predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Evet oyle diyorlar bende yarin ucuz testlerden alicam denicem tekrar
Ben pirediktor alıp adetime dört gün kala denedim özellikle eczacı arkadaşim önerdi sipariş verip getirttik ve sonuç pozitif çıktı çok şükür kesinlikle tavsiye ederim

Kizlar bir bakarmisiniz bu fotoya. Adetime 9 gun var ama 2. Cizgi cok silikte olsa var gibi

Eklentiler

• 20150304_144756.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 394
Kizlar bir bakarmisiniz bu fotoya. Adetime 9 gun var ama 2. Cizgi cok silikte olsa var gibi

erken gebelik testleri bat'tan 4 gün öncesinden vs sonuç verir, yani 9 gün yanıltıcıdır cnm. adet gününde yada gecikirse yapman en ideali

Kızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba

Eklentiler

• image.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 706

var canim masallah hayirli olsun simdiden

Teşekkür ederim, insan korkuyor kimyasal çıkacak diye Hayırlısı olsun hakkımızda. Sizin de doğum yaklaşmış sayılır maşallah, şimdiden hayırlı olsun

korkma birtanem stres yapma eger ki imkanin varsa her gun yap git gide koyulasicak ben kizimi ogle takip ettim :)
sagol canim darisi sizin ve isteyen herkezin basina

9 aydır 2. gebelik için uğrasiyorum.ve Son 3 aydır predictor testte gayet belli 2. Çizgiyi görmeme rağmen sonuç hep negatifti bence boşa para vermeyin hem paradan hem de moralden kaybediyor İnsan

Ay içime umut serptiniz, çok teşekkürler elimde bi test daha var sabah yeniden yaparım, umarım tutunur

tutunur tutunur varsa bu dunyada yiyecek ekmegi gelecektir elbet hic dert etme ben bile bu kadr kasmamistim hala da kasmiyorum sanirim ben asiri rahatim :)

hamilesin cnm :) Allah analı babalı büyütsün :)

Bence var hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…