- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Aynen öyle
Görmeden severim diyorsun, sağol ahretliğim
Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim
Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galibaOysa alakası yok
Öyle valla, insan görüp tanımasa da buradakilerin tavrını, karakterini zamanla anlıyor tanıyor, samimiyeti hissediyorsan yakınlığın artıyor.Bencede
Aslında görmemekte sorun değil,önemli olan duygular bana göre muhabbetin verdiği sıcaklık bile yeter yani.
:))) evet şortçuyum, bu sene kamuflaja da takıldım, kamuflaj şort ve bandana aldım:))) yaş büyüdükçe bir tuhaflaştım ahretlik, kayınvalide olunca ne yapacağım bilmiyorumŞoert giydiğini biliyorum ..
Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba
Biz bu yüzden ahretliğizBende 56 ya benide öyle tipik anneanne gibi düşünüyorlardı,oysaki içimdeki canavar Nebahat Çehre tarzı,ayakta yırtık pantolanlar şortlar
Öyle valla, insan görüp tanımasa da buradakilerin tavrını, karakterini zamanla anlıyor tanıyor, samimiyeti hissediyorsan yakınlığın artıyor.
:))) evet şortçuyum, bu sene kamuflaja da takıldım, kamuflaj şort ve bandana aldım:))) yaş büyüdükçe bir tuhaflaştım ahretlik, kayınvalide olunca ne yapacağım bilmiyorum
Tövbe bismillah :))) sohbeti severim konuşana valla bir şey yapmıyorum, derdim yalnızca kurallar :))Konussammi diye korkuyorum mune abla burda
Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı ,tabi forumun mutfağında oluncaYaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba
Konussammi diye korkuyorum mune abla burda
Biz bu yüzden ahretliğizseni yırtık şortlarınla seviyorum birtanecik ahretliğim
Diğer konudaki üye seni kiblemiş ondan geldiKonussammi diye korkuyorum mune abla burda
Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı tabi forumun mutfağında olunca
HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı
Benim ona abla demem lazımSeni gördüya ondan sonra bıraktı nene demeyi sjskjskjsk
Sabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi banaTövbe bismillah :))) sohbeti severim konuşana valla bir şey yapmıyorum, derdim yalnızca kurallar :))
Benim ona abla demem lazım
Zaten direkt senden ders alacağım, belki damadım yadırgamaz ama annesi babası normal insanlar olursa bilemeyeceğim, eh artık onlarda alışır alışmak zorunda:))))Uzun süredir burada olunca artık daha iyi tanıyoruz üyeleride.
Kamuflaj alsam bizimki ne der acaba yok der kesin yıllardır giydi ya istemez herhalde.
Sen k.valide ol ben sana tüyoları verecem ahretlik,bizimki alıştı artık k.valide yırtık kotlsrla geziyor
Sabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi bana
Benim aklımda gorunce ilk o geldiDiğer konudaki üye seni kiblemiş ondan geldi
Yok biz sevgi pıtırcığıyız bana bir şey demezHahahahhaa kavgada bilen söylrnmez kaç bence kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?