predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Merhaba az önce ben de test uyguladım. C ve t harfleri var bildiginiz gibi. Benımkinde t harfınde koyu kırmızı c de ise açık kırmızı çıktı. Sizce?

Merhaba az önce ben de test uyguladım. C ve t harfleri var bildiginiz gibi. Benımkinde t harfınde koyu kırmızı c de ise açık kırmızı çıktı. Sizce?

adetin kaç gün gecikti canım. t çıkmışsa kesinlile hamile olma ihtimalin %99 dur.

son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. bi ay ay sonunda oldu 1 ay ay başında oldu o yuzden net cevap veremicem. ay başında olmam gerekliyse 6 7 gün gecikmis olabilir. 1 haftadır her gun aralıklı mide bulantılarım oluyordu.

son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. bi ay ay sonunda oldu 1 ay ay başında oldu o yuzden net cevap veremicem. ay başında olmam gerekliyse 6 7 gün gecikmis olabilir. 1 haftadır her gun aralıklı mide bulantılarım oluyordu.
Aynısı bende de vardı ama benim negatif çıktı :KK43: senin bebiş inş gelir canım :)

kızlar adetıme 3 gun var bugun kan testı yaptırdım kesın sonuc verırmı sızce acıl yardım??? :KK43:

kizlar merhaba konuyu takip ediyorum ama artik kimse yorum yapmiyor:KK43: bende kendimi eklemek istiyorum dun predictor early ile test yaptim 5dk sonra ikici silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirmak istemiyorum korkuyorum cikmiyacak diye eger gec dollenme varsa kanda hemen cikarmi sizce?

kizlar merhaba konuyu takip ediyorum ama artik kimse yorum yapmiyor:KK43: bende kendimi eklemek istiyorum dun predictor early ile test yaptim 5dk sonra ikici silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirmak istemiyorum korkuyorum cikmiyacak diye eger gec dollenme varsa kanda hemen cikarmi sizce?
Onu tam bilmiyorum canim ama ikinci cizgi silik olsa bile hamilelik olabiliyomus ins hamilesindir :)

Hami
ne oldu canım senin durum. merak ettim.

Hamileyim arkadaslar cok garip bir his ve cok güzel... Sadece cok bitkin ve uykulu hissediyorum bu rahatsız edici bir durum

canım konuyu ben açtım adetime 4 ve 3 gün kala yaptım prediktör silik çıktı. adetim 10 gün gecikti ve bugün adet oldum. İnşallah sen hamilesindir. :)

X