Prediktore asla güvenmiyorum ucuz testler daha güvenilir
Evet oyle diyorlar bende yarin ucuz testlerden alicam denicem tekrar
Inşallah oyledir cnminş hamilesindir cnm. erken gebelik testleri bazen yanıltıcı olabiliyor
Ben pirediktor alıp adetime dört gün kala denedim özellikle eczacı arkadaşim önerdi sipariş verip getirttik ve sonuç pozitif çıktı çok şükür kesinlikle tavsiye ederimEvet oyle diyorlar bende yarin ucuz testlerden alicam denicem tekrar
Bence günün gectikten sonra yap canım daha garanti olurKizlar bir bakarmisiniz bu fotoya. Adetime 9 gun var ama 2. Cizgi cok silikte olsa var gibi
Kizlar bir bakarmisiniz bu fotoya. Adetime 9 gun var ama 2. Cizgi cok silikte olsa var gibi
Insallah canım Allah gönlüne göre versinOk kizlar oyle yaparim. Sagolun. Insallah gecikirde hamileyimdir.
Kızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba
Teşekkür ederim, insan korkuyor kimyasal çıkacak diyevar canim masallah hayirli olsun simdiden
Teşekkür ederim, insan korkuyor kimyasal çıkacak diyeHayırlısı olsun hakkımızda. Sizin de doğum yaklaşmış sayılır maşallah, şimdiden hayırlı olsun
Ay içime umut serptiniz, çok teşekkürler elimde bi test daha var sabah yeniden yaparım, umarım tutunurkorkma birtanem stres yapma eger ki imkanin varsa her gun yap git gide koyulasicak ben kizimi ogle takip ettim :)
sagol canim darisi sizin ve isteyen herkezin basina
Ay içime umut serptiniz, çok teşekkürler elimde bi test daha var sabah yeniden yaparım, umarım tutunur
Kızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba
Bence var hayırlı olsun canımKızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba