Hayirli olsun canim allah saglikli uzun ömürlü hayirli evlat versin :)Hami
Hamileyim arkadaslar cok garip bir his ve cok güzel... Sadece cok bitkin ve uykulu hissediyorum bu rahatsız edici bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim allah saglikli uzun ömürlü hayirli evlat versin :)Hami
Hamileyim arkadaslar cok garip bir his ve cok güzel... Sadece cok bitkin ve uykulu hissediyorum bu rahatsız edici bir durum
canim ben dun sabah yine test yaptim bu sefer normal testlerden yaptim oda silik cikti bugunde kan verdim sonucu bekliyorumcanım konuyu ben açtım adetime 4 ve 3 gün kala yaptım prediktör silik çıktı. adetim 10 gün gecikti ve bugün adet oldum. İnşallah sen hamilesindir. :)
hayirli ugurlu olsun canim tebrik ederim:)Hami
Canim ya senin ilk test varya 1.10.2014 bnm suan yaptığım teste benzettim bir bakarmisin aynı mı diye Eki Görüntüle 1278350
canm evet benımde öyledi suan 6.hafta 5 günlük hamileyim kalp atışlarıda var :)
Selam canım bende yeni üyeyim bende de aynı çıktı meraktan olcem resmen var mı yok mu kibu da testimin resmi. testin camından ve foto olduğu için çizgi net çıkmamış ama normalde ben bakınca daha belirgin.
Selam canım bende yeni üyeyim bende de aynı çıktı meraktan olcem resmen var mı yok mu ki
Cok silik ikinci bi cizgi görünüyo canım hamile olabilirsin kan testi yaptir benceSizce pozitif mi adetim 5 gün gecikti
canım kan testi yaptır ya da başka testler de dene. sabah ilk idrarla normal test yap. benim bu konuyu açtığım ay 2 adet prediktör testim senin testinden daha koyu silik çizgilerim vardı ama hamile değildim. prediktör güvenilir bir marka değil. başka marka testlerle devam et. inşallah hamilesindir.Selam canım bende yeni üyeyim bende de aynı çıktı meraktan olcem resmen var mı yok mu ki
En iyi sonuç kan testi canim evde yapılan testler yaniltici olabiliyorEvet beklicem mecburen,hayirlisi artik,cevap verdigin icinde cok tesekkur ederim
Canım bunlar pozitif gibi görünüyor yaArkadaslar merhaba,araniza yeni katildim,rabbim isteyen herkese anne Eki Görüntüle 1334881 olabilmeyi nasip etsin oncelikle,bizde bikac aydir bebek icin denemelerde bulunuyoruz,iki gun once prediktor marka bi test yaptim regl gunumde 2.cizgi silik cikti,bugun de miratech yaptim negatifti,henuz iki gun geciktim hamile miyim inanilmaz merak ediyorum Eki Görüntüle 1334881 Eki Görüntüle 1334881