- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi turkmenkizi86
-
AminÇok şükür darısı bize insallah
Gözünüz aydın. Hamileliği bitirmişsiniz. Doktor takibi çok önemli benim ilk hamileliğimde doktor yükselen tansiyonumu ciddiye almadı. Preeklampsi ile doğdu bebeğim. Ikincisinde daha erken başladı tansiyonum.35 ten sonra bendede protein kacagi be yuksek tansiyon olmustu. ama tansiyonum cok yuksek degildi peotein miktari da azdi doktorum takip edelim dedi hergun 4 saatte bir tansiyon olcup aksamlari doktoruma rapor veriyordum cok sukur 39+1 e kadar geldik.
Merhaba çok zaman geçmiş ama doğumu nerde yaptınız?2 hafta kalmış canım çok dikkat et yükselmesin tansiyonun Rabbim hayırlısını ile kucağımıza almayı nasib etsin :) bu arada doğuma epidural normal doğuma karar verdik doktorla görüştük inşallah sezeryan olmazsa sancılarımı bekliyorum .
Gittin mi acaba doktora ?
Merhaba bezmialem hastanesinde doğum yaptım sancım gelmedi suni sancı ile girdim ama daha sonra sezeryana döndüMerhaba çok zaman geçmiş ama doğumu nerde yaptınız?
Teşekkür ederim peki memnun kaldınız mı?Merhaba bezmialem hastanesinde doğum yaptım sancım gelmedi suni sancı ile girdim ama daha sonra sezeryana döndü
Evet ilk doğumumdan çok memnunum 2.de de sezaryen oldu ama onda hayatım riske girdi ameliyat sırasında yinede memnunum doğumla ilgili bir sıkıntım olmadıTeşekkür ederim peki memnun kaldınız mı?
Çok geçmiş olsun üzüldüm ne oldu ki? Pınar hoca mı girdi doğuma?Evet ilk doğumumdan çok memnunum 2.de de sezaryen oldu ama onda hayatım riske girdi ameliyat sırasında yinede memnunum doğumla ilgili bir sıkıntım olmadı
Çok geçmiş olsun üzüldüm ne oldu ki? Pınar hoca mı girdi doğu
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olmuş. Ben Pınar hocaya güveniyorum aslında ama Bezmialemde doğum yapmak konusunda kafam karışık. Normal doğum yapmak istiyorum tüp bebekle hamile kaldım. Ama Pınar hoca doğuma gelir mi? Hastane ortamı biliyorsunuz devlet hastanesi gibi gerekli ilgiyi görebilir miyim kafam çok karışık..Evet iki doğumumuda pınar hoca yaptırdı ilkinde problemsiz geçirdim 2. De bebek eşinin çıktığı bölgede kanama oldu durduramadılar çok zor çıktım doğumdan çok şükür pınar hoca vardı çok yardımcı oldu
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olmuş. Ben Pınar hocaya güveniyorum aslında ama Bezmialemde doğum yapmak konusunda kafam karışık. Normal doğum yapmak istiyorum tüp bebekle hamile kaldım. Ama Pınar hoca doğuma gelir mi? Hastane ortamı biliyorsunuz devlet hastanesi gibi gerekli ilgiyi görebilir miyim kafam çok karışık..
Ama ben 2 doğumumda da çok memnun kaldım sadece size tavsiyem normal olacaksa eğer orada yapmayın doğum hanesi psikolojik olarak doğru bulmuyorum sezeryan olursanız problem yok çok güzel ilgileniyorlarÇok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olmuş. Ben Pınar hocaya güveniyorum aslında ama Bezmialemde doğum yapmak konusunda kafam karışık. Normal doğum yapmak istiyorum tüp bebekle hamile kaldım. Ama Pınar hoca doğuma gelir mi? Hastane ortamı biliyorsunuz devlet hastanesi gibi gerekli ilgiyi görebilir miyim kafam çok karışık..
Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum sezeryan olmak istesem hiç düşünmem ama normal doğumda problem olur diye düşünüyorum Pınar hanım normal doğuma gelirim dedi ama haftasonları hep şehir dışında olmayadabilir diye düşünüyorum o zaman da çok strese girerim. Çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun harikasınız.Ama ben 2 doğumumda da çok memnun kaldım sadece size tavsiyem normal olacaksa eğer orada yapmayın doğum hanesi psikolojik olarak doğru bulmuyorum sezeryan olursanız problem yok çok güzel ilgileniyorlar
Mesele doktor değil cnm serdar hoca banu hoca Berfin hoca filanda çok iyi ama doğum yapılan yer hoş değil böyle koğuş gibi ufak ufak bölmeler banyo perdesi gibi perde ile ayırmışlar yani karşında başka biri doğum yapıyorsa eğer sen bunu görebiliyorsun sesini duyabiliyorsun insan daha çok stres oluyor başkasını görünce o yüzden normal ise tavsiye etmiyorum sezaryen olursanız memnun kalırsınızBen de aynı sizin gibi düşünüyordum sezeryan olmak istesem hiç düşünmem ama normal doğumda problem olur diye düşünüyorum Pınar hanım normal doğuma gelirim dedi ama haftasonları hep şehir dışında olmayadabilir diye düşünüyorum o zaman da çok strese girerim. Çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun harikasınız.
Aaaa öyle mi? Çok sağolun bilginiz çok değerli teşekkür ederim.Mesele doktor değil cnm serdar hoca banu hoca Berfin hoca filanda çok iyi ama doğum yapılan yer hoş değil böyle koğuş gibi ufak ufak bölmeler banyo perdesi gibi perde ile ayırmışlar yani karşında başka biri doğum yapıyorsa eğer sen bunu görebiliyorsun sesini duyabiliyorsun insan daha çok stres oluyor başkasını görünce o yüzden normal ise tavsiye etmiyorum sezaryen olursanız memnun kalırsınız
Doğumlar için başka hastane bulmak gerek. Şuan daha fazladır fiyatıTeşekkürler sizede çok geçmiş olsun.
Pınar hoca doğumlara ücretli geliyor sanırım geçen sene fiyatı 7 bin TL idi evet güzel ve çok ilgililer benim de tüp bebekti ama pınar hoca tüp bebekte normal doğumu pek tavsiye etmiyor riske atmak istemiyorum demişti bende normal doğum olarak girdim sezaryene döndü son anda normal olsaydı da Pınar hoca gelecekti ama öncesinde form doldurup ödeme yapıyorsunuz Pınar hoca doğuma zamanı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?