Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim

Şoert giydiğini biliyorum ..

Bencede

Aslında görmemekte sorun değil,önemli olan duygular bana göre muhabbetin verdiği sıcaklık bile yeter yani.
Öyle valla, insan görüp tanımasa da buradakilerin tavrını, karakterini zamanla anlıyor tanıyor, samimiyeti hissediyorsan yakınlığın artıyor.
Şoert giydiğini biliyorum ..
:))) evet şortçuyum, bu sene kamuflaja da takıldım, kamuflaj şort ve bandana aldım:))) yaş büyüdükçe bir tuhaflaştım ahretlik, kayınvalide olunca ne yapacağım bilmiyorum

Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba

Bende 56 ya benide öyle tipik anneanne gibi düşünüyorlardı,oysaki içimdeki canavar Nebahat Çehre tarzı,ayakta yırtık pantolanlar şortlar

Bende 56 ya benide öyle tipik anneanne gibi düşünüyorlardı,oysaki içimdeki canavar Nebahat Çehre tarzı,ayakta yırtık pantolanlar şortlar
Biz bu yüzden ahretliğizseni yırtık şortlarınla seviyorum birtanecik ahretliğim

Uzun süredir burada olunca artık daha iyi tanıyoruz üyeleride.

Kamuflaj alsam bizimki ne der acaba yok der kesin yıllardır giydi ya istemez herhalde.
Sen k.valide ol ben sana tüyoları verecem ahretlik,bizimki alıştı artık k.valide yırtık kotlsrla geziyor

Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba
Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı ,tabi forumun mutfağında olunca
HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı

Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı tabi forumun mutfağında olunca
HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı

Seni gördüya ondan sonra bıraktı nene demeyi sjskjskjsk

Zaten direkt senden ders alacağım, belki damadım yadırgamaz ama annesi babası normal insanlar olursa bilemeyeceğim, eh artık onlarda alışır alışmak zorunda:))))
Eşin sıkılmıştır tabii kamuflajdan, sen direkt askeriyeden ben kayınpederden ötürü, çekiyor işte bu tip kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…