Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba az önce ben de test uyguladım. C ve t harfleri var bildiginiz gibi. Benımkinde t harfınde koyu kırmızı c de ise açık kırmızı çıktı. Sizce?
son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. bi ay ay sonunda oldu 1 ay ay başında oldu o yuzden net cevap veremicem. ay başında olmam gerekliyse 6 7 gün gecikmis olabilir. 1 haftadır her gun aralıklı mide bulantılarım oluyordu.
Aynısı bende de vardı ama benim negatif çıktı senin bebiş inş gelir canım :)son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. bi ay ay sonunda oldu 1 ay ay başında oldu o yuzden net cevap veremicem. ay başında olmam gerekliyse 6 7 gün gecikmis olabilir. 1 haftadır her gun aralıklı mide bulantılarım oluyordu.
kızlar lutfennn cevap verinnnnnnkızlar adetıme 3 gun var bugun kan testı yaptırdım kesın sonuc verırmı sızce acıl yardım???
Kan testi kesin sonuc diye biliyorum canim. Sonuclar cikmadi mi dahakızlar lutfennn cevap verinnnnnn
çıktı canım 0.5 çıktı hamile değilmişim((Kan testi kesin sonuc diye biliyorum canim. Sonuclar cikmadi mi daha
Canım ya üzülmemeye çalış biliyorum zor ama stres yapma bi dahaki aya olur insçıktı canım 0.5 çıktı hamile değilmişim((
inşallah canım ya herseyın hayırlısı.. 8-9 aydır calısıyoruz ama her ay hayel kırıklıgı oluyo işteCanım ya üzülmemeye çalış biliyorum zor ama stres yapma bi dahaki aya olur ins
Olur canım olur sıkma canını stresten uzak tut kendini :) bizde denemelere devam ediyoruz bakalım her ay ins olur hayalindeyim :)inşallah canım ya herseyın hayırlısı.. 8-9 aydır calısıyoruz ama her ay hayel kırıklıgı oluyo işte
inşallah canım Allah tez vakıtte sızede hayırlısıyla evlat sahıbı olmayı nasıp ederOlur canım olur sıkma canını stresten uzak tut kendini :) bizde denemelere devam ediyoruz bakalım her ay ins olur hayalindeyim :)
Amin canım Allah herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versininşallah canım Allah tez vakıtte sızede hayırlısıyla evlat sahıbı olmayı nasıp eder
ne oldu canım senin durum. merak ettim.Merhaba az önce ben de test uyguladım. C ve t harfleri var bildiginiz gibi. Benımkinde t harfınde koyu kırmızı c de ise açık kırmızı çıktı. Sizce?
Onu tam bilmiyorum canim ama ikinci cizgi silik olsa bile hamilelik olabiliyomus ins hamilesindir :)kizlar merhaba konuyu takip ediyorum ama artik kimse yorum yapmiyor bende kendimi eklemek istiyorum dun predictor early ile test yaptim 5dk sonra ikici silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirmak istemiyorum korkuyorum cikmiyacak diye eger gec dollenme varsa kanda hemen cikarmi sizce?
insallah tatlim yarin yaptiricam kan testimi haber veririm zaten burdan:)Onu tam bilmiyorum canim ama ikinci cizgi silik olsa bile hamilelik olabiliyomus ins hamilesindir :)
Guzel haberlerini bekliyorum canim :)insallah tatlim yarin yaptiricam kan testimi haber veririm zaten burdan:)
Hamikizlar merhaba konuyu takip ediyorum ama artik kimse yorum yapmiyor bende kendimi eklemek istiyorum dun predictor early ile test yaptim 5dk sonra ikici silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirmak istemiyorum korkuyorum cikmiyacak diye eger gec dollenme varsa kanda hemen cikarmi sizce?
ne oldu canım senin durum. merak ettim.
canım konuyu ben açtım adetime 4 ve 3 gün kala yaptım prediktör silik çıktı. adetim 10 gün gecikti ve bugün adet oldum. İnşallah sen hamilesindir. :)kizlar merhaba konuyu takip ediyorum ama artik kimse yorum yapmiyor bende kendimi eklemek istiyorum dun predictor early ile test yaptim 5dk sonra ikici silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirmak istemiyorum korkuyorum cikmiyacak diye eger gec dollenme varsa kanda hemen cikarmi sizce?