- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.321
canım çoook sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. 6. ayında hamile kalmış oldun dimi.. sıra bende artık yehuuusakın stres yapma tansiyonunu yükseltme..hatta sabahları ılık suyun içine azcık limon sık onu iç..zaten şimdiden başlamaz preeklampsi...olumlu düşünelim iyi olsun..valla çok mutlu oldum ya...artık daha büyük hevesle takip edicem burayı bide aynı kullanıcı adı ve şifreyle cepten girip cvp yazmak istiyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor.kaç kere kontrol ettim. pc çok yavaşladı benim internete bağlanmada bile zorluk çekiyor ondan okudğum halde cvp yazamıyorum çoğu zaman..
zeynepcim çok sevindim inşallah hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın aklına kötü şeyler getirme hep iyi olacağın kendine telkin et iğnelerin şifa olsun hiç korkma iğnelerden kaçlık kullanıyorsun?
canım nasılsın.. Kuzucuklar da iyidir inşallah. öpüyorum boncukları..sağol canım güzel dileklerin için. 3500 lük iğne kullanıyorum..ilk başta zorlandım ama alıştım iğnelerime:)) tansiyonum bhcg kanda yükselmeye başlayınca yükseldi. alfamet kullanıyorum.. ama hiç dert etmiyorum doktorum alfametle sağlıklı doğum yapan çok hastam var diyor.darısı bana inşallah..gerçi ben bebeğimin kalp sesini duymayınca kendimi gebe gibi hissetmiyorum:)
canim saglikla kucagina alacaksin inslh ilk gunlerde tansiyon yukselmesi ilginc sanirim vucudun gebelige alisiyo zamnla duzelir inslh.bol bol dinlen calisiyomusun bilmiyorum ama gebeligini evde gecir diyetini ihmal etme zamn cabuk geciyor bi bakmissin 9 ay gecmiskızlar merhaba:)
herşeye rağmen mutluyum.. biliyorum zor ve yorucu bir yol beni bekliyor ama inanın hiç dert etmiyorum..anne olmak dünyanın en mucizevi ve en değerli duygusu ben bunu biraz mücadeleyle elde edicem hepsi bu.. bu sabah diyetisyenimin verdiği diyete başladım sabah açlık kan şekerim 117 çıktı üzüldüm ama diyet işe yarıyor. öğleden sonra açlık 100 tokluk kan şekerim 119 çıktı.. eğer daha düşük değerleri elde edebilirsem insülin başlanmayacak..diyetime saati saatine dikkat ediyorum.. tatlı olan her şey yasak..daha bebeğimin kalp sesini duyamadan tansiyon ve şekerle uğraşmak komik geliyor valla.. allah yardımcım olsun.. dalga geçiyorum bu defa gebelikle.. başka türlü olmuyor çünkü.. düşünsenize hamile bir kadın hiç olmadık bir şeye aşerer. ama benim o hakkım bile yok.. asla turşu yiyemem ve çikolatada:)) inanın bunlar bile mutsuz etmiyor beni.. tek dileğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek. dua edin benim için arkadaşlar..
canim saglikla kucagina alacaksin inslh ilk gunlerde tansiyon yukselmesi ilginc sanirim vucudun gebelige alisiyo zamnla duzelir inslh.bol bol dinlen calisiyomusun bilmiyorum ama gebeligini evde gecir diyetini ihmal etme zamn cabuk geciyor bi bakmissin 9 ay gecmis
canım çok sağol.. kardiyoloji normal olduğunu söylüyor erken dönemde yükselmesinin.bazı gebelerde kanda bhcg yükselmeye başladığı an tansiyonda yükseliyormuş..bu sabah tansiyonum çok düşük 10-5 ilacımı içmedim daha çok düşer diye yanlışmı yapıyorum bilmiyorum .. eşim ilacını al diye ısrar ediyor ama bu tansiyonla bile başım dönüyor ilaç daha çok düşürmezmi..takip edip yükselirse içeyim diyorum siz ne dersiniz.
zeynepcim bir türlü yazmaya fırsat bulamadım tansiyon yükleslmesinin ilk haftalarda preeklemsiyle alakası yok 20. haftadan sonraki yükseklik preeklemsiyle alakalı diye biliyorum canını hiç sıkma hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış stres yapma bol bol dinlen
sağol canım.. doktorum da aynı şeyi söylüyor preeklampsi değil biliyorum .yarın kontrolüm var ilk kaz ultrasonla bebişimi görücem. bugün yeniden bhcg bakıldı.3972 çıktı sonuç çok iyi olduğunu söyledi doktorum..canım inan ki stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım.
devamı da güzel olacak arkadaşım ben inanıyorum..artık bizim de gülme vaktimiz gelsin dimi ama :) darısı da başıma tabiki...
inşallah canım çok sağol..yarın kontrolüm var dua et benim için
Zeynepcim dualarimiz seninle bdbisinin kalp atisini duyacaksn inslh.gelismeleri yaz .canim hangi sehirdeydin
sağol canım.. doktorum da aynı şeyi söylüyor preeklampsi değil biliyorum .yarın kontrolüm var ilk kaz ultrasonla bebişimi görücem. bugün yeniden bhcg bakıldı.3972 çıktı sonuç çok iyi olduğunu söyledi doktorum..canım inan ki stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım.
sağol canım. Kocaeli de yaşıyorum.cuma günü de diyabet e randevum vardı.ama ben yarın gidicem. şekerim düşmüyor 165 i gördüm bugün ölçümlerde.. insülin başlanacaksa başlansın.. korkuyorum şeker bebeğimin gelişimine zarar verecek diye. bir an önce kontrol altına alınsın diyorum..5 ve 8. haftalarda şeker yüksekliği bebekte anomali yapabiliyormuş.riske atmak istemiyorum.
Canım kardeşim , kaç gündür telden yazdıklarını okuyorum ama bir türlü oradan giriş yapamadım çatladım resmen ..
Allahım tamamına erdirsin inşallah.. Nasıl mutlu oldum anlatamam tarifi yok , darısı nsymn nin başına inşallah tez zamanda.
şeker yükselmesi ile ilgili benim yaşadıklarımı biliyorsun , gerçekten zorlu bir süreç seni bekliyor ama gün gelipte bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın.. Herşey yolunda gidecek inşallah sen stres yapma yeter ki . Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz dört gözle..
canım ne yaptın gittin mi doktora..iyi haberlerini bekliyorum..şekeri çıkan çok kişi okudum ben burda ondan panik yapmadım ama umarım her şey yolundadır...
canım benim çok teşekkür ederim ..az önce geldim eve hemen sizlere yazayım dedim. bugün ,insülin eğitimi vardı bu gece başlıycam yapmaya..günde 3 kere yapıcam düşük dozla başlandı, dün ultrasonum vardı keseyi gördük rahmin içinde dış gebelik değil ama kese çok küçük bu haftada bu kadar küçük olması normalmiş. haftaya tekrar bakacak doktorum kese büyüyorsa sorun yok dedi..inşallah herşey yolunda gider canım ya.biraz sorunlu başladık ama mutsuz değilim. bu da benim sınavım başarılı bir şekilde vericem sınavımı allahın izniyle.sizin dualarınızla..çok öpüyorum denizimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?