- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
CimbizNurTırpanGül
Bir ara ona dedim ki sana testere alacam cımbız seni kezmes demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CimbizNurTırpanGül
Bizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruzAhretliğim asla söylemez ben bile bilmem ismini:))
Vay seni seniEski 7.takımda bir arkadasla da buluşmuştum hani siteden uzaklaştırılanlar arasında . Gezmeye gelmişti, tophanede görüştük
Bizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruz
Baş harfide mi yok, gerisini biz uydururdukAhretliğim asla söylemez ben bile bilmem ismini:))
Doğru demissinBir ara ona dedim ki sana testere alacam cımbız seni kezmes demiştim
Eski 7.takımda bir arkadasla da buluşmuştum hani siteden uzaklaştırılanlar arasında . Gezmeye gelmişti, tophanede görüştük
Ahretligi bile görmediyse bizim hiç şansımız yokBen bile merak ediyırum kendisini mesela,valla hiç görmedim kendisini
Olsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sordukBizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruz
O bile yeterdiBaş harfide mi yok, gerisini biz uydururduk
Baş harfide mi yok, gerisini biz uydururduk
Doğru demissin
Öyle hemşom tabiiOlsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sorduk
Ahretligi bile görmediyse bizim hiç şansımız yok
Olsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sorduk
Bizi de biçmesinVallaaha yok zati bilsemde ser veririm sır vermem :))
Kesinlikle cımbız az eliyor artık ona direk testere Mune ahretliğimmmm huuuuu
Bir kaç kişi var öyle çok merak ettiğim:)Bencede öyle
Çok kişileri merak ediyoruz aslında burada.
Bizi de biçmesin
Bir kaç kişi var öyle çok merak ettiğim:)