Adetime 4 gün kala bu testten yaptım negatif çıktı.Aynı gün aynı saatte kaset test yaptım pozitifti.Ve adet günüme kadar her gün koyulaştı.Demem o ki bu test çok yanıltıyor kimden duyduysan negatif çıkıp hamile olanlar var pozitif çıkıp olmayanlar...Allah gönlüne göre versin ama bu teste umut bağlama kaset testler daha garanti canımKızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba
Benim kullandığımda kaset şuan, katılıyorum daha önce kullandım ve memnun kalmadım predictorden. Sabah tekrar yaptım test ve daha da koyulaştı kimyasal deilse hamileyim galiba
ya önce kimyasal olunca insan emin olmadan sevinemiyor. hemen herkese söylemek istiyorum bir yandan, bir yandan da yine kimyasal çıkarsa diye emin olmadan söylememeye karar veriyorum :) hayırlısı olsun artık kısmet, daha adetime de var zaten günüm geçsin öyle gidicem doktora. ama içim kıpır kıpır
geçen defa erken yaptırdım azcık hüsran oldu, insan üzülmeyeceğini zannediyor ama sarstı beni, içten içe ümitlendim. bu kez reglim gecikmeden yaptırmamaya söz verdim kendime o yüzden gitmiyorum şimdilikadetine 5 gün kala kan testinde kesin çıkıyor cnm beklemene gerek yok:)
geçen defa erken yaptırdım azcık hüsran oldu, insan üzülmeyeceğini zannediyor ama sarstı beni, içten içe ümitlendim. bu kez reglim gecikmeden yaptırmamaya söz verdim kendime o yüzden gitmiyorum şimdilikama içimde bi his var, sanki olacak gibi bakalım
Netleştikçe yazarım buraya, inşallah olumlu olucak (evrene yollayayımay hadi inş yaaaa :) ben de merak ettim şimdi. sabırsızlıkla bekliyorum :)))
Netleştikçe yazarım buraya, inşallah olumlu olucak (evrene yollayayım)
merhaba, umarım istediğiniz şekilde olur :) bir de imkanı varsa kaset ucuz testlerden deneyin bence, bu marka birazcık yanıltıcı olabiliyor :)merhaba bende bugun ayni testten yapttim sobuc bendede ayni
Ben yaptığım uzun araştırmalar sonucunda şunları öğrendim,dun aksamda ucuz olandan yaptım ondada silik cikti ikinci cizgi
Günaydın kızlarbu sabah testi tekrar yaptım sanki biraz daha koyulaştı yarın regl olacagım gün bakalım nolcak