Bu aradaa günaydınnn hepimize davuk ailesi
Çok mantıklıDevekuşu olur diye umuyoruz.Fazlasını buzluğa atacaklar
Fazla mamada kabızlık yapar ona göre,aptamiiçnce fazlasını atar ağzından dikaktettinmi ona.Kullandıgımız mama aptamildi nevoş sonra doktor kabızlık olunca aptamil comformil yazdı bakalım onu kullanıyoruz şimdi inşallah işe yarar 3 gunde bır fln gelıyor buyuk ıste
Günaydınlar mavişimBu aradaa günaydınnn hepimize davuk ailesi
Gü aydınlarGünaydın
Günaydınalr süperdi dünde dünürler bzdeydi sabah kahvaltısına davet etmiştim ,yedim geldi kilo gene .Günaydın, haftasonu çok güzeldi kesin ❤
Günaydınalr yasocumGünaydınlar herkese
Çok geçmiş olsun ikisine de ,tam hastalık mevsimiFazla mamada kabızlık yapar ona göre,aptamiiçnce fazlasını atar ağzından dikaktettinmi ona.
Kabızlık için ilinen en eski yöntem çubuğa zeytin yağı sürüp popoya yedirmek,bzim ufaklıkta aynıydı yağ kısmı işe yarıyordu .
Günaydınlar mavişim
Gü aydınlar
Günaydınalr süperdi dünde dünürler bzdeydi sabah kahvaltısına davet etmiştim ,yedim geldi kilo gene .
Benim kız nişan gittiler yasouk su içmiş sesi kısılmıştı eve dönerende hepten gitmiş sesi evde şimdi izinli bugün.
Ufaklıkta öksürük başlamış .
Bizim isimiz5 çeşitli sofra kuralım
150 kaldı canonun verdiği şifreyi kullandım azonce 250 gelmişti kuzucanım
Kaç GB netin kaldı?
Çok sağol gene hasta olup dündülerÇok geçmiş olsun ikisine de ,tam hastalık mevsimi
TünaydınlarTünaydın
Ablamm nasılsınÇok sağol gene hasta olup dündüler
Tünaydınlar
İyiyim canısı sağol sen nasılsın netin mi bitiyor gene yoksa,alsana eve net bağlattır rahat et en azondanAblamm nasılsın
Tamam, bende yarın bir ara cipsimi açayım o zaman kuzu150 kaldı canonun verdiği şifreyi kullandım azonce 250 gelmişti kuzu
Çoktan bitti abla bugün yarın yenilencek. Burdan arkadaşlar sağolsun cips kola şifresi veriyorlarİyiyim canısı sağol sen nasılsın netin mi bitiyor gene yoksa,alsana eve net bağlattır rahat et en azondan