- Konu Sahibi turkmenkizi86
-
Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür başım çok ağrıyor bazen allah nasip ederse 7 sinde gidecem..sen nasilsin
Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür başım çok ağrıyor bazen allah nasip ederse 7 sinde gidecem..sen nasilsin
saribaykus canım ne yaptın? Son durumun ne?
T Tas65 sen nasılsın canım? Senin bie dahaki kontrolün ne zaman?
Canım kızım doğdu iyiyiz çok şükür bayağı zorlu oldu yorulduk ikimizde şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
Hadi gözün aydın ınsallah sağlıkla huzurla büyür geçmiş olsunCanım kızım doğdu iyiyiz çok şükür bayağı zorlu oldu yorulduk ikimizde şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüt inşallah. Çok sevindim iyi olmanıza ❤
Amin canım Allah razı olsun
Amin inşallah cnm hayırlısı ileHadi gözün aydın ınsallah sağlıkla huzurla büyür geçmiş olsun
Sağlıcakla gelsin oğlun inşallah canımÇok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
Konumu okuyanlar bana dua ederseniz sevinirim.
❤Sağlıcakla gelsin oğlun inşallah canımgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
Amin ❤İnşallah sağ salim kucağına alıp, mis gibi kokusunu içine çekersin canım
Maşallah rabbim ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize sende bize çok dua etÇok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
Rabbim inşallah sana da sağlıkla nasip etsin. Bekleyen herkese nasip etsinMaşallah rabbim ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize sende bize çok dua et
Iyi çok şükür rabbime kızım olacakmis iyiyiz şimdilik ilaçlara devam ayın 5 de kontrolüm var ve detaylı usg ye gidevn sen nasilsinRabbim inşallah sana da sağlıkla nasip etsin. Bekleyen herkese nasip etsin
Konuşmuyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor?
Çok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
I
Iyi çok şükür rabbime kızım olacakmis iyiyiz şimdilik ilaçlara devam ayın 5 de kontrolüm var ve detaylı usg ye gidevn sen nasilsin
Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah canım
Çok sevindim bebeğin nasıl iyimiÇok şükür evimizdeyiz
Çok şükür o da iyiÇok sevindim bebeğin nasıl iyimi
Çok şükür darısı bize insallahÇok şükür o da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?