- Konu Sahibi turkmenkizi86
-
Öte yandan tansiyon yükselecek peki ona ne yapacak bebek geriden gelebilir doktora bunu sor bence protein ağırlıklı beslenin e ce tansiyon mutlaka yükseliyorBaşınız sağolsun çok üzüldüm Allh sabır versin.
Doktor bana sürekli protein ağırlıklı beslen diyor bebeğin kilo alması için.
Öte yandan tansiyon yükselecek peki ona ne yapacak bebek geriden gelebilir doktora bunu sor bence protein ağırlıklı beslenin e ce tansiyon mutlaka yükseliyor
Günaydın canım aynıyım benim kızın gelmeye niyeti yok :)) Perşembe günü kontrole gideceğimsaribaykus Günaydın canım ne durumdasın?
Günaydın canım aynıyım benim kızın gelmeye niyeti yok :)) Perşembe günü kontrole gideceğim
İnşallah cnm geleceği zamanı kendi biliyor :)Hayırlısı ile gelir inşallah :)
İnşallah cnm geleceği zamanı kendi biliyor :)
Senin durumun nedir ?
Canım ne yaptın yoğunluktan yazamadım :) bi sıkıntın yoktur inşallahBenim tansiyonum ufak ufak yükseliyor. Geçen hafta içi iyiydim. Tekrar kardiyologtan görüş alabiliriz dedi doktor. 38 e kadar beklemeyecegimizi biliyorum da. Doğduğunda kuvoze koymadan kucağıma versinler diye dua ediyorum.
Canım ne yaptın yoğunluktan yazamadım :) bi sıkıntın yoktur inşallah
Bayağı yükselmiş canım ilaç fayda etmiyor mu acaba?Küçük tansiyonum ptesi akşam 10 a yükseldi salı tekrar kardiyologa gittim beloc zok ekledi 1 hafta daha düzelmezse tansiyon hapını 4 e çıkar dedi. Dün iyiydim ama bu sabah halsizim yeni yeni kendime geldim. Sen ne yaptın? Geldi mi yoksa minnoş?
Bayağı yükselmiş canım ilaç fayda etmiyor mu acaba?
Bende bugün gittim kilo almıyor bebeğin suyunda azalma var dedi pazartesi gunu tekrar gidicem su ve nst kontrolü için azalma devam ederse sanırım doğuma alacak
İnşallah yükselmez canım benim normal çıkıyor tansiyonum hep ama bugün duydum yükselmesi hiç iyi değilmiş sıkı takip lazım .Bazen böyle anlık yükseliyor ama 10 u hiç görmemiştim. 8.5 olmuştu en fazla. Anlamadım bende. Yine 8.5 ları görürsem zaten dozunu artıracağım kendi doktorum risk almak istemiyor sanki direk doğuma alacakmış gibi hissediyorum.
Benimde ilk oğlum da son 4 hafta kilo almadi. Hep 2300 2500 gibi söylediler 2430 doğdu. Kaç kg şuan? Doğduğunda ertesi gün kanını sulandirdilar ve tiroit hormonu 1 aylıkken normale döndü çok yüksekti. Bunlara hazırlıklı ol üzülme diye yazıyorum. Insallah hiç etkilenmemiştir. Bunlar olmaz. Normal yapabilirsin diye bekletiyorlar sanırım seni.
İnşallah yükselmez canım benim normal çıkıyor tansiyonum hep ama bugün duydum yükselmesi hiç iyi değilmiş sıkı takip lazım .
Neden kan sulandırıyorlar bebeğin troidi mı yüksek çıkıyor canım riskli şeyler mi bunlar?
3 kg diyor doktor 1 aydır hiç değişmedi kilosu küsürat hiç yok
Çok dikkat etmelisin canım yukselmemesi içinCanım benim oğlum doğduğunda kırmızı bordo gibiydi rengi. Gelen çocuk doktorları kanını sulandirmamiz lazım beynine zarar verir koyu olması deyip alıp götürdüler. Üniversitede doğum yapmıştım ben başka ne yaptılar bilmiyorum. Bilgi vermediler bize 5 6 saat sonra getirdiler geri.
Troitleride götürdüğün doktor senin karnında stres olduğu için yükselmiştir dedi 1 aylık olduğunda düşmüştü. Insallah senin bebeğinde bunlar hiç olmaz. Ne olur stres ol diye yazmadım.
Evet tansiyon çok ciddi birşey maalesef Elimde tansiyon aleti ile geziyorum ben. Hic birsey yapamıyorum evde. Yaparsam yükseliyor.
Çok dikkat etmelisin canım yukselmemesi için
İnşallah dediğin gibi sıkıntılar olmaz bizde de panik atağım biraz.
Bu arada doktorum epiduralli normal doğum yaptırıyormuş bugün öğrendim epidural olmaya karar verdim :)
Sezaryen oluyor dimi bu söylediklerinNe güzel inşallah gönlünce olur herşey. Bende genel anestezi ile sipinal arasında kaldım. Kararsızım hala.
Sezaryen oluyor dimi bu söylediklerin
Bence o anları görmek için spinal daha iyi canım hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet sezeryan genelde tamamen uyutuluyorsun sipinal de alt vücudun uyuşuyor uyanık kalıyorsun.
Bence o anları görmek için spinal daha iyi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende erken doğumla oğlumu kaybettim...gebelik sonrası idrarda protein bakıldı preklemsi gelişmek üzereymiş sonrada pıhtılaşma cıktı enox 04 kullanıyorum ve tabı görselin şuan 14 hastalığım çok korkuyorum siz ne zaman tansiyon takibi yaptınız benim başım çok ağrıyor ve sabahları sarı kusuyorum bazen tansiyona bağlıyorum sizin oylemiyduMerhaba hanımlar. 2. Hamileliğini geçiriyorum. ilk hamileliğimin son dönemlerinde tansiyonum yükseldi tansiyon ilaçları çok bir fayda etmedi. idrarda protein çıkınca doğuma alındım.
Şu an 29+3teyim dün idrar verdim ıdrarda eser miktarda protein diyor. Sabahta tansiyonum 12/8.5 civarındaydı. Hala düşmedi başım agriyor. Normalde 10.5/7.5 civarında çıkıyordu. Doktorum 4 buçuk 5 civarı tahlil sonucları icin ararız dedi aramazsa ben arayacağım.
Daha önce preeklampsi geçirenler olma riskinde olanlar ne yaptınız nasıl atlattınız bu süreci?
Bebeğime 36. Haftayı görsek diye dua ediyorum hep. Şu an çok küçük ne olur bana da dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?