Preklemsi(Gebelik zehirlenmesi) İlleti yüzünden yaşadıklarım

yaaa ilk postunuzu yeni gördüm tuttum kendimi şimdi bunu görünce ekranım bulanıklaştı gözlerimden aktı yaşlar tutamadım cok sevndım rabbim bir aldı iki melek gönderdi size saglıkla gelsinler kucagınıza almayı nasip etsn rabbim benimde 37+6 da tansiyonum oynamaya baslamştı idrarda proteinde pozitif cıknca doktor hemen doguma aldı cok sukur kızım 2,5 yasında erken haftalarda cıkmadıgına öyle sukur ediyorum ki inanın sizin ilk bebeginzinde ömrü yokmus rabbim bi sebeb vermiş 😓
Allah razı olsun rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. Rabbim evladıza sağlıklı ömürler nasip etsin cümlesine inşallah🙏🏻 evlatlarımızı sağ salim evimize getirmeyi nasip etsin

Arkadaşlar merhaba, 2022 haziran ayında kızımı kaybetmiştim preeklampsi den 27 haftalik dogum yapmıştım ve kızım 1 gün yaşamıştı. 2024 haziran ayında anne oldum .şuanda 20 günlük kızım var.bu illet hastalığı yaşayan tüm annelere umut olması için yazıyorum. 2. Gebeligimde gebe kalmadan önce coraspin kullandım.gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı igne vuruldum hergun.benim genetik testimde kan pihtilasmasi çıkmıştı.20 haftalik olduğumda detaylı ultrasonda damarlarimda tek tarafli yüksek direnc tespit edildi.bebek beslenemeyebilir dedi doktor.24.haftada gebelik diyabeti çıktı. 33. Haftada tansiyonum giderek arttı ancak idrarda protein olmadığı için preeklampsi olmadım. Ama doktorum tansiyondan dolayı bebeği riske atmayalım dedi ve 37. Haftada dogum yaptım. Bebeğim sağlıklı doğdu.cok az kilosu düşük doğdu.2 .hamileligim korku ile geçti ancak Rabbım bagisladi bize. Rabbım nasip ettiyse ol dediyse herseye ragmen oluyor .Rabbım nasip etmediyse mutlaka bir sebep koyuyor olmuyor.Rabbım tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma anneligi nasip etsin.içten dua ediyorum .
Merhaba gebelikten once kan sulandirici hapını hergun mu aldınız. Yumurtlama donemleri,adet dönemleri vs ilacı kestiniz mi

Back
X