predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Valla canim sabah miratech erken gebelik testi yaptim negatif cikti ogleden sonrada regl oldum zaten,5gun gecikmisti aslinda umitleniodum ama olmadi melesef

Canim biz ay boyunca duzenli olarak gun asiri iliskiye girioruz zaten yani sadece yumurtlama gunu diye kisitlamiyoruz :) dedigin gibide yatiorum sagima yada soluma belimin altina yastik falanda koyuuorum hatta ama olmadi bu ay 3.ayimizdi, hic boyle gecikmemisti oldu heralde demistim silik cizgiyi falan da gorunce ama kirmizilar geldi yine :) zamani var demekki napalim hayirlisi Allahtan

Canim biz ay boyunca duzenli olarak gun asiri iliskiye girioruz zaten yani sadece yumurtlama gunu diye kisitlamiyoruz :) dedigin gibide yatiorum sagima yada soluma belimin altina yastik falanda koyuuorum hatta ama olmadi bu ay 3.ayimizdi, hic boyle gecikmemisti oldu heralde demistim silik cizgiyi falan da gorunce ama kirmizilar geldi yine :) zamani var demekki napalim hayirlisi Allahtan
:) vakti gelince hepsi olur inşallah canım :)

2 ay önce 2. çizgi silik çıkmıştı erken gebelik testinde sonuç hüsran. ondan sonra umudumu kaybedince hamile olduğumu öğrendim bu ay :) o yüzden pekgüvenmeyin erken gebelik testine ama normal gebelik testinde 2. çizgi pozitif olarak bilinir genelde :) benimde öyle oldu

Bende aynisi cikti napcagimi sasirdim hamlemiyim degilmi :KK43:

Eklentiler

• IMG_20150227_125347.jpg
    IMG_20150227_125347.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 484
X