herkese merhaba,
bu topicten başka bilebilceğini düşündüğüm başlık bulamadım ,çaresizlikten yazıyorum çok özür dilerim...
37.haftanın içindeyim ama 24.haftadan beri hipertansif durumdan alfamet içiyorum...izne erken ayrıldım....şu an kardiyologla kadın doğumcu 4*2 doz yani günde 8 doz alfamet verdiler aksi takdirde düşmüyor tansiyonum.15 günde bir kan ve idrar tahlili veriyorum zehirlemeye dair bir bulgu yok ama tansiyonum bi türlü düzene giremiyor.Bugün tesadüfen başka kadın doğumcuya tahlil verdim aynı hasthaneden diğer kendi doktorum izinde die ,bana dozu azalt dedi ,16 lara çıkmıyorsa sorun yok dedi ama içimede sinmedi,benim aacil bir uzmana ihtiyacım var son haftalarda bebek büyüdkçe risk artıyr,bu yeni gittiğim normalde olursun diyor ama kendi uzmanım sezeryanla alıcam dedi...zerre kadar dikkatsizlik nelere mal olabilir benim ve bebeğim için çok korkuyorum ,zaten sayfayı gözlerim yaşlı okudum,izmirde hala aktif görevde önerebilceğiniz doğumuda yapack bir uzman var mı ben hep istanbuldaydım doğum için geldim annemin yanına bilmiyorum pek,iki farklı doktorun uygulamasıda uyuşmayınca panikledim,lütfen yardım edin..... çok korkuyorum...