- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.081
canım ben son hafta zaten hastanedeydim 37 yi doldurmayı bekliyordum tansiyonumda falan oynamalar başlamıştı ama kızım pek beklemedi suyum geldi acil sezeryana girdim. çok şükür gelişimi iyiymiş bir sorun çıkmadı. darısı başıma inş...
herkese merhaba,
bu topicten başka bilebilceğini düşündüğüm başlık bulamadım ,çaresizlikten yazıyorum çok özür dilerim...
37.haftanın içindeyim ama 24.haftadan beri hipertansif durumdan alfamet içiyorum...izne erken ayrıldım....şu an kardiyologla kadın doğumcu 4*2 doz yani günde 8 doz alfamet verdiler aksi takdirde düşmüyor tansiyonum.15 günde bir kan ve idrar tahlili veriyorum zehirlemeye dair bir bulgu yok ama tansiyonum bi türlü düzene giremiyor.Bugün tesadüfen başka kadın doğumcuya tahlil verdim aynı hasthaneden diğer kendi doktorum izinde die ,bana dozu azalt dedi ,16 lara çıkmıyorsa sorun yok dedi ama içimede sinmedi,benim aacil bir uzmana ihtiyacım var son haftalarda bebek büyüdkçe risk artıyr,bu yeni gittiğim normalde olursun diyor ama kendi uzmanım sezeryanla alıcam dedi...zerre kadar dikkatsizlik nelere mal olabilir benim ve bebeğim için çok korkuyorum ,zaten sayfayı gözlerim yaşlı okudum,izmirde hala aktif görevde önerebilceğiniz doğumuda yapack bir uzman var mı ben hep istanbuldaydım doğum için geldim annemin yanına bilmiyorum pek,iki farklı doktorun uygulamasıda uyuşmayınca panikledim,lütfen yardım edin..... çok korkuyorum...
zeynepcim kaçlık iğne kullanacakmışın? öperim teyzesi
darısı önce nehirinannesine sonraa da bizlerin basına insallah
cok sevindim adınıza
preeklamsi yasamdınız mı bu sefer
Allahım bizlerede nasip etsin
güzel bebegini öp bizler için
Çok sevgili kader arkadaşlarım; çok uzun zamandır giremedim topiğe...ama aradabir okuyorum yazdıklarınızı Esraa35 arkadaşımızın doğumu hayırlı uğurlu olsun inşaallah darısı tüm bekleyenlerin başına bu mübarek ayda dualarım tüm topiktekiler için, yazmasamda her duamda aklımdasınız.
Ben iyiyim iğneler sayesinde bacaklarım biraz delik deşik ama yapacak bişey yok , biraz şeker çıktığı için diyet verdiler onuda uyguluyorum. Kilo normal gidiyor şimdilik; 28 haftalık şimdi bu haftalarda biraz stresim arttı .32. haftada kaybım olduğu için biraz stresliyim. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama genede stres beni daha uyanık dikkatli yapıyor herhalde.
Herkesi çok öptüm çokkkk derin sevgilerimle...
kızlar herkese merhaba
son 3 gündür ara ara göbek deliğimin sağ üstüne doğru agrı giriyor
şiddetli bir sey değil ama ne olduğunu anlamıyorum ve beni deli ediyor
psikologa gitmeye basladım
gecen gebeliğimde de bu agrıyı duymustum ama cok ileri haftalardaydı şimdi daha 16. haftam yeni bitti
hellp sendromunda bu agrı olur diye biliyorum acaba karaciğerimde bir sıkıntımı oluyor diyorum ve korkuyorum
korkma diyorum kendime korkuyorum
bebek hareketlerini arada duymasam cıldırabilirim
ctesi özellikle büyük korkular yasadım cok zor bir gündü cok büyük depresyon yasadım
tansiyonum iyi 10-6 bazen daha bile düşük ama öyle korkuyorum ki
namaza basladım tamamen kılamassam da sürekli dua okuyorum yasin okuyorum
hepimize dua ediyorum
Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim gibi vesveseye kapılan varsa önce akıl ruh sağlığı versin
Allahım yar yardımcımız olsun insallah
bir daha evlat acısının azı veya coğunu yasatmasın
Canım çok geçmiş olsun ... yazdıkların senin de söylediğin gibi psikolojik olabilir ama sen yine de İnanç Hocayı arayıp bir sorsaydın keşke için rahat ederdi.
