- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Bende bir bakayım dedim nasıl yapmışar bir jöööööööriiii olarak nasıl olmuş diyeee bir de ne göreyim tarif yok yazık emeklerimizeTirbiyesizler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir bakayım dedim nasıl yapmışar bir jöööööööriiii olarak nasıl olmuş diyeee bir de ne göreyim tarif yok yazık emeklerimizeTirbiyesizler
Aynen biz sen,ben ve Jenna16 boşa uğraşıyoruzBende bir bakayım dedim nasıl yapmışar bir jöööööööriiii olarak nasıl olmuş diyeee bir de ne göreyim tarif yok yazık emeklerimize
Kaderimiz
Günaydınlar
Günaydın
Günaydın herkese
günaydınnnnnnnnnnnnn
Bencede nevoşHer ay değişiyorlar salla gitsinYeterki uyusunlar
Amiin cenna kuşum inşallahDeyzeleri yesin hep iyi olun canım inşallah
Kullandıgımız mama aptamildi nevoş sonra doktor kabızlık olunca aptamil comformil yazdı bakalım onu kullanıyoruz şimdi inşallah işe yarar 3 gunde bır fln gelıyor buyuk ısteOndan geç çıkıyorlar canımBende veriyordum ondan sordum. Peki kulkandığın mamadan olabilir miBağırsak hareketleri önemli
Acaba doyuyorlar mıKullandıgımız mama aptamildi nevoş sonra doktor kabızlık olunca aptamil comformil yazdı bakalım onu kullanıyoruz şimdi inşallah işe yarar 3 gunde bır fln gelıyor buyuk ıste
Amiin cenna kuşum inşallah
❤Günaydın
Günaydınlar
Günaydın, haftasonu çok güzeldi kesin ❤Günaydınlar
Utanmazlarrrrrrr ne tembeller ya