Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)Bende oyle okudum bikac yerde,umarim bebek habercisidir :)
Hadi ya sonuc negatif mi simdiBenim umutlarim onumuzdeki aylara kaldi arkadaslar,silik cizgi yaniltti malesef
Olsun canım hayırlısı olsun o zaman önümüzdeki aya inşallahValla canim sabah miratech erken gebelik testi yaptim negatif cikti ogleden sonrada regl oldum zaten,5gun gecikmisti aslinda umitleniodum ama olmadi melesef
Sana tavsiyem ilişkini yumurtlama gününe denk getir ve iliskiden sonra 10 dk falan sağ ya da sol tarafina dönüp yat ise yarıyo :)Oyle canim insallah bakalim
:) vakti gelince hepsi olur inşallah canım :)Canim biz ay boyunca duzenli olarak gun asiri iliskiye girioruz zaten yani sadece yumurtlama gunu diye kisitlamiyoruz :) dedigin gibide yatiorum sagima yada soluma belimin altina yastik falanda koyuuorum hatta ama olmadi bu ay 3.ayimizdi, hic boyle gecikmemisti oldu heralde demistim silik cizgiyi falan da gorunce ama kirmizilar geldi yine :) zamani var demekki napalim hayirlisi Allahtan
Rica ederim canim ne demek :)Insallah canim,cok saol cevap verip ilgilendigin icin
Insallah oyledir canimBence hamilesin canim
Benim ondan daha belirgindi ama hamile değilmişim inşallah sen hamilesindirde çıkmıştır öyleBende aynisi cikti napcagimi sasirdim hamlemiyim degilmi