Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) en önemli şey de yumurtladigin günü hesaplamak, onu tutturdun mu gerisi geliyo :)Evet bu stresin etkiledigini bi cok kisiden duydum bende,biz bu ay baya rahattik o yuzden ben birazcik umitliyim :)
Silik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin canımValla benim yumurtlama gunum gelmeden iliskiye girdik cunku yumurtlama tarihimde esim yurt disina gitmisti ama yinede 2 gun once yaptigim testte ikinci cizgi silik cikti,kafam cok karisti bilmiyorum..
Ama iste bu sabah yaptigim testte de hicbisey cikmadi, o yuzden kafam karisikSilik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin canım
Ama iste bu sabah yaptigim testte de hicbisey cikmadi, o yuzden kafam karisik[/QUOT
o zaman en iyisi kan testi canım
O zaman en iyisi kan testi canımAma iste bu sabah yaptigim testte de hicbisey cikmadi, o yuzden kafam karisik
Bekle canım ins hamilesindir :)Evet onun icin 5 6 gun daha beklicem garanti olsun canim
Amin canım Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallahInsallah ya Allahim hayirlisiyla bu ay nasip etmistir insallah..
Rica ederim canim :)Cok saol bu arada verdigin cevaplar icin canim,iyi geceler..
Genelde hamile olduğun zaman idrarinda tortu gibi seyler birikir bu da hamilelik belirtisi olabilir canımYa bu arada bisey sorcam,bu son bi haftadir falan idrarimin uzerinde kopuk gibi garip bi tabaka var bu neden kaynakli acaba,gebelik oncesi boyle bisey yasayan var mi?kan tahliline kadar boyle acaip seyler gorup iyice kafami karistircam sanirim