Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

darısı önce nehirinannesine sonraa da bizlerin basına insallah
cok sevindim adınıza
preeklamsi yasamdınız mı bu sefer
Allahım bizlerede nasip etsin
güzel bebegini öp bizler için

öncelikle sakin ol canım
ne kadar sakin olursan ikinizin sağlığı için o kadar iyi
hemen bir perinatalog bulup tıp fakültesi gibi büyük bir hastaneye git
gebeliğin artık son haftalarındasın hiç korkma
bebgin gelişimi iyi ise acil sezeryanla kurtulursunuz insallah
bol su tüket tuzu azalt
sarımsak ve limon ye
Allah yardımcın olsun insallah

darısı önce nehirinannesine sonraa da bizlerin basına insallah
cok sevindim adınıza
preeklamsi yasamdınız mı bu sefer
Allahım bizlerede nasip etsin
güzel bebegini öp bizler için

ii dilekleriniz için teşekkür ederim. 34. haftadan sonra protein kaçağım artmaya başlamıştı ama tansiyonum iyiydi son hafta o da yükseldi biraz ama tam olarak preeklampsi oldum mu doktorlarda kesin preeklampsi tanısı koymadı ama sanırım hastalık gelişmeye başlıyordu. hatanede yattım son bir hafta magnezyum sülfata falan başladık neyseki doğum yaptım hafif atlattım sanırım. ilk hamileliğimde 21 haftalıkken başlamıştı ve ağır seyretmişti bu hastalık çok şükür bu sefer çok daha ii geçirdik.

Çok sevgili kader arkadaşlarım; çok uzun zamandır giremedim topiğe...ama aradabir okuyorum yazdıklarınızı Esraa35 arkadaşımızın doğumu hayırlı uğurlu olsun inşaallah darısı tüm bekleyenlerin başına bu mübarek ayda dualarım tüm topiktekiler için, yazmasamda her duamda aklımdasınız.

Ben iyiyim iğneler sayesinde bacaklarım biraz delik deşik ama yapacak bişey yok , biraz şeker çıktığı için diyet verdiler onuda uyguluyorum. Kilo normal gidiyor şimdilik; 28 haftalık şimdi bu haftalarda biraz stresim arttı .32. haftada kaybım olduğu için biraz stresliyim. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama genede stres beni daha uyanık dikkatli yapıyor herhalde.

Herkesi çok öptüm çokkkk derin sevgilerimle...

Canım benim ne kadar enteresan , ilk gebeliğinde preeklampsi yaşayanlar ikincide genelde şekerle uğraşıyor. Benim şekerde 28. haftada yükselmeye başladı Allah beşka dert vermesin diyorum Esracım.. O nun dışında iyi olmanıza çok sevindim..Kaybımın olduğu haftalar benim için de hiç kolay geçmedi.olumlu düşünmeye çalıştım hep. Stresten uzak durmaya çalış bir tanem, insanın elinde değil ama ne yapalım ne zamanlar geçirdik hep birlikte bu günler de geçecek inşallah.. Öpüyorum bende kocaman...

kızlar herkese merhaba
son 3 gündür ara ara göbek deliğimin sağ üstüne doğru agrı giriyor
şiddetli bir sey değil ama ne olduğunu anlamıyorum ve beni deli ediyor
psikologa gitmeye basladım
gecen gebeliğimde de bu agrıyı duymustum ama cok ileri haftalardaydı şimdi daha 16. haftam yeni bitti
hellp sendromunda bu agrı olur diye biliyorum acaba karaciğerimde bir sıkıntımı oluyor diyorum ve korkuyorum
korkma diyorum kendime korkuyorum
bebek hareketlerini arada duymasam cıldırabilirim
ctesi özellikle büyük korkular yasadım cok zor bir gündü cok büyük depresyon yasadım
tansiyonum iyi 10-6 bazen daha bile düşük ama öyle korkuyorum ki
namaza basladım tamamen kılamassam da sürekli dua okuyorum yasin okuyorum
hepimize dua ediyorum
Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim gibi vesveseye kapılan varsa önce akıl ruh sağlığı versin
Allahım yar yardımcımız olsun insallah
bir daha evlat acısının azı veya coğunu yasatmasın

Canım çok geçmiş olsun ... yazdıkların senin de söylediğin gibi psikolojik olabilir ama sen yine de İnanç Hocayı arayıp bir sorsaydın keşke için rahat ederdi.
şimdi den bu kadar vesvese yaparsan tansiyonun çıkar Allah muhafaza , lütfen biraz sağduyulu olmaya çalış ..Gelişmelerden haberdar et bizi lütfen..

inanc beyi aradım sağolsun acmadı ama hemen geri bana kendisi döndü
önemi olacağını düşünmüyorum ama takip edelim dedi
haftaya kontrolüm var zaten insallah bir sıkıntı cıkmaz
suan tansiyonum iyi gidiyor canım
sabahları limon suyu içiyorum aksam bir diş sarımsak
kilo artısım da cok yok
gecen sefer dünya kadar olmustum
inanc beyde ikinci 3 ay da 6 kg alabilrsin max dedi
bende 17hafta içindeyim 1.5 kg aldım iyi gibi şimdilik gecen sefer bu haftada 4-5kg almıstım toplamda da 29 kg almıstım
vesveseyi önlemeye calısıyorum ama pek basarılı olamıyorum bazen insallah bir sıkıntı yasamayız hiçbirimiz
Rabbim hepimizi korusun evlat acısı yasatmasın insallah hiçbirimize

Evet İnanç bey kilo konusuna çok takılıyor. bende geçen defa 11 kilo almıştım şimdi ise 4 kilo aldım...Allah'ın izni ile başaracağız inşallah ...Gönlünü ferah tut lütfen , zaten 20 haftadan önce bu hastalığın gelişip gelişmeyeceği ile ilgili bir şey söylemiyorlar..şurda 3haftan kaldı sabret canım..

yrn sbh sezeryana giricem dua edin nolur korku ve endişeli tansiyonumla boğuştuğum aylar inşallah bana Allahın izniyle oğlumu vericek...artık8 tane alfemet magnezyumlar olmayacak...oğlum ben eşim...iyi haberlerle geri dönücem inşallah...

Rabbim yardımcınız olsun
yarın sabah bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çektiğiniz tüm sıkıntılar uçup gidecek, bebeğinizin kokusu tüm sıkıntılara değer
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu inşallahhh.

gecen seferde cok almamıssın ama sen erken doğum yaptın dimi
o zaman cok sayılır 11 kilo
şimdi cok az almıssın
kilon ne kadar ki
ben 58,5kiloyum şimdi
diyetmi yaptın hep
bu arada doktordan geldim ama inanc bey değil ona haftaya gidicem
bebegim sağlıklı ve gene kızım geliyormus
cok agladım duygusallastım
melek kızım aklıma geldi
Allah melek evlatlarımızın yasayamadıkları ömürleri karınlarımızdaki yavrularımıza versin insallah

etmezmiyim hiç
ne güzel haberler bunlar
sende doğuma girerken cıkarken bizlere de dua et ne olur
Rabbim bizlere de göstersin o güzel kavusmaları ama önce sana canım
habersiz bırakma

Çok şükür sonuna geldin ..Dualarımız seninle Rabbim bebeğini sana ,seni ona bağışlasın.. sen de bizler için dua et.Darısı başımıza arkadaşım..

Geçen defa 29 haftalık doğum yaptım canım..
Yine kızın geliyormuş , çok sevindim..Allahım sana bağışlasın..Umarım biraz rahatlamışsındır.

kullanıcı adımla girmemiştm öyle bir bakayım ne var ne yok diye girdim ama doğum yapacağını duyunca bir girip bende bir şeyler yazmak istedim gerçi çok geç kalmışım dua için doğum yapmışsndr ama en azından bundan sonraki hayatın için bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat dilemek istedim...daha önce hiç konuşmamıştık ama insan burda aynı dertten muzdarip olunca sanki yakın bir arkadaşı gibi geliyor... Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın bir daha.. darısı başımıza...

Nehirin annesi , şükür sonuna yaklaşmışsın doğumunun.Bu seferki bebeğinin cinsiyeti ne ve adını ne koymayı düşünüyorsun ? merak ettim:))

Gerçekten de bende de olduğu gibi ilkinde preeklemsi yaşayanlar galiba ikincisinde şekerle boğuşuyor.
Neyseki ben doğum yaptıktan sonra şekerden eser kalmadı aynı ilkinde doğumdan sonra tansiyondan eser kalmadığı gibi...

Bu arada dün kırkımızı ucurduk.
Allah isteyen tüm kadınlara anneliği tatmayı nasip eder inşallah ....

Canım benim , çok şükürler olsun yaklaştık artık sona doğru.. yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım.. Bu seferde kız bekliyorum , adını da Deniz koymayı düşünüyorum. Rabbim senin gibi bize de yaşatsın bu eşsiz duyguyu .. Maşallah size kırkınız çıkmış bile .. zaman öyle veya böyle çabuk geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…