predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

canım konuyu ben açtım adetime 4 ve 3 gün kala yaptım prediktör silik çıktı. adetim 10 gün gecikti ve bugün adet oldum. İnşallah sen hamilesindir. :)
canim ben dun sabah yine test yaptim bu sefer normal testlerden yaptim oda silik cikti bugunde kan verdim sonucu bekliyorum

Tarih sirası su şekilde..

01.10.2014
02.10.2014
03.10.2014
04.10.2014
Yinede çok korkuyorum işte :KK43:

Canim ya senin ilk test varya 1.10.2014 bnm suan yaptığım teste benzettim bir bakarmisin aynı mı diye 20141022_200407.jpg

Selam canım bende yeni üyeyim bende de aynı çıktı meraktan olcem resmen var mı yok mu ki
canım kan testi yaptır ya da başka testler de dene. sabah ilk idrarla normal test yap. benim bu konuyu açtığım ay 2 adet prediktör testim senin testinden daha koyu silik çizgilerim vardı ama hamile değildim. prediktör güvenilir bir marka değil. başka marka testlerle devam et. inşallah hamilesindir.

Arkadaslar merhaba,araniza yeni katildim,rabbim isteyen herkese anne 20141213_122435.jpg olabilmeyi nasip etsin oncelikle,bizde bikac aydir bebek icin denemelerde bulunuyoruz,iki gun once prediktor marka bi test yaptim regl gunumde 2.cizgi silik cikti,bugun de miratech yaptim negatifti,henuz iki gun geciktim hamile miyim inanilmaz merak ediyorum
20141213_122435.jpg
20141213_122435.jpg

Evet bu testlere aslinda her zaman pek guven olmayacagini okudum bi cok yerde,kan tahlili icin persembe yada cumayi beklicem tabi o zamana kadar regl olmazsam,zobiska umarim dedigin gibidir..

Hamiş arkadaşlar ne kadar süredir deniyorlar bebek için? Ben 3gün geciktim halen adet olmadım. Adet günümde test yaptım ancak bişey göremedim. Pazartesi kan testi yaptırcam. Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

X