- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.021
ferihan sen biliyosundur cnm nehrin annesi ne kadar sonra hamile kalmış
Canım sanırım bayağa zaman geçmişti 1,5 sene fln gibi hatırlıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şuan online mısın?özel msj göndermek istedim ama olmadı,en 100 msjım olması gerekiyomuş
merhabalar kızlar.28 haftamda preklampsı oldugunu ogrendım tansıyonum hep yuksektı tansıyon ılacları kullanmaya basladım elıde tansıyon aletıyle gezıyordum sureklı ıdrar tahlılı.akcıger gelıstırıcı ıgne yapıldı erken dogum ıhtımalınden dolayı.08.eylul.2012 34+2 haftamda guzel kızım eceyı dunyaya getırdım.cok sukur kuvoze gırmedı ama 1950 gr dogan kızım 1750 gr a dusunce bırde beslenmeyınce hastaneye yatırlıdı 8 gu yogun bakım bolumunde beslendı.sımdı bır sorunu yok cok sukur ama ben 2 cocugu dusunuyorum ve cok endıselıyım?tekrar aynı olayları yasarmıyım.ayrıca ecede tup bebekle oldu buda oyle olucak
Ne kadar guzel Allah zamaninda ve s
aglikli dogum nasip etsin.preeklamsiyi dusunmemek en guzeli ben daha once yasadigim icin gebeligimin basinda cok telasliydim. En ufak belirtide telaslaniyordum sagolsun esim en buyuk destekcim konusa konusa bundan vazgetim kontrollerim duzenli beslenmeme dikkat ediyorum tansiyonumu hergun kontrol ediyoruz. Dedigim gibi acaba yasarmiyim diye dusunceye kapilmamak lazim bu durum gerginlik yaratiyor. Herkese saglik diliyorum bebislerimiz zamaninda ve saglikla dogsuninsallah
Ben de haberinizi bekliyordum, merak etmedim değil, çok şükür herşey yolundaymış,
Kızının kilosu da rabbim nazarlardan korusun çok iyiyimiş, maaşallah ona:))
Çok seviniyorum ve umutlanıyorum böyle güzel haberlere,
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.
miraç kandiliniz mübarek olsun. dualarınızı bekliyorum. her şey yolunda gidiyordu ama trombosit değerim çok düştüğü için hastaneye yatırmayı düşünüyor doktorum. moralim bozuldu haliyle inş gerek kalmaz ve sağlıklı bir şekilde evimde geçiririm hamileliğimi.tekrar hastalık oluşacak diye çok korkuyorum . lütfen dua edin...
miraç kandiliniz mübarek olsun. dualarınızı bekliyorum. her şey yolunda gidiyordu ama trombosit değerim çok düştüğü için hastaneye yatırmayı düşünüyor doktorum. moralim bozuldu haliyle inş gerek kalmaz ve sağlıklı bir şekilde evimde geçiririm hamileliğimi.tekrar hastalık oluşacak diye çok korkuyorum . lütfen dua edin...
esrayı ben de çok merak ediyorum Rabbim yardımcıları olsun inşallah..Rabbim tüm bebek bekleyenlere özellikle bizim gibi bebek kaybedenlere yardım etsin sağlıkla alabilelim bebekleirmizi..lütfiye nigarla görüşürsen söyler msiin özel mesaj atamıyorum ona özel mesajlarını silmesi gerekiyormuş
slm kızlar;
ben hgorgulu ,uyeliğimle ilgili bişi olmuştu hgorgulu1 olarak yeniden uye oldum.
Nehirin annesi şekere hiç üzülme hatırlarsan bende de vardı .doğumla birlikte tamamen normale dondu.Bu arada 7 haziranda 38+0 da (doktor ilkinde preeklemsi olduğu için sonuna kadar beklemek i,stemedi ) sezeryanla doğurdum oğlumu.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerini verir inşallah ...
canım boşalltım kutumu esraya nolmuş bende merak ettimesrayı ben de çok merak ediyorum Rabbim yardımcıları olsun inşallah..Rabbim tüm bebek bekleyenlere özellikle bizim gibi bebek kaybedenlere yardım etsin sağlıkla alabilelim bebekleirmizi..lütfiye nigarla görüşürsen söyler msiin özel mesaj atamıyorum ona özel mesajlarını silmesi gerekiyormuş
slm kızlar;
ben hgorgulu ,uyeliğimle ilgili bişi olmuştu hgorgulu1 olarak yeniden uye oldum.
Nehirin annesi şekere hiç üzülme hatırlarsan bende de vardı .doğumla birlikte tamamen normale dondu.Bu arada 7 haziranda 38+0 da (doktor ilkinde preeklemsi olduğu için sonuna kadar beklemek i,stemedi ) sezeryanla doğurdum oğlumu.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerini verir inşallah ...
Esracım, canım ..trombositlerin ne durumda , yattınmı hastaneye merak ettim seni ??
evet hastaneye yattım 5 günlüğüne ama çok şükür çıktım cuma günü. trombositlerim kabul edilebilir düzeydeymiş ama protein kaçağım artmaya başladı neyseki tansiyonum ii olduğu için çıkarttı doktorum. sıkı takip edeceğiz bundan sonra. inş preeklempsi gelişmez de sağlıklı bir şekilde doğum yaparım.. senin hamilelelik nasıl gidiyor arkadaşım:
Canım hoşgeldiiiinnn... Hayırlı uğurlu olsun bebişin ..darısı bizlerin başımıza inşallah..Çok sevindim senin adına..peki kaç gram doğdu oğluşun...