmekti..hoşçakal

cevabın için tşk ederim ama ben sitem etmemiştim ayrıca söylediklerinde haklısın cevabın beni kendime getirdi senin yaşadıklarınada çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

sağol canım arkadaşım..bugün büyük bir parça düştü sanırım kese tamamen düştü.. bugün doktorumu aradım çok sanım vardı.. sancı olması normalmiş rahim kasılıyomuş parçaları atmak için..kürtaj yapınca rahim duvarını kazıyorlarmış ama kendisi düşünce rahim zarar görmüyormuş..parça düşünce ağrılarımda bitti..daha neler yaşıycaz bakalım:((

zeynepcim acını yüreğimin en derin yerlerinde hissedebiliyorum lütfen moralini bozma biraz sabır elbet bir gün kucağına alacaksın mis kokulunu allahım sevdiği kuluna dert verirmiş genetik tahlilleri de yaptırın belki bir sorun vardır akrabaların etrafındakiler seni anlayamaz nelere yaşadığını çocuk sahibi olabilmek için ne mücadeleler verdiğini seni bizler anlarız bu acıyı yaşayanlar anlar kendine çok iyi bak öpüyorum

malesef hoş geldin arkadaşım..burdaki hepimiz bu acıyı yaşadık ve hala da yaşıyoruz.bazılarımız ikinci çocuklarını aldı kucaklarına ki onlar bize umut oluyor bazılarımızda tekrar hamilelik için uğraşıyoruz..acın daha çok taze insana nefes alamayacak gibi geliyor.benim kızımda 27 haftalık doğdu 560 gr. gelişimi 24. haftada kalmış 3.5 gün yaşayabildi yavrum..şimdi kızımın da benim için dua etmesini ve bir kardeşinin olmasını istiyorum.doktorlar 1 sene diyorlar benim 1 senem martta dolacak..sabretmekten başka çaremiz yok malesef...

evet sabretmekten başka şansımız yok......benim kızımın da gelişimi 2 hafta geride kalmış....akım zaten çok azdı....doğuma aldıkları gün tamamen durmuş.....bunda da bi hayır vardır demekten başka elimden bişey gelmiyor......doktorum doğumda göbek adını yaşar koymuştu.....yaşasın diye......doğum öncesi bir ay hastanede yattığımdan, herkes biliyodu serviste durumumu ve yemek dağıtanından tutun da hemşiresine kadar herkes soruyodu nohut direniyor mu diye.......kaybettiğimizde kızımı hemşireler bile ağladı......direnecek sanmıştık, nohut mucize bebek olacaktı dediler.......bana süre vermedi doktorum...çünkü eşim askere gidiyo şubatta bi 6 ay yok herhalde onu bildiğinden doğal korunma diye düşündü herhalde.......

merhaba arkadaşım geçmiş olsun başın sağolsun..Diren çok güzel bir isim.. ben bekarken kızım olursa adını diren koyucam derdim hep.. hayata karşı dirensin diye.. ama kısmet olmadı kızımın adını Beray koydum..adını diren koyamadım ama benim meleğim 103 gün direndi yaşadığı bütün acılara..yoğun bakım ünitesinin hocası kızımız inatla direniyor çok mücadeleci diyordu..ben hala gurur duyuyorum kızımla..hepimiz acını anlıyoruz çünkü hepimiz aynı acıyla kavrulduk.. zamanla bu acı yerini özleme bırakıyor..29 ocakta 2 yıl olacak meleğim bizi bırakıp gideli..onu öyle çok özlüyorum kii. kızımın ayağına sardıkları bir gazlıbezi hastaneden aldım ve hala saklıyorum ölene kadar saklıycam..kızımı çok özlediğimde kokluyorum..neyse ben çok duygusalım bugünlerde sanırım çok uzun yazdım .inşallah seni üzmemişimdir..dikkat et kendine..

