- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.341
zeynepcim keseyi görmüşsün çok güzel darısı kalp atışlarını duymaya ve vaktinde doğurmaya olsun hiç stres yapma hep iyi düşün ki iyi olsun öpüyorum canım
zeynepcim keseyi görmüşsün çok güzel darısı kalp atışlarını duymaya ve vaktinde doğurmaya olsun hiç stres yapma hep iyi düşün ki iyi olsun öpüyorum canım
Zeynepcim hamile kalmadan once seker problemin varmiydi hamilelik sekeri 28 haftadan sonra cikiyo.bide canim kilo almamaya calis zaten diyet yapacaksn almazsin suanki kilon nasil.
Kesinlikle canim bende preeklemsiyle dogum yaptim 1 bucuk kilo dogan kizim cok sukurku hayatta simdi 2 yasinda ve gormelisin ne diller dokuyo bunlari sende yasiyacaksin inslh o zamn benimde 2. Hamileligimde seker cikma ihtjmali var annemdede var zaten ilk hamileligimde risk goruldu ama diyet baslanmadi doktorun sonra normal demisti ne kafama takmistim meger preeklemsiyle tanisacakmisim neyi dert etmisimcanım daha önce şekerim yoktu. ama preeklamsiyle doğum yaptığımdan beri hep sınırda 90 la 110 arası değişiyordu.birsürü test yaptılar tedaviye gerek yok denmişti.şimdi gebelikte şeker yüklemesi yüksek çıktı..haklısın gebelik şekerii 20.haftadan sonra çıkıyor ama ben risk grubunda olduğum için ilk haftalarda çıktı.. preeklamsi yaşayanlarda olabiliyormuş ve babam da şeker hastası bu da bir etkenmiş.. kilom normal canım gebe kalmadan önce diyet yaptım. diyabet diyetisyenle beraber takip ediyor diyet listem var kilo almamı istemiyorlar ilk haftalarda. zaten 1 kilo vermişim canım hiç bişey yemek istemiyor. herşey tatsız tuzsuz geliyor. en zor olanda ne biliyomusun, istediğim saatte uyanamamak. sabah 8 de ilk ünsilinim. insülini yapıp hemen kahvaltı yapmam gerekiyor.günde 11 defa şeker ölçümü yapıyorum parmak uçlarım morardı.1 kere kan sulandırıcı iğnem var göbeğim bile morardı. 3 defada insülin yapıyorum kollarımdan..hayatım boyunca bu kadar iğne olmadım:)) doğuma kadar tüm vücudum moraracak rengim değişecek :)) bebişimi sağsalim kucağıma alınca hepsini unuturum değilmi
Kesinlikle canim bende preeklemsiyle dogum yaptim 1 bucuk kilo dogan kizim cok sukurku hayatta simdi 2 yasinda ve gormelisin ne diller dokuyo bunlari sende yasiyacaksin inslh o zamn benimde 2. Hamileligimde seker cikma ihtjmali var annemdede var zaten ilk hamileligimde risk goruldu ama diyet baslanmadi doktorun sonra normal demisti ne kafama takmistim meger preeklemsiyle tanisacakmisim neyi dert etmisim
allah bağışlasın rabbim çok güzel günlerini göstersin inşallah..olumsuz düşünme canım ya..ben biraz şanssızım o kadar.. streste yükseltiyormuş şekeri benim son 1 yılım çok stresli geçti..hala da aynı annemden dolayı.. tedavisi bitti önümüzdeki günlerde tomografi sonucu çıkacak inanki hiç aklımdan çıkmıyor sonuç kötü çıkacak diye ödüm kopuyor kendimi unutuyorum..annem iyi olsun beni ne tansiyon yıkar ne şeker(
canım sağol.. gittim dün ama akşam çok yorgundum yazamadım..minik bir kese gördük:)) haftaya tekrar bakıcaz dedi doktorum..kese büyüyorsa sorun yokmuş..bazen bebek sakat oluyormuş anne vücudu bu algıladığı zaman bebeğin gelişimini durduruyormuş.ve gebelik sona eriyormuş.bu herkadının yaşayabileceği bir şey dedi doktorum..inşallah haftaya minik kese büyümüş olur..rahimde iyi bir noktaya tutunmuş dedi..doktorum çok ümitli herşey yolunda gidecek merak etme diyor..insülin başlanmasını oda uygun buldu..bebeğe hiç bir zararı yokmuş.. hayırlısı canım benim.. sen ne zaman adet olacaksın..sırasende artık dualarım seninle
20sinde cnm ama hiç ümidim yok bu ay..biraz problem çıktı 2-3 ay ara bile verebiliriz moralim bozuk yani..ama bütün dualarım seninle...
canım hayırdır ne oldu ki umarım kötü bişey değildir
eşimde varikosel çıktı cnm.bacaktaki varisin malum yerde olan haliymiş..ilaçla tedavisi yok ameliyat dedi bir doktor ,öteki de evet ameliyat ama acil değil daha başlangıcı dedi..kuvvetli vitamin ve 14 günlük antibiyotik verdi 3 ay sonunda vitaminin etki etmesi gerekiyormuş.hamile kalmamızı sağlayan ileri hareketli spermlermiş %30 olması gerekmiş,bizde %10 şu an..ya aşılama yapılcak ya da ilacın etki etmesini bekleyeceğiz ki beklemekten yanalar.bende de yumurta tembelliği var zaten sırf sıkıntı yani...yoruluyorum sanki...
sağol canım arkadaşım..sana bişey sorucam. doktorum iğnelerden dolayı bu haftalarda kanamam olabilceğini söyledi.. dün sabah kahverengi 1 damla oldu, bu sabahta aynı oldu. crinone jel kullanabileceğimi söylemişti daha önce. az önce aradım durumu anlattım şimdi kullanma ama takip et eğer çoğalırsa kullan dedi.. sende de kanama olmuşmuydu..
canım geçmiş olsun.. kuzenimin eşinde de sperm yavaşlığı varmış doktor ilaç vermiş 1 ay sonra gebe kalmıştı. öncesinde 1 yıl beklediler ama olmamıştı sorun çözülünce hemen gebe kaldı. inşallah sende ilk ay gebe kalırsın canım.. yorulmak yok öyle..bak bana 2 kayıp 1 kimyasal gebelikten sonra hamileyim..yaşadıklarımı biliyosun hamileliğin tadını bile çıkaramıyorum iğneler yüzünden ama pes etmiyorum
haklısın canım yazdıktan sonra aklıma da geldi kime dert yanıyorum diye:) birden farklı bir ruh haline girdim umutsuzluk kapladı içimi neden bilmiyorum...bu arada dün cvp yazdığını okudum cepten ama cepten cvp yazılmadığı için sanırım aklım sende kaldı rüyamda seni gördüm:)aynı burdaki gibi dertleşip konuşuyorduk:)inş. kuzeninin eşi gibi hemencecik iyi olur..bide ne kullanmış ilaç vitamin fln mı biliyor msn?
canım bendede olmuştu kanama progestan kullanmıştım ben birde coraspin kullanıyordum kanam olunca coraspini kesmiştik sonra geçti biraz dinlen fazla iş yapma umarım bir daha yaşamazsın kendine ve miniğe iyi bak
kızlar nasılsınız.. ben iyiyim çok şükür. şekerim ve tansiyonum iyi gidiyor..bir de doyasıya karnımı doyurabilsem :)) bu diyet beni aç bırakıyor. herşeyi saatine uygun yemem gerekiyor. kan sulandırıcı kullananlara bir sorum var..iğnelerimi göbeğimden yapıyorum. morarmalar oluyor sizde de oluyormuydu..
kızlar nasılsınız.. ben iyiyim çok şükür. şekerim ve tansiyonum iyi gidiyor..bir de doyasıya karnımı doyurabilsem :)) bu diyet beni aç bırakıyor. herşeyi saatine uygun yemem gerekiyor. kan sulandırıcı kullananlara bir sorum var..iğnelerimi göbeğimden yapıyorum. morarmalar oluyor sizde de oluyormuydu..
merhaba arkadaşlar.. ben de preeaklampsi sorunu yaşayanlardanım.. hem de kan pıhtılaşmam var. ilk gebeliğimde kan pıhtılaşması yüzünden kızımın kalbi durduğu için almışlardı. sonraki gebelikte hep iğne asprin kullandım. he dedim 7.aya geldik. bu seferde tansiyon illeti çıktı. protein atılımım vardı.. 3 defa hastaneye yattım bu yüzden. neyseki erkende olsa 36.haftada oğlumu kucağıma aldım. şimdi 3 yaşına girdi kuzum.. ve ben tekrar hamileyim. ve korkuyorum.. kan pıhtılaşmasını iğne ile falan biraz kontrol altına alabiliyoruz ama ya yine bu tansiyon sorunu çıkarsa diye ödüm kopuyor. acaba her hamilelikte bir kere preeaklampsi olan tekrar preeaklampsi olur mu ki..daha çok var tabi ama şimdiden derdi sardı beni. o zaman iş yerimde dr vardı da her gün ölçtürüyordum , şimdiki işyerimde öyle bir imkanımda yok.. iyice strese girdim.. neyse sizlerinde kafasını şişirdim.. çeken bilir deyip size bir yazayım istedim sadece.. Yüce Rabbim den dilerimki Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsin evlat sahibi olmayı..
iyiyiz canım seninde iyi olmana çok sevindim diyet işi zordur ben yapmadım ama neyse sabır zeynepcim kan sulandırıcı ben günde 2 defa yapıyordum heryerim mosmor olmuştu normal canım morarıyor ilk başlarda göbekten yaptım sonra bacağa geçtim bacak göbeğe göre daha az acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?