şimdi den bu kadar vesvese yaparsan tansiyonun çıkar Allah muhafaza , lütfen biraz sağduyulu olmaya çalış ..Gelişmelerden haberdar et bizi lütfen..
inanc beyi aradım sağolsun acmadı ama hemen geri bana kendisi döndü
önemi olacağını düşünmüyorum ama takip edelim dedi
haftaya kontrolüm var zaten insallah bir sıkıntı cıkmaz
suan tansiyonum iyi gidiyor canım
sabahları limon suyu içiyorum aksam bir diş sarımsak
kilo artısım da cok yok
gecen sefer dünya kadar olmustum
inanc beyde ikinci 3 ay da 6 kg alabilrsin max dedi
bende 17hafta içindeyim 1.5 kg aldım iyi gibi şimdilik gecen sefer bu haftada 4-5kg almıstım toplamda da 29 kg almıstım
vesveseyi önlemeye calısıyorum ama pek basarılı olamıyorum bazen insallah bir sıkıntı yasamayız hiçbirimiz
Rabbim hepimizi korusun evlat acısı yasatmasın insallah hiçbirimize
yrn sbh sezeryana giricem dua edin nolur korku ve endişeli tansiyonumla boğuştuğum aylar inşallah bana Allahın izniyle oğlumu vericek...artık8 tane alfemet magnezyumlar olmayacak...oğlum ben eşim...iyi haberlerle geri dönücem inşallah...
Rabbim yardımcınız olsun
yarın sabah bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çektiğiniz tüm sıkıntılar uçup gidecek, bebeğinizin kokusu tüm sıkıntılara değer
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu inşallahhh.
Evet İnanç bey kilo konusuna çok takılıyor. bende geçen defa 11 kilo almıştım şimdi ise 4 kilo aldım...Allah'ın izni ile başaracağız inşallah ...Gönlünü ferah tut lütfen , zaten 20 haftadan önce bu hastalığın gelişip gelişmeyeceği ile ilgili bir şey söylemiyorlar..şurda 3haftan kaldı sabret canım..
etmezmiyim hiçyrn sbh sezeryana giricem dua edin nolur korku ve endişeli tansiyonumla boğuştuğum aylar inşallah bana Allahın izniyle oğlumu vericek...artık8 tane alfemet magnezyumlar olmayacak...oğlum ben eşim...iyi haberlerle geri dönücem inşallah...
yrn sbh sezeryana giricem dua edin nolur korku ve endişeli tansiyonumla boğuştuğum aylar inşallah bana Allahın izniyle oğlumu vericek...artık8 tane alfemet magnezyumlar olmayacak...oğlum ben eşim...iyi haberlerle geri dönücem inşallah...
gecen seferde cok almamıssın ama sen erken doğum yaptın dimi
o zaman cok sayılır 11 kilo
şimdi cok az almıssın
kilon ne kadar ki
ben 58,5kiloyum şimdi
diyetmi yaptın hep
bu arada doktordan geldim ama inanc bey değil ona haftaya gidicem
bebegim sağlıklı ve gene kızım geliyormus
cok agladım duygusallastım
melek kızım aklıma geldi
Allah melek evlatlarımızın yasayamadıkları ömürleri karınlarımızdaki yavrularımıza versin insallah
Nehirin annesi , şükür sonuna yaklaşmışsın doğumunun.Bu seferki bebeğinin cinsiyeti ne ve adını ne koymayı düşünüyorsun ? merak ettim:))
Gerçekten de bende de olduğu gibi ilkinde preeklemsi yaşayanlar galiba ikincisinde şekerle boğuşuyor.
Neyseki ben doğum yaptıktan sonra şekerden eser kalmadı aynı ilkinde doğumdan sonra tansiyondan eser kalmadığı gibi...
Bu arada dün kırkımızı ucurduk.
Allah isteyen tüm kadınlara anneliği tatmayı nasip eder inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?