çok teşekkür ederim paylaşımlar için......gerçekten yaşamayan bilmiyor sanırım acının büyüklüğünü.....sizin aracılığınızla herkese yaşanılan acılar için sabır diliyorum.......ama sizi okuyunca yine şükrettim çünkü 2 gün yaşayan kızım için çektiğim acı şimdiye kadar yaşadığım en büyük acı, 103 gün yaşayıp da kaybetmek çok daha ağır olsa gerek.....ben kızıma hiçbişey almamıştım...ona bile şükrediyorum ya alsaydım onlarla napardım diye......sadece bi küçük badisi var arkadaşımın hediyesi bi de hastanede başına taktıkları minicik beresi.....badiyi giyemediği için badisinden çok etkilenmiyorum ama beresi hergün canımı yakıyo.....minicik burnu kanamış küçücük kan lekesi hala duruyo yıkamadım.....kızımdan kalan bildiğim tek şey o küçük kan lekesi ve berenin kokusu....ki kızımın kokusu mu onu da bilmiyorum o koku.......allah hepimize sabırlar, dayanma gücü versin....umutlarımızı kaybetmemek dileğiyle......

günaydın arkadaşlar..bugün kanamam iyice azaldı.. sanırım önümüzdeki hafta doktoruma gidebilirim..histereskopi yapmamız gerekebilir demişti..korkuyorum ben bu işlemden zor olduğu söyleniyor.. sanırım daha zor olansa beni bekleyen süreç..hakkımızda hayırlısı diyorum bakalım bizi daha neler bekliyor..

günaydın arkadaşlar..bugün kanamam iyice azaldı.. sanırım önümüzdeki hafta doktoruma gidebilirim..histereskopi yapmamız gerekebilir demişti..korkuyorum ben bu işlemden zor olduğu söyleniyor.. sanırım daha zor olansa beni bekleyen süreç..hakkımızda hayırlısı diyorum bakalım bizi daha neler bekliyor..

Amin .. Allah yardımcın olsun.. Sakın korkma bizler neler yaşadık onları düşün. Biz güçlü insanlarız bu sürecide sağasalim atlatacaksın atlatacağız. İnsan hayatındaki zorları zorlukları kendi belirler bunu unutma. Sadece Allah'a sığın ve dua et bol bol eminim çok kolay geçireceksin bu zamanı. Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah. Allaha emanet

Amin .. Allah yardımcın olsun.. Sakın korkma bizler neler yaşadık onları düşün. Biz güçlü insanlarız bu sürecide sağasalim atlatacaksın atlatacağız. İnsan hayatındaki zorları zorlukları kendi belirler bunu unutma. Sadece Allah'a sığın ve dua et bol bol eminim çok kolay geçireceksin bu zamanı. Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah. Allaha emanet

sağol canım iyi geldi yazdıkların..zaten hep dua ediyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı olan evlat nasip et diye..insan öyle çok şeyle sınanıyorki ben bunu son 2 yılda çok iyi öğrendim. allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş.. inşallah hepimiz güzel şeyler yazarız artık burada

arkadaşlar merhaba..
yarın doktorumla randevum var..kanamam bitti bakalım ne durumdayım..inşallah rahim tamamen temizlenmiştir birde kürtajla uğraşmak istemiyorum bu kadar eziyetten sonra..dua edin benim için..

arkadaşlar merhaba..
yarın doktorumla randevum var..kanamam bitti bakalım ne durumdayım..inşallah rahim tamamen temizlenmiştir birde kürtajla uğraşmak istemiyorum bu kadar eziyetten sonra..dua edin benim için..

zeynepcim inşallah içinde birşey kalmamıştır birde kürtaj olma zorunda kalmazsın güzel haberlerini bekliyorum

zeynepcim inşallah içinde birşey kalmamıştır birde kürtaj olma zorunda kalmazsın güzel haberlerini bekliyorum

canım muayene iyi geçti. rahim temizlenmiş ufak tefek kan pıhtıları varmış ama müdahaleye gerek yok onlarda temizlenir dedi doktorum..histereskopi yapılacak ama adet olmamı bekleyecekmişiz..genel anesteziyle yapılacakmış ben daha önce genel anestezi hiç almadım korkuyorum aslında.. doğumda spinal yapılmıştı kürtajımdada hafif bir sedasyon yapılmıştı..birde kromozom analilzi istedi doktorum eşime ve bana..aslında hepsinin temiz çıkacağını düşünüyorum dedi doktorum ama ihtimalleri ekarte etmemiz lazım diyor.. gebelik kayıplarının sebebi yüksek ihtimalle pıhtılaşma sorunun diyor..eğer kromozom analizi bozuk çıkarsa tüp bebek yapacakmışız..5 kere düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren birsürü kadın varmış. doktorum çok olumlu konuşuyor ümitleniyorum onunla konuşunca..dün diyabet randevum vardı. insülin kullanmıyorum artık.. gebelik devam etmediği için gerek yokmuş..hakkımızda hayırlısı artık canım benim..mücadeleye devam.

canım muayene iyi geçti. rahim temizlenmiş ufak tefek kan pıhtıları varmış ama müdahaleye gerek yok onlarda temizlenir dedi doktorum..histereskopi yapılacak ama adet olmamı bekleyecekmişiz..genel anesteziyle yapılacakmış ben daha önce genel anestezi hiç almadım korkuyorum aslında.. doğumda spinal yapılmıştı kürtajımdada hafif bir sedasyon yapılmıştı..birde kromozom analilzi istedi doktorum eşime ve bana..aslında hepsinin temiz çıkacağını düşünüyorum dedi doktorum ama ihtimalleri ekarte etmemiz lazım diyor.. gebelik kayıplarının sebebi yüksek ihtimalle pıhtılaşma sorunun diyor..eğer kromozom analizi bozuk çıkarsa tüp bebek yapacakmışız..5 kere düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren birsürü kadın varmış. doktorum çok olumlu konuşuyor ümitleniyorum onunla konuşunca..dün diyabet randevum vardı. insülin kullanmıyorum artık.. gebelik devam etmediği için gerek yokmuş..hakkımızda hayırlısı artık canım benim..mücadeleye devam.
Zeynepcim hakkinda hayirlisi sadece zamana intiyacin var ablmda gecen yil dusuk yapmisti simdi hamile izmitte oturuyo sende ordaydin demi.canim doktorundan memnunmusun ablamida ona yonlendirelim riskli olabilir 39 yasinda ilk gebeliginde seker vardi.korkuyoruz o yuzden ailede peeklmside var

Zeynepcim hakkinda hayirlisi sadece zamana intiyacin var ablmda gecen yil dusuk yapmisti simdi hamile izmitte oturuyo sende ordaydin demi.canim doktorundan memnunmusun ablamida ona yonlendirelim riskli olabilir 39 yasinda ilk gebeliginde seker vardi.korkuyoruz o yuzden ailede peeklmside var

canım sağol..izmitteyim doktorumdan memnunum ama doktorum tüp bebek ünitesinin doktoru ve tüp bebek dışında gebe takibi yapmıyor..randevu alırken söylüyorlar gebelik varsa doktorumuz bakmıyor diye..ben daha önce ilaç firmasında çalışıyordum doktorumu eskiden tanıyorum yani o yüzden beni takip ediyor..Kocaeli üniversitesine gidiyorum ben.. çok iyi doktorlar var asla özel hastane tavsiye etmem..ablanın başka çocuğu varmı..Kocaeli üniversitesinin kadın doğum polikliniğine de gidebilir orada riskine göre doktorlara yönlendiriyorlar..önerebileceğim doktor var yard.doç.dr. yiğit Çakıroğlu kendisi çok iyidir güleryüzlü insanı rahatlatan bir doktor kendiside.. ama rikli gebe bakıyormu bilmiyorum..istersen telefon numarası verebilirim üniversitede özel muayene yapılıyor gitmek isterse..122 tl muayene ücreti var.. öğleden sonra hocalar muayene yapıyor..

zeynepcim muayenenin iyi geçmesine çok sevindim canım bencede pıhtılaşma sorunudan kaynaklanıyor kayıpların burda bir topic var 7-8 kere düşük yapıp sonunda kucağına alanlar var bu arada bütün yapılması gerekenleri yaptırırsın içinde hiç şüphe kalmaz senin sadece zamana ihtiyacın var zaman insülini bırakmanada sevindim
bir dahaki gebelikte iğnenin dozuyla ilgili bir değişiklik yapacak mı?ben yüksek dozlu iğne kullanmıştım hatta gebelikten önce kullanmaya başlamıştım

zeynepcim muayenenin iyi geçmesine çok sevindim canım bencede pıhtılaşma sorunudan kaynaklanıyor kayıpların burda bir topic var 7-8 kere düşük yapıp sonunda kucağına alanlar var bu arada bütün yapılması gerekenleri yaptırırsın içinde hiç şüphe kalmaz senin sadece zamana ihtiyacın var zaman insülini bırakmanada sevindim
bir dahaki gebelikte iğnenin dozuyla ilgili bir değişiklik yapacak mı?ben yüksek dozlu iğne kullanmıştım hatta gebelikten önce kullanmaya başlamıştım

sağol canım..iğnenin dozunu hiç konuşmadık..sadece aspirine devam ediyorum..elevit ve folio kullanıyorum..gebelikten önce aspirin kullanıyormuydun yoksa sadece iğnemi ve ne kadar zaman önce kullanmaya başladın:)) ne çok soru sordum dimi..

sağol canım..iğnenin dozunu hiç konuşmadık..sadece aspirine devam ediyorum..elevit ve folio kullanıyorum..gebelikten önce aspirin kullanıyormuydun yoksa sadece iğnemi ve ne kadar zaman önce kullanmaya başladın:)) ne çok soru sordum dimi..

canım ben gebelikten 3 ay önce haftada 3 gün iğne ve gün aşırı coraspin kullandım tabi bu arada elevitde kullandım gebelikle birlikte sabah akşam iğne ve coraspin kullanmıştım.Doktorumun dediğine göre gebelikten önce başlanması gerekiyormuş bu arada benim doktorumda tüp bebek uzmanıydı

canım ben gebelikten 3 ay önce haftada 3 gün iğne ve gün aşırı coraspin kullandım tabi bu arada elevitde kullandım gebelikle birlikte sabah akşam iğne ve coraspin kullanmıştım.Doktorumun dediğine göre gebelikten önce başlanması gerekiyormuş bu arada benim doktorumda tüp bebek uzmanıydı

dün kromozom analizi için kan verdik..20 gün kadar sürecekmiş sonucun çıkması..hayırlısı bakalım..başka kan tahlilleride verdi sanırım düşüğe sebep olan mikrobik hastalıklarla ilgili testler..bu defa acele etmiyorum yapılması gereken herşey yapılsın istiyorum..

miniş kızım güzel kızım birtanecik kızım nehirim affet beni annem özür dilerim annemm
5 haziran 2011 de dünyalar güzeli ilk göz ağrım birtanecik kızımı kaybettim.günlerdir bu sayfaları okuyup yaşadıklarıma benzer hikayelere ağlıyorum,kızıma ağlıyorumm.ilk kez bugün evde yanlız kalabildim.kızımı kaybettiğim günden beri deli gibi dışarılardayım dolanıp duruyorum nereye gideceğimi bilmeden...bizim hikayemiz 2010 aralık ayında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı.allahım ne büyük mutluluk en büyük hayalim sonunda gerçek olmuştu.33 yaşında evlendim ve 36 yaşında ilk doğumumu yapacaktım. Ilk 6 ayım sorunsuz geçti fakat ne olduysa 7.aya girdik ellerim ayaklarım acayip şişmeye normal seyreden tansiyonum 14-9 larda seyretmeye başladı.herkes bunların hamilelikte normal olduğunu söylüyordu doktorumda dahil ve 29.hafta bitiminde hiçbirşeyden habersiz gittiğim kontrolde bebeğimin beslenemediğini ve 3 haftalık gelişme geriliği olduğunu öğrendim.şoktayım birden herşey tepetaklak olmuştu.hemen etrafımda toplanan görevliler bir yandan kanımı alıyorlar bir yandan idrar testleri ardından makineye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sık sık....idrarımda +3 protein saptandı ve bebeğimin ve benim riskte olduğumuzu acil doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi doktorum .yaşadığımız lanet şeyin adı preeklampsi idi...19 mayıs 2011 sabahında spinal anestezi ile biricik kızımı benden aldılar 2 kez ağladı o an.inanamadım anne olmuştum,benim bir yavrum oldu!sonra hemen küveze koydular.hergünüm dualarla geçiyordu rabbime yalvardım onu bana bağışlaması için hayatımda hiç etmediğim kadar çok dua ettim 17 gün yaşadı bebeğimm canımmmmm.. Tanrım bu acının tarifi yok minik ellerini ,minik ayaklarını ,gözlerini ,küçücük bedenini,gülümsemesini nasıl unuturum yüreğim yanıyor allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
20 gün oldu tam tamına şimdi evimde halen kaldırmadığım kızımın eşyaları , göğsümde kalan sütleri ve gözlerimde yaşlarla bu satırları yazıyorum .nehirim minik meleğim annen seni çok seviyor hiç birşey onun elinde değildi onu affet tamammı güzel kızım yaşadığım sürece kalbim hep seninle atacak ve hep söylediğimiz şarkıyı mırıldanacağım...!

Yaklaşık 2 ay evvel yukarıdaki satırlarla paylaşmaya çalışmışım çaresizliğimi.2 ay geçmiş üzerinden kızımı kaybedeli 3 ay a yakın bir zaman olmuş.şimdi bakıyorumda kısa gibi gelen uuuupppuzuuuuun bir 3 ay .bu konuyu açma sebebim preeklamsi geçirip ikinci bir gebelik yaşayan arkadaşların deneyimlerini neler yaşadıklarını burada paylaşalım istiyorum.çünkü biliyorumki hepimiz o kadar çok korkuyoruz ki yeniden denemeye ... Ikinci kez hamile kalıp sorunsuz bebeklerini dünyaya getirmiş arkadaşlar lütfen bizimle deneyimlerinizi neler yaşadığınızı paylaşabilir misiniz ?

Belki bizler de tekrar hamile kalıp burada paylaşır herşeye yeniden başlayabiliriz.biliyorum hepimiz çok yaralı ve ürkmüş durumdayız ama allah tan ümit kesilmez işte ne yapalım annelik dünyanın en güzel duygusu umarım hepimiz o güzel duyguyu doyasıya yaşar evlatlarımızı sımsıkı bağrımıza basarız...

Bu arada aşağıdaki listeyi yaptık bizim topiğe giren yeni arkadaşlar olursa hakkımızda fikir sahibi olsunlar ve sonraki zamanlarda paylaşacağımız güzel haberlerimiz sayesinde umutlarını kaybetmesinler istedik.şayet bende varım diyen varsa hay hayyyy başımızın üstünde yeriniz var.gelin birbirimize destek olalım ve yaşadığımız acıları daha kolay kaldırılabilir hale getirelim ...insan kendi başına bu yükü taşıyamıyor , hepimizin birbirimize tutunmaya öyle çok ihtiyacı varki....

isim|preeklampsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
nehirinannesi|29.hafta|29.hafta| 780 gr|17 gün |05.06.2011 de kaybettik :(| 6 ay |
toprakesra |32.hafta| 32.hafta |1.600 gr|12 saat|24.05.2011 de kaybettik :(| 9 ay |
akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün | :nazar:çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 8+1 :nazar:|
nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün| :nazar: çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik :(| 20 ay oldu hadi artık |
ylmznrm | 25.hafta| 27.hafta| 700 gr|30 saat| kaybettik :( | 2.kez hamile kaldı |
ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr|105 gün |:nazar:çok şükür bizimle 11 aylık|
firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz
bbetul 1.gebeliği|34.hafta|34.hafta|2.180 gr|0|:nazar:çok şükür bizimle 8 yaşında |-------|
bbetul 2.gebeliği|34.hafta|34.hafta|2.150 gr|0|:nazar:çok şükür bizimle 23.aylık |------|

mrb nehirin annesi size özelden msj attım yanıt gelmedi burdanda yazayım dedim sizlerle paylasırsam belki benmde acım hafifler çünkü konusacak kimsem yok burda.ben 24 yasındayım nisan 2013de evlendm ve mayısta hamile kaldım bi kızım olacaktı 29 haftaya kadar benmleydi içimde kalbi atıyordu kızımn adını nehir koyacaktım olmadı...siznle aynı duyguları yasamısız içim öyle yanıyorki 26 kasımda 2013de kızımn tekmeleri durdu doktra gittik ve acı haberi verdi şu an anlatamıyorum o duyguları zaten hiç bi kelime hiç bi harf o anları anlatmaya yetmez...suni sancıyla 29 kasım 2013 günü kızım doğdu aldılar benden bi gün hastanede kaldım doktr sebebi bilinmez hersey neden olmuş olabilir dedi snra aldık kızımı gömdük otopsi isteyemedim zaten yüzde yüz sonuc cıkar diyemem cıkmayada bilir deynce gnderemedm kıyamadım kızıma ve defnedildi kızım topraga...çok arastırdm doktrlara gittim yok yok sebebini öğrenemedim genetiğe gitti gataya ilk ölümlerde yapılmıyor dediler trombofoli panali istedi sadece pıhtlasma varmı die ama yoktur bu haftalarda genelde pıhtılaşma olmaz dedi...yalnız gatadaki doktruma benm elim yüzüm ayaklarım şişmişti çok şişiyordu dedim preeklampsi olabilir dedi.bende şişlik vardı sadce herkes gebelktndir dedi işte cahillik keşke doktora gideydim.ama şişkende doktr kontrolne gittiğimde kan idrar tansiyon hep normaldi demekki 15 gün içinde olmuştu hersey...galiba bende preeklampsi gecirmişim haberim olmadan :((( şimdi çokk çokk korkuyorummm ya bidaha yasarsam diye banada destek olun ne olur :'( aklımdan çıkmıyor kızım

mrb nehirin annesi size özelden msj attım yanıt gelmedi burdanda yazayım dedim sizlerle paylasırsam belki benmde acım hafifler çünkü konusacak kimsem yok burda.ben 24 yasındayım nisan 2013de evlendm ve mayısta hamile kaldım bi kızım olacaktı 29 haftaya kadar benmleydi içimde kalbi atıyordu kızımn adını nehir koyacaktım olmadı...siznle aynı duyguları yasamısız içim öyle yanıyorki 26 kasımda 2013de kızımn tekmeleri durdu doktra gittik ve acı haberi verdi şu an anlatamıyorum o duyguları zaten hiç bi kelime hiç bi harf o anları anlatmaya yetmez...suni sancıyla 29 kasım 2013 günü kızım doğdu aldılar benden bi gün hastanede kaldım doktr sebebi bilinmez hersey neden olmuş olabilir dedi snra aldık kızımı gömdük otopsi isteyemedim zaten yüzde yüz sonuc cıkar diyemem cıkmayada bilir deynce gnderemedm kıyamadım kızıma ve defnedildi kızım topraga...çok arastırdm doktrlara gittim yok yok sebebini öğrenemedim genetiğe gitti gataya ilk ölümlerde yapılmıyor dediler trombofoli panali istedi sadece pıhtlasma varmı die ama yoktur bu haftalarda genelde pıhtılaşma olmaz dedi...yalnız gatadaki doktruma benm elim yüzüm ayaklarım şişmişti çok şişiyordu dedim preeklampsi olabilir dedi.bende şişlik vardı sadce herkes gebelktndir dedi işte cahillik keşke doktora gideydim.ama şişkende doktr kontrolne gittiğimde kan idrar tansiyon hep normaldi demekki 15 gün içinde olmuştu hersey...galiba bende preeklampsi gecirmişim haberim olmadan :((( şimdi çokk çokk korkuyorummm ya bidaha yasarsam diye banada destek olun ne olur :'( aklımdan çıkmıyor kızım
canım üzülerekde olsa aramıza hoşgeldin diyorum başınız sağolsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın teşhisin tam preeklemsiye benzemiyor preeklemsinin en belirgin özelliği tansiyon yüksekliği ve idrarda albümin çıkması acın daha çok yeni biraz zaman geçsin bütün tahlillerini yaptır ona göre tedavin düzenlenir.
Burda bende dahil nehirinaaneside birçok kişi bebeğini kucağına aldı sende kucağına alırsın allahın izniyle hiç moralini bozma bizler burdayız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız bilgimiz dahilinde

dün kromozom analizi için kan verdik..20 gün kadar sürecekmiş sonucun çıkması..hayırlısı bakalım..başka kan tahlilleride verdi sanırım düşüğe sebep olan mikrobik hastalıklarla ilgili testler..bu defa acele etmiyorum yapılması gereken herşey yapılsın istiyorum..

hakkında hayırlısı olsun zeynepcim umarım bir daha aynı acıyı yaşamazsın

Back