predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Biz 2 ay denemistik ilk ay da tutmamisti cok uzulmustum neden olmuyoo diye ama ikinci ay da hamile oldugumu ogrendim cok şükür suan iki aylık hamileyim :) kesinlikle stres hamileligin en büyük düşmanı

Evet bu stresin etkiledigini bi cok kisiden duydum bende,biz bu ay baya rahattik o yuzden ben birazcik umitliyim :)

Valla biz yumurtlama oncesi girdik iliskiye cunku yumurtlama tarihimde esim yurtdisina gitmisti ama yinede 2 gun onceki testte silik bi cizgi vardi,bilmiyorum kafam karisik..

Valla benim yumurtlama gunum gelmeden iliskiye girdik cunku yumurtlama tarihimde esim yurt disina gitmisti ama yinede 2 gun once yaptigim testte ikinci cizgi silik cikti,kafam cok karisti bilmiyorum..

Ya bu arada bisey sorcam,bu son bi haftadir falan idrarimin uzerinde kopuk gibi garip bi tabaka var bu neden kaynakli acaba,gebelik oncesi boyle bisey yasayan var mi?kan tahliline kadar boyle acaip seyler gorup iyice kafami karistircam sanirim :KK43:

Ya bu arada bisey sorcam,bu son bi haftadir falan idrarimin uzerinde kopuk gibi garip bi tabaka var bu neden kaynakli acaba,gebelik oncesi boyle bisey yasayan var mi?kan tahliline kadar boyle acaip seyler gorup iyice kafami karistircam sanirim :KK43:
Genelde hamile olduğun zaman idrarinda tortu gibi seyler birikir bu da hamilelik belirtisi olabilir canım

X