Bende preaklampsi gecirmis biri olarak sikintilarinizi,yasadiklarinizi yasamis biri olarak boyle aci anilari okuyamiyorum hemen aklima geliyor,8 yil oldu. Anne baba zaten tecrubesiz ama bu drlar neden boyle yapiyor anlamiyorum. Basiniz sagolsun
Asiri ödem yapiyor yemeseniz bile sisiyor insan bi sekilde.
Esim gorevdeydi ,sabahta arkadasim beni hastaneye kontrole goturcekti. Gece cok sancim oldu sabaha kadar uyumadim,35e kadar zor gelmistik zaten (34+5), sabah kontrole diye gittigimde beni acil sezeryana aldilar tansiyonum 18/14tu ,dil alti hapi verdiler 2 kez. Bide sekerimde vardi ,gebelik sekeri. Dr ara ara tansiyonumu sormak icin ameliyata geliyodu,belli bi periyoda dusene kadar bekledi sezeryan yapmadi. Kan sulandirici kullandigim icin kanamayi durduramadilar sadece.daha onceden Kizima down sendromlu ve sol kolu olmayacak dedikleri icin ,bide amniyosentez yaptirmistim. Belki o tetikledi bilmiyorum. Zorlu zamanlardi esime sabah haber verilip askeri ucakla gelene kadar ben dogum yapmis gece 3 olmustu. Kizim simdi 8 yasinda saglikli.
Rabbim size tekrar evlat acisi yasatmasin ,hayirli saglikli bir gebelik ve dogum diliyorum