Canım benim , buradaki melek annelerinin nazarının değeceğine inanmıyorum.. kendimden biliyorum biri sağlıkla doğum yapsa en az kendim kadar sevindim , hep dua ettim.. O duyguların nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim.. 3 kilo olmuşuz Maşallah.. 3,5 gibi tamamlarız diye düşünüyorum.. çünkü şekerden dolayı çok diyet yaptım çoğu zaman aç kalktım sofradan diyebilirim..
Doğumu Memorial'da yapacağız Allah nasip ederse.. Bu arada bir şey anlatayım.. geçen gece kasılmalarım oldu tıp fakültesine gittik anında 10 kişi birikti başımda, hemen yatış verdiler hemde yatacağım oda ameliyathanenin yanında düşün.. serum bağlayacaklar, dedim ne yapıyorsunuz bana doğum eylemi başlamışmı başlamamışmı onu söyleyin .. vay efendim daha önce preeklampsi olduğum için takip edeceklermiş , hastanede kalacakmışım tansiyonum yükselebilirmiş bu arada tansiyon 10-6 düşürmek için serum takacaklar, daha ne kadar düşürmek istiyorlarsa artık..tövbe tövbe az kalsın kaçak kesime gidiyordum vallaha yaa. 37 . hafta da olduğum için sezeryan yapacaklarmış şuna bak. Hemen doktorumu aradım , iyi hissediyordan ayrıl ordan dedi :) ..kanamam yok, suyum gelmemiş sadece biraz kasılmam fazla oldu diye gitmiştim .. neyse Hukuki tüm sorumluluk tarafıma aittir diye kağıtlar imzalattılar.. zor kurtardım paçamı..
Diyeceğim şu ki cahil bir insan olsak düşünün artık olacakları..
Canım , 1 hafta sonra yine kontrolüm var tarihte bir değişiklik olursa yazarım yine , Gelebilirsen hastaneye de beklerim..