- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Kola şifresi şişenin neresinde oluyor?Çoktan bitti abla bugün yarın yenilencek. Burdan arkadaşlar sağolsun cips kola şifresi veriyorlarah ahhh kanayan yaram net
Geçen misafirlerim vardı, kola var evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kola şifresi şişenin neresinde oluyor?Çoktan bitti abla bugün yarın yenilencek. Burdan arkadaşlar sağolsun cips kola şifresi veriyorlarah ahhh kanayan yaram net
KapağındaKola şifresi şişenin neresinde oluyor?
Geçen misafirlerim vardı, kola var evde
Gelir ,geçer hemen ❤Çok sağol gene hasta olup dündüler
Tünaydınlar
Kapakta ve dışında sarılı olan şeridin içinde yok.Kapağında
Çoktan bitti abla bugün yarın yenilencek. Burdan arkadaşlar sağolsun cips kola şifresi veriyorlarah ahhh kanayan yaram net
Aynen öylede ufsklık çok hasta oldu bu sene .Gelir ,geçer hemen ❤
Normal koladamı şifreler bizde zero var baktım ama yoktu.Kapakta ve dışında sarılı olan şeridin içinde yok.
DAHA diye bir barkod var sadece?
Onu bilmiyorum pepsi yedigünde var benim bildiğimKapakta ve dışında sarılı olan şeridin içinde yok.
DAHA diye bir barkod var sadece?
Coca-Cola var evde, o yüzden yok demekkiOnu bilmiyorum pepsi yedigünde var benim bildiğim
Pepsi markasının kampanyasıymış ablamNormal koladamı şifreler bizde zero var baktım ama yoktu.
Anladım pepsi yok bizdede.Pepsi markasının kampanyasıymış ablam
Ona baktım da yemekle ilgili bişey çıktıCoca-Cola var evde, o yüzden yok demekki
Ama bu Daha Daha diye bir kampanyaymış sanırım.
Kurban olurum sağa beeeeğnnnnTamam, bende yarın bir ara cipsimi açayım o zaman kuzu
Bir belimizi doğrultamadikSenesim bitti yoksa ihmal etmeyin,evde zero var baktım ama şifre ile ilgilibişi yazmıyordu
Aynen öylede ufsklık çok hasta oldu bu sene .
Tavık mavik yok sen aldın mıHani tavuk
Yok abla faturalı değil bizim , aylık yapıyorum. Pepsilerde oluyor kızların dediği gibi abla.Senesim bitti yoksa ihmal etmeyin,evde zero var baktım ama şifre ile ilgilibişi yazmıyordu
Aynen öylede ufsklık çok hasta oldu bu sene .
Utanılacak bir durum yok ki kuzu. Aramızda olmanı istiyoruz.Kurban olurum sağa beeeeğnnnn
Ay çok utanıyorum
2 GB tı bir goremedim 100 ve 250 geliyor arada bir 500 MB
Yaa valla canimsiniz yasom hepiniz coook sağolun içimdekileri anlatamam yani az kalır benim için okadar değerli çünkü şu desteginiziyiki varsın ve varsınızUtanılacak bir durum yok ki kuzu. Aramızda olmanı istiyoruz.
Madem böyle kampanyalar var, evlerimizde de var ise bu şifreler, faydalanacaksın tabi ki
Ki, sen istemiyorsun, biz seni merak ettiğimiz ve aramızda görmek istediğimiz için gönderiyoruz.
Yaa valla canimsiniz yasom hepiniz coook sağolun içimdekileri anlatamam yani az kalır benim için okadar değerli çünkü şu desteginiziyiki varsın ve varsınız
Ah kuzuma2 GB tı bir goremedim 100 ve 250 geliyor arada bir 500 